Soul surfers (2010)-Életem a szörf
10/10**
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2014. július 27. 21:43
A Mi kell a nőnek? c. vígjátékot néztem legutóbb.
1 felhasználónak tetszik:
Cute girl 998
2014. július 28. 01:09
Kavarás - Tegnap sikerült megnéznem ezt a filmet a moziban. Még amikor bejelentették eldöntöttem hogy biztosan meg fogom nézni 2 okból. Az egyik az volt hogy Bella Thorne is játszik benne akire kíváncsi voltam egy ilyen jellegű filmben, mivel eddig is kedveltem. A másik ok hogy általában azok a filmek amikben Adam Sandler is részt vesz mint főszereplő általában jól sülnek el. Örülök hogy most is így lett, mert a film épp olyan volt mint amilyennek lennie kellett. Nekem például egy jó kikapcsolódás volt.
10/10
baisée
2014. július 28. 08:19
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Lenyűgöző teremtmények * Beautiful Creatures (2013)
Annyira nem volt tipikus mint gondoltam, voltak benne jó poénok, főleg Alden Ehrenreich karakterének köszönhetően. Emma Thompson nagyon ügyesen játszott, tetszett a karaktere, Viola Davis-nek pedig külön örültem. Ennek ellenére én nem dobtam tőle hátast, egy cseppet sem.
5*10
Az új leánygyermek * The New Daughter (2009)
Sokkal többet vártam tőle. Szinte végig unatkoztam az egészet.
3*10
Ízlések és pofonok * No Reservations (2007)
Ez kellemes szórakozást nyújtott, bár semmi extra nem volt benne. Catherine Zeta-Jones és Aaron Eckhart jó párost alkottak.
7*10
R.I.P.D. - Szellemzsaruk * R.I.P.D. (2013)
Ezzel sem voltam maradéktalanul elégedett, sokszor voltak a Hulladékok gagyik, és az egész filmben a Men In Black apró részleteit véltem felfedezni. Rossz ezt mondani, de ez egy kiköpött koppintás, kisebb átalakításokkal. Jeff Bridges állati idegesítő volt, az első 10 perc után már kinyírtam volna. Ryan Reynolds (
) irtó helyes volt mind mindig, és számomra ügyes is volt, szeretem nézni a színészi játékát. Kevin Bacon (
) alapjáraton kedvenc, ő olyan volt mint mindig, tökéletes.
Összességében én elég nagyot csalódtam ebben a filmben, jó, hogy anno nem ültem be rá a moziban.
6*10
A bűn éjszakája * The Purge (2013)
Na végre egy izgalmas, feszültséggel teli film, imádtam. Nagyon fontolgatom a második részét moziban, mert ez az első engem teljesen meggyőzött. Imádom Ethan Hawke-ot, a játékát, a beszédét, mindent.
9*10
Annyira nem volt tipikus mint gondoltam, voltak benne jó poénok, főleg Alden Ehrenreich karakterének köszönhetően. Emma Thompson nagyon ügyesen játszott, tetszett a karaktere, Viola Davis-nek pedig külön örültem. Ennek ellenére én nem dobtam tőle hátast, egy cseppet sem.
5*10
Az új leánygyermek * The New Daughter (2009)
Sokkal többet vártam tőle. Szinte végig unatkoztam az egészet.
3*10
Ízlések és pofonok * No Reservations (2007)
Ez kellemes szórakozást nyújtott, bár semmi extra nem volt benne. Catherine Zeta-Jones és Aaron Eckhart jó párost alkottak.
7*10
R.I.P.D. - Szellemzsaruk * R.I.P.D. (2013)
Ezzel sem voltam maradéktalanul elégedett, sokszor voltak a Hulladékok gagyik, és az egész filmben a Men In Black apró részleteit véltem felfedezni. Rossz ezt mondani, de ez egy kiköpött koppintás, kisebb átalakításokkal. Jeff Bridges állati idegesítő volt, az első 10 perc után már kinyírtam volna. Ryan Reynolds (
Összességében én elég nagyot csalódtam ebben a filmben, jó, hogy anno nem ültem be rá a moziban.
6*10
A bűn éjszakája * The Purge (2013)
Na végre egy izgalmas, feszültséggel teli film, imádtam. Nagyon fontolgatom a második részét moziban, mert ez az első engem teljesen meggyőzött. Imádom Ethan Hawke-ot, a játékát, a beszédét, mindent.
9*10
2014. július 28. 08:28
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Halálos iramban (The Fast and the Furious,2001)
Nekem ez egy kicsit túlértékelt film.
Tetszett,de a lényegek,a versenyzős jelenetek nekem elég gagyik lettek.
Paul Walker miatt viszont bármikor újra nézném.Annyira édes srác volt.
10/8
Halálosabb iramban (2 Fast 2 Furious,2003)
Ez már jobban tetszett,talán azért is,mert Tyrese Gibson is szimpatikusabb volt mint a másikban Vin Diesel.Plusz a női főszereplő is jobb volt itt mint az elsőben a másik két "hölgy".
Paul kék szemei pedig külön levettek a lábamról.
10/9
Nekem ez egy kicsit túlértékelt film.
10/8
Halálosabb iramban (2 Fast 2 Furious,2003)
Ez már jobban tetszett,talán azért is,mert Tyrese Gibson is szimpatikusabb volt mint a másikban Vin Diesel.Plusz a női főszereplő is jobb volt itt mint az elsőben a másik két "hölgy".
10/9
2014. július 28. 10:30
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Képszakadás * 21 & Over (2013)
Életem talán egyik legrosszabb filmje. Undorító, erőltetett hülyeség. Miles Teller-ben elég nagyot csalódtam és nem pozitív értelemben.
0*10
Életem talán egyik legrosszabb filmje. Undorító, erőltetett hülyeség. Miles Teller-ben elég nagyot csalódtam és nem pozitív értelemben.
0*10
2014. július 28. 10:35
|
|
Vivi88vivivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 119 Csatolások: 36 Azonosító: 178372 offline
|
Kavarás (Blended) a moziban
Cute girl 998
2014. július 28. 11:08
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Ha igaz volna..
10/5. Annyira nem tetszett, de megható volt.
10/5. Annyira nem tetszett, de megható volt.
2014. július 28. 12:33
|
|
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 6971 Azonosító: 67315 offline
|
Noé - Noah (2014)
Russell Crowe a Gladiátor óta az egyik legnagyobb kedvencem, fantasztikus, hiteles színésznek tartom, és most sem okozott csalódást. Jennifer Connellyvel meg csakúgy, mint az Egy csodálatos elmében, ismét nagyszerű párost alkotnak. A film remek, elgondoltató feldolgozása az ismert bibliai történetnek, és a látványvilága is rendben van. Egyszóval nagyszerű film.
10/10
Russell Crowe a Gladiátor óta az egyik legnagyobb kedvencem, fantasztikus, hiteles színésznek tartom, és most sem okozott csalódást. Jennifer Connellyvel meg csakúgy, mint az Egy csodálatos elmében, ismét nagyszerű párost alkotnak. A film remek, elgondoltató feldolgozása az ismert bibliai történetnek, és a látványvilága is rendben van. Egyszóval nagyszerű film.
10/10
2014. július 28. 13:41
Nászajánlat (2009)
Valamiért mostanában teljesen rá vagyok kattanva a romantikus-vígjátékokra, pedig én alapvetően egyértelműen akció-párti vagyok.
Szóóóval... nekem ez a film annyira nem jött be, Sandra Bullock hozza a szokásosat, de nekem valamiért nem jött ez most annyira be. Nem volt rossz... de kifejezetten jó sem. Helyenként nagyon untam, és az egész igazából baromi kiszámítható volt. Bár a nagymama karatkere teszett, ő egyértelműen kedvenc volt. Viszont... viszont a férfi főszereplő halálosan idegesített, főleg azért, mert bármi történt, két arckifejezést tudott csak hozni: az dühöt és a teljes apátiát, de inkább csak az útóbbi ment neki.
10/6 De csak Sandra jelnléte meg a nagymama miatt.
Valamiért mostanában teljesen rá vagyok kattanva a romantikus-vígjátékokra, pedig én alapvetően egyértelműen akció-párti vagyok.
Szóóóval... nekem ez a film annyira nem jött be, Sandra Bullock hozza a szokásosat, de nekem valamiért nem jött ez most annyira be. Nem volt rossz... de kifejezetten jó sem. Helyenként nagyon untam, és az egész igazából baromi kiszámítható volt. Bár a nagymama karatkere teszett, ő egyértelműen kedvenc volt. Viszont... viszont a férfi főszereplő halálosan idegesített, főleg azért, mert bármi történt, két arckifejezést tudott csak hozni: az dühöt és a teljes apátiát, de inkább csak az útóbbi ment neki.
10/6 De csak Sandra jelnléte meg a nagymama miatt.
baisée
2014. július 28. 14:58
|
|
Fehér Nikolett Nikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.01. Hozzászólás: 356 Csatolások: 87 Azonosító: 225241 offline
|
Én legutúbb interneten a horrorra akadva 3-at néztem.
Azt már sokszor megnéztem, az egyik haverommal, legalább már 5x, és nagyon jó film, megunhatatlan.
Imádom a horror filmeket.
Azt már sokszor megnéztem, az egyik haverommal, legalább már 5x, és nagyon jó film, megunhatatlan.
Imádom a horror filmeket.
2014. július 28. 19:05
Divergent [2014]
Borzasztóan vártam már, hogy felkerüljön a netre egy normális verzió, mert a korábbi tervekkel ellentétben sajnos moziba nem sikerült eljutnom. Ma viszont végre sikerült sort kerítenem rá, és egy szóval tudom csak összegezni az egészet: imádom! Rég láttam manapság olyan filmet, ami ennyire lekötött volna. Látványos, jó a története, izgalmas, remek a szereplőválasztás. [A főszereplő sráctól minden alkalommal olvadtam.
] Minden percét imádtam!
Amint lehetőségem lesz rá, beszerzem a könyvet is, de szerintem addig is elkezdem laptopon PDF formájában olvasni, mert nem tudok vele várni.
10/10
Borzasztóan vártam már, hogy felkerüljön a netre egy normális verzió, mert a korábbi tervekkel ellentétben sajnos moziba nem sikerült eljutnom. Ma viszont végre sikerült sort kerítenem rá, és egy szóval tudom csak összegezni az egészet: imádom! Rég láttam manapság olyan filmet, ami ennyire lekötött volna. Látványos, jó a története, izgalmas, remek a szereplőválasztás. [A főszereplő sráctól minden alkalommal olvadtam.
10/10
2014. július 28. 19:41
Szerelmünk lapjai/The Notebook
A szerelem,amire mindenki vágyik.
Megismerni,megszeretni,majd együtt halni meg.
Nekem legalábbis ezt jelentette ez a film.
A szerelem,amire mindenki vágyik.
Megismerni,megszeretni,majd együtt halni meg.
Nekem legalábbis ezt jelentette ez a film.
2014. július 30. 10:40
Gyakornokok (2013)
Nekem igazából tetszett, alapvetően szerintem jó film, csak vannak benne tipikus vígjáték hibák, ami nálam legnagyobb részben azt jelentette, hogy nem minden poénra voltam vevő, valamint a "gonosz" karaktere hihetetlenül elcsépelt volt.
10/7.5
500 nap nyár (2009)
Ez a film sz*r. Az első pár másodperc vicces, utána viszont egyre jobban süllyed a film, főleg, hogy az a jelenet amivel kezdnek meg se történt. A csaj lelépett majd férjhez ment, az a jelenet mikor szakítanak soha nem történt meg...
10/2
Nekem igazából tetszett, alapvetően szerintem jó film, csak vannak benne tipikus vígjáték hibák, ami nálam legnagyobb részben azt jelentette, hogy nem minden poénra voltam vevő, valamint a "gonosz" karaktere hihetetlenül elcsépelt volt.
10/7.5
500 nap nyár (2009)
Ez a film sz*r. Az első pár másodperc vicces, utána viszont egyre jobban süllyed a film, főleg, hogy az a jelenet amivel kezdnek meg se történt. A csaj lelépett majd férjhez ment, az a jelenet mikor szakítanak soha nem történt meg...
10/2
2014. július 30. 16:14
|
|
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline
|
SPOILERES !!!
A rettegés íze/Would You Rather (2012) [10/8]
Láttam már nagyon sok horror, és beteg filmet, és hát mit ne mondjak, ez is az volt. Már az elején sejtettem, hogy valami ilyesfajta 'verseny'-ről lesz szó. Nem volt rossz film, bár nem vagyok oda az ilyen durvaságokért. Nem gondoltam volna, hogy a végén Iris megölni majd Lucas-t (szerintem a fiúnak meg is tetszett a csaj), és azért védte őt, elég rendesen! A végében csalódtam, azt hittem jobb lesz. Igaz, nagyon sajnáltam mikor észrevette, hogy meghalt az öccse + még Lucast, is megölte miatta.
A csajok bosszúja/The Other Woman (2014) [10/10]
Amelyik filmben Cameron Diaz szerepel, az csak is jó lehet! Nagyon jó film, és szórakoztató (nagyon sokat nevettem).Jók voltak a szereplők is, nagyon megörültem mikor láttam, hogy benne lesz Taylor Kinney is. Egyedül annyi Kate karaktere volt néha irritáló, és már az agyamra ment. Egyébként élveztem, és komolyan egy unalmas pillanat sem volt benne. Érdemes megnézni
A rettegés íze/Would You Rather (2012) [10/8]
Láttam már nagyon sok horror, és beteg filmet, és hát mit ne mondjak, ez is az volt. Már az elején sejtettem, hogy valami ilyesfajta 'verseny'-ről lesz szó. Nem volt rossz film, bár nem vagyok oda az ilyen durvaságokért. Nem gondoltam volna, hogy a végén Iris megölni majd Lucas-t (szerintem a fiúnak meg is tetszett a csaj), és azért védte őt, elég rendesen! A végében csalódtam, azt hittem jobb lesz. Igaz, nagyon sajnáltam mikor észrevette, hogy meghalt az öccse + még Lucast, is megölte miatta.
A csajok bosszúja/The Other Woman (2014) [10/10]
Amelyik filmben Cameron Diaz szerepel, az csak is jó lehet! Nagyon jó film, és szórakoztató (nagyon sokat nevettem).Jók voltak a szereplők is, nagyon megörültem mikor láttam, hogy benne lesz Taylor Kinney is. Egyedül annyi Kate karaktere volt néha irritáló, és már az agyamra ment. Egyébként élveztem, és komolyan egy unalmas pillanat sem volt benne. Érdemes megnézni
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.