Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 18. 23:21 #11861
- törölt felhasználó -    
Vasember 3.
Nem tudom, miért halogattam befejezni, de nagyon jó volt. whoa, hú, vá. a post-credits jeleneten besírtam.
És! Külön tetszett, hogy megismerhettük Tony badass oldalát is. A suit nélkül. Kezdem megkedvelni. mellow.gif dry.gif
10/10
6 felhasználónak tetszik: SmileyZ, LexiCobain, Angel, Lindsay019, House Of Wax, baisée
2014. július 19. 17:49 #11862
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Hulk (2003)

Kismilliószor megtekinteni: pipa.

Eric Bana kiválóan alakítja Bruce-t, de nekem mindig is Mark Ruffalo marad a kedvenc Bruce-om blush.gif heart.gif .

Sokan mondogatják, hogy a gamma miatt lett olyan Bruce, amilyen. Nem. Bruce-ban már alapból ott volt, csak a gamma hozta elő úgy igazán...csak sokan ezt nem értik unsure.gif komolyan, néhány ember, mintha kihagyta volna ezt a kicsiny részecskét a tanórák alatt unsure.gif

Most vár rám Hihetetlen Hulk, szóval be is fejezem rohog.gif

10/10*** rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Lindsay019
2014. július 19. 18:07 #11863
- törölt felhasználó -    
Életrevalók
Nagyon jó film.
Sokat nevettem rajta és persze voltak olyan pillanatok is,mikor könnybe lábat a szemem. smileeee.gif
1O/9
2 felhasználónak tetszik: Christo, hayley4
2014. július 19. 23:49 #11864
hayley4
hayley4
wait... what?

Státuszthinking about things but not actually doing things
Hozzászólás: 1524
Csatolások: 82
Azonosító: 200597
We Need To Talk About Kevin (Beszélnünk kell Kevinről)
Úristen, brutális egy film volt.. Ezra Miller valami hihetetlenül játszott, Tilda Swintonról nem is beszélve. Egyértelműen 10/10
1 felhasználónak tetszik: Lindsay019
2014. július 20. 00:36 #11865
- törölt felhasználó -    
Csodálatos Pókember wub.gif heart.gif heart.gif heart.gif
2014. július 20. 01:10 #11866
Dollypop
Dollypop
visszatérő vendég
Hozzászólás: 191
Csatolások: 73
Azonosító: 223484
Amerikai botrány
10/10
1 felhasználónak tetszik: Dorina1024
2014. július 20. 10:06 #11867
- törölt felhasználó -    
Szeményfesztők(Now you see me)

A cím nem hazudik. Tényleg elég káprázatos a film. Nagyon jó jelenetekkel és trükkökel,mivel ugye pár "bűvész" adja elő a nagy történetet a hajthatatlan zsaruval aki csak bosszút akar és a szem körébe bevinni a négy tehetséges és elhivatott "ifjút" miután segítettek neki megcsinálni a világ legjobb és legátverősebb trükjét. Nagyon teccet a film és a sztroi is,de hiányzott belőle egy kis szerelem,ha nem sok is lehetett volna benne,de semmi igazán nagy nem volt benne. Persze nem ez volt a film lényege értem,de én hiányoltam

10/8,5
2014. július 20. 10:09 #11868
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Tegnap este volt az RTL Klub-on A szuper exnőm. Hát, eléggé egy lehetetlen film volt, így 10/6.
2014. július 20. 10:16 #11869
- törölt felhasználó -    
Az elnök végveszélyben(White house down)

Számomra először nagyon unszimpatikus volt a sztori,OMG két óra arról,hogy megmentenek egy elnököt,na ne. De szerencsére nem ez lett a vége. Channing Tatum nekem megmutta,hogy nem csak valami kis táncos filmben állná meg a helyét a bicevszbrigád,hanem bármikor megment miközben nem téveszti szem elöl a fontos dolgokat,a lányát.

10/7
2014. július 20. 12:23 #11870
- törölt felhasználó -    
Szétcsúszva (2000)
Már tavasszal is elkezdtük nézni,de akkor sz*rakodott a DVD és a felénél abba is hagytuk.
Tegnap végül sort kerítettünk rá,és hát,nem csalódtam.
Habár azt hittem,hogy az esz gyilkos,akire Calr gondol,de nagy meglepettségemre nem.
Sienna Guillory jól alakította a szerepét,és szép nő is.
Furcsa módon a zenék is tetszettek,pedig nem az én stílusom.
Kedvenc karakterem 'Justin a transzvesztita' volt,akit Jason Donovan formázott meg.
1O/7
2014. július 20. 14:18 #11871
- törölt felhasználó -    
Az öt legenda (2012)
Már régóta megszerettem volna nézni ezt a mesét és tegnap végre időt szakítottam rá. Nem bántam meg, hogy megnéztem, mert nagyon jó kis mese. Nagyon tetszett ez a történet és a szereplők is aranyosak voltak. A vége nagyon tetszett, örültem, hogy így alakult a történet. Aranyos kis mese, csak ajánlani tudom.
10/10
6 felhasználónak tetszik: LexiCobain, Lindsay019, duracell, Angel, baisée, Alison Lerman
2014. július 20. 15:03 #11872
- törölt felhasználó -    
Testvérbosszú (1999)
Nagyon imádom ezt a filmet, még kiskoromban megnéztem egyszer apuékkal, de akkor ugye nem sok mindent értettem belőle, és csak pár dologra emlékeztem a filmből. Na szóval most megnéztem, és így hogy értem miről szól, rájöttem, hogy ez egy remek film. A vége elég szomorú, megsirattam. cray.gif Márcsak azért is tetszett, mert vallásos a film, és ugye én is az vagyok. A fiúk is jól néznek ki benne blush.gif A zenéket imádom.
Nekem tökéletes, 10/10 victory.gif
1 felhasználónak tetszik: Angel
2014. július 20. 15:54 #11873
tkinga06
tkinga06
új tag

StátuszLove♥
Hozzászólás: 28
Csatolások: 11
Azonosító: 194408
A rózsaszín párduc (2006) biggrin.gifD thumbsup.gif 10/9
2014. július 20. 17:18 #11874
- törölt felhasználó -    
Rossz tanár (2011)
Jó film,de.. Viccesebbre,jobbra számítottam.
Mindenesetre Cameron csodás volt benne.
Kár volt tovább vinni ezt a filmet.
3 felhasználónak tetszik: LexiCobain, fdboris, iannina
2014. július 20. 17:23 #11875
- törölt felhasználó -    
Adams Family smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Angel
2014. július 20. 17:25 #11876
- törölt felhasználó -    
Stephen-King Ragyogás 2 (1997) biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Angel
2014. július 20. 17:49 #11877
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Rossz tanár (Bad Teacher) - 2011

Ez a film még mindig zseniális, bár emlékszem, annak idején, amikor először láttam, nem annyira fogott meg, mint másodjára, harmadjára. Cam Diaz egy fantasztikus színésznő, és Justin Timberlake is egyre jobban beletanul a színész szerepbe, hiszen eddig minden filmben fantasztikus volt, amiben játszott blush.gif Ettől függetlenül maga a sztori egy kicsit erőltetett, Mókus tanárnő karaktere full gagyi és ha nem is elcsépelt, de annál inkább idegesítő, bár gondolom, épp ez volt a cél biggrin.gif

7/10

http://honestpracticum.com/wp-content/uploads/2014/04/bad-teacher-cameron.gif

Családi üzelmek (We're The Millers) - 2013

Általában nem szoktak tetszeni az új filmek, és amikor úgy fél évvel ezelőtt nekiültem ennek a remekműnek, nem tetszett, így nem is néztem végig. Öcsém addig rágta a fülemet, hogy nagyon jó, nézzem végig, tetszeni fog, hogy elszántam magam és megnéztem. Igaza volt: sokat és nagyokat nevettem, egy élmény volt, bár a sztori itt is kicsit erőltetett, túlspilázott, de ettől függetlenül nagyon kellemes kikapcsolódás volt.

7/10

http://data3.whicdn.com/images/77520624/original.gif
5 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Angel, House Of Wax, fdboris, iannina
2014. július 20. 19:14 #11878
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Repcsik: A mentőalakulat / Planes: Fire & Rescue (2014)
Az első rész óta tudom, hogy sosem szabad alábecsülnöm a DisneyToont. Az első film megtanított arra, hogy nyugodtan beülhetek nulla elvárással, szkeptikusan a moziba, maximum én lepődök majd meg a legjobban, mennyire tetszik. Ez történt tavaly. Így idén nem is volt kérdés, hogy várom a folytatást, mert "koppintás" ide vagy oda, akkor is baromi jó. (Bár eleve nem lehet koppintás, ha John Lasseter áll az élén, de ezt ugye csak az érti meg, aki el is tudja fogadni.)
Nos tehát, így alakult, hogy ma végre ellátogattunk a pécsi Cinema Citybe, vettünk magunknak menüt (komolyan mondom, jár nekik a facepalm, Frozenest nem tudtak venni, Repcsiset igen, és le merném fogadni, hogy BH6-es sem lesz...) és még éppen időben beültünk a megszokott helyünkre. (Zárójelben azért hozzáteszem, annyiban megszokott, hogy az évek során szinte mindig a hármas teremben adták a Disney meséket, ezért már kitapasztaltuk, hol a legjobb ülni.) Na szóval, a szokásos egy, na jó, "csak" fél óra reklám után végre elindult a várva várt film. A továbbiakban csupán annyi spoilert engedek meg magamnak, mint amennyit a CC honlapján található leírás is elmond, így mindenki nyugodtan elolvashatja.
Tehát a film. Kicsit féltem attól, hogy Rozsdás előre beígért lesérülése valami gagyi versenyen lesz, ahol a saját hülyesége miatt sérül meg, de nagyon örültem, hogy ez nem így történt. Szemforgatás helyett pedig sikerült full érzelmesen átadniuk mindent, mivel én is a karakterekkel együtt szomorodtam el és az események során ugyanolyan izgatott lettem, mint a többiek, amikor Rozsdás elindult a Dugattyúcsúcs (erről később) Nemzeti Parkba. Tetszettek az új karakterek, egyedül Rigóval volt egy kis problémám, mert nem tudtam, hogy gyakorlatilag ennyire fangörl lesz, ez volt az, ami egy picit zavart. Az új történet viszont magával ragadó volt, bár alapból számítottam rá, hogy színvonalasabb lesz az első résznél, sokan írták (persze nem magyarok, haha, "ébredj Dzsini, bilibe lóg a kezed"), hogy ez sokkal jobban érdekli majd őket. A végén szabályosan gombóc volt a torkomban (nem tagadom) és imádom a pirosat (így nem vagyok spoileres, na). heart.gif
Külön kiemelném a zenét. Valaki emelje piedesztálra Mark Mancinát, de MOST RÖGTÖN. Remélem ezért is jut neki legalább egy Grammy, valóságos kincs a Disneynek. Szerintem ha befejeztem ezt az irományt, akkor nekiállok megkeresni az albumot, mert muszáj meghallgatnom. És persze ott a Still I Fly is, ami már napok óta jár a fejemben (valószínűleg több mint egy hete, de nem számolom) és amibe egyre inkább beleszeretek. Ez a szám szerintem pontosan átadja azt az érzést, amit az egész film.
Magyar részről nagyon ügyesen megoldották a végén a szinkronhangok behelyettesítését (oké, valószínűleg kaptak hozzá valami alapot, de akkor is szép volt) és annak is örültem, hogy visszatértek az előző rész hangjai. Amivel bajom volt, az Dipper magyar neve (mert hogyan lett Rigó, most komolyan, adok egy ezrest annak, aki ezt ésszerűen el tudja magyarázni nekem!!) és persze az, hogy a "Piston" szót miért nem lehetett szelepnek fordítani? Pont az lett volna benne a poén, hogy Verdák meg minden. Na mindegy, nekik biztos nem esett le. biggrin.gif
Nem mintha meglepnék vele bárkit is ( biggrin.gif ), de ez a film rohadtul 10 pontos.
És azt sem gondoltam volna, hogy valaha ilyet fogok mondani, de bízom benne, hogy nem ez volt az utolsó Repcsik-film, amit alkalmam volt megtekinteni. Kezdek ráfüggni a DisneyToonra. NAGYON.

http://31.media.tumblr.com/df556d09373343094bd3756b798b4152/tumblr_n7j31bzbL41rot0kgo1_500.gif

Never letting go, gotta learn to grow
Watch me as I touch the sky
Still I fly
Now I know it's what I got to do
Find the dream is new
Give it all I got this time
Still I fly

1 felhasználónak tetszik: duracell
2014. július 20. 20:47 #11879
rammievengeance
rammievengeance
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 5022
Azonosító: 227324
A jó és a rossz háza
Nos, életem egyik legpocsékabb filmje volt. Konkrétan annyi történt az egészben, hogy a csaj megőrült, de úgy, hogy 90 percig semmi nem történt, majd 5 perc alatt jött egy kis izgalom, s mikor már azt hittem, jó lesz, kiderül, hogy semmi nem történt, csak a csaj képzelte az ágyon fekve. Ez komoly? 110.gif Nem ajánlom senkinek, pocsék film. 108 perből 92 percig semmi nem történik, csak hogy a csaj siránkozik és alszik felváltva.
10/0
2014. július 20. 23:04 #11880
Kamcsatka
Kamcsatka
visszatérő vendég
Hozzászólás: 159
Csatolások: 0
Azonosító: 207096
Trancendence

Érdekes volt és elgondolkodtató de nekem nem annyira jött be mondjuk. De persze ez csak én vagyok, ha valaki nyitott a komolyabb filmekre és Johnny Deppre ( biggrin.gif ) akkor ajánlom :")

10/8.5
1 felhasználónak tetszik: Blackbird03
710 oldal 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!