Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. június 26. 15:29 #1121
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Idézet (Dóríthá @ 2011.06.26. 15:26)
The Experiment - A kísérlet
Csak az amerikai verziót láttam, a németet nem. Sok helyen olvastam, hogy ezt trillernek szánták; lehet velem van a baj, de én néha már sírtam a röhögéstől a filmen. Ettől függetlenül jó film, 10/7 nekem

Hát én egyáltalán nem tudtam nevetni rajta unsure.gif Szerintem nagyon is megviselő volt és illett rá a Thriller kategória , engem nagyon megérintett a film sad.gif
Adrien Brody játéka pedig kiváló volt wub.gif

The Experiment - A kísérlet
9/10
2011. június 26. 16:29 #1122
- törölt felhasználó -    
Végső állomás 3.
Nem volt rossz, sőt, kimondottan jó volt. meghajolo.gif Szépen pörögtek az események, a sztori ezúttal is érdekes volt, és persze olyan brutális volt, ahogy azt megszokhattuk. rohog.gif
Bár a szoliban elégés nagyon-nagyon durva volt. unsure.gif

10/10
5 felhasználónak tetszik: s.t.a.r., House Of Wax, benyaw93, patrícia4, Adri98
2011. június 26. 16:48 #1123
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (Bessie @ 2011.06.25. 21:33)
Megszólít az éjszaka
Pár éve ajánlották nekem ezt a filmet. Már a legelső alkalommal is különleges élményt nyújtott. Igazából nincs valami nagy sztorija, nem bővelkedik akciókkal, mégis egészen hátborzongatónak találom ezt a filmet akárhányszor csak megnézem. Pedig eddig még csak szinkronosan láttam. (Mégis mindig futkározik hátamon a hideg, ha nézem)
Meg kell néznem eredeti nyelven is. biggrin.gif A különleges élmény miatt: 
9/10
u.i.: Látta még valaki ezt a filmet? Vélemények? blush.gif

Igen már kétszer láttam, jó kis film, valóban 9-es. biggrin.gif

Hát most én két *a testéből élő nő* jó filmet láttam.
Már sokan írtatok róla, de..

A tégla
Sokszor láttam már, Az utolsó esélye reklámjában átkapcsoltam és ottragadtam. Scorsesétől az egyik kedvencem, A taxisofőr után. Igaz, hogy remake, de valahogy annyira eltalálták a hangulatot, hogy néhol humoros, és végig izgalmas. Leo-t gyűlöltem a Titanicos szerepei miatt, sokáig, de ez a film+ a Véres gyémánt megnézése után már nagyon szeretem, jó színész. (Viharszigetben szintén elképesztő volt, az Eredetben, Egy kosaras naplójában szintén) Elég annyi, hogy nagyon jó kis film.
10/10

Akvárium
A jó rohadt élet. Illetve pont hogy nincs jó élete van a főszereplőnek ebben a zseniális brit filmben. Kemény alkotás, teli értelmes, érzelmes színészi megnyilvánulásokkal, nagyon életszerű és megértem, amiért 2009-ben megkapta a zsűri pálmáját.
Gonzales7, köszi a tippet wink.gif
10/10
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Boscorelli, gonzales7, s.t.a.r., janet7
2011. június 26. 17:45 #1124
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Idézet (thunderbird @ 2011.06.26. 16:29)
Végső állomás 3.
Nem volt rossz, sőt, kimondottan jó volt. meghajolo.gif Szépen pörögtek az események, a sztori ezúttal is érdekes volt, és persze olyan brutális volt, ahogy azt megszokhattuk. rohog.gif 
Bár a szoliban elégés nagyon-nagyon durva volt. unsure.gif 
10/10

Nálam ez a film egy erős 5-öst ér. Ez a legrosszabb Végső állomás amit láttam. Az első részt nem tudja lekörözni semmi sem. Voltak benne durva dolgok, de én végig röhögtem az egészet. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Ronnie95
2011. június 26. 17:55 #1125
patrícia4
patrícia4

StátuszPatrícia még nem állította be a státuszát
Hozzászólás: 7621
Csatolások: 1240
Azonosító: 126309
A texasi láncfűrészes mészárlás
10
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2011. június 26. 18:04 #1126
- törölt felhasználó -    
Halálos temetés (2007)
Jópofa kis vígjáték,szerintem nagyon évezhető. rohog.gif
10/9
2011. június 26. 18:10 #1127
dana
dana
"Evolution?"

Státusz" Légy önmagad! Mindenki más már foglalt."
Hozzászólás: 1776
Csatolások: 3
Azonosító: 147029
A pap - Háború a vámpírok ellen. Kisebb csalódás volt..., valahogy jobbra számítottam.
7/7
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2011. június 26. 20:13 #1128
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2011.06.26. 17:45)
Nálam ez a film egy erős 5-öst ér. Ez a legrosszabb Végső állomás amit láttam. Az első részt nem tudja lekörözni semmi sem. Voltak benne durva dolgok, de én végig röhögtem az egészet. rohog.gif

Nem tudom, mi volt benne olyan borzasztó a számodra. Ha te ezt végigröhögted első nézésre, akkor nagyon erős idegzeted lehet. blink.gif
2011. június 26. 20:21 #1129
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Idézet (thunderbird @ 2011.06.26. 20:13)
Nem tudom, mi volt benne olyan borzasztó a számodra. Ha te ezt végigröhögted első nézésre, akkor nagyon erős idegzeted lehet. blink.gif

Nekem azt a színvonalat már nem hozta mint az első és második része. Azok kicsit másabbak mint ez a része lett. A vége meg egyáltalán nem tetszett, de nem vagyunk egyformák. Ennél láttam már durvább filmet is. smileeee.gif
2011. június 26. 20:36 #1130
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
Hozzászólás: 5879
Csatolások: 150
Azonosító: 116943
Ace Ventura
hát ehhez a filmhez csak ennyit tudok fűzni
haláli és kicsit fárasztó
pont ez kellet hogy kicsit megjöjjön az életkedvem thumbsup.gif
Jim Carrey valami hihetetlen imádom ezt az embert olyan jól eljátszotta Venturát, eltúlozta és pont ez kellett ennek a karakternek
7,5/10
8 felhasználónak tetszik: House Of Wax, s.t.a.r., patrícia4, thunderbird, Boscorelli, Fuller, Adri98, janet7
2011. június 26. 20:37 #1131
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Státuszwords like violence, break the silence
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
Ismeretlen férfi (Unknown)
Liam Neeson, Diane Kruger, Bruno Ganz, January Jones, Frank Langella, Aidan Quinn beer.gif
9/10
3 felhasználónak tetszik: goldman, s.t.a.r., benyaw93
2011. június 26. 22:58 #1132
- törölt felhasználó -    
semmit sem tudok felhozni e film mellett.nagyon rossz volt rég láttam ennyire rossz filmet.próbálkozott itt mindennel a rendező ijesztgetéssel fordulatokkal erotikával de minek??? miért??hogyan?? hhhááá szerintem nagyon nem sikerült ez a dolog a Piroskával meg a farkassal.sablonos párbeszédek erőltetett szájbarágós történet semmi színészi játékkal előadva! a kínlódásos romantikus fő történetszál piroska és a két dulifuli sráccal jjaaajj ki kellett volna kapcsolnom 30 perc után.egyáltalán minek kellett ezt a filmet megcsinálni?? Gary Oldman ugyan mi az ördögöt keresett ebben a zagyvaságban?? ohmy.gif nem is értem! dry.gif talán ő lett volna a húzónév a posztereken??? rolleyes.gif
hhááááhh egy dolog van ami tetszett Virginia Madsen közel az 50-hez baromira sexi még mindig de ennyi! smileeee.gif
a Grimm testvérek forognak a sírjukban komolyan! sad.gif
A lány és a farkas.
2/10
http://filmtrailer.hu/wp-content/uploads/a_lany_es_a_farkas_poszter.jpg
4 felhasználónak tetszik: thunderbird, saii, tya04, Grace Benning
2011. június 27. 08:19 #1133
MissMusic110
MissMusic110
{ Be Positive }

StátuszThis love will be the death of me, but I know I’ll die happily ∞
Hozzászólás: 1228
Csatolások: 987
Azonosító: 127832
Harrry Potter és a Tűz Serlege
Nekem ez az a kedvenc Harry Potteres részem smileeee.gif
Imádom maga a történetét ennek a résznek meg a szereplőket biggrin.gif
Nekem nagyon tetszett!
10/10
10 felhasználónak tetszik: House Of Wax, kriszti03, funny18, Boscorelli, Christo, Fuller, Lady Suzy, BunnyGirl, tya04, gonzales7
2011. június 27. 12:43 #1134
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
Hozzászólás: 5879
Csatolások: 150
Azonosító: 116943
Sucker Punch
Nem volt rossz.Vanessa Hudgens várakozásaimon felül teljesített.Érdekes film volt de nem lesz a kedvencem.
6/10
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2011. június 27. 12:49 #1135
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Státuszwords like violence, break the silence
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
Ébredj velünk (Morning Glory)
Harrison Ford, Diane Keaton, Rachel McAdams.
7/10
2011. június 27. 16:39 #1136
- törölt felhasználó -    
Super 8
Az eleje fantasztikusan indult. Noha utálom a gyerekeket, ebben a filmben egyáltalán nem zavart, hogy tele van minden kölykökkel. A helyzet az, hogy teljesen át lehetett élni – az elején. Adott pár srác, akik zombis filmet akarnak csinálni, de beüt egy baleset. Ismerve a kalandvágyó gyermekkorom, ez pont hozzám illett. Minden szép és jó volt, de a közepe felé ellaposodott. Rengeteg olyan elemet vettek bele, ami nem is kellett volna. Ilyenkor nem értettem, miért van azon a hangsúly, amin. No, mindegy. A vége borzalmasan gagyi lett, így csúszott bennem az értékelés indexe, mindenesetre nem lehetett semmi végigcsinálni egy ekkora terjedelmű filmet egy csapat kölyök társaságában, szóval elismerés a rendezőnek biggrin.gif
Egyébként meg szórakoztató, izgalmas és nagyon jó film.
8.5/10
2011. június 27. 16:50 #1137
- törölt felhasználó -    
Ma láttam a karib tenger kalózait, csak az a baj hogy a 2-őt biggrin.gif
2011. június 27. 18:19 #1138
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Hát.. Tegnap az RTL újra egy jó filmet adott nagyon későn, de Woody Allen még a hajnali órákat is megéri.
Match Point
Nagyon szeretem, nem a jellemző könnyed Allen, hanem egy komoly film, de mint mindig, az igazságtalanságával tökéletesen életszerű. Johnatan Rhys-Meyerst itt láttam először még két éve, zseniálisan alakít, ahogy a Tudorokban is. Scarlett Johansson pedig egész normális szinten játszik, nem egy színészlegenda, de azért hoz egy kellemes meglepetést. Imádom ezt a filmet. thumbsup.gif
9/10

Most pedig összefoglalnám a ma látott két katasztrófa-film klasszikust, mindkettő kb 10 éves, és tökéletesen amerikai ajnározó, de mégis a helyén van.
Armageddon és A függetlenség napja
mindkettő 8/10
8 felhasználónak tetszik: Boscorelli, s.t.a.r., gonzales7, funny18, audrey, janet7, Domcicc, kriszti03
2011. június 27. 19:09 #1139
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5972
Csatolások: 135718
Azonosító: 67913
Idézet (tya04 @ 2011.06.27. 18:19)
Match Point
Imádom ezt a filmet.  thumbsup.gif 
9/10

Ismét csak hajolgatni tudok meghajolo.gif
Tökéletesen egyetértek azzal, amit írtál róla. Bár nekem Scarlett játéka is kifejezetten tetszett, de Jonathané valóban legendás, ez-az egyik legjobb filmje, nem is kérdés beer.gif
És az is igaz, hogy ez nem éppen egy Vicky Christina Barcelona (de valamiért az is tetszett think.gif) jellegű romantikus könnyed film.
Én bevallom, az évek során megszerettem Woody Allen filmjeit, úgyhogy, többnyire csak elismerően tudok szólni a munkáiról beer.gif

Idézet (tya04 @ 2011.06.27. 18:19)
Most pedig összefoglalnám a ma látott két katasztrófa-film klasszikust, mindkettő kb 10 éves, és tökéletesen amerikai ajnározó, de mégis a helyén van.
Armageddon és A függetlenség napja
mindkettő 8/10

Ezzel is egyetértek, bár nekem a Függetlenség napja jobban tetszik (leszámítva azt a nagyzoló beszédet - de gondolom, helyzete megkívánta - amit az elnök tartott a teherautó platóján). Az Armageddonban túl sok a, hogy is mondjam? think.gif Csöpögős jelenet. Nem olyan rég néztem meg én is újból, de volt, hogy bele kellett tekernem, mert egyszerűen nem bírtam végignézni. Nem azért, romantikus jeleneteket is meg lehet oldani jól, hogy az szép legyen, hatásos, és a néző is elégedett legyen (láttam már ilyet), de ez, az Armageddon készítőinek (szerintem) nem sikerült.

Viszont az orosz beszólásait nagyon díjazom rohog.gif

Ben Affleck: Mondd csak Lev, tudod ki az a James Bond igaz?
Orosz: Nem láttam Csillagok Háborúja. _nevet.gif

Egyébként valóban régiek már, több, mint 10 évesek wink.gif A Függetlenség napja idősebb tőled egy évvel, az Armageddon pedig eggyel fiatalabb wink.gif

Mondjuk, azért azon meglepődtem, hogy ilyen fiatalon milyen filmes tudásod van, le a kalappal hi.gif Szerintem ez nem kis teljesítmény beer.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. június 27. 19:17 #1140
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (Boscorelli @ 2011.06.27. 19:09)
Ismét csak hajolgatni tudok meghajolo.gif 
Tökéletesen egyetértek azzal, amit írtál róla. Bár nekem Scarlett játéka is kifejezetten tetszett, de Jonathané valóban legendás, ez-az egyik legjobb filmje, nem is kérdés beer.gif 
És az is igaz, hogy ez nem éppen egy Vicky Christina Barcelona (de valamiért az is tetszett think.gif) jellegű romantikus könnyed film.
Én bevallom, az évek során megszerettem Woody Allen filmjeit, úgyhogy, többnyire csak elismerően tudok szólni a munkáiról beer.gif 
Ezzel is egyetértek, bár nekem a Függetlenség napja jobban tetszik (leszámítva azt a nagyzoló beszédet - de gondolom, helyzete megkívánta - amit az elnök tartott a teherautó platóján). Az Armageddonban túl sok a, hogy is mondjam? think.gif Csöpögős jelenet. Nem olyan rég néztem meg én is újból, de volt, hogy bele kellett tekernem, mert egyszerűen nem bírtam végignézni. Nem azért, romantikus jeleneteket is meg lehet oldani jól, hogy az szép legyen, hatásos, és a néző is elégedett legyen (láttam már ilyet), de ez, az Armageddon készítőinek (szerintem) nem sikerült. 
Viszont az orosz beszólásait nagyon díjazom rohog.gif 
Ben Affleck: Mondd csak Lev, tudod ki az a James Bond igaz?
Orosz: Nem láttam Csillagok Háborúja.
_nevet.gif 
Egyébként valóban régiek már, több, mint 10 évesek wink.gif A Függetlenség napja idősebb tőled egy évvel, az Armageddon pedig eggyel fiatalabb wink.gif
Mondjuk, azért azon meglepődtem, hogy ilyen fiatalon milyen filmes tudásod van, le a kalappal hi.gif Szerintem ez nem kis teljesítmény  beer.gif

Köszönöm meghajolo.gif
Igen, Michael Bay szerintem kicsit túlzásba vitte a dolgokat, de én személy szerint a humoráért szeretem a filmet, Steve Buscemi, szintén az orosz, no meg Willis kergeti puskával Afflecket ... Mikor Liv és Ben romantikáznak, na ott elaludtam ma rohog.gif Bayre ez egyébként is jellemző, elég a Transformers-t nézni. Túloz és eleve a blockbuster elemekre megy ki. Az Armageddon sokszor az az érzés fog el, hogy próbálgatták a kamerát, beállította a színészeit, meglátta, hogy hú ez esztétikailag szép! - szerencsétlenek be lettek állítva és ettől kicsit mesterkélt. A sziget viszont nagyon tetszett tőle, kár, hogy megbukott a kasszáknál.
Nekem is A függetlenség napja, ami közelebb áll, életem egyik első filmje volt, négy évesen láttam, és azóta már jó sokszor, kedvenc dumám belőle, mikor a repülőn mondja az öreg: "(...) John Lennon. Okos ember volt, de orvul lelőtték, ronda eset." _nevet.gif
Allenről meg annyit, hogy nekem a Vicky Christina Barcelona az egyik kedvencem tőle, egyrészt Penélope Cruz és Rebecca Hall alakításai, másrészt a stílusa miatt.
2 felhasználónak tetszik: Boscorelli, Christo
710 oldal 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!