Idézet (tya04 @ 2011.06.27. 18:19)
Match Point
Imádom ezt a filmet.
9/10
Ismét csak hajolgatni tudok
Tökéletesen egyetértek azzal, amit írtál róla. Bár nekem Scarlett játéka is kifejezetten tetszett, de Jonathané valóban legendás, ez-az egyik legjobb filmje, nem is kérdés
És az is igaz, hogy ez nem éppen egy Vicky Christina Barcelona
(de valamiért az is tetszett
) jellegű romantikus könnyed film.
Én bevallom, az évek során megszerettem Woody Allen filmjeit, úgyhogy, többnyire csak elismerően tudok szólni a munkáiról
Idézet (tya04 @ 2011.06.27. 18:19)
Most pedig összefoglalnám a ma látott két katasztrófa-film klasszikust, mindkettő kb 10 éves, és tökéletesen amerikai ajnározó, de mégis a helyén van.
Armageddon és A függetlenség napja
mindkettő 8/10
Ezzel is egyetértek, bár nekem a Függetlenség napja jobban tetszik (leszámítva azt a nagyzoló beszédet - de gondolom, helyzete megkívánta - amit az elnök tartott a teherautó platóján). Az Armageddonban túl sok a, hogy is mondjam?

Csöpögős jelenet. Nem olyan rég néztem meg én is újból, de volt, hogy bele kellett tekernem, mert egyszerűen nem bírtam végignézni. Nem azért, romantikus jeleneteket is meg lehet oldani jól, hogy az szép legyen, hatásos, és a néző is elégedett legyen (láttam már ilyet), de ez, az Armageddon készítőinek (szerintem) nem sikerült.
Viszont az orosz beszólásait nagyon díjazom
Ben Affleck: Mondd csak Lev, tudod ki az a James Bond igaz?
Orosz: Nem láttam Csillagok Háborúja.
Egyébként valóban régiek már, több, mint 10 évesek

A Függetlenség napja idősebb tőled egy évvel, az Armageddon pedig eggyel fiatalabb
Mondjuk, azért azon meglepődtem, hogy ilyen fiatalon milyen filmes tudásod van, le a kalappal

Szerintem ez nem kis teljesítmény