Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. június 25. 13:23
Beépített szépség
Imádtam ezt a filmet, de már rongyosra néztem, így sok újat nem nyújt. Sandra remekül alakít, mint mindig.
8/10
Imádtam ezt a filmet, de már rongyosra néztem, így sok újat nem nyújt. Sandra remekül alakít, mint mindig.
8/10
2011. június 25. 17:43
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Ez a két film tökéletes bizonyítéka annak, hogy miért imádom a spanyol és a francia filmipart.
Szerelem életre-halálra
Korántsem olyan csöpögős romantikus dráma, mint amilyenre a cím alapján számítottam. Egy nagyon szép francia misztikus dráma, rohadt jó alakításokkal, a Duna péntek esti filmje most sem okozott csalódást.
8,5/10
A szavak titkos élete
Ismét láttam egy jó Isabel Coixet filmet. Nyugodt, egyszerű hangulatú, pont mint az Elégia, nagyon szép színészi alakításokkal Sarah Polley és Tim Robbins részéről, valamint Javier Cámara is remek, mint mindig. Igazából már pár hónapja szenvedtem a megnézésével, a letöltés korántsem volt gördülékeny, ám megérte. Gyönyörű, erősen életszagú' alkotás.
10/10
Szerelem életre-halálra
Korántsem olyan csöpögős romantikus dráma, mint amilyenre a cím alapján számítottam. Egy nagyon szép francia misztikus dráma, rohadt jó alakításokkal, a Duna péntek esti filmje most sem okozott csalódást.
8,5/10
A szavak titkos élete
Ismét láttam egy jó Isabel Coixet filmet. Nyugodt, egyszerű hangulatú, pont mint az Elégia, nagyon szép színészi alakításokkal Sarah Polley és Tim Robbins részéről, valamint Javier Cámara is remek, mint mindig. Igazából már pár hónapja szenvedtem a megnézésével, a letöltés korántsem volt gördülékeny, ám megérte. Gyönyörű, erősen életszagú' alkotás.
10/10
2011. június 25. 19:41
Idézet (tya04 @ 2011.06.25. 17:43)
A szavak titkos élete
10/10
jaajj ez egy nagyon jó film!
Sarah Polley nagy kedvencem!
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. június 25. 19:46
tya04 neked ajánlanék egy filmet ha még esetleg nem láttad volna mindenképp nézd meg az Fish tank magyarul Akvárium című filmet!
látom az Európai filmekben is otthon mozogsz szóval a Fish Tank-et is érdemes megnézned!
látom az Európai filmekben is otthon mozogsz szóval a Fish Tank-et is érdemes megnézned!
2011. június 25. 19:47
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2011.06.25. 19:46)
tya04 neked ajánlanék egy filmet ha még esetleg nem láttad volna mindenképp nézd meg az Fish tank magyarul Akvárium című filmet!
Köszönöm a tippet, utána is keresek
gonzales7
2011. június 25. 21:33
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Megszólít az éjszaka
Pár éve ajánlották nekem ezt a filmet. Már a legelső alkalommal is különleges élményt nyújtott. Igazából nincs valami nagy sztorija, nem bővelkedik akciókkal, mégis egészen hátborzongatónak találom ezt a filmet akárhányszor csak megnézem. Pedig eddig még csak szinkronosan láttam. (Mégis mindig futkározik hátamon a hideg, ha nézem)
Meg kell néznem eredeti nyelven is.
A különleges élmény miatt:
9/10
u.i.: Látta még valaki ezt a filmet? Vélemények?
Pár éve ajánlották nekem ezt a filmet. Már a legelső alkalommal is különleges élményt nyújtott. Igazából nincs valami nagy sztorija, nem bővelkedik akciókkal, mégis egészen hátborzongatónak találom ezt a filmet akárhányszor csak megnézem. Pedig eddig még csak szinkronosan láttam. (Mégis mindig futkározik hátamon a hideg, ha nézem)
Meg kell néznem eredeti nyelven is.
9/10
u.i.: Látta még valaki ezt a filmet? Vélemények?
tya04
2011. június 26. 02:38
A hercegnő
Nagyon jó film! Romantikus és kegyetlen egyszerre.Keira Knightley fantasztikus.Hercegnő,mégis olyan,mint egy átlagos ember,megbántva érzi magát férje miatt.És mi tagadás jól áll neki az anya szerepe.Ralph Fiennes pedig durva,annyira gonosz. Véleményem szerint rosszabb,mint Voldemort.De mégis vannak pillanatok mikor jót tud sugározni,azokkal a kék szemeivel.Dominic Cooper meg jó kis pasi,bár úgy érzem kevés szerepe volt a filmben.A ruhák csodálatosak,de a férfiaknak még mindig nem áll jól a hosszú oldalt göndörített haj.
10/egy erős 9-es
Nagyon jó film! Romantikus és kegyetlen egyszerre.Keira Knightley fantasztikus.Hercegnő,mégis olyan,mint egy átlagos ember,megbántva érzi magát férje miatt.És mi tagadás jól áll neki az anya szerepe.Ralph Fiennes pedig durva,annyira gonosz. Véleményem szerint rosszabb,mint Voldemort.De mégis vannak pillanatok mikor jót tud sugározni,azokkal a kék szemeivel.Dominic Cooper meg jó kis pasi,bár úgy érzem kevés szerepe volt a filmben.A ruhák csodálatosak,de a férfiaknak még mindig nem áll jól a hosszú oldalt göndörített haj.
10/egy erős 9-es
Adrianna
2011. június 26. 08:53
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
A Tégla
Az első olyan Oscar díjas film amit imádok
Ez egy zseniális film lett. Teljesen bemutatja azt a sötét oldalt ami sajnos mindenhol létezik.
Leonardo DiCaprio
Megmutatta , hogy igen is képes mást is eljátszani mint a Titanic szépfiúját ( Egyébként a másik hatalmas film tőle a Véres Gyémánt című film )
Matt Damon remekül alakított , már már szinte utáltam is a karakterét
A többi szereplő is nagyon odatette magát és nem csodálom , hogy ez a film 4 Oscar díjat kapott. Megérdemelte
10/10
Leonardo DiCaprio
10/10
2011. június 26. 09:08
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
Gyilkos Donor
Nekem tetszett a film
Andy Garcia nagyon jól alakított és persze Michael Keaton is jól játszott az elszánt bűnözőt
10/9
Nekem tetszett a film
10/9
2011. június 26. 15:18
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2011.06.26. 08:53)
A Tégla
Ez egy zseniális film lett. Teljesen bemutatja azt a sötét oldalt ami sajnos mindenhol létezik.
Leonardo DiCaprio
Megmutatta , hogy igen is képes mást is eljátszani mint a Titanic szépfiúját ( Egyébként a másik hatalmas film tőle a Véres Gyémánt című film )
A többi szereplő is nagyon odatette magát és nem csodálom , hogy ez a film 4 Oscar díjat kapott. Megérdemelte
10/10
Leonardo DiCaprio
10/10
10*/10
2011. június 26. 15:26
|
|
Dóríthá |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.29. Hozzászólás: 734 Csatolások: 22 Azonosító: 130234 offline
|
The Experiment - A kísérlet
Csak az amerikai verziót láttam, a németet nem. Sok helyen olvastam, hogy ezt trillernek szánták; lehet velem van a baj, de én néha már sírtam a röhögéstől a filmen. Ettől függetlenül jó film, 10/7 nekem
Csak az amerikai verziót láttam, a németet nem. Sok helyen olvastam, hogy ezt trillernek szánták; lehet velem van a baj, de én néha már sírtam a röhögéstől a filmen. Ettől függetlenül jó film, 10/7 nekem
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.