10/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. június 22. 13:01
Idézet (Orion @ 2011.06.21. 21:31)
Élvezhető úgy is, hogy eddig 1 darab X-ment nem láttam? Mert holnap megyünk rá pont.
Én sem láttam, csak ezt, és lenyűgözött.
2011. június 22. 13:48
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Kezdtem kicsit elfogult lenni a filmekkel kapcsolatban(erre akkor jöttem rá mikor megnéztem a csillagport amire 9-est adtam volna noha egy hónappal ezelőtt még csak 7-s volt).Úgyhogy megnéztem egy (számomra) rossz filmet.
Salt ügynök
Hát ez valami rettenet volt.Szeretem, sőt imádom az akció filmeket ez a 2. kedvenc műfajom de ez borzalmas volt.Angelina középszerűen alakított a sztori pedig lapos volt és unalmas.Másodjára nézem de többször nem is akarom látni.Persze voltak benne jó részek is de alig pl.:amikor kiderül hogy Salt nem az akinek látszik, olyankor izgalmasabb.Aki szereti csak akcióról szinte semmi másról nem szóló filmeket azoknak talán tudom ajánlani (valamennyire).De azt beismerem hogy van ennél rosszabb film is.
3/10
Salt ügynök
Hát ez valami rettenet volt.Szeretem, sőt imádom az akció filmeket ez a 2. kedvenc műfajom de ez borzalmas volt.Angelina középszerűen alakított a sztori pedig lapos volt és unalmas.Másodjára nézem de többször nem is akarom látni.Persze voltak benne jó részek is de alig pl.:amikor kiderül hogy Salt nem az akinek látszik, olyankor izgalmasabb.Aki szereti csak akcióról szinte semmi másról nem szóló filmeket azoknak talán tudom ajánlani (valamennyire).De azt beismerem hogy van ennél rosszabb film is.
3/10
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. június 22. 18:04
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
The Ward
5/10
5/10
2011. június 22. 18:06
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
Karib tenger kalózai 4 - Ismeretlen vizeken 3d
imádtam tök COOL
imádtam tök COOL
2011. június 22. 23:19
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2011.06.22. 13:01)
Én sem láttam, csak ezt, és lenyűgözött.
Sarkall arra, hogy megnézzem a többit is.
Szerintem is biztos jó úgyis az új fim, mivel sok köze nincs az eddigiekhez.
2011. június 22. 23:21
Bridget Jones naplója
Kezdem azzal: utálom az összes szereplőt. De komolyan. Hugh Grant számomra egy pöffeszkedő alak, Renée Zellwegert ki nem állhatom, Colin Firth-nek pedig már a neve is rémisztő, nem csak a feje.
Vígjáték kategóriában kicsivel jobb, mint egy átlagos film, de ezek az iszonytató közhelyek, hogy mindig akkor toppan be Firth bácsi, amikor csak klisére van lehetőség.. eszméletlen zavaró. Mindenesetre ebben a filmben Hugh elnyerte a tetszésem, és mindaddig jó volt a történet, amíg az egyik szál véget nem ért. Egyébként vicces és alapmű, de gagyi.
7/10
Kezdem azzal: utálom az összes szereplőt. De komolyan. Hugh Grant számomra egy pöffeszkedő alak, Renée Zellwegert ki nem állhatom, Colin Firth-nek pedig már a neve is rémisztő, nem csak a feje.
Vígjáték kategóriában kicsivel jobb, mint egy átlagos film, de ezek az iszonytató közhelyek, hogy mindig akkor toppan be Firth bácsi, amikor csak klisére van lehetőség.. eszméletlen zavaró. Mindenesetre ebben a filmben Hugh elnyerte a tetszésem, és mindaddig jó volt a történet, amíg az egyik szál véget nem ért. Egyébként vicces és alapmű, de gagyi.
7/10
2011. június 22. 23:24
Your Highness
Nem volt rossz film, mivel én szeretem az ilyen buta poénokat. Bár a felirat nem volt hozzá a legjobb, de értettem mindent.
Nem volt rossz film, mivel én szeretem az ilyen buta poénokat. Bár a felirat nem volt hozzá a legjobb, de értettem mindent.
2011. június 22. 23:39
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (tya04 @ 2011.06.19. 17:57)
Hetedik
Ajj mennyire imádom Finchert!
A valaha készült legjobb thriller, most úgy kapásból a harmadik a kedvenc filmjeim sorában (I. Mr Nobody, II. Harcosok klubja), remek, műalkotás, úgy, ahogy van. Brad Pitt és Morgan Freeman kiváló színészek, és persze Kevin Spacey.. Na őt nem kell kommentálnom.
Remekmű.
10/10
Ajj mennyire imádom Finchert!
A valaha készült legjobb thriller, most úgy kapásból a harmadik a kedvenc filmjeim sorában (I. Mr Nobody, II. Harcosok klubja), remek, műalkotás, úgy, ahogy van. Brad Pitt és Morgan Freeman kiváló színészek, és persze Kevin Spacey.. Na őt nem kell kommentálnom.
Remekmű.
10/10
Ne haragudj, hogy csak most válaszolok, pedig, erre akartam, csak belefeledkeztem
Szóval, előjáróban csak annyit tudok mondani, hogy minden szavad úgy igaz, ahogy leírtad. Ez a film. Óriási. Nem is értem, hogy-hogy nincs benne az imdb top10 listájában. Nálam tuti, hogy benne van a 10 kedvenc között.
Amikor először láttam, pont egy olyan verziót sikerült szereznem, ahol hiányzott az utolsó 10 perc, elég nagy hiányérzetem is volt, de, te biztos érted, hogy mire gondolok
Idézet (s.t.a.r. @ 2011.06.22. 01:42)
Harcosok klubja (1999) 10/10
Most néztem újra.Véleményem szerint nagyon jó film.Norton,Pitt és Helena Bonham Carter alakítása remek! Bátran merem mindenkinek ajánlani.Szerintem Brad Pitt egyik legjobb filmje!
Most néztem újra.Véleményem szerint nagyon jó film.Norton,Pitt és Helena Bonham Carter alakítása remek! Bátran merem mindenkinek ajánlani.Szerintem Brad Pitt egyik legjobb filmje!
Megnyugodtam, hogy vannak még olyanok, akik adnak a minőségre, üdv a Klubban
Idézet (House Of Wax @ 2011.06.22. 12:57)
Good Will Haunting
Nem ilyen filmre számítottam
Végül is nem volt rossz , de annyira eget rengető film sem volt
5/10
Nem ilyen filmre számítottam
5/10
Ezen viszont meglepődtem. Persze, mindenki másképp látja a filmeket, de én ezzel a filmmel kapcsolatban, mindent megkaptam, amit vártam. Külön tetszett, hogy olyan hosszú volt, amikor először nekiültem, bőven volt időm, örültem neki, hogy ilyen szép hosszúra sikerült. Amikor vége volt, még kb. sajnáltam is, hogy máris vége? 130 perc után
Nekem mindig is nagyon tetszeni fog, és, ha nem számítjuk a Bourne filmeket, Matt Damon egyik (de lehet a legjobb) legjobb alakítása. 10/10-es film, nálam
2011. június 23. 01:51
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Kifutó a semmibe 10/10
Hát mit is írhatnék... Nagyon megfogott ez a film. Főleg az, amilyen gyönyörű volt Gia, és hogy mi lett belőle, hogyan züllött el. Angelina ezt tökéletesen megformálta. A szépség maszkja mögött mégis csak egy őrült, bolondos lány volt, aki csak törődésre vágyott, semmi másra, és Angelina ezt hitelesen formálta meg. De a többi színész is jól végezte a munkáját. Bevallom őszintén, sírtam is rajta, olyan hatásos volt. Tudom, hogy ez nem tartozik ide, de utána meghallgattam Slash egyik szólóját (a Keresztapát), valahogy illett a hangulathoz, és még akkor is bőgtem, meg egy kicsit mosolyogtam is, nem tudom hogyan és miért. Talán Gia miatt. R.I.P. Gia.
Hát mit is írhatnék... Nagyon megfogott ez a film. Főleg az, amilyen gyönyörű volt Gia, és hogy mi lett belőle, hogyan züllött el. Angelina ezt tökéletesen megformálta. A szépség maszkja mögött mégis csak egy őrült, bolondos lány volt, aki csak törődésre vágyott, semmi másra, és Angelina ezt hitelesen formálta meg. De a többi színész is jól végezte a munkáját. Bevallom őszintén, sírtam is rajta, olyan hatásos volt. Tudom, hogy ez nem tartozik ide, de utána meghallgattam Slash egyik szólóját (a Keresztapát), valahogy illett a hangulathoz, és még akkor is bőgtem, meg egy kicsit mosolyogtam is, nem tudom hogyan és miért. Talán Gia miatt. R.I.P. Gia.
2011. június 23. 08:52
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (Boscorelli @ 2011.06.22. 23:39)
Ezen viszont meglepődtem. Persze, mindenki másképp látja a filmeket, de én ezzel a filmmel kapcsolatban, mindent megkaptam, amit vártam. Külön tetszett, hogy olyan hosszú volt, amikor először nekiültem, bőven volt időm, örültem neki, hogy ilyen szép hosszúra sikerült. Amikor vége volt, még kb. sajnáltam is, hogy máris vége? 130 perc után
Nekem mindig is nagyon tetszeni fog, és, ha nem számítjuk a Bourne filmeket, Matt Damon egyik (de lehet a legjobb) legjobb alakítása. 10/10-es film, nálam
Abban egyetértek , hogy Matt Damon valóban az egyik legjobb alakítását nyújtotta
Bepróbálkozok vele még egyszer
Egyenesen Át
6/10 ( de csak azért mert nem láttam az utolsó fél órát
2011. június 23. 11:07
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Child's play 1 xDD
2011. június 23. 11:13
|
House Of Wax |
|
A Rítus
Először is Anthony Hopkins tehetsége egyszerűen lenyűgöző
Már a Bárányok Hallgatnak és a Hannibál című filmekben is nagyra tartottam , és ismét megmutatta , hogy miért is tartom zseniális színésznek.
Én nem vagyok egy vallásos ember , de a gonosz létezésében mindig is hittem. Nem olyan erősen mint a Papok vagy az Ördögűzők , de mindig tudtam hogy létezik. És általbán mindenki jogosan gondolhatná , hogy ezáltal Istenben is hiszek ,de ez nem igaz. És ahogy egyre csak néztem a filmet és teltek a percek , egyre inkább magamra ismertem.
Colin O'Donoghue karaktere teljesen rám illet , leszámítva hogy nem vágyom arra , hogy Pap legyek. Az ilyen filmek mindig megráznak , mert ez egy valós történeten alapult és az a tudat ,hogy ez megtörtént csak még inkább erősebbé teszi az embert , és elgondolkodtatja , hogy mi is az a hit!! Nagyon , de tényleg nagyon ritka ha egy film rá ilyen mély hatással van
Zseniális alkotás
10/10
Először is Anthony Hopkins tehetsége egyszerűen lenyűgöző
Én nem vagyok egy vallásos ember , de a gonosz létezésében mindig is hittem. Nem olyan erősen mint a Papok vagy az Ördögűzők , de mindig tudtam hogy létezik. És általbán mindenki jogosan gondolhatná , hogy ezáltal Istenben is hiszek ,de ez nem igaz. És ahogy egyre csak néztem a filmet és teltek a percek , egyre inkább magamra ismertem.
Colin O'Donoghue karaktere teljesen rám illet , leszámítva hogy nem vágyom arra , hogy Pap legyek. Az ilyen filmek mindig megráznak , mert ez egy valós történeten alapult és az a tudat ,hogy ez megtörtént csak még inkább erősebbé teszi az embert , és elgondolkodtatja , hogy mi is az a hit!! Nagyon , de tényleg nagyon ritka ha egy film rá ilyen mély hatással van
Zseniális alkotás
10/10
2011. június 23. 11:50
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
The Roommate/Szobatársak
Nekem tetszett a film..bár láttam már ennél jobb filmet is de azért jó volt
Leighton nagyon jól alakította Rebecca-át!
10/9
Nekem tetszett a film..bár láttam már ennél jobb filmet is de azért jó volt
Leighton nagyon jól alakította Rebecca-át!
10/9
2011. június 23. 12:36
|
|
Orionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.07. Hozzászólás: 29 Csatolások: 5 Azonosító: 34081 offline
|
X-Men Az elsők
Nekem is ők voltak az elsők
Meg kell mondjam nem vagyok oda a képregényadaptációkért, se a mutánsfilmekért, de ez nagyon tetszett az előzetes alapján, meg aztán jó kritikákat is kapott, úgyhogy elmentünk rá tegnap. Kicsit kusza volt a történet az elején, de hamarosan kialakult, hogy mi lenne ez. Mivel nem tudtam, hogy mire számítsak rengeteg meglepő dolog volt benne egy magamfajta földhözragadt embernek: elszállt képességek tömkelegét láthattuk, szóval el volt túlozva rendesen, de mondom, nem ismerem a képregényt se. Kicsit nehezen rázódtam bele, de a vége felé egész jó film alakult ki belőle, összességében nem bántam meg hogy beültem rá, de egy erős 7-esnél nálam nemigen érdemel többet. Majd megnézem magamnak a régi trilógiát is, mert mint X-ment külön nem tudom értékelni.
Nekem is ők voltak az elsők
2011. június 23. 18:30
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
A kárhozottak királynője 4/10
Ezt a filmet elsősorban Aaliyah-ért néztem meg. Ahhoz képest, hogy elvileg főszereplő elég keveset szerepelt benne, és arra is kb 50 percet kellett várnom. Addig majd meg őrültem, mert baromi idióta film. Viszont már csak Liyah-ért is megérte, amennyit szerepelt, az tökéletes volt. Imádtam a mozgását meg az arckifejezéseit, szóval az alakítása 10-es volt.
Öld meg Rómeót! 8/10
Ezt is Aaliyah miatt néztem meg. Azt el kell mondanom, hogy nem kedvelem az akciófilmeket, ennek ellenére tetszett pár harcjelenet. A történet is egész érdekes volt, a maga kategóriájában jó film, de mondom, nem a stílusom. Viszont Jet Li és Liyah nagyon jól alakítottak, édesek voltak együtt. Na és a zenék
R.I.P. Liyah, lett volna helyed a filmvásznon is
Ezt a filmet elsősorban Aaliyah-ért néztem meg. Ahhoz képest, hogy elvileg főszereplő elég keveset szerepelt benne, és arra is kb 50 percet kellett várnom. Addig majd meg őrültem, mert baromi idióta film. Viszont már csak Liyah-ért is megérte, amennyit szerepelt, az tökéletes volt. Imádtam a mozgását meg az arckifejezéseit, szóval az alakítása 10-es volt.
Öld meg Rómeót! 8/10
Ezt is Aaliyah miatt néztem meg. Azt el kell mondanom, hogy nem kedvelem az akciófilmeket, ennek ellenére tetszett pár harcjelenet. A történet is egész érdekes volt, a maga kategóriájában jó film, de mondom, nem a stílusom. Viszont Jet Li és Liyah nagyon jól alakítottak, édesek voltak együtt. Na és a zenék
R.I.P. Liyah, lett volna helyed a filmvásznon is
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.