I am David / Dávid vagyok (2003)
Kicsit furcsa, de még nem is hallottam korábban erről a filmről, hát pedig, igencsak tetszett.
Tulajdonképp egy kalandfilm, melynek középpontjában egy kis srác áll, aki megszökik egy bulgáriai munkatáborból, és fél Európán át, Dániába menekül. A hosszú út során pedig sokféle kalandba keveredik, és természetesen sok különböző embert megismer, akikben nem tudja, megbízhat-e.
Bár a cselekményszál lassan bontakozott ki, maga a film, szerintem nagyon jól sikerült.
Értékelésem:
8/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. június 20. 19:19
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
2011. június 20. 19:22
Karib-tenger Kalózai 4
2011. június 20. 19:26
|
|
Babett22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 138 Csatolások: 5 Azonosító: 152795 offline
|
Tegnap este rávettem magam és megnéztem a Kites-t. Az egyik fele spanyol a másik angol szöveggel van ellátva, de még így is érthető. Én legalább is megértettem, pedig nem tudok spanyolul
Nagyon jó film, Barbara Mori újból bebizonyította számomra, hogy nagyon jó színésznő.
1 felhasználónak tetszik:
Zsuviii
2011. június 20. 22:19
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
The House Bunny/A házinyuszi (2008)
Most láttam harmadszorra és még mindig ugyanaz a véleményem. Fárasztó egy film, de azért vannak benne vicces jelenetek. Volt egy-két rész, amin kb. 10 percig is röhögtem, szóval összességében nem volt rossz.
10/8
Most láttam harmadszorra és még mindig ugyanaz a véleményem. Fárasztó egy film, de azért vannak benne vicces jelenetek. Volt egy-két rész, amin kb. 10 percig is röhögtem, szóval összességében nem volt rossz.
10/8
2011. június 20. 22:20
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Parfüm - Egy gyilkos története!
Nagyon rémísztő de imádom! ♥
És már nagyon régi film de akkor is szeretem!
Nagyon rémísztő de imádom! ♥
És már nagyon régi film de akkor is szeretem!
2011. június 20. 23:12
Sucker Punch
Szőke, copfos lány, iskoladresszben szétaprít mindenkit egy Hattori Hanzo-val? A fura történet ezek után már nem is zavart
7/10
Welcome to the Rileys
Mellisa Leo annyira szerethetően hozza a karakterét, hogy már miatta is muszáj végignézni. Kristin Stewartot is jó volt végre nem a szokásos szerepében látni. James Gandolfini meg folyton ugyanazt csinálja, mint a Sopranos-ban. Eszik, sztriptízbárba jár, megcsalja a feleségét ilyesmik
8/10
Szőke, copfos lány, iskoladresszben szétaprít mindenkit egy Hattori Hanzo-val? A fura történet ezek után már nem is zavart
7/10
Welcome to the Rileys
Mellisa Leo annyira szerethetően hozza a karakterét, hogy már miatta is muszáj végignézni. Kristin Stewartot is jó volt végre nem a szokásos szerepében látni. James Gandolfini meg folyton ugyanazt csinálja, mint a Sopranos-ban. Eszik, sztriptízbárba jár, megcsalja a feleségét ilyesmik
8/10
2011. június 21. 06:55
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Age of Heroes
Hmm, lehet, hogy tegnap este már túl fáradt voltam ehhez a filmhez. Az is lehet, hogy túl sokat kellett várnom rá. Ám az is lehet, hogy valóban nem volt olyan jó, mint képzeltem. Baromi jól indult. A történet izgalmasnak ígérkezett, és a színészek jól csinálták a dolgukat. Danny Dyer egyszerűen kiütött a nyeregből, nagyon szerettem ebben a szerepben. Ő végig a toppon volt, lenyűgözött. Sean Bean szintén remek volt. Ezek ketten már rég belegyalogoltak a szívembe, de a film kicsit csalódás volt. A vége túl zavaros lett, vagy nem is tudom. Azt hiszem meg kell néznem még egyszer.
7/10
Hmm, lehet, hogy tegnap este már túl fáradt voltam ehhez a filmhez. Az is lehet, hogy túl sokat kellett várnom rá. Ám az is lehet, hogy valóban nem volt olyan jó, mint képzeltem. Baromi jól indult. A történet izgalmasnak ígérkezett, és a színészek jól csinálták a dolgukat. Danny Dyer egyszerűen kiütött a nyeregből, nagyon szerettem ebben a szerepben. Ő végig a toppon volt, lenyűgözött. Sean Bean szintén remek volt. Ezek ketten már rég belegyalogoltak a szívembe, de a film kicsit csalódás volt. A vége túl zavaros lett, vagy nem is tudom. Azt hiszem meg kell néznem még egyszer.
7/10
kateblock
2011. június 21. 13:30
|
|
keszvikiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.21. Hozzászólás: 14 Csatolások: 12 Azonosító: 112743 offline
|
Karib Tenger kalózai-ismeretlen vizeken, 3D-ben
pillajunior
2011. június 21. 19:20
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
London Boulvard
Nem is volt rossz film, Colin Farrel öregszik és Keira se kellett volna, de azért a brit gengszter humor még az igazi
(Az Erőszakikat és a Blöfföt mondjuk nem lehet egy könnyen felülmúlni)
7/10
X-Men: Az elsők
Most moziban néztem, meg tudom erősíteni azt, amit már két hete leírtam ide róla. Nagyon jó film.
8,5/10
Nem is volt rossz film, Colin Farrel öregszik és Keira se kellett volna, de azért a brit gengszter humor még az igazi
7/10
Most moziban néztem, meg tudom erősíteni azt, amit már két hete leírtam ide róla. Nagyon jó film.
8,5/10
2011. június 21. 20:59
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Testvérek
Nagyon jó dráma.Tipikusan olyan film ami több nappal később is megmarad benned.Kicsit hullámzó hangulatú de mindig borús marad.Azt hiszem a U2-nál nem is választhattak volna jobbat a dalokhoz.Natalie Portman, Jake Gyllenhaal és Tobey Maguire ők mindhárman nagyot alakítottak és amikor Tobey elkezdett őrjöngeni az mesteri volt.Aki a komolya drámát szereti annak bátran ajánlom.
9/10
Nagyon jó dráma.Tipikusan olyan film ami több nappal később is megmarad benned.Kicsit hullámzó hangulatú de mindig borús marad.Azt hiszem a U2-nál nem is választhattak volna jobbat a dalokhoz.Natalie Portman, Jake Gyllenhaal és Tobey Maguire ők mindhárman nagyot alakítottak és amikor Tobey elkezdett őrjöngeni az mesteri volt.Aki a komolya drámát szereti annak bátran ajánlom.
9/10
2011. június 21. 21:31
|
|
Orionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.07. Hozzászólás: 29 Csatolások: 5 Azonosító: 34081 offline
|
Idézet (tya04 @ 2011.06.21. 19:20)
8,5/10
Élvezhető úgy is, hogy eddig 1 darab X-ment nem láttam? Mert holnap megyünk rá pont.
tya04
2011. június 21. 21:36
|
|
Zsozsi13maybe I'm the side of angel... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 1197 Csatolások: 32 Azonosító: 153514 offline
|
Buliszerviz 1.
pillajunior
2011. június 22. 01:42
Harcosok klubja (1999) 10/10
Most néztem újra.Véleményem szerint nagyon jó film.Norton,Pitt és Helena Bonham Carter alakítása remek! Bátran merem mindenkinek ajánlani.Szerintem Brad Pitt egyik legjobb filmje!
Most néztem újra.Véleményem szerint nagyon jó film.Norton,Pitt és Helena Bonham Carter alakítása remek! Bátran merem mindenkinek ajánlani.Szerintem Brad Pitt egyik legjobb filmje!
8 felhasználónak tetszik:
pillajunior,
janet7,
Boscorelli,
tya04,
gonzales7,
funny18,
raspberry,
kriszti03
2011. június 22. 12:57
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Good Will Haunting
Nem ilyen filmre számítottam
Végül is nem volt rossz , de annyira eget rengető film sem volt
5/10
Nem ilyen filmre számítottam
5/10
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.