Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. június 19. 11:42
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
Red Riding Hood - A lány és a farkas
2011. június 19. 11:43
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Az utolsó ház balra! Nagyon rémisztő volt..
2011. június 19. 12:21
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Viva High School Musical
Nagyon remélem hogy csak valami poénnak szánták ezt a filmet , mert egyébként siralmas volt
0/10
High School Musical
10/10
Tűzfal
Harrison Ford jól játszik ebben a filmben
8/10
Nagyon remélem hogy csak valami poénnak szánták ezt a filmet , mert egyébként siralmas volt
0/10
High School Musical
10/10
Tűzfal
Harrison Ford jól játszik ebben a filmben
8/10
1 felhasználónak tetszik:
funny18
2011. június 19. 12:37
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Könnyű nőcske/ Easy A
Már háromszor láttam ,de nem tudom megunni. Annyira jó duma van benne, most is szakadtam a röhögéstől. Emma nagyot alakít, nem véletlenül lett az egyik kedvenc színésznőm.
Már háromszor láttam ,de nem tudom megunni. Annyira jó duma van benne, most is szakadtam a röhögéstől. Emma nagyot alakít, nem véletlenül lett az egyik kedvenc színésznőm.
2011. június 19. 14:23
V for Vendetta/ V mint Vérbosszú
Nálam ez a film a kötelező kategóriába tartozik. Aki még esetleg nem látta, egyszer mindenképp nézze meg. Natali Portman pedig remek színésznő.
Nálam ez a film a kötelező kategóriába tartozik. Aki még esetleg nem látta, egyszer mindenképp nézze meg. Natali Portman pedig remek színésznő.
2011. június 19. 15:21
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Transformers
10/10
Transformers 2
4/10
10/10
Transformers 2
4/10
2011. június 19. 17:57
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Hetedik
Ajj mennyire imádom Finchert!
A valaha készült legjobb thriller, most úgy kapásból a harmadik a kedvenc filmjeim sorában (I. Mr Nobody, II. Harcosok klubja), remek, műalkotás, úgy, ahogy van. Brad Pitt és Morgan Freeman kiváló színészek, és persze Kevin Spacey.. Na őt nem kell kommentálnom.
Remekmű.
10/10
Ajj mennyire imádom Finchert!
A valaha készült legjobb thriller, most úgy kapásból a harmadik a kedvenc filmjeim sorában (I. Mr Nobody, II. Harcosok klubja), remek, műalkotás, úgy, ahogy van. Brad Pitt és Morgan Freeman kiváló színészek, és persze Kevin Spacey.. Na őt nem kell kommentálnom.
Remekmű.
10/10
9 felhasználónak tetszik:
pillajunior,
House Of Wax,
Boscorelli,
janet7,
gonzales7,
funny18,
Adri98,
BunnyGirl,
duracell
2011. június 19. 18:09
Wanted: 10/10
Gnómeó és Júlia: 8/10
Penelope: 8/10
Transformers: 10/10
Transformers 2: 5/10
Lélekben táncolok: 9/10
Gnómeó és Júlia: 8/10
Penelope: 8/10
Transformers: 10/10
Transformers 2: 5/10
Lélekben táncolok: 9/10
2011. június 19. 21:19
|
|
Orionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.07. Hozzászólás: 29 Csatolások: 5 Azonosító: 34081 offline
|
Paul
A két főszereplőt már ismerjük a Haláli hullák hajnalából és a Vaskabátokból, utóbbi egyébként nem tetszett, de most összehoztak egy eszméletlen jó vígjátékot. A történet annyi, hogy felszednek egy űrlényt az 51-es körzetből emiatt menekülniük kell lakókocsijukkal az őket üldöző ügynökök elől, tetszettek a "rejtett" filmes utalások is, idén szerintem ettől még nem készült jobb vígjáték. Kicsit nehezen indul be úgy kb. a felétől pörög fel 9,5/10
A két főszereplőt már ismerjük a Haláli hullák hajnalából és a Vaskabátokból, utóbbi egyébként nem tetszett, de most összehoztak egy eszméletlen jó vígjátékot. A történet annyi, hogy felszednek egy űrlényt az 51-es körzetből emiatt menekülniük kell lakókocsijukkal az őket üldöző ügynökök elől, tetszettek a "rejtett" filmes utalások is, idén szerintem ettől még nem készült jobb vígjáték. Kicsit nehezen indul be úgy kb. a felétől pörög fel 9,5/10
2011. június 19. 22:21
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Eredet ismét de most csak annyit mondok hogy a saját szabályomat megszegve most néztem meg úgy hogy este nem aludtam semmit
ettől függetlenül jó volt
Highway
Hát ez a film olyan nagy hülyeség.És pont ettől jó.Minden karakternek van valami szépséghibája, ami még érdekesebbé teszi a filmet.Amit viszont elrontottak az az hogy Kurt Cobain nem is akkor halt meg amikor a történet játszódik(vagy csak én vagyok a h***e).Na mind egy a sztori ettől még jó.Izgalmas üldözős film némi kis romantikával és drogosokkal de az egész, (ha jól vettem le) a barátságról szól.Számomra itt Jake Gyllenhaal volt a legjobb
10/8
ettől függetlenül jó volt
Highway
Hát ez a film olyan nagy hülyeség.És pont ettől jó.Minden karakternek van valami szépséghibája, ami még érdekesebbé teszi a filmet.Amit viszont elrontottak az az hogy Kurt Cobain nem is akkor halt meg amikor a történet játszódik(vagy csak én vagyok a h***e).Na mind egy a sztori ettől még jó.Izgalmas üldözős film némi kis romantikával és drogosokkal de az egész, (ha jól vettem le) a barátságról szól.Számomra itt Jake Gyllenhaal volt a legjobb
10/8
2011. június 19. 22:25
Stan Helsing
Most pont egy ilyen bugyuta filmre volt szükségem, hogy kicsit feldobjon. A paródiák kedvelőinek tudom ajánlani.
Most pont egy ilyen bugyuta filmre volt szükségem, hogy kicsit feldobjon. A paródiák kedvelőinek tudom ajánlani.
2011. június 19. 22:50
Harry Potter 3-Azkabani fogoly
Már láttam egy párszor,de bevallom most csak Sirius Black azaz Gary Oldman miatt néztem meg újra.
Már láttam egy párszor,de bevallom most csak Sirius Black azaz Gary Oldman miatt néztem meg újra.
2011. június 19. 23:25
Belphegor, a Louvre fantomja
Kiskoromban mindig sokszor néztem, de kb. csak a feléig, mivel vagy suli volt, vagy nem mertem megnézni XD Szeretem a múzeumokat, az efféle filmeket, és Egyiptomot is. Tekintve a film korát, megéri a jó pontozást.
Sophie pedig eszméletlen gyönyörű, Fréderic pedig.. nem is kell mit mondani
8/10
Kiskoromban mindig sokszor néztem, de kb. csak a feléig, mivel vagy suli volt, vagy nem mertem megnézni XD Szeretem a múzeumokat, az efféle filmeket, és Egyiptomot is. Tekintve a film korát, megéri a jó pontozást.
8/10
2011. június 19. 23:51
lehet hogy ezért sokan kénköves villámot eresztenének belém de Zack Snyder az egyik kedvenc rendezőm és imádom a filmjeit.
ez a Sucker Punch esetében sincs másképp.
nem nagyon értettem a filmet de én nem ezért ülök be egy Zack Snyder filmre hogy most aztán elgondolkoztasson és heyyy de csavaros története és júúúújjj mekkora mondani valója legyen hogy aztán napokig agyaljak rajta.
NEM!
Zack Snyder szórakoztat és az Sucker Punch egy rendkívül látványos szórakoztató gyakorlatilag meghatározhatatlan műfajú film.kitűnő zenével, látvánnyal, giccsel, effektekkel,eltúlzott lassításokkal és minden ami Zack Snyder!imádom a fazont!
és még egy dolog Snyder az egyetlen olyan rendező Tim Burton-ön kívül aki úgy tud képregény filmet rendezni ahogy azt kell! hibátlan a 300 és a Watchmen is!
Sucker Punch
8/10
nahh ezt is ma néztem.
nagyon nyomasztó és kiborító film. gyakorlatilag az utolsó 20-percben komolyan hevesebben vert a szívem és lerágtam a körmöm.bele sem merek gondolni hogy miként tudnék eljutni oda hogy levágjam a saját karomat!szörnyű!nem biztos hogy megtudnám csinálni!
James Franco pedig nagy színész!
127 óra
10/10
ez a Sucker Punch esetében sincs másképp.
nem nagyon értettem a filmet de én nem ezért ülök be egy Zack Snyder filmre hogy most aztán elgondolkoztasson és heyyy de csavaros története és júúúújjj mekkora mondani valója legyen hogy aztán napokig agyaljak rajta.
NEM!
Zack Snyder szórakoztat és az Sucker Punch egy rendkívül látványos szórakoztató gyakorlatilag meghatározhatatlan műfajú film.kitűnő zenével, látvánnyal, giccsel, effektekkel,eltúlzott lassításokkal és minden ami Zack Snyder!imádom a fazont!
és még egy dolog Snyder az egyetlen olyan rendező Tim Burton-ön kívül aki úgy tud képregény filmet rendezni ahogy azt kell! hibátlan a 300 és a Watchmen is!
Sucker Punch
8/10
nahh ezt is ma néztem.
nagyon nyomasztó és kiborító film. gyakorlatilag az utolsó 20-percben komolyan hevesebben vert a szívem és lerágtam a körmöm.bele sem merek gondolni hogy miként tudnék eljutni oda hogy levágjam a saját karomat!szörnyű!nem biztos hogy megtudnám csinálni!
James Franco pedig nagy színész!
127 óra
10/10
2011. június 20. 00:59
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Másnaposok 10/10
Végre egy jó vígjáték, nekem nagyon tetszett
A legnagyobb arc Zach Galifianakis, de szakadtam az egész filmen
A történet is érdekes volt számomra, elég sokszor csak néztem, hogy EZ MOST MII??
ezek után kötelező a 2. rész a noziban
Végre egy jó vígjáték, nekem nagyon tetszett
9 felhasználónak tetszik:
Clélia,
Boscorelli,
House Of Wax,
Christo,
Adri98,
kriszti03,
patrícia4,
zsófi1997,
ancsa13
2011. június 20. 01:13
a Rec2-t hát ez ha horror akkor én meg hófehérke vagyok
2011. június 20. 17:19
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Nyolc préda
Öö... Hát ez egy igazán profi, ijesztő és horrorisztikus kikapcsolódás volt.
(Minden szavam ironikus) Egy pontot adok azért, mert imádom Varga Gábor orgánumát, kár, hogy pont a k***öggyerek magyarhangja volt.
1/10
Öö... Hát ez egy igazán profi, ijesztő és horrorisztikus kikapcsolódás volt.
1/10
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.