Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. június 17. 14:44
Karib-tenger kalózai 4 -Ismeretlen vizeken
2011. június 17. 17:49
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Hú de jó végre újra írni ide, sok ez a három nap kimaradás
Zongoralecke
Vegyesek az érzéseimmel ezzel a filmmel kapcsolatban, tetszett is, meg nem is, szépen összerakott, jó alakítások, de valami nekem hiányzott.
7,5/10
Szenvedélyek labirintusa
Lehet, hogy velem van a gond, de oda vagyok Almodóvar filmjeiért. Ez a Mester korai szakaszából való (pontosan a második nagy filmje), Cecilia Roth-ot jó ilyen kis fiatalon látni, valamint Antonio Banderas is kellemes meglepetés. Humoros, szinte önparódia, erős szexualitás - rohadtul rétegfilm.
9,5/10
The Sunset Limited
Na a jó Istenit. Ez a film egy tökéletes kamara dráma. Tommy Lee Jones és Samuel L. Jackson, ütős monológok, zseniális alakítások, ilyen jó filmet már jó pár hónapja nem láttam, de bekerült a kedvencek közé.
10/10
Zongoralecke
Vegyesek az érzéseimmel ezzel a filmmel kapcsolatban, tetszett is, meg nem is, szépen összerakott, jó alakítások, de valami nekem hiányzott.
7,5/10
Szenvedélyek labirintusa
Lehet, hogy velem van a gond, de oda vagyok Almodóvar filmjeiért. Ez a Mester korai szakaszából való (pontosan a második nagy filmje), Cecilia Roth-ot jó ilyen kis fiatalon látni, valamint Antonio Banderas is kellemes meglepetés. Humoros, szinte önparódia, erős szexualitás - rohadtul rétegfilm.
9,5/10
The Sunset Limited
Na a jó Istenit. Ez a film egy tökéletes kamara dráma. Tommy Lee Jones és Samuel L. Jackson, ütős monológok, zseniális alakítások, ilyen jó filmet már jó pár hónapja nem láttam, de bekerült a kedvencek közé.
10/10
2011. június 17. 20:19
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Grease 10/10
Nem tudom megunni, főleg a zenéket nem
Nem tudom megunni, főleg a zenéket nem
9 felhasználónak tetszik:
funny18,
tya04,
s.t.a.r.,
House Of Wax,
janet7,
Domcicc,
BunnyGirl,
thunderbird,
duracell
2011. június 17. 21:34
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Charlie St. Cloud halála és élete
Nem fűztem hozzá nagy reményeket és azt kaptam amit vártam.Egy sima romantikus dráma semmi extra.Viszont aki ezeket szereti annak ajánlom.Zac Efronban kellemesen csalódtam, mert az elvárásaimhoz képest nagyon is jó volt.
4/10
de ha szeretném a romantikát 8/10
Nem fűztem hozzá nagy reményeket és azt kaptam amit vártam.Egy sima romantikus dráma semmi extra.Viszont aki ezeket szereti annak ajánlom.Zac Efronban kellemesen csalódtam, mert az elvárásaimhoz képest nagyon is jó volt.
4/10
de ha szeretném a romantikát 8/10
2011. június 17. 21:41
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
A költő
Végtelenül egyszerű, kisköltségvetésű film. Ez néhol meglátszik, de kellemes meglepetés volt. Komoly, egyszerű, de szép film. A Két főszereplő egy korrekt alakítást nyújt, Nina Dobrevben pedig látok valamit. Csak reménykedni tudok, hogy nem ragad le a TVD-nél.
8/10
Végtelenül egyszerű, kisköltségvetésű film. Ez néhol meglátszik, de kellemes meglepetés volt. Komoly, egyszerű, de szép film. A Két főszereplő egy korrekt alakítást nyújt, Nina Dobrevben pedig látok valamit. Csak reménykedni tudok, hogy nem ragad le a TVD-nél.
8/10
2011. június 18. 12:58
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Király beszéde
Sulival néztük csomóan ki voltak készülve, hogy feliratos meg nem vicces. Jobbat nem tudtunk volna nézni?
Nem tudom ők mit láttak, de én imádtam.
Colin hihetetlenül játszott, Helena fantasztikus.
Remek volt a színészgárda, a sztori is tetszett.
A tanár szobája a kanapé és mögötte a fal, annyira borús, annyira szép... beleszerettem abba a falba.
Volt benne pár mosolyogni való rész és volt benne szomorú, lehangoló. Amikor az elején megy a mikrofonhoz, aztán nem tud megszólalni, az a játék istenem..
Még jó, hogy Oscar díjas.
10/10
Sulival néztük csomóan ki voltak készülve, hogy feliratos meg nem vicces. Jobbat nem tudtunk volna nézni?
Nem tudom ők mit láttak, de én imádtam.
Colin hihetetlenül játszott, Helena fantasztikus.
Remek volt a színészgárda, a sztori is tetszett.
A tanár szobája a kanapé és mögötte a fal, annyira borús, annyira szép... beleszerettem abba a falba.
Volt benne pár mosolyogni való rész és volt benne szomorú, lehangoló. Amikor az elején megy a mikrofonhoz, aztán nem tud megszólalni, az a játék istenem..
Még jó, hogy Oscar díjas.
10/10
2011. június 18. 13:42
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Eredet
Nincs sok hozzáfűzni valóm.Kicsit bonyolult úgyhogy nem az késő este hulla fáradtan megnézem kategória, és (szerintem legalábbis) többször is meg kell nézni hogy megértsd.
A sztorija és a látványvilága is nagyon jó, a színészek is jól teljesítettek.
10/9
Nincs sok hozzáfűzni valóm.Kicsit bonyolult úgyhogy nem az késő este hulla fáradtan megnézem kategória, és (szerintem legalábbis) többször is meg kell nézni hogy megértsd.
A sztorija és a látványvilága is nagyon jó, a színészek is jól teljesítettek.
10/9
2011. június 18. 17:05
|
|
|
Közelebb
Csodálatos dráma, örülök, hogy megnéztem. Nem akarok róla ódákat zengeni, elég annyi, hogy engem legjobban Law és Portman alakításai bűvöltek el, ám öröm volt nézni Owen és Roberts játékát is. Összetett, életszerű dráma a Diploma előtt rendezőjétől, az én nagy örömömre.
10/10
9-es terv a világűrből
Kicsit tájékozottabb embereknek a filmvilágban nem kell semmit magyaráznom.
Zseniális.
0/10
Csodálatos dráma, örülök, hogy megnéztem. Nem akarok róla ódákat zengeni, elég annyi, hogy engem legjobban Law és Portman alakításai bűvöltek el, ám öröm volt nézni Owen és Roberts játékát is. Összetett, életszerű dráma a Diploma előtt rendezőjétől, az én nagy örömömre.
10/10
9-es terv a világűrből
0/10
2011. június 18. 19:11
|
|
|
Star Trek (2009)
Nagyon szeretem Abrahms e változatát, azon kevesek közé tartozom, akik egyaránt imádják a Star Wars-t és a Star Treket is. Negyedszerre látom már ezt a kis filmet, szerintem igazán méltó az Enterprise sorozathoz, humoros, izgalmas, látványos. (Pont ezért fogom megnézni a Super 8-at) Külön imádom Nimoy feltűnését. Hosszú és hasznos életet!
9/10
Nagyon szeretem Abrahms e változatát, azon kevesek közé tartozom, akik egyaránt imádják a Star Wars-t és a Star Treket is. Negyedszerre látom már ezt a kis filmet, szerintem igazán méltó az Enterprise sorozathoz, humoros, izgalmas, látványos. (Pont ezért fogom megnézni a Super 8-at) Külön imádom Nimoy feltűnését. Hosszú és hasznos életet!
9/10
2011. június 19. 01:33
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Requiem egy álomért 10/10
Úristen, hát nem jutok szóhoz... Ide talán nem is kellenek szavak.
Jaredről meg nem is tudtam, hogy a színészetben is ilyen jó, le a kalappal előtte.
Megrázó film.
Úristen, hát nem jutok szóhoz... Ide talán nem is kellenek szavak.
2011. június 19. 01:37
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Macskanő
10/10
10/10
1 felhasználónak tetszik:
Adri98
2011. június 19. 08:00
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Őrzők legendája / Legend of the Guardians
Ezt most komolyan gondolták? Szépen meg lett csinálva, azzal nincs gond, bár nekem néhol a lassítás sok volt és nevetséges.
A sztorija értelmetlen volt. Mit tanított a gyerekeknek? Öldököljünk, mert a háború jó? És mi a jó fene volt az a kék izé?
10/2 a látványért
Vajon az érezd a zúzáddal angolul jól hangozhatott?
Ezt most komolyan gondolták? Szépen meg lett csinálva, azzal nincs gond, bár nekem néhol a lassítás sok volt és nevetséges.
A sztorija értelmetlen volt. Mit tanított a gyerekeknek? Öldököljünk, mert a háború jó? És mi a jó fene volt az a kék izé?
10/2 a látványért
Vajon az érezd a zúzáddal angolul jól hangozhatott?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.