Nem is tudom mit írjak, még mindig a hatása alatt vagyok... Elismerésem a színészeknek, a rendezőnek, és mindenkinek akinek benne volt a munkája
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. június 15. 01:07
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Fekete hattyú 10/10
Nem is tudom mit írjak, még mindig a hatása alatt vagyok... Elismerésem a színészeknek, a rendezőnek, és mindenkinek akinek benne volt a munkája
Fantasztikus film. Eddig nemigen néztem drámákat, de most nagyon vágytam egy filmre, ami meg tud érinteni. Hát ennek sikerült, hála Darren Aronofsky-nak.
Rendkívül elgondolkodtató és tanulságos alkotás. Elsősorban Natalie miatt néztem meg, és nem csalódtam benne, csodásan alakított
Tökéletesen megformálta azt, hogy a karaktere hogyan őrül bele egyre jobban a tökéletesség hajszolásába. A végén már én sem tudtam, hogy mi a valóság és mi nem, bizarr volt nézni
A vége is nagyon megrázó volt. A táncos jelenetekben is iszonyat sok munkája lehetett Natalie-nak, de profi munkát végzett
Aki még nagyon tetszett nekem, az Mila Kunis, a belőle áradó nemtörődömség, lazaság, természetesség. Nem mehetünk el Vincent Cassel és Barbara Hershey alakítása mellett sem. Na, ezt nevezik úgy, hogy film.
2011. június 15. 15:23
Hair
Nagyon szeretem ezt a filmet, nagyon tetszik benne, ahogy bemutatják a hippik világát, az a sok fantasztikus zene és tánc. Imádom.
Mikor először láttam kiskoromban, sírtam rajta.
Nagyon szeretem ezt a filmet, nagyon tetszik benne, ahogy bemutatják a hippik világát, az a sok fantasztikus zene és tánc. Imádom.
2011. június 15. 15:48
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Clash of The Titans (2010)
A mozi óta ezt sem láttam (ott 3D-ben néztük), de így is ugyanolyan jó volt. Semmi eget rengető sztori, hanem egy szokásos filmeposz, gyönyörű beállításokkal, jó effektekkel, szimpatikus színészekkel, nagyon jó zenével.
10/8
A mozi óta ezt sem láttam (ott 3D-ben néztük), de így is ugyanolyan jó volt. Semmi eget rengető sztori, hanem egy szokásos filmeposz, gyönyörű beállításokkal, jó effektekkel, szimpatikus színészekkel, nagyon jó zenével.
10/8
2011. június 15. 18:08
|
|
ShAkE iT uPShake It Up 4ever ♡☺♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 1172 Csatolások: 40 Azonosító: 152947 offline
|
wendy wu
2011. június 15. 18:17
Idézet (Adri98 @ 2011.06.15. 15:23)
Hair
Mikor először láttam kiskoromban, sírtam rajta.
júúúj nagy kedvencem a HAIR!
az egyik olyan film amin felnőttem!
2011. június 15. 18:20
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
The Runaways
9/10
Na végre rászántam magam, hogy megnézzem. Nem azért, csak most, mert nem érdekelt, hanem megmondom őszintén, hogy előítéleteim voltak azzal kapcsolatban, hogy Kristen játsza Joan-t. Ugyanis Kristen valamilyen szinten a Twilight-tal már "leírta magát" nálam és így nem is számítottam arra, hogy Joan szerepében tetszeni fog. De maga a történet nagyon érdekelt, mivel imádom a Runaways-t (és nem azóta, mióta a film megjelent
) és az ő zsenialitásukat nem is ragoznám, mert szerintem magától értetődő, és Dakotát is nagyon nagyra tartom. Szóval ma végre megnéztem. Dakota természetesen nagyon jól játszott, mint mindig. Zseniális színésznő, már egész kislányként is az volt. Kristen-ben pedig meg kell mondjam, hogy kellemesen csalódtam. Tényleg jól játszotta Joan-t és ebben a filmben (a Twilight-tal hatalmas ellentétben) kiderült, hogy tényleg tud színészkedni. Igaz, szerintem Dakota valamiféleképpen lejátszotta őt (bár ez túl erős kifejezés), de tényleg kellemes csalódás volt számomra. Az viszont nagyon zavart a filmben, hogy a többi banda tag karaktere nem volt annyira (mondhatni egyáltalán nem) kibontakoztatva, mert én rájuk is kíváncsi lettem volt. Különösen Sandy-re (bár Joan és Cherie mellett ő kapta a legnagyobb szerepet, de ez még mindig nagyon kevés volt), mert ő a kedvenc tagom Joan mellett (Nyugodjon békében
). És nekem a Sandy-t alakító színésznővel is volt egy kis bajom. Nem az, hogy rosszul játszott, hanem nekem nem volt elég Sandy-s, én mást el tudtam volna képzelni a szerepre. De nem volt annyira zavaró. A Litát játszó lány viszont -abban a kevés szerepben, ami volt- nagyon-nagyon tetszett. Így aztán nagyon sajnáltam, hogy ennyire kevés teret kapott, meg aztán Lita karakterére is nagyon kíváncsi lettem volna. Ráadásul utána nem kicsi karriert futott be ő is, úgyhogy nem tetszett, hogy ennyire háttérbe volt szorítva. A Kim Fowley-t játszó pasas egyszerűen BETEG, de jó értelemben. Halálian jól játszott, minden elismerésen neki, akármennyire is visszataszító volt néhol (meg hát ugye ez volt a lényeg). Dakota meg Kristen nyilván nem volt Cherie és Joan a dalok éneklésében sem, de -meglepő módon- mégsem volt olyan rossz, hogy elrontana bármit is. Meghát a játékuk elvonta a figyelmet erről is. Nagyon tetszett, hogy volt benne drámaibb vonal is, nem számítottam rá, hogy lesz, meg nem is volt jelen olyan szinten erősen, de mindenesetre nagyon tetszett. Engem igazából nagyon megviselt, hogy mi lett Cherie-vel, még ha nem is annyira sokkoló és utána tudjuk, hogy rendbe is jött. Ehez hozzájárult Dakota zseniális játéka. Mellékszereplőket nézve nekem nagyon tetszett Cherie nővére, abban a kevés szerepben és felcsillant a szemem, mikor megláttam (még kevesebb szerepben) Tatum O'Neal-t Cherie anyjaként. Na mindegy, mindent összefoglalva nagyon jó film volt, pedig én tényleg nem hittem, hogy így vissza tudják adni azt a világot úgy, hogy ennyire érezzem, de tévedtem. A többi banda tag háttérbeszorítása miatt lett csak kilences számomra a film, de ezt leszámítva nagyon eltalálták.
9/10
Na végre rászántam magam, hogy megnézzem. Nem azért, csak most, mert nem érdekelt, hanem megmondom őszintén, hogy előítéleteim voltak azzal kapcsolatban, hogy Kristen játsza Joan-t. Ugyanis Kristen valamilyen szinten a Twilight-tal már "leírta magát" nálam és így nem is számítottam arra, hogy Joan szerepében tetszeni fog. De maga a történet nagyon érdekelt, mivel imádom a Runaways-t (és nem azóta, mióta a film megjelent
2011. június 15. 20:01
Cserebere Szerencse
egyszer már láttam most is csak a mcfly miatt néztem meg a szinkronok nagyon rosszak voltak főleg Harrynél és Tomnál és azt is sajnáltam hogy Dougie olyan keveset volt benne a film meg átlagos de csakis a Mcfly miatt nyolcat adok rá
10/8
egyszer már láttam most is csak a mcfly miatt néztem meg a szinkronok nagyon rosszak voltak főleg Harrynél és Tomnál és azt is sajnáltam hogy Dougie olyan keveset volt benne a film meg átlagos de csakis a Mcfly miatt nyolcat adok rá
10/8
2011. június 16. 13:30
The Ghost Writer
Talán, ha nem akkor nézem, meg mikor hulla fáradt vagyok akkor jobban megfogott volna, de azért nem volt rossz.
St. Trinian's 1-2
Jó kis vígjáték volt, Juno Temple már a Mr. Nobody óta szimpatikus volt, de eddig lusta voltam megnézni több filmet amiben szerepel. És David Tennant a 2. részben plussz pont.
Wild Child
Egyszer nézhetős tinifilm.
Year One
Nem volt olyan poénos mint vártam, azért aki szereti a paródiákat az egyszer nézze meg.
Talán, ha nem akkor nézem, meg mikor hulla fáradt vagyok akkor jobban megfogott volna, de azért nem volt rossz.
St. Trinian's 1-2
Jó kis vígjáték volt, Juno Temple már a Mr. Nobody óta szimpatikus volt, de eddig lusta voltam megnézni több filmet amiben szerepel. És David Tennant a 2. részben plussz pont.
Wild Child
Egyszer nézhetős tinifilm.
Year One
Nem volt olyan poénos mint vártam, azért aki szereti a paródiákat az egyszer nézze meg.
2011. június 16. 13:33
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
Michael Jackson's This Is It. ♥♥♥ 10/10
fantasztikus film, már annyiszor láttam, de egyszerűen nem lehet betelni vele. Jacko hangja és mozgása is elképesztő.
fantasztikus film, már annyiszor láttam, de egyszerűen nem lehet betelni vele. Jacko hangja és mozgása is elképesztő.
2011. június 16. 15:01
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Rékakroki72 @ 2011.06.16. 13:33)
Michael Jackson's This Is It. ♥♥♥ 10/10
"I'M NOT JACKO, I'M JACKSON"
!!!
Ha annyira szeretnéd, tudnád és nem hívnád így, na.
.
Bocs az offért.
2011. június 16. 16:38
Sátánka - Pokoli poronty
Régi kedvenc vígjáték.
Régi kedvenc vígjáték.
2011. június 16. 18:40
Büszkeség és balítélet
Már vagy 3x megnéztem.Szerintem fantasztikus lehetett az angol 18. században élni.A szereplők elragadóak!
Vágy és vezeklés
Keira másik nagyszerű filmje.Ez már nem épp a tökéletes világot mutatja be,de nekem ez is nagyon tetszett.
Már vagy 3x megnéztem.Szerintem fantasztikus lehetett az angol 18. században élni.A szereplők elragadóak!
Vágy és vezeklés
Keira másik nagyszerű filmje.Ez már nem épp a tökéletes világot mutatja be,de nekem ez is nagyon tetszett.
2011. június 16. 18:42
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
A pap és a vámpír - nagyon tetszett a film, bár voltak értelmetlen részei is.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. június 17. 01:16
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Nagydumás kiscsajok 10/10
Júj nagyon tetszett
Brittany és Dakota iszonyat édesek együtt
Dakota már kiskorában irtó jó színész volt, Brittany meg még élhetett volna tovább, hogy még több jó filmben szerepeljen és fantasztikusakat alakítson.
Nagyon jól hozta a szétszórt, őrült csajszit, én szerettem a karakterét. Tudtam rajta röhögni, voltak nagy poénok, főleg amikor ott a konyhában veszekednek, húú
Mindent összevetve nagyon jó volt, sokkal jobb, mint sok bugyuta, erőltetett vígjáték.
Júj nagyon tetszett
2011. június 17. 12:04
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Chloe - A kísértés iskolája
Egyszer nézhetős kategória , és a vége sem tetszett.
5/10
Egyszer nézhetős kategória , és a vége sem tetszett.
5/10
2011. június 17. 12:06
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Sharpay's Fabulos Adventure!
Nagyon jóó volt!! Imádtam!!!
10/10
Nagyon jóó volt!! Imádtam!!!
2011. június 17. 14:32
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Gothika
Robert
8/10
Robert
8/10
9 felhasználónak tetszik:
BunnyGirl,
pillajunior,
s.t.a.r.,
janet7,
Adri98,
raspberry,
Heetella,
thunderbird,
patrícia4
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.