Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. június 13. 08:55 #961
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Most már nagyon meg kellene néznem a Priest smileeee.gif

X-Men

Ez még a Hugh Jackman féle változat volt wink.gif
Hugh wub3.gif
8/10

Életeken Át
Ethan Hawke játéka zseniális meghajolo.gif
8/10
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. június 13. 09:05 #962
Zsuviii
Zsuviii

Státusz:)
Hozzászólás: 1386
Csatolások: 51
Azonosító: 110782
Másnaposok 2 ( The Hangover 2 )
Hát, szerintem az első mintha kicsit jobb lett volna, de ez is jó volt attól függetlenül.
Nem értettem, hogy Justin Bartha már megint miért nincs benne a hülyeségben, de aztán leesett, hogy "Alan farkasbandája 3 tagú volt". És lehet, h ezt nem akarták megváltoztatni.
Na de 9.5/10
Fogtündér ( Tooth Fairy ):
Hát, erről csak annyit tudok nyilatkozni, hogy Arnold Swarzeneggernek sem állt jól az Ovizsaru, neki sem áll jól ez a "fogtündér" szerep.Dwayne Johnson inkább maradjon a nagyobbaknak való filmben..Oké, hogy így poénosabb, de kicsit gáz ránézve. Neki inkább az akcióban lenne a helye... De attól még egész tűrhető, nézhető film. 8/10
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2011. június 13. 11:02 #963
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.13. 06:46)
Priest
Sajnos nekem nincs ilyen jó véleményem a filmről, mint Bessie-nek. Nagyon szeretem Paul Bettanyt és Karl Urbant, ezért úgy gondoltam, ez a film remek kis szórakozás lesz. Az eleje jó volt, izgalmas, de onnantól kezdve, hogy az első negyed órában megmutatták ki a főgonosz, már nem volt olyan érdekes. Ráadásul az egész nekem kicsit összecsapottnak, nem eléggé kidolgozottnak tűnt. A végén csalódtam, valahogy hiányérzetem volt és nem azért, mert azt sugallták, hogy lesz folytatás. Tulajdonképpen jó volt egynek, de nem a legjobb, amit valaha láttam. 
7/10

A végén nekem is volt egy kis hiányom. Valahogy másabb összecsapást képzeltem el. Ettől függetlenül még mindig jónak tartom, és megnézném a folytatását, ha lenne. biggrin.gif
2011. június 13. 16:04 #964
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
The Runaways 9/10

Nekem nagyon tetszett a film. A The Runaways-t egyébként is szeretem, ezért kíváncsi voltam, hogy mit alakít Dakota és Kristen. Dakotában nem csalódtam, ahhoz képest hogy milyen fiatal, nagyon jól eljátszotta a lázadó, egyre jobban elzüllő rockercsajt. Persze az eredeti mégiscsak az eredeti, de a Cherrybomb-ot meg a többi számot is meglepően jól megcsinálták. Kristenről meg annyit, hogy sokkal jobban áll neki ez a vadóc-imidzs, mint a tvájlájtos nyáladzása. Ezek után már azt tudom mondani, hogy tud színészkedni, tetszett Joan-ként. Ez a Kim Fowley a valóságban nem tudom milyen, de a filmben egy őrült, én sokszor úgy le tudtam volna ütni:D Ezen felül mégis csak tudhat valamit. Mindenesetre Michael Shannon jól alakította. A történet nyilván adott volt, azt kicsit hiányoltam, hogy a többi Runaways-es csajt eléggé háttérbe szorították, inkább csak Cherrie-ről meg Joan-ról szólt a film. A film közben néha azt éreztem, hogy szívesen beállnék közéjük:) Egyszer kipróbálnám, hogy milyen abban a korban tininek lenni. Valóban sokkal nehezebb volt nekik és az nagy dolog, hogy ők voltak az első lány-rockbanda. Ezen felül szerintem a The Runaways történetén keresztül bemutatott mondanivaló sem elhanyagolható: légy önmagad. Ők nem menedzserek által kitalált cicababák, akikből a szép pofijukkal és a nulla tehetségükkel próbálnak minél több pénzt kitermelni. Nem tömeggyártott cuccok. Szóval róluk sok mai "sztárocska" is példát vehetne. Belevaló csajok, az biztos.
5 felhasználónak tetszik: gonzales7, tya04, janet7, Bessie, bertmccracken
2011. június 13. 16:31 #965
Catherine
Catherine
boobtana

StátuszCas, buddy, I need you.
Hozzászólás: 1306
Csatolások: 30
Azonosító: 137378
X-Men: First Class
Mit is mondjak? Azt hiszem ez volt a második legjobb X-Men film, amit láttam. Színészileg nagyon jó volt mindenki, kivéve Jennifer Lawrence-et, aki nem elég, hogy nem egy szépség, de színésznők között is olyan C-kategóriás. Ezt szerencsére elnyomta Fassbender, McAvoy és a többi színész tehetsége. biggrin.gif Külön tetszett, hogy Emma Frost folyton abban a szörnyen idióta ruhában járkált... rohog.gif
Az egésznek nagyon jó volt a forgatókönyve, a történet menete is csillagos ötös, és persze a vége. Hát az mindent vitt, kezdem Magnetot nagyon megkedvelni. tongue.gif biggrin.gif
És McAvoy akcentusa csak a hab a tortán. wub.gif

Tehát: 8/10 kizárólag Jennifer Lawrence miatt
2 felhasználónak tetszik: tya04, duracell
2011. június 13. 18:10 #966
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Fiatalság, bolondság
Nagyon jó film volt, végre elmondhatom ezt. Stephen Fry 2003-as filmje, főszerepben Stephen Campbell Moore, Emily Mortimer, valamint feltűnik James McAvoy, Michael Sheen, David Tennant, Dan Aykroyd és Peter O'Toole is (meg egy brit színésznő, akinek sajnos a nevét nem tudom, de a Ki vagy doki-ban játszotta egyszer Agatha Christie-t). Szórakoztató, humoros, és életszerű.
Ott van.
9/10

A tolmács
Elkaptam a televízsön' ben Balatonrendesen, hát Nicole Kidman nem tudta elnyerni a szimpátiámat, ám nagyon jól játszik Sydney Pollack filmjében. Feltűnik kedves színészem, Yvan Attal is, akit talán onnan lehet ismerni, hogy ő volt Anthony Zimmer, még mielőtt jenki matektanárt csináltak belőle Johnny Deppel. Sean Pennt már emlegetni se merem, mert csak ódákat zengenék arról, mennyire jó színész, szóval elég annyi, hogy: remek, mint mindig.
8/10
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2011. június 13. 18:19 #967
- törölt felhasználó -    
meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
Hatalmas film a Paul Kalkbrenner+Drog+turntablism!!!
nem rajongok a korunk elektronikus zenéiért de ez a film arcul csapott!
Berlin Calling
1000/10
http://duplave.freeblog.hu/files/berlin_calling_film.jpg
2 felhasználónak tetszik: Catherine, buckodani
2011. június 13. 18:21 #968
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
Hozzászólás: 5879
Csatolások: 150
Azonosító: 116943
Mr.Nobody
Nagyon jó a történet, a döntésképtelenséget tökéletesen mutatja be,azzal hogy több élet lehetőséget is bemutat a főszereplőről amelyek egyike sem túl kecsegtető.Bár néhol összekuszálódnak a szálak és (szerintem)kicsit gyorsan mennek át egyik történetből a másikba, ez sem olyan zavaró.Zenében a filmhez nagyon passzoló hangulatúakat választottak, amik még jobban elmélyítik egy-egy jelenet (általában) drámaiságát.A színészek is kiválóak:Jared Leto,Diane Kruger,Sarah Polley akiket megemlítenék.Alapvetően egy jó dráma, de amennyire jó pont annyira megosztó.
Jelenleg ez a kedvenc filmem,úgyhogy remélem nem ragadtattam el magam túlságosan.Ahogy embereknél sincs ilyen ezért szerintem filmeknél sincs tökéletes:
9,9/10
9 felhasználónak tetszik: tya04, Catherine, ownway, Domcicc, janet7, Bessie, Fuller, zsófi1997, duracell
2011. június 13. 18:25 #969
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (kriszti03 @ 2011.06.13. 18:21)
Mr.Nobody
Nagyon jó a történet, a döntésképtelenséget tökéletesen mutatja be,azzal hogy több élet lehetőséget is bemutat a főszereplőről amelyek egyike sem túl kecsegtető.Bár néhol összekuszálódnak a szálak és (szerintem)kicsit gyorsan mennek át egyik történetből a másikba, ez sem olyan zavaró.Zenében a filmhez nagyon passzoló hangulatúakat választottak, amik még jobban elmélyítik egy-egy jelenet (általában) drámaiságát.A színészek is kiválóak:Jared Leto,Diane Kruger,Sarah Polley akiket megemlítenék.Alapvetően egy jó dráma, de amennyire jó pont annyira megosztó.
Jelenleg ez a kedvenc filmem,úgyhogy remélem nem ragadtattam el magam túlságosan.Ahogy embereknél sincs ilyen ezért szerintem filmeknél sincs tökéletes:
9,9/10

Én személy szerint sosem írok pontszámot ehhez a filmhez. biggrin.gif A kedvenc filmem nekem is, a Harcosok klubja mellett. Ez sokkal jobb, mint egy 9-es, viszont nem hasonló azokhoz, amikre én 10-et szoktam adni. Zseniális és itt látszik, hogy az Oscar vesztett a fényéből, ezzel szemben az Európai-filmdíj ott virít Jaco Van Dormael polcán. Na elkalandoztam lényeg, hogy tényleg rohadt jó film.
6 felhasználónak tetszik: kriszti03, janet7, Domcicc, Bessie, Fuller, duracell
2011. június 13. 19:11 #970
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
Hozzászólás: 5879
Csatolások: 150
Azonosító: 116943
Idézet
Én személy szerint sosem írok pontszámot ehhez a filmhez. biggrin.gif A kedvenc filmem nekem is, a Harcosok klubja mellett. Ez sokkal jobb, mint egy 9-es, viszont nem hasonló azokhoz, amikre én 10-et szoktam adni. Zseniális és itt látszik, hogy az Oscar vesztett a fényéből, ezzel szemben az Európai-filmdíj ott virít Jaco Van Dormael polcán. Na elkalandoztam lényeg, hogy tényleg rohadt jó film.

na igen
a pontozásnál akadtam el
nem tudtam hogy 9-est vagy 10-est adjak
de lehet inkább a 9,5 lett volna jobb rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. június 13. 19:18 #971
House Of Wax
House Of Wax
Charlie és a csokigyár
Johnny _nevet.gif wub.gif
7/10
6 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, gonzales7, Bogszics, pillajunior, janet7, duracell
2011. június 13. 19:20 #972
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Jöttünk, láttunk, visszamennénk 2. - Az időalagút thumbsup.gif

Megunhatatlan és imádom. biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: gonzales7, tya04, Bessie, janet7
2011. június 14. 02:12 #973
- törölt felhasználó -    
Büszkeség és balítélet
A felétől láttam, mivel befeküdtem tévézni.
Nagyon szeretem ezt a filmet. Anno még vaktában rendeltem a netről, mivel valóságos Knightley-kollekcióval büszkélkedhetek. Az egyik legszebb film, amit láttam, bár itt nem a romantikán van a hangsúly, hanem a kifejezetlen és elnyomott érzelmeken, melyeket csak többszöri megtekintés után lehet felfedezni.
A színészek nagyon jók voltak, bár így utólag Carey Mulligant nem sokra értékelném.. még jó, hogy nem ezzel a filmmel tetszett meg. smileeee.gif
Macfadyen egy isten, nagyon szimpatikussá vált a film révén, és alig várom a Három testőrt. Plusz, a Jane Austen magánélete és ez egyre inkább rávesz arra, hogy kikölcsönözzek néhány Austen-könyvet a könyvtárból. :]
10/10
3 felhasználónak tetszik: s.t.a.r., tya04, duracell
2011. június 14. 02:28 #974
- törölt felhasználó -    
Kellékfeleség

nem hittem volna, hogy ennyit fogok szakadni ezen a filmen, messze felülmúlta minden előzetes várakozásom. Jen gyönyörű még mindig, legszebb színésznő máig. Adam meg egyszerűen nevetségesen állat biggrin.gif tökéletes párosítás volt ebben a filmben

10/10 teljesen megérdemelten
2 felhasználónak tetszik: Boscorelli, House Of Wax
2011. június 14. 08:10 #975
House Of Wax
House Of Wax
Rambo
7/10
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2011. június 14. 08:20 #976
Trinda
Trinda
BFMV
Hozzászólás: 2563
Csatolások: 122
Azonosító: 132827
bazi nagy görög lagzi biggrin.gif thumbsup.gif
2011. június 14. 08:53 #977
Hannuusshh
Hannuusshh
Patley

StátuszMockingjay
Hozzászólás: 1670
Csatolások: 193
Azonosító: 150324
Harry Potter és a Halál ereklyéi 1 része smileeee.gif
2011. június 14. 14:18 #978
Best Friends Forever
Best Friends Forever
visszatérő vendég

StátuszBestFriendsForever még nem állította be a státuszát mert Justin Biebert hallgat♥
Hozzászólás: 242
Csatolások: 0
Azonosító: 149901
Cserebere Szerencse biggrin.gif biggrin.gif smileeee.gif wink.gif wink.gif wink.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif
3 felhasználónak tetszik: thunderbird, Adri98, Adrianna
2011. június 14. 17:47 #979
- törölt felhasználó -    
Tegnap Lindsay Lohan filmjét,a Cserebere Szerencse című filmet. biggrin.gif biggrin.gif

Nah ezt értelmesen elmagyaráztam!!XD
1 felhasználónak tetszik: Adri98
2011. június 14. 19:08 #980
vampiregomez
vampiregomez
Teen Wolfer

Státusznem cserélem Ed Sheerant.
Hozzászólás: 1759
Csatolások: 310
Azonosító: 146677
Másnaposok 2 rolleyes.gif