Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. június 11. 19:27
öö..
wmi sorozat volt azt tom
asszem jogászok vagy már fene se tudja
wmi sorozat volt azt tom
asszem jogászok vagy már fene se tudja
2011. június 11. 19:34
lehet hogy lerágott csont a történet és hogy csak egy hollywoodi popcorn film és tele van csúsztatásokkal.
de én egyszerűen imádom.
a zenéje a harc jelenetek a tökéletes casting és Brad Pitt tökéletes Akhilleusz! szerintem fantasztikus film több tucatszor láttam már nem tudom megunni!
bár én amikor olvastam az Iliászt mindig Hektornak drukkoltam!
és nehezen tettem túl magam rajta hogy elbukott Akhilleusz ellen!
Trója
10/10
de én egyszerűen imádom.
a zenéje a harc jelenetek a tökéletes casting és Brad Pitt tökéletes Akhilleusz! szerintem fantasztikus film több tucatszor láttam már nem tudom megunni!
bár én amikor olvastam az Iliászt mindig Hektornak drukkoltam!
Trója
10/10
10 felhasználónak tetszik:
funny18,
pillajunior,
House Of Wax,
DaveChris,
janet7,
BunnyGirl,
Bessie,
tya04,
Fuller,
duracell
2011. június 11. 19:55
A Hullám
7/10
7/10
2011. június 11. 21:07
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
X-Men: First Class
Ez volt az eddigi legvontatottabb, legelkapkodottabb x-men film amit láttam. A látvánnyal, a színészekkel nem volt gond, de a történet számomra nagyon elnagyolt, kidolgozatlan volt. Sok mindent nem magyaráztak meg, ráadásul odafigyelhettek volna arra, hogy legalább egy icipicikét kapcsolódjon a többi filmhez. Azért egyszer megérte megnézni.
6/10
Ez volt az eddigi legvontatottabb, legelkapkodottabb x-men film amit láttam. A látvánnyal, a színészekkel nem volt gond, de a történet számomra nagyon elnagyolt, kidolgozatlan volt. Sok mindent nem magyaráztak meg, ráadásul odafigyelhettek volna arra, hogy legalább egy icipicikét kapcsolódjon a többi filmhez. Azért egyszer megérte megnézni.
6/10
2011. június 12. 09:48
Source Code
Istenem. Sok-sok hónapja vártam ezt a filmet, és el sem hiszem, hogy ilyet alkottak. Az eleje elég zötyögős volt, történet szempontjából, mármint vártam volna némi magyarázatot, amit még szegény főhősünk sem kapott meg. Ilyenkor nem értettem, mi van. Elég rossz lehet felébredni egy kapszulában, és nem kapsz magyarázatot jó ideig, csak csináld ezt, csináld azt. Az idő múlásával egyre érdekesebb lett a film, bár van benne valami furcsa, ami nem tudom, mi az. Michelle Monaghan szép lassan a lány a szomszédból típust kezdi kinőni, és egész szerethetővé válik, miközben a néző arra koncentrál, mit kell tennie Jake-nek – aki mellesleg fantasztikusan játszott. Az egész sztoriban az tetszett, hogy a rengeteg jelölt közül tényleg hagytak pár lehetőséget, és a néző ezen töri a fejét, nem pedig azon, hogy ötven ember csinálhatta a merényletet, ami csak dobott az egészen.
Volt azonban valami iszonyatosan durva, sokkoló számomra, ami úgy igazán megérintette az idegeimet. Mióta befejeztük a filmet, ez jár a fejemben. Nem szokáson a spoilerezés, és nem is tudnám szavakba önteni, aki megnézte, úgyis tudja, mire gondolok. Hát, ki vagyok akadva. Viszont eltértek a valóságtól, és hál'Istennek képesek megnyugtatni a nézőt egy Eredet-szerű véggel.
Nagyon megindító a végkifejlet, a zene pedig illett hozzá.
10/10
Istenem. Sok-sok hónapja vártam ezt a filmet, és el sem hiszem, hogy ilyet alkottak. Az eleje elég zötyögős volt, történet szempontjából, mármint vártam volna némi magyarázatot, amit még szegény főhősünk sem kapott meg. Ilyenkor nem értettem, mi van. Elég rossz lehet felébredni egy kapszulában, és nem kapsz magyarázatot jó ideig, csak csináld ezt, csináld azt. Az idő múlásával egyre érdekesebb lett a film, bár van benne valami furcsa, ami nem tudom, mi az. Michelle Monaghan szép lassan a lány a szomszédból típust kezdi kinőni, és egész szerethetővé válik, miközben a néző arra koncentrál, mit kell tennie Jake-nek – aki mellesleg fantasztikusan játszott. Az egész sztoriban az tetszett, hogy a rengeteg jelölt közül tényleg hagytak pár lehetőséget, és a néző ezen töri a fejét, nem pedig azon, hogy ötven ember csinálhatta a merényletet, ami csak dobott az egészen.
Volt azonban valami iszonyatosan durva, sokkoló számomra, ami úgy igazán megérintette az idegeimet. Mióta befejeztük a filmet, ez jár a fejemben. Nem szokáson a spoilerezés, és nem is tudnám szavakba önteni, aki megnézte, úgyis tudja, mire gondolok. Hát, ki vagyok akadva. Viszont eltértek a valóságtól, és hál'Istennek képesek megnyugtatni a nézőt egy Eredet-szerű véggel.
Nagyon megindító a végkifejlet, a zene pedig illett hozzá.
10/10
2011. június 12. 11:30
Sucker Punch - Álomháború
Most láttam legelőször és nekem nagyon tetszett a film. Néhány résznél lehetett látni, hogy a 300 is rendezte de ez volt benne a jó! Nekem inkább ez a titokzatos dolgok tetszettek benne ami néhány helyen volt. Majd a napok folyamán mégegyszer meg fogom nézni mert nagyon tetszett.
10/10
Most láttam legelőször és nekem nagyon tetszett a film. Néhány résznél lehetett látni, hogy a 300 is rendezte de ez volt benne a jó! Nekem inkább ez a titokzatos dolgok tetszettek benne ami néhány helyen volt. Majd a napok folyamán mégegyszer meg fogom nézni mert nagyon tetszett.
10/10
2011. június 12. 13:59
Karib tenger kalózai 4 - Ismeretlen vizeken
8/10
8/10
2011. június 12. 15:16
|
|
buckodanivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.27. Hozzászólás: 127 Csatolások: 4 Azonosító: 70187 offline
|
A lány és a farkas
40 percig bírtam aztán kikapcsoltam.
40 percig bírtam aztán kikapcsoltam.
1 felhasználónak tetszik:
pillajunior
2011. június 12. 15:59
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Who ist Fred?
2011. június 12. 16:34
A sorsügynökség
10/9
A lány és a farkas
10/10
A pap-háború a vámpírok ellen
10/8
10/9
A lány és a farkas
10/10
A pap-háború a vámpírok ellen
10/8
2011. június 12. 18:12
moziban a Karib-tenger kalózai 4.,aztán DVD-n megnéztem a 2.-3.-at
2011. június 12. 18:32
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Légió
Nem tudom miért szólják le annyian a filmet. Szerintem izgalmas lett.
Egyedül a nagy véres Angyal "csatát" hiányoltam
7/10
Nem tudom miért szólják le annyian a filmet. Szerintem izgalmas lett.
Egyedül a nagy véres Angyal "csatát" hiányoltam
7/10
2011. június 12. 20:38
X-Men - First Class
10/10
nekem bejött,jók voltak a színészek,jó volt a látvány + Michael Fassbender
10/10
nekem bejött,jók voltak a színészek,jó volt a látvány + Michael Fassbender
2011. június 13. 02:06
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Priest
Már nem is emlékszem mióta vártam erre a filmre, és azt kell mondanom megérte!
Már az első pillanattól kezdve lekötött, és élveztem a filmet. Külön pluszpont azért mert több kedvencem is játszott a filmben, de a legjobb Paul és Maggie volt. Egyszerűen zseniálisak voltak, mint mindig.
Habár a vámpírokat először furcsának találtam (kinézetre), a film előre haladtával megszoktam és bejött. A film maga pörgős, akciódús volt. Én itt-ott fel is sikítottam.
Pici hibának talán azt tudnám elkönyvelni, hogy Karl Urban nem annyira jól hozta a "főgonoszt" (habár imádom őt).
A filmet egyébként eredeti nyelven ajánlom megnézni, mert szinkronnal már a bemutató is pocséknak tűnik!!!
9,5/10
Már nem is emlékszem mióta vártam erre a filmre, és azt kell mondanom megérte!
Már az első pillanattól kezdve lekötött, és élveztem a filmet. Külön pluszpont azért mert több kedvencem is játszott a filmben, de a legjobb Paul és Maggie volt. Egyszerűen zseniálisak voltak, mint mindig.
Habár a vámpírokat először furcsának találtam (kinézetre), a film előre haladtával megszoktam és bejött. A film maga pörgős, akciódús volt. Én itt-ott fel is sikítottam.
Pici hibának talán azt tudnám elkönyvelni, hogy Karl Urban nem annyira jól hozta a "főgonoszt" (habár imádom őt).
A filmet egyébként eredeti nyelven ajánlom megnézni, mert szinkronnal már a bemutató is pocséknak tűnik!!!
9,5/10
2011. június 13. 06:46
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Priest
Sajnos nekem nincs ilyen jó véleményem a filmről, mint Bessie-nek. Nagyon szeretem Paul Bettanyt és Karl Urbant, ezért úgy gondoltam, ez a film remek kis szórakozás lesz. Az eleje jó volt, izgalmas, de onnantól kezdve, hogy az első negyed órában megmutatták ki a főgonosz, már nem volt olyan érdekes. Ráadásul az egész nekem kicsit összecsapottnak, nem eléggé kidolgozottnak tűnt. A végén csalódtam, valahogy hiányérzetem volt és nem azért, mert azt sugallták, hogy lesz folytatás. Tulajdonképpen jó volt egynek, de nem a legjobb, amit valaha láttam.
7/10
Sajnos nekem nincs ilyen jó véleményem a filmről, mint Bessie-nek. Nagyon szeretem Paul Bettanyt és Karl Urbant, ezért úgy gondoltam, ez a film remek kis szórakozás lesz. Az eleje jó volt, izgalmas, de onnantól kezdve, hogy az első negyed órában megmutatták ki a főgonosz, már nem volt olyan érdekes. Ráadásul az egész nekem kicsit összecsapottnak, nem eléggé kidolgozottnak tűnt. A végén csalódtam, valahogy hiányérzetem volt és nem azért, mert azt sugallták, hogy lesz folytatás. Tulajdonképpen jó volt egynek, de nem a legjobb, amit valaha láttam.
7/10
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.