Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. május 26. 12:35
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Halálos Iramban: Ötödik Sebesség
Azta rohadt..
Kegyetlen nagy volt
10/10
Azta rohadt..
Kegyetlen nagy volt
10/10
2011. május 26. 19:16
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Hereafter / Azután (2010)
Nem is tudom mit írjak róla. Nagyon tetszett a film. Clint Eatwoodnak minden elismerésem.
Viszont a végével nem tudok megbarátkozni. Én nem így fejeztem volna be.
10/8
Nem is tudom mit írjak róla. Nagyon tetszett a film. Clint Eatwoodnak minden elismerésem.
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. május 26. 19:21
Idézet (Boscorelli @ 2011.05.25. 21:05)
Elsewhere (2009)
Anna Kendrick
Paul Wesley és Tania Raymonde játssza a filmben a főszereplőket. Tulajdonképpen ez egy misztikus thriller, és bűnügyi-dráma egyben..
Anna Kendrick
Azért ne spoilerezzünk. Így már mindenki tudja, hogy mi lett a vége a filmnek, gratulálok.
2011. május 26. 19:32
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
The journey's end (Doctor Who)
2011. május 26. 23:13
Ismeretlen férfi
Vártam ezt a filmet, de kicsit csalódtam benne. Nem tudta elhitetni, hogy bumm, egyszercsak valaki átveszi az életem. Mellesleg sok helyen kusza az egész. Hosszú is volt, nem is kötött le. Diane viszont jól alakított.
5/10
Vártam ezt a filmet, de kicsit csalódtam benne. Nem tudta elhitetni, hogy bumm, egyszercsak valaki átveszi az életem. Mellesleg sok helyen kusza az egész. Hosszú is volt, nem is kötött le. Diane viszont jól alakított.
5/10
2011. május 27. 00:33
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (thunderbird @ 2011.05.26. 19:21)
Azért ne spoilerezzünk. Így már mindenki tudja, hogy mi lett a vége a filmnek, gratulálok.
És ez miért is baj? Egy abszolút y kategóriás filmről van szó, ami semmilyen formában nem jelent meg idehaza. Ennek a jövőbeli esélye is kicsi, mert már 2.5 éves.
Oké, elismerem, ha valamelyik mozifilmről írtam volna így, az nem lett volna korrekt, de, ha olvastad volna, az eggyel korábbi filmes beszámolóm, akkor ott láthattad volna, hogy, amire egy kis esélye is van a fórumozónak, hogy meg tudja nézni, ott nem árultam el semmit se.
2011. május 27. 00:55
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Inception/Eredet
Ahogy ígértem gonzales7-nek, írok ide róla
Látványban valóban nagyon jó volt, a zenéje pedig isteni
Bevallom az elején elaludtam egyszer, úgyhogy előről kellett kezdenem, a közepén elkezdte felébreszteni a kíváncsiságom, a végén kicsit több akció volt, azon a részen voltak olyan megoldások, amik nagyon tetszettek. A közepétől már rendesen lekötött. Nem a legjobb film, amit valaha láttam, de benne van 'az utóbbi évek jó filmjei' kategóriában nálam is. Jó színészek voltak benne, ezt mindenképp értékelem.
(Még sosem pontoztam ennyire konkrétan semmit, kicsit vacilláltam is
Ez lett a végeredmény)
8/10
8/10
2011. május 27. 05:38
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Domcicc @ 2011.05.27. 00:55)
Inception/Eredet
Bevallom az elején elaludtam egyszer, úgyhogy előről kellett kezdenem, a közepén elkezdte felébreszteni a kíváncsiságom, a végén kicsit több akció volt, azon a részen voltak olyan megoldások, amik nagyon tetszettek. A közepétől már rendesen lekötött. Nem a legjobb film, amit valaha láttam, de benne van 'az utóbbi évek jó filmjei' kategóriában nálam is. Jó színészek voltak benne, ezt mindenképp értékelem.
Ez lett a végeredmény)
8/10
8/10
Nekem ez simán 10-es
7 felhasználónak tetszik:
Boscorelli,
House Of Wax,
goldman,
raspberry,
gonzales7,
pillajunior,
tya04
2011. május 27. 08:13
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Másnaposok 2.
10/7
10/7
goldman
2011. május 27. 09:29
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Kifutó a semmibe
Nagyon nehezen ültem neki, kb. a huszadik percnél majdnem ki is kapcsoltam, de aztán szerencsére győzött a kíváncsiságom.
Ha eltekintünk a film első 50 percétől (amely kizárólag Jolie melleiről és egyéb testi adottságairól szól), akkor egy nagyon korrekt életrajzi drámát kapunk. Viszont szerintem azok, akiket nem foglalkoztat a 80-as évek, a divatvilág, akik úgy ülnek neki hogy semmit sem tudnak Gia-ról és akik utálják Angelina Jolie-t nem igazán fogják érteni/élvezni. Szükséges előtte némi "felkészülés". Do your homework, kids
8/10
Nagyon nehezen ültem neki, kb. a huszadik percnél majdnem ki is kapcsoltam, de aztán szerencsére győzött a kíváncsiságom.
Ha eltekintünk a film első 50 percétől (amely kizárólag Jolie melleiről és egyéb testi adottságairól szól), akkor egy nagyon korrekt életrajzi drámát kapunk. Viszont szerintem azok, akiket nem foglalkoztat a 80-as évek, a divatvilág, akik úgy ülnek neki hogy semmit sem tudnak Gia-ról és akik utálják Angelina Jolie-t nem igazán fogják érteni/élvezni. Szükséges előtte némi "felkészülés". Do your homework, kids
8/10
2011. május 27. 12:13
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Hereafter
Nagyon érdekes volt, viszont számomra hiányos. Nem lettek megválaszolva kérdések, amik nagyon is érdekeltek volna. Damon jól játszott, mint mindig.
10/8
Tamara Drewe
Volt benne néhány jó jelenet, de igazából csak Gemma miatt néztem meg. Aki bírja az elvontabb vígjátékokat, annak tetszeni fog.
10/6
Nagyon érdekes volt, viszont számomra hiányos. Nem lettek megválaszolva kérdések, amik nagyon is érdekeltek volna. Damon jól játszott, mint mindig.
10/8
Tamara Drewe
Volt benne néhány jó jelenet, de igazából csak Gemma miatt néztem meg. Aki bírja az elvontabb vígjátékokat, annak tetszeni fog.
10/6
2011. május 27. 13:31
egyszerű történet remek zenével, gyönyörű tájakkal,kiváló színészekkel,még kiválóbb Jeff Bridges-el, szóval egy igazán néző barát Western film.de viszont nem a szokásos Coen film!
az eredeti félszemű filmnél viszont jobban sikerült. köszönhetően fiatal Hailee Steinfeldnek és Jeff Bridgesnek aki kellően mocskos kellően életszerűbb mint John Wayne volt a békebíró szerepében!
A félszemű
7/10
az eredeti félszemű filmnél viszont jobban sikerült. köszönhetően fiatal Hailee Steinfeldnek és Jeff Bridgesnek aki kellően mocskos kellően életszerűbb mint John Wayne volt a békebíró szerepében!
A félszemű
7/10
2011. május 27. 17:05
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Peszti @ 2011.05.27. 09:29)
Kifutó a semmibe
8/10
8/10
Egyetértek
Én kb. 3 éve láttam először úgy, hogy Gia-t imádtam és csodáltam, már azelőtt is nagy kedvenc volt. Angelinával meg úgy voltam akkor még, hogy semmi extra és nem igazán értettem, hogy mit szeretnek rajta annyira. Viszont ezzel a filmmel és az Észvesztővel teljesen meggyőzött. Nem lett azóta sem a kedvenc színésznőm, de tényleg nagyon-nagyon tehetséges. Ez a film nálam abszolút 10-es, minden egyes képkockája. Akárhányszor meg tudom nézni és nem unom meg. Gyönyörű és megrázó film, a kedvencek között van. Én speciel mindig sírok rajta. Angelina nagyon jó választás volt Gia szerepére, tényleg tökéletesen játszotta el azt a hatalmas szeretetéhséget, ami Gia-nak volt és azután a lecsúszást is. Két jelenet, illetve inkább csak egy pillanat, ahol én komolyan mondom ledöbbentem, hogy mennyire hihetetlenül jól adta vissza az érzéseket. Persze az egész filmben olyan volt, de az a két jelenet tényleg mindig előttem van, elképesztő.
Peszti
2011. május 28. 00:36
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Hall Pass/Elhajlási engedély (2011)
Hol is kezdjem? Leginkább szerintem így
Az egész film egy nagy vicc, tele van jó beszólásokkal, papíron, elvileg széken néztem, de a film elején/közepén fetrengtem a földön a röhögéstől.
Az egyik kedvenc párbeszédem leírom, nyugi, nem spoiler, a történethez viszonyítva úgyis irreleváns, a poén a lényeg, szóval, férj és feleség sétál:
Férj: Szembejön egy nő, és megfordul utána.
Feleség: Te normális vagy? Megbámultad a fenekét!
Férj: Kicsoda? Én?
Feleség: Bunkóság!
Férj: Szerinted észrevette?
Feleség: ÉN! Észrevettem.
Férj: Óoh, igen-igen, csak elbambultam...
Maga a film két jó barátról és az ő házasságukról szól. Owen Wilson, ebben is hozza a szokásosat, igazából, nem is tudom, nekem mindegyik filmjében ugyanolyan
A másik főszereplőt eddig nem nagyon ismertem...
A lényeg egy mondatban annyi, ami a címben is benne van, hogy feleségeik elengedik őket egy hétre, a házasélettől, és ezt az egy hetet dolgozza fel a mozi (többnyire), mert van egy kis bevezető is, hogy ráhangolódjunk arra, ami jön majd.
Szebbnél szebb nők tűntek fel, fő- vagy mellékszerepekben, tulajdonképpen ez várható volt, s természetesen, ez számomra, egyáltalán nem volt probléma
(minő meglepő, nem igaz?
)
Igazság szerint, ha kérdeznétek, kinek tudnám ajánlani, nem is tudom, de inkább azt mondanám, ez egy pasi film. Tele van olyan elszólásokkal, (amit most direkt nem idézek meg ide, mert nem lenne idevaló), amin egy férfi tud nevetni, de egy nőnek nem biztos, hogy tetszeni fog. Aztán ki tudja, lehet tévedek?
Végül, ha értékelni akarom, akkor igaz, ez egy vígjáték, és ha Másnaposoknak adok 10-et (márpedig az annyi), és ha az Ünneprontók Ünnepének egy 9-et (gondolkoztam a 10-en), akkor ez egy:
7/10
Hol is kezdjem? Leginkább szerintem így
Az egész film egy nagy vicc, tele van jó beszólásokkal, papíron, elvileg széken néztem, de a film elején/közepén fetrengtem a földön a röhögéstől.
Az egyik kedvenc párbeszédem leírom, nyugi, nem spoiler, a történethez viszonyítva úgyis irreleváns, a poén a lényeg, szóval, férj és feleség sétál:
Férj: Szembejön egy nő, és megfordul utána.
Feleség: Te normális vagy? Megbámultad a fenekét!
Férj: Kicsoda? Én?
Feleség: Bunkóság!
Férj: Szerinted észrevette?
Feleség: ÉN! Észrevettem.
Férj: Óoh, igen-igen, csak elbambultam...
Maga a film két jó barátról és az ő házasságukról szól. Owen Wilson, ebben is hozza a szokásosat, igazából, nem is tudom, nekem mindegyik filmjében ugyanolyan
A lényeg egy mondatban annyi, ami a címben is benne van, hogy feleségeik elengedik őket egy hétre, a házasélettől, és ezt az egy hetet dolgozza fel a mozi (többnyire), mert van egy kis bevezető is, hogy ráhangolódjunk arra, ami jön majd.
Szebbnél szebb nők tűntek fel, fő- vagy mellékszerepekben, tulajdonképpen ez várható volt, s természetesen, ez számomra, egyáltalán nem volt probléma
Igazság szerint, ha kérdeznétek, kinek tudnám ajánlani, nem is tudom, de inkább azt mondanám, ez egy pasi film. Tele van olyan elszólásokkal, (amit most direkt nem idézek meg ide, mert nem lenne idevaló), amin egy férfi tud nevetni, de egy nőnek nem biztos, hogy tetszeni fog. Aztán ki tudja, lehet tévedek?
Végül, ha értékelni akarom, akkor igaz, ez egy vígjáték, és ha Másnaposoknak adok 10-et (márpedig az annyi), és ha az Ünneprontók Ünnepének egy 9-et (gondolkoztam a 10-en), akkor ez egy:
7/10
2011. május 28. 14:25
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
Karib Tenger Kalózai 4.
Kellemeset csalódtam a filmben, mert azt hittem, hogy a rendezőváltás nem fog neki jót tenni, de ez szerencsére nem így volt.
Persze a történet meglehetősen egyszerű volt, kábé Johnny, Penelope és Geoffrey vitték végig az egész filmet, de ez pont elég. Azt kell mondjam, hogy örülök, hogy az olyan ZS kategóriás színészek, mint Keira meg Orlando, kiszálltak az egészből.
Nagyon bejött az a jelenet, amikor azt hittük, hogy Jack és Angelica smárolni fognak, de akkor Jack hirtelen visszahúzódik és az zene is leáll, majd otthagyja a csajt a szigeten. Ezen nagyon röhögtem.
Viszont amit utáltam a filmben, az a sellős love story. Valahogy túl bugyutának, nyálasnak és gyengének éreztem egy ilyen filmhez, ezért ez egy kicsit lehúzta az egészet.
Tehát:
8/10 a sellős love story miatt.
Kellemeset csalódtam a filmben, mert azt hittem, hogy a rendezőváltás nem fog neki jót tenni, de ez szerencsére nem így volt.
Persze a történet meglehetősen egyszerű volt, kábé Johnny, Penelope és Geoffrey vitték végig az egész filmet, de ez pont elég. Azt kell mondjam, hogy örülök, hogy az olyan ZS kategóriás színészek, mint Keira meg Orlando, kiszálltak az egészből.
Nagyon bejött az a jelenet, amikor azt hittük, hogy Jack és Angelica smárolni fognak, de akkor Jack hirtelen visszahúzódik és az zene is leáll, majd otthagyja a csajt a szigeten. Ezen nagyon röhögtem.
Viszont amit utáltam a filmben, az a sellős love story. Valahogy túl bugyutának, nyálasnak és gyengének éreztem egy ilyen filmhez, ezért ez egy kicsit lehúzta az egészet.
Tehát:
8/10 a sellős love story miatt.
2011. május 28. 14:40
|
|
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline
|
Másnaposok 2. (2011)
10/8
Nem volt annyira szórakoztató, mint az első része, de akkor is nagyon állat volt!
10/8
Nem volt annyira szórakoztató, mint az első része, de akkor is nagyon állat volt!
House Of Wax
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.