Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. március 05. 21:43
az előtt meg a KArib-tenger kalózait
2011. március 06. 08:21
Idézet (tya04 @ 2011.03.05. 21:01)
Gone Baby Gone (Hideg nyomon)
Harmadszorra látom, kitűnő film.
Ben Affleck első rendezése, és megmondom őszintén, ez is úgy magával ragadott, mint a Town (Tolvajok városa; egyébként a Hideg nyomont sokkal előbb láttam).
Fájdalmas, életszerű, és a végén jön a nagy döbbenet, nagy igazságtalanság, teljesen rossz döntés - de az életben nagyon sokszor van rossz döntés, és pont ezért jött be ennyire.
9,5/10
Harmadszorra látom, kitűnő film.
Ben Affleck első rendezése, és megmondom őszintén, ez is úgy magával ragadott, mint a Town (Tolvajok városa; egyébként a Hideg nyomont sokkal előbb láttam).
Fájdalmas, életszerű, és a végén jön a nagy döbbenet, nagy igazságtalanság, teljesen rossz döntés - de az életben nagyon sokszor van rossz döntés, és pont ezért jött be ennyire.
9,5/10
mondtam már hogy nagyon jó ízlésed van???
2011. március 06. 08:54
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
A Zöld Darázs / The Green Hornet
Mit ne mondjak, nem volt egy mély, elgondolkodtató, komoly mondanivalójú múví, de nem is vártam, hogy az lesz. Még szuperhősös filmnek se igazán mondható, mert inkább olyan volt, mintha kifigurázni akarták volna szokványos szuperhősös alkotásokat. A főszereplő poénra vette az egészet, így én se tudtam komolyan venni. Néha még el is kuncogtam magam, szerintem a készítők is erre hajtottak. Egy vicc volt az egész. Pozitívum: Christoph Waltz Chudnofsky szerepében szerintem brillírozott, ez volt az egyetlen igazán jó karakter a filmben, de ezt sem aknázták ki megfelelően. Pedig mekkora arc volt!
5/10
Mit ne mondjak, nem volt egy mély, elgondolkodtató, komoly mondanivalójú múví, de nem is vártam, hogy az lesz. Még szuperhősös filmnek se igazán mondható, mert inkább olyan volt, mintha kifigurázni akarták volna szokványos szuperhősös alkotásokat. A főszereplő poénra vette az egészet, így én se tudtam komolyan venni. Néha még el is kuncogtam magam, szerintem a készítők is erre hajtottak. Egy vicc volt az egész. Pozitívum: Christoph Waltz Chudnofsky szerepében szerintem brillírozott, ez volt az egyetlen igazán jó karakter a filmben, de ezt sem aknázták ki megfelelően. Pedig mekkora arc volt!
5/10
2011. március 06. 09:14
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
Secretariat
1 felhasználónak tetszik:
gonzales7
2011. március 06. 10:08
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2011.03.06. 08:21)
mondtam már hogy nagyon jó ízlésed van???

Igen, és köszönöm
Fight Club (Harcosok klubja)
Imádom. Nekem ez a film benne van a TOP 5ben, egyszerűen zseniális. Nem elsőre látom, viszont most felirattal, és Edward Norton unott konferálásával még jobb. Minden a helyén van, a film pörög, igazi Fincher, akibe én beleszerettem, nem ilyen langyi Benji Button és Közösségi háló.
A két főszereplő színész fantasztikusan teljesít, brilliáns dialógusok, amit egy IQ 90es ember fel sem fog.
A legjobb.
10/10
2011. március 06. 10:50
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Jude (előtte pedig Secret smile)
2011. március 06. 11:07
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Tegnap úgy döntöttem, hogy horror weekendet tartok.
Amusement (Gyilkos tréfa)
Elég beteg film. Végén döbbenten néztem, hogy a háttér munkálatokban mennyi magyar név szerepel.
7/10
The Alphabet Killer (Az ábécés gyilkos)
Eliza Dushku megint hozta a formáját. Nagyon jól játszott benne. Az ilyen filmeket, amik igaz történeten alapulnak, kicsit mindig ijesztőek.
A vége igazán meglepő volt.
8/10
PLUSZ
késő este megnéztem az RTL klubon:
A bűn rendje
Heath Ledgerrel a főszerepben. Nagyon jó, picit természetfelettinek mondható film volt. Elég érdekesen ábrázolták, a bennünk található bűnöket.
Engem lekötött, és kíváncsian vártam a végét.
9/10
Amusement (Gyilkos tréfa)
Elég beteg film. Végén döbbenten néztem, hogy a háttér munkálatokban mennyi magyar név szerepel.
7/10
The Alphabet Killer (Az ábécés gyilkos)
Eliza Dushku megint hozta a formáját. Nagyon jól játszott benne. Az ilyen filmeket, amik igaz történeten alapulnak, kicsit mindig ijesztőek.
A vége igazán meglepő volt.
8/10
PLUSZ
késő este megnéztem az RTL klubon:
A bűn rendje
Heath Ledgerrel a főszerepben. Nagyon jó, picit természetfelettinek mondható film volt. Elég érdekesen ábrázolták, a bennünk található bűnöket.
9/10
2011. március 06. 11:09
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.06. 08:54)
A Zöld Darázs / The Green Hornet
5/10
5/10
Teljes mértékben egyet értek. Csalódtam a filmben. Jobbra számítottam, de hát ez van.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. március 06. 14:02
paranormal activity 2, nem vmi nagy szám, sztem az első része félelmetesebb volt
2011. március 06. 14:03
én am az elejétől kezdve úgy féltettem a gyereket, tudtam h lesz vele vmi.:/
2011. március 06. 20:02
sokadszorra néztem meg ezt a filmet
az egyik legjobb regény adaptáció egy zseniális Jack Nicholsonnal és parádés mellékszereplőkkel.
Sean Penn talán legjobb rendezése. Végtelenül őszinte krimi dráma.
8/10
Az igéret megszállottja.
az egyik legjobb regény adaptáció egy zseniális Jack Nicholsonnal és parádés mellékszereplőkkel.
Sean Penn talán legjobb rendezése. Végtelenül őszinte krimi dráma.
8/10
Az igéret megszállottja.
2011. március 07. 09:09
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Chenoa legutoljára megjelent koncert DVD-jét néztem a minap nagyon sokadjára...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.