Idézet (Holly Keller @ 2011.05.19. 20:19)
Angyalok és Démonok
Igaz, a könyvvel még nem végeztem, kb még 50 oldal van hátra, de nem bírtam ki. Bárcsak ne tettem volna! Ez a film egyszerűen borzasztóan rossz! Miért csinálunk könyv adaptációt, ha átírjuk a sztori felét?
A könyvben Vittoria apját ölték meg, de a filmben szó sem volt róla. Hol volt az a nyomi riporter Glick? Sehol! Vittoriát elrabolták. Az hol volt? Sehol! Az ötödik billog pedig nem is kulcs volt, az Isten szerelmére!!! Ráadásul a negyedik bíboros megfullad a vízben, itt meg kimentették! El sem tudom mondani mennyire el tud keseríteni az, hogyha ennyire eltolnak egy remek könyv megfilmesítését. Ez borzasztóan rossz volt. Annak élvezhető, aki nem olvasta a könyvet, de aki olvasta, annak ajánlom, hogy bele se kezdjen, annyira rossz.
10/3 - de csak azért, mert volt pár jelenet, ami tetszett és láttam ennél már rosszabb filmet is.
Igaz, a könyvvel még nem végeztem, kb még 50 oldal van hátra, de nem bírtam ki. Bárcsak ne tettem volna! Ez a film egyszerűen borzasztóan rossz! Miért csinálunk könyv adaptációt, ha átírjuk a sztori felét?
10/3 - de csak azért, mert volt pár jelenet, ami tetszett és láttam ennél már rosszabb filmet is.
Igen, sajnos ez nagyon el lett cseszve, de én még így is megadom neki a 6-ost, mert voltak benne jól megcsinált jelenetek. Azoknak valóban élvezhetőbb, akik nem olvasták a könyvet.

1 felhasználónak tetszik: