Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 19. 20:23 #741
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (Holly Keller @ 2011.05.19. 20:19)
Angyalok és Démonok
Igaz, a könyvvel még nem végeztem, kb még 50 oldal van hátra, de nem bírtam ki. Bárcsak ne tettem volna! Ez a film egyszerűen borzasztóan rossz! Miért csinálunk könyv adaptációt, ha átírjuk a sztori felét? blink.gif A könyvben Vittoria apját ölték meg, de a filmben szó sem volt róla. Hol volt az a nyomi riporter Glick? Sehol! Vittoriát elrabolták. Az hol volt? Sehol! Az ötödik billog pedig nem is kulcs volt, az Isten szerelmére!!! Ráadásul a negyedik bíboros megfullad a vízben, itt meg kimentették! El sem tudom mondani mennyire el tud keseríteni az, hogyha ennyire eltolnak egy remek könyv megfilmesítését. Ez borzasztóan rossz volt. Annak élvezhető, aki nem olvasta a könyvet, de aki olvasta, annak ajánlom, hogy bele se kezdjen, annyira rossz.
10/3 - de csak azért, mert volt pár jelenet, ami tetszett és láttam ennél már rosszabb filmet is.

Igen, sajnos ez nagyon el lett cseszve, de én még így is megadom neki a 6-ost, mert voltak benne jól megcsinált jelenetek. Azoknak valóban élvezhetőbb, akik nem olvasták a könyvet.
1 felhasználónak tetszik: Heetella
2011. május 19. 20:28 #742
- törölt felhasználó -    
2 filmet néztem tegnap:
Szállító3 10/10
Eclipse-Napfogyatkozás 10/10
2 felhasználónak tetszik: riri17, Adri98
2011. május 19. 20:33 #743
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Dirty Dancing wub.gif Én nem tok betelni wele wub.gif A táncok benne... wub.gif
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. május 20. 13:16 #744
- törölt felhasználó -    
Rango
Amíg a vége felé nem indultak be jobban az események, kicsit unalmas volt, ennek ellenére tetszett. Rango karaktere aranyos volt, és a vége azért tanulságos volt. Összességében átlagos animációs film.
10/7
1 felhasználónak tetszik: Heetella
2011. május 21. 00:57 #745
heffer
heffer

StátuszFuckin' A.
Hozzászólás: 609
Csatolások: 769
Azonosító: 18974
The Big Bang

Trailer alapján már számítottam rá, hogy olyan film lesz ami nagyon is elnyeri a tetszésemet. Aztán mikor beindult a sztori, meg a film noir hangulat, kész voltam. biggrin.gif
Hihetetlen jók voltak a vágások, a képi világ és a zene is, nomeg persze a színészek. Anotnio Banderas kegyetlen jól eljátszotta az ügy közepébe csöppenő magándetektívet, a film noir esetében elmaradhatatlan monológokkal.
Sienna Guillory pedig elbűvölő volt és szexi, a vadító hangjával. smileeee.gif blush.gif
Nálam minden tekintetben megérdemli a 10/10-et. thumbsup.gif
2011. május 21. 20:42 #746
- törölt felhasználó -    
All About Steve
Régóta szemeztem vele, de mindig zavart a feltűnően alacsony értékelés. Sandra nagyon jó színésznő, Bradley pedig kiemelkedően nagy tehetség. A lenyűgöző sármja valahogy eltörpül mellette. smileeee.gif
De ez a film borzalmas választás volt számukra. Szerintem nagyon nem is illettek össze, Sandrára szinte számítógéppel kellett fiatalabb bőrt varázsolni, mellesleg ezek az idióta szerepek ohmy.gif
Nem vártam sokat amúgy, volt benne egy-két jó poén, de nagyon lapos film volt. A befejezés meg hiába lett volna olyan, amilyen, még olyan sem lett. Inkább All About Mary kellett volna, hogy a címe legyen, mivel a "szerelmi szál" a végére - főleg a befejezésnél - eltörpült.
No, mindegy. Ettől eltekintve még nem csalódtam egyikőjükben sem, Thomas Haden Church pedig hozta a formáját, mint mindig. smileeee.gif
3/10
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2011. május 21. 23:34 #747
- törölt felhasználó -    
Másnaposok
Amikor először láttam, nem tetszett a film. Mindenki odavolt tőle, de én nem értettem benne a poénokat – nem túl jó körülmények közt néztem, ezért bármennyire is akartam újra látni, mindig tartottam tőle.
Hát, ESZEMENT egy alkotás biggrin.gif Jó, kicsit néhol slampos, lapos, klisés, de baromi jó biggrin.gif Bradley még mindig zseniális, a magyar hangját eddig még mindig eltalálták.
Remélem, a második rész is lesz ilyen jó smileeee.gif
7.5/10
4 felhasználónak tetszik: benyaw93, thunderbird, House Of Wax, Adri98
2011. május 22. 08:58 #748
Mirjána
Mirjána
fantaszta

StátuszBarátgyűjtők és szavazgatók kíméljenek!!!
Hozzászólás: 1045
Csatolások: 4303
Azonosító: 35778
Ördög bújt beléd (Jennifer's Body)
Nem volt rossz, szeretem a horror filmeket. wink.gif A vége számomra meglepetés volt. blush.gif
8/10
2 felhasználónak tetszik: benyaw93, House Of Wax
2011. május 22. 19:10 #749
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Régóta nem írtam ide.

Amerikai psycho
Így, hogy a könyvet elolvastam (egyébként a film invitált rá) látom a különbséget film és könyv között, az utóbbi ezerszer jobb, de persze ez sem szégyenkezhet. Brutális, és a film legnagyobb érdeme a félelmetes tekintetű Christian Bale. Imádom.
9/10

Sweet Dreams
Nem igazán tudom a film hátterét, a zone romanticán ment este tízkor, egy B-kategóriás tévéfilm, mindenesetre kellemes meglepetésként szolgált.
8/10

Az ígéret megszállottja
Hú, Sean Penn eddig a kamera előtt bűvölt el, most megtette úgy, hogy egy percet sem szerepelt, és a stafétát átadta a zseniális Jack Nicholsonnak egy k*rva jó filmben. (elnézést)
9,5/10

Az új világ
Ennél szebb filmet még nem láttam. Colin Farrellt kezdem megszeretni, hihetetlen érzelmeket vitt színre néhány jelenetben, és őszintén szólva gyűlölöm a romantikus filmeket, de ez egyszerűen fantasztikus volt. Főleg a jelenetek a törzsfőnök lánya és Farrell között. Na meg mikor Bale megjelent, áh, nem spoilerezek. Egyszóval Terrence Malick újból padlóra hajított. meghajolo.gif
10/10

Rekviem egy álomért
Ez a legjobb negatív drogos film. (Említendő még Az egy kosaras naplója és a Trainspotting is) Aki látta, érti, miért okozott teljes lelki traumát, így sokadszorra is. A színészek elképesztőek. Darren Aronofsky. Kész.
9,5/10
5 felhasználónak tetszik: DaveChris, raspberry, janet7, Fuller, House Of Wax
2011. május 22. 19:13 #750
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2011.05.19. 20:19)
Angyalok és Démonok
Igaz, a könyvvel még nem végeztem, kb még 50 oldal van hátra, de nem bírtam ki. Bárcsak ne tettem volna! Ez a film egyszerűen borzasztóan rossz! Miért csinálunk könyv adaptációt, ha átírjuk a sztori felét? blink.gif A könyvben Vittoria apját ölték meg, de a filmben szó sem volt róla. Hol volt az a nyomi riporter Glick? Sehol! Vittoriát elrabolták. Az hol volt? Sehol! Az ötödik billog pedig nem is kulcs volt, az Isten szerelmére!!! Ráadásul a negyedik bíboros megfullad a vízben, itt meg kimentették! El sem tudom mondani mennyire el tud keseríteni az, hogyha ennyire eltolnak egy remek könyv megfilmesítését. Ez borzasztóan rossz volt. Annak élvezhető, aki nem olvasta a könyvet, de aki olvasta, annak ajánlom, hogy bele se kezdjen, annyira rossz.
10/3 - de csak azért, mert volt pár jelenet, ami tetszett és láttam ennél már rosszabb filmet is.

meghajolo.gif Teljesen igazad van én olvastam és utána néztem meg a filmet, hát valami nagyon nagy csalódás volt. Nem tartom nagyon rossznak, de a könyv után semmi nem volt. Sajnos a film elején elmondtak valamit amit a könyv közepén derítettek ki és onnan kezdve már csak arra tudtam figyelni, hogy ez így nem jó..
2011. május 22. 20:55 #751
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2011.05.22. 19:10)

Az új világ
Ennél szebb filmet még nem láttam. Colin Farrellt kezdem megszeretni, hihetetlen érzelmeket vitt színre néhány jelenetben, és őszintén szólva gyűlölöm a romantikus filmeket, de ez egyszerűen fantasztikus volt. Főleg a jelenetek a törzsfőnök lánya és Farrell között. Na meg mikor Bale megjelent, áh, nem spoilerezek. Egyszóval Terrence Malick újból padlóra hajított.  meghajolo.gif 
10/10

egyetértek!
nem sok emberrel találkoztam akinek tetszett ez a film!de neked ez is tetszett! meghajolo.gif
szerintem is fantasztikus film! gyönyörűen fényképezve nagyszerű zenével kitűnő színészekkel!
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. május 22. 22:51 #752
benyaw93
benyaw93
Hozzászólás: 3470
Csatolások: 49067
Azonosító: 126652
A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen Vizeken (2011)
10/7

Nem volt olyan rossz, mint ahogy azt sokan mondják, de nekem még mindig a harmadik rész a favorit! biggrin.gif
2011. május 23. 00:13 #753
- törölt felhasználó -    
Wanted
Régóta szemeztem vele McAvoy miatt, viszont Angelina Jolie mindig is taszított. Színészként egyre nő a szememben, de a személyisége még mindig nem fogott meg.
Nosza, nem volt ez olyan rossz film, sőt, kimondottan tetszett. Nem mondhatnám átlagosnak és kiszámíthatónak, igazából semmi bajom nincs vele. A fantasy részét fel kell fogni, nem elagyalni rajta.
Úgy vélem, James bármennyire is jó színész, ez a fajta film nem illik hozzá. Inkább maradjon a Penelopé-feelingű romantikus vígjátékoknál, vagy a drámáknál. Még a vonaton ugrálós lightos rész illett hozzá, de ez a Hulk-féle ratataata már nem. Kicsit izmosodnia kellett volna a szerepre, hiszen annyi színész tesz egy-egy szerepért valamit. Mindenesetre Angelina különösen szép volt benne.
8.5/10
2 felhasználónak tetszik: Christo, tya04
2011. május 23. 10:44 #754
- törölt felhasználó -    
ez egy nagyon megható és szívszorító dráma két kiváló színésszel Tim Robbins-al és Sarah Polley-val!
érdekes film és egyre jobban a hatása alá kerül az ember ahogy minél többet akarunk megtudni a két főhős életéről múltjáról.
a végkifejletnél komolyan elérzékenyültem gondoltam hogy a Sarah Polley által játszott karakter nehéz terhet cipel a múltjából de ennyire megdöbbentőre nem gondoltam!
szerintem kiváló film!
Szavak titkos élete
10/10
http://www.elmulticine.com/imagenes/carteles/vidasecretapalabras_b.jpg

a másik film amit mostanában láttam. nos ez is egy érdekes film volt.furcsa történet vezetéssel, nyomasztó légkörrel, remek színészekkel!
két szálon fut a cselekmény valamikor napjainkban egy bűnügyi újságírónő és a költő férje egy majd 100-évvel ezelőtti kettős gyilkossági ügy felderítését időzíti össze egy szűk családi vitorlázós kiruccanással ami nem felhőtlen hangulatú.
a másik történetszál egy fiatal Norvég bevándorló lány és a brutális kettős gyilkosság története az 1800-as évek végén.
rettentően furcsa film ez. Olyan színészekkel mint Sean Penn,Josh Lucas,Elizabeth Hurley,Sarah Polley,Catherine McCormack.
Örvénylő vizeken
7/10
http://i192.photobucket.com/albums/z299/MavrikX182/Hype/The_Weight_Of_Water.jpg
3 felhasználónak tetszik: DaveChris, janet7, tya04
2011. május 23. 13:20 #755
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Sorority Row

Áh, de kár, hogy a film felénél már tudtam, hogy ki a gyilkos. Mindenesetre tetszett, tipikus tinihorror, kis vérrel, néhány kreatív gyilkolással, bitang jó zenével. Azon gondolkodtam, hogy honnan olyan ismerős a Cassidy barátját játszó színész, aztán rájöttem, hogy ő volt az a helyes, szerencsétlen gyerek a Cry Wolfban. rolleyes.gif (Az is egy jó film, csak úgy mellesleg. smileeee.gif )
Lehet velem van a baj, de a gyilkost játszó gyerek olyan idegbeteg volt, hogy már majdnem beindultam tőle rohog.gif
10/9
2 felhasználónak tetszik: benyaw93, House Of Wax
2011. május 23. 14:10 #756
BunnyGirl
BunnyGirl
Ultraviolence

Státuszεїз Shine bright like a diamond εїз
Hozzászólás: 2262
Csatolások: 850
Azonosító: 115648
Hacsi - A leghűségesebb barát
Ennél meghatóbb történetet, még soha nem láttam. Nem vagyok az a sírós fajta, de mivel nekem is van kutyám, ezért nagyon érzékenyen érintett ez a film. Anyuval együtt néztem, és kb. a film felétől, egészen a végéig bőgtünk. sad.gif
10/10
2011. május 23. 18:04 #757
benyaw93
benyaw93
Hozzászólás: 3470
Csatolások: 49067
Azonosító: 126652
Boncasztal (2008)
10/7

Alyssa és Milo miatt néztem és nem volt igazából olyan jó, mint ahogy vártam, de azért egyszer nézhetős. És egyébként kissé tényleg beteg! ohmy.gif biggrin.gif
2011. május 23. 19:29 #758
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Ray
10/10
Harmadjára láttam és így is sikerült az elejétől a végéig fennt tartania a figyelmemet és egy percig sem unatkoztam alatta. Már a film előtt is tudtam, hogy Jamie Foxx jó színész, de ezzel teljes mértékben megnyert. Mikor először láttam és még nem néztem utána, hogy milyen díjakat nyert, állandóan az jutott eszembe, hogy ha ezért Jamie nem nyert minimum egy Oscart, akkor itt valami nagyon nagy gond van. De nyert hála az égnek, nem is csak azt meghajolo.gif Olyan hihetetlenül jól eljátszotta, hogy leesett az állam. Annyira emberi volt, annyira valóságos, annyira elhittem, hogy ez személyszerint vele történt meg és nem is csak eljátszotta. Nem tudom hangsúlyozni, hogy mennyire tetszett a játéka. Volt a benne valami esendőség, valami nagy szomorúság, valami olyan, amitől már akkor is sírni kezdek, amég semmi olyan nem történik (persze már önmagában az, hogy megvakult, az már "olyan"-nak tekinthető) A dalokat pedig megintcsak kifogástalanul adta elő, fantasztikus hangja van, tele szenvedéllyel (ami természetesen magára Ray-re mégjobban igaz volt, de ez magától értetődő). Mikor énekelte -és ez nálam nagyon ritka- nem éreztem azt egyszer sem, hogy "hogy képzeli és egyáltalán hogy meri ezeket a dalokat énekelni?!" Köszönöm annak, aki Jamie-t választotta Ray megformálására, tökéletes választás volt. A mellékszereplők között is akadt jó pár ismerős arc, akik a kis szerepekben is remekeltek. Különösen Kerry Washington, akit alapból imádok. Nekem kifejezetten tetszett, hogy az utolsó 40 évet nem bontották ki a filmben, nem egy szokványos megoldás, de szerintem így volt jó vége, ahogy volt. Ennek ellenére természetesen kíváncsi lettem volna rá, de szerintem fantasztikus lezárása volt a filmnek. Megint meg kell jegyeznem, hogy szégyen, hogy az ilyen filmeket vagy nem adják, mert helyette inkább doktorszösziket meg bajoscsajokat adnak, vagy pedig olyan embertelenül későn, hogy aki másnap iskolába/munkába megy, az valószínűleg nem fog fennt maradni, hogy láthassa (igaz, én maradtam fennt már nem egyszer film miatt, de az én vagyok:D) Mondjuk én mind a háromszor neten láttam, de az a véleményem, hogy inkább ilyen filmek kellenének főműsoridőbe, csak hát a sok agymosott ember sajnos nem erre vevő... Hatalmas nagy tisztelet Jamie-nek ezért a játékért, és persze még nagyobb Ray-nek. Hihetetlen nagy élmény volt ez a film és mindenkinek ajánlanám. meghajolo.gif
Na, megint túl hosszú voltam. rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: gonzales7, tya04, riri17
2011. május 23. 19:40 #759
- törölt felhasználó -    
háááá ez valami elképesztően beteg film! rolleyes.gif
nem mondhatnám hogy értettem vagy kifejezetten tetszett volna de volt valami bája vagy nem is tudom! biggrin.gif
David Cronenberg torz agyszüleménye!
ajánlom mindenkinek aki bevállalja hogy nagyon kipihent legyen másképp ne ki se álljon.
rendkívül beteg film! biggrin.gif
Existenz:Az élet játék
6/10
http://www.jdmfilmreviews.com/images/existenz-dvd1.jpg
2011. május 23. 20:27 #760
- törölt felhasználó -    
Narnia 3 smileeee.gif smileeee.gif smileeee.gif smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
710 oldal 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!