Dear John
Ez egy romantikus film. Nekem rendkívül tetszett a szereposztás, a történettel sem volt nagyobb baj. De számomra túl kiszámítható volt, a végén pedig egy csattanót vártam, ami nem teljesedett be.
Azoknak ajánlom, akik el akarnak érzékenyülni, nálam sikerült:D
7/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. május 04. 00:11
A mestergyilkos
Hát, ahogy a nagyok mondani szokták, ez a film nem jött át. Stathamnál jobbat aligha találhattak volna, és kifejezetten örültem Sutherland röpke szerepének. Semmi bajom nem volt a technikával, a látvánnyal, vagy a hanggal, de a történetét túl egyszerűnek találom. Ez a film tele van okos elemekkel, amik lehetnek lenyűgözőek, de számomra az egész valahogy olyan fura volt.
5.5/10
Hát, ahogy a nagyok mondani szokták, ez a film nem jött át. Stathamnál jobbat aligha találhattak volna, és kifejezetten örültem Sutherland röpke szerepének. Semmi bajom nem volt a technikával, a látvánnyal, vagy a hanggal, de a történetét túl egyszerűnek találom. Ez a film tele van okos elemekkel, amik lehetnek lenyűgözőek, de számomra az egész valahogy olyan fura volt.
5.5/10
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. május 04. 00:16
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
William és Kate - Egy álom valóra vált
Az pluszpont a filmnek, hogy életrajzi dráma. Imádom a valós sztorin alapuló filmeket. A trónörökös és szerelme igaz története pedig nagyon elnyerte a tetszésem. Mondjuk néhol szerintem össze lett csapva, de a lényeg benne van. Jó film.
10/8
Ui.: de olyanoknak nem ajánlom, akik az izgalmasabb filmeket szeretik, mert nekik ez unalmas lenne...Nos, nekem nem volt az
Az pluszpont a filmnek, hogy életrajzi dráma. Imádom a valós sztorin alapuló filmeket. A trónörökös és szerelme igaz története pedig nagyon elnyerte a tetszésem. Mondjuk néhol szerintem össze lett csapva, de a lényeg benne van. Jó film.
10/8
Ui.: de olyanoknak nem ajánlom, akik az izgalmasabb filmeket szeretik, mert nekik ez unalmas lenne...Nos, nekem nem volt az
2011. május 04. 02:52
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Season of The Witch
Kicsit tartottam tőle, Cage manapság mindent elvállal, de kellemeset csalódtam. Tipikus utazós, lovagos kalandfilm, undorító pestises zombikkal meg miegymással. Nem hiányzott belőle néhány megmosolyogtató egysoros sem. Robert furcsa volt az angol akcentusa nélkül, de továbbra is eyecandy
Szóval tetszett, egyszer mindenképp érdemes megnézni.
10/8
Kicsit tartottam tőle, Cage manapság mindent elvállal, de kellemeset csalódtam. Tipikus utazós, lovagos kalandfilm, undorító pestises zombikkal meg miegymással. Nem hiányzott belőle néhány megmosolyogtató egysoros sem. Robert furcsa volt az angol akcentusa nélkül, de továbbra is eyecandy
Szóval tetszett, egyszer mindenképp érdemes megnézni.
10/8
giga
2011. május 04. 12:25
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
The Clinic (2010)
Megrázó thriller volt
8/10
Megrázó thriller volt
8/10
Christo
2011. május 04. 14:29
|
shinypplúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.24. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 147904 offline
|
9 dollars 99 centset láttam utoljára. Gyurmafilm, amit én alapvetően nagyon kevdvelek. Ezenkívül a sztori is hihetetlenül a helyén van. Elgondolkodtató, gondolatébresztő.
Ajánlom annak, akit érdekel egy művészibb, gondolkozósabb vonal.
Ajánlom annak, akit érdekel egy művészibb, gondolkozósabb vonal.
2011. május 04. 17:07
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Keith (2008)
Az egyik legjobb film, amit eddigi életem során láttam. Amikor elkezdtem nézni, nem hittem el, hogy ez egy romantikus dráma. Hiszen szétröhögtem magam rajta. Aztán minden megváltozott.ó, az egész hangulata...És tessék, egy órája lett vége, de én még mindig bőgök. Gyönyörű film.
10/10
Az egyik legjobb film, amit eddigi életem során láttam. Amikor elkezdtem nézni, nem hittem el, hogy ez egy romantikus dráma. Hiszen szétröhögtem magam rajta. Aztán minden megváltozott.ó, az egész hangulata...És tessék, egy órája lett vége, de én még mindig bőgök. Gyönyörű film.
10/10
2011. május 04. 17:12
Sikoly 4. [2011]
2011. május 04. 20:39
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
I Am Number Four (A negyedik)
Wow! Még eléggé a film hatása alatt vagyok. Iszonyatosan tetszett a története, bár én szívesen megismertem volna még a 'többieket' is. Alex színészi játéka is bejött, Dianna pedig hozta a szokásos formáját. Jó volt végre a Glee-n kívül látni valamiban. Képileg, hangilag is nagyon ott volt az egész. Élmény volt nézni, ajánlom mindenkinek!
10/10
Wow! Még eléggé a film hatása alatt vagyok. Iszonyatosan tetszett a története, bár én szívesen megismertem volna még a 'többieket' is. Alex színészi játéka is bejött, Dianna pedig hozta a szokásos formáját. Jó volt végre a Glee-n kívül látni valamiban. Képileg, hangilag is nagyon ott volt az egész. Élmény volt nézni, ajánlom mindenkinek!
10/10
2011. május 04. 20:42
Exile
Hosszú idők óta az első jó dráma, amit láttam. John Simm egy lecsúszott újságírót alakít (Tom), ha valaki tudja hogyan kell 'bedrogozva visongatni és táncikálni' az ő. Alzheimer-kóros apját Jim Broadbent alakítja. Soha nem láttam még így Jimet, olyan magatehetlen volt a filmben. Sajnáltam mindkét felet, pedig egyik sem volt szent. Remek kikapcsolódás a dráma fanjainak különösen tekintettel az igazi könnycseppekre amiket a filmben láthatunk, az aztán sírás, nem holmi műkönnyes, sírjunk egyet kettőt sírás.
10/10
Hosszú idők óta az első jó dráma, amit láttam. John Simm egy lecsúszott újságírót alakít (Tom), ha valaki tudja hogyan kell 'bedrogozva visongatni és táncikálni' az ő. Alzheimer-kóros apját Jim Broadbent alakítja. Soha nem láttam még így Jimet, olyan magatehetlen volt a filmben. Sajnáltam mindkét felet, pedig egyik sem volt szent. Remek kikapcsolódás a dráma fanjainak különösen tekintettel az igazi könnycseppekre amiket a filmben láthatunk, az aztán sírás, nem holmi műkönnyes, sírjunk egyet kettőt sírás.
10/10
tya04
2011. május 05. 01:26
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Adéle és a múmiák rejtélye
Áh, sokkal jobbra számítottam. Össze-vissza volt az egész, a karakterek bénák, a vége elcseszett. Luc Bessontól jobbat vártam volna.
10/4
Áh, sokkal jobbra számítottam. Össze-vissza volt az egész, a karakterek bénák, a vége elcseszett. Luc Bessontól jobbat vártam volna.
10/4
dave095
2011. május 05. 08:37
Perfect Getaway
Már nagyon régóta kíváncsi voltam a filmre Timothy miatt, azonban amikor megtudtam, hogy Chris Hemsworth is benne van, azonnal leszedtem
Nos, a történet ugye egy gyilkos házaspárról szól - akikből van három is + a "fel nem fedezettek". És azért tetszett különösen, mivel minden egyes percben másra gyanakszik az ember. Ezt nagyon jól megcsinálták, azonban volt benne néhány felesleges monológ és jelenet, mert egy pöppet hosszúnak tituláltam.
Azt hiszem, a színészek alakítása miatt megadom a jobbat:
7/10
Már nagyon régóta kíváncsi voltam a filmre Timothy miatt, azonban amikor megtudtam, hogy Chris Hemsworth is benne van, azonnal leszedtem
Azt hiszem, a színészek alakítása miatt megadom a jobbat:
7/10
2011. május 05. 23:50
|
patrícia4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 7621 Csatolások: 1240 Azonosító: 126309 offline
|
Mártírok
nem lenne egy rossz film de nagyon gusztustalan és elmebeteg emberek vannak benne nos a Fűrész után szerintem ez a leggusztustalanabb film amit valaha csak láttam
10/9
nem lenne egy rossz film de nagyon gusztustalan és elmebeteg emberek vannak benne nos a Fűrész után szerintem ez a leggusztustalanabb film amit valaha csak láttam
10/9
gonzales7
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.