Little fockers
ma néztem
nem egy fantasztikus, de azért jó
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. május 02. 17:59
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (janet7 @ 2011.05.02. 17:08)
Harcosok klubja.
10/100
Nincs mit hozzáfűzni, ALAPFILM.
10/100
Nincs mit hozzáfűzni, ALAPFILM.
Jaj de imádom ezt a filmet
2011. május 02. 18:04
Utoljára? A Death Note első részét ( a filmet, csakis a filmet!!!) Szerintem nagyon jól megcsinálták. Anno még egy teljesen japán fanatikus barátnőmnek köszönhetően megismertem a mangáját, amiből csinálták úgyhogy a sztorit ismertem, de még is is le a kalappal.
Nagyon okosan meg lett csinálva az egész szerkezete. Egyedül Ryuk -t tartottam kicsit furcsának, de össz-vissz minden a helyén volt. A színészek, a jelenetek és a sztori is. Erre nincs mit mondani 10/10
1 felhasználónak tetszik:
Ronnie95
2011. május 02. 18:20
Paul
Nagyjából csak a felétől láttam, de nagyon tetszett. Kristen Wiig egyre csak nő a szememben, és Paul hangját nagyon eltalálták. Először furának tűnt a film, meg maga az elképzelés is, hogy egy ilyet összedobtak, de nagyon jó lett. Kicsit még mindig "idegen" amúgy
9/10
Nagyjából csak a felétől láttam, de nagyon tetszett. Kristen Wiig egyre csak nő a szememben, és Paul hangját nagyon eltalálták. Először furának tűnt a film, meg maga az elképzelés is, hogy egy ilyet összedobtak, de nagyon jó lett. Kicsit még mindig "idegen" amúgy
9/10
kateblock
2011. május 02. 18:27
|
|
DaveChrisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 202 Azonosító: 136208 offline
|
Eden Lake 2008
Egy véres kis horror film Angliából (némi burkolt társadalomkritikával fűszerezve), ami leiskolázz jó pár az utóbbi években készült amerikai horrorfilmet!
7/10
A Zodiákus/Zodiac 2007
David Fincher filmje a hatvanas-hetvenes években Kaliforniát rettegésben tartó sorozatgyilkosról. Film maratoni hosszúságúra sikeredett (158 perc) ám végig sikerült fenntartani feszültséget, színészek jók végével nem vagyok teljesen kibékülve, de szerintem egy erős 8-as.
8/10
Salvador 1986
Oliver Stone politikai krimije a Salvadori polgárháborúról, amit haditudósító szemszögén (James Woods) keresztül láthatunk. James Woods hatalmasat alakít filmben, illetve maga történet is elgondolkodtató, szóval nekem tetszett.
10/10
Egy véres kis horror film Angliából (némi burkolt társadalomkritikával fűszerezve), ami leiskolázz jó pár az utóbbi években készült amerikai horrorfilmet!
7/10
A Zodiákus/Zodiac 2007
David Fincher filmje a hatvanas-hetvenes években Kaliforniát rettegésben tartó sorozatgyilkosról. Film maratoni hosszúságúra sikeredett (158 perc) ám végig sikerült fenntartani feszültséget, színészek jók végével nem vagyok teljesen kibékülve, de szerintem egy erős 8-as.
8/10
Salvador 1986
Oliver Stone politikai krimije a Salvadori polgárháborúról, amit haditudósító szemszögén (James Woods) keresztül láthatunk. James Woods hatalmasat alakít filmben, illetve maga történet is elgondolkodtató, szóval nekem tetszett.
10/10
8 felhasználónak tetszik:
tya04,
gonzales7,
janet7,
raspberry,
pillajunior,
Christo,
Ronnie95,
House Of Wax
2011. május 02. 18:37
|
|
niiikiiilittle queen. :* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.04. Hozzászólás: 866 Csatolások: 540 Azonosító: 128790 offline
|
The Roommate
10/9
Leighton Meester jó választás volt főszereplőnek.
10/9
Leighton Meester jó választás volt főszereplőnek.
House Of Wax
2011. május 02. 20:14
Gagyi mami - Mint két tojás
Ó, ez nagyon jó volt!
Kicsit kiszámítható volt, hogy mi lesz a vége, de ettől függetlenül jó kis kikapcsolódást nyújtott. Big Momma megint hozta a formáját.
10/10
Ó, ez nagyon jó volt!
10/10
2011. május 02. 21:29
Thor
Istenem, ez baromi jó film volt!
Amikor kijött a trailer, egyáltalán nem voltam rá kíváncsi, mondván Portmant nem szeretem, a főszereplő hogy néz már ki, ahh meg az egész történet, de hatalmasat csalódtam. Nagyon, nagyon jó film, a zene, a történet, minden remekül van megcsinálva, ráadásul vicces is
Portman alakítása nagyon is tetszett, és Chris is remekelt!
Már várom az Avengerst
10/10
Istenem, ez baromi jó film volt!
Amikor kijött a trailer, egyáltalán nem voltam rá kíváncsi, mondván Portmant nem szeretem, a főszereplő hogy néz már ki, ahh meg az egész történet, de hatalmasat csalódtam. Nagyon, nagyon jó film, a zene, a történet, minden remekül van megcsinálva, ráadásul vicces is
Már várom az Avengerst
10/10
2011. május 03. 02:32
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Resident Evil 4. - Túlvilág
Most néztem meg másodjára. Mondjuk 3D nélkül tényleg zavaró kicsit a sok képernyő felé röpködő tárgy, de akkor sem értem miért szólták le annyira a kritikusok. Már rég tudjuk hogy az RE filmeken nem kell gondolkodni. Leülsz és nézed, élvezed a látványt, ijedezel a csúnyaságoktól. Ennyi. Ha így ülsz neki, szerintem kiváló. Plusz Milla Jovovich jelenléte sem elhanyagolható tényező
9/10
Most néztem meg másodjára. Mondjuk 3D nélkül tényleg zavaró kicsit a sok képernyő felé röpködő tárgy, de akkor sem értem miért szólták le annyira a kritikusok. Már rég tudjuk hogy az RE filmeken nem kell gondolkodni. Leülsz és nézed, élvezed a látványt, ijedezel a csúnyaságoktól. Ennyi. Ha így ülsz neki, szerintem kiváló. Plusz Milla Jovovich jelenléte sem elhanyagolható tényező
9/10
2011. május 03. 08:10
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (DaveChris @ 2011.05.02. 18:27)
Eden Lake 2008
7/10
A Zodiákus/Zodiac 2007
8/10
7/10
A Zodiákus/Zodiac 2007
8/10
Az Eden Lake-et én is láttam és teljesen egyetértek vele
A Zodiákust pedig pont ma fogom megnézni
2011. május 03. 13:06
Kalandpark hát közepes egy film
Jesse és Ryan azért
House Of Wax
2011. május 03. 14:14
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2011.05.03. 08:10)
Az Eden Lake-et én is láttam és teljesen egyetértek vele
Na meg is néztem
Zodiákus
Durva egy film. Még jobban ijesztő azért mert ez az egész megtörtént
Maga a film nekem kicsit túl hosszúra sikeredett , egy-két rész egy picit unalmas is volt
7/10
2011. május 03. 16:21
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Kellékfeleség(Just Go with It)
Szerintem egy tökre jó kis film. Én személy szerint bírom Jennifer Aniston színészi tevékenységeit, így ebben sem csalódtam.
10/10
Szerintem egy tökre jó kis film. Én személy szerint bírom Jennifer Aniston színészi tevékenységeit, így ebben sem csalódtam.
Porcicca
2011. május 03. 16:32
|
|
DaveChrisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 202 Azonosító: 136208 offline
|
Zombieland 2009
Hatalmas egy film!
Remek horror-komédia, jók a poénok, a történetnek nincs sok értelme, de én jól szórakoztam rajta, néha ilyen is kell!
9/10
Harsh Times/Nehéz idők 2005
Egy közepes akciófilm lenne, ha nem Christian Bale játszaná a főszerepet, iszonyat nagyot alakít, plusz a film vége is ütősre sikeredett!
8/10
Bobby Z élete és halála
Na ez viszont tényleg egy közepes akció film, amit sajnálok, mert regény amiből film készült nagyon jó, szerintem többet ki lehetett volna hozni belőle!
5/10
Hatalmas egy film!
9/10
Harsh Times/Nehéz idők 2005
Egy közepes akciófilm lenne, ha nem Christian Bale játszaná a főszerepet, iszonyat nagyot alakít, plusz a film vége is ütősre sikeredett!
8/10
Bobby Z élete és halála
Na ez viszont tényleg egy közepes akció film, amit sajnálok, mert regény amiből film készült nagyon jó, szerintem többet ki lehetett volna hozni belőle!
5/10
2011. május 03. 18:51
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Hát. Ma ráértem, így nézegettem pár filmet.
Mindenütt nő (Sweet home Alabama):
Reese Witherspoon filmjei szerintem egész jól elnézhetőek.Kicsit sajnáltam Patrick Dempsey szerepét azaz Andrew-t, de attól még egészen romantikus film
10/9.8
Azonkívül még anno mikor megjelent kb 3 éve, akkor a kedvenc filmjeim közé soroltam, mai napig is unhatatlan:
Míg a jackpot el nem választ(What Happens in Vegas)
Ashton Kutcher úgy vettem észre hogy nem az a romantikus alkat szerintem, a filmben látszik.De ez lehet, hogy csak a szerepe miatt.Nem tudom. 10/10
Mindenütt nő (Sweet home Alabama):
Reese Witherspoon filmjei szerintem egész jól elnézhetőek.Kicsit sajnáltam Patrick Dempsey szerepét azaz Andrew-t, de attól még egészen romantikus film
Azonkívül még anno mikor megjelent kb 3 éve, akkor a kedvenc filmjeim közé soroltam, mai napig is unhatatlan:
Míg a jackpot el nem választ(What Happens in Vegas)
Ashton Kutcher úgy vettem észre hogy nem az a romantikus alkat szerintem, a filmben látszik.De ez lehet, hogy csak a szerepe miatt.Nem tudom. 10/10
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.