Ismeretlen férfi (Unknown)
Nagy elvárásokkal ültem be tegnap a moziba és nem is csalódtam. Liam Neeson nem hiába az egyik kedvenc színészem. Az, ahogy ő játszani tud, felül múlt a filmben szinte minden színész színészi játékát. Habár a film kicsit nehezen akart beindulni, mert az kissé vontatott volt számomra, amikor elkezdte önmagát keresni. Bár fél óra után beindult és onnantól kezdve élveztem a filmet. Azt hittem, hogy a CIA és az amerikai kormány szervezett összeesküvést a pasi ellen, de végül kiderült, hogy egy európai bérgyilkososztag tagja volt. Tetszett a film, pörgős és lebilincselő volt.
10/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. május 01. 16:22
A Negyedik
10/10
2011. május 01. 18:44
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Zombieland
Hú hát tetszett
Morbid és teljes mértékben komolytalan film, viszont jókat lehet nevetni rajta, mondható horror-paródiának. Woody Harrelson hiteles, Jesse Eisenberget meg lehet enni, Emma Stone szép, Abigail Breslin csak úgy van, de ebben a filmben ez senkit sem érdekel. Bill Murray dob egy óriási cameót, amire még egy ideig biztos emlékezni fogok.
Szóval egy teljesen komolytalan kategóriába tartozik, de szórakozásra tökéletes, mert nem csak arra megy ki, hogy a beleket tépik, pedig ez a film fő témája.
8,5/10
Hú hát tetszett
Szóval egy teljesen komolytalan kategóriába tartozik, de szórakozásra tökéletes, mert nem csak arra megy ki, hogy a beleket tépik, pedig ez a film fő témája.
8,5/10
7 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
DaveChris,
benyaw93,
funny18,
gonzales7,
pillajunior,
patrícia4
2011. május 01. 20:06
Szellemkastélyok Skóciában
Nagyon érdekes kis dokumentumfilm volt.
10/8
Nagyon érdekes kis dokumentumfilm volt.
10/8
2011. május 01. 20:08
Idézet (tya04 @ 2011.05.01. 18:44)
Zombieland
Hú hát tetszett
Morbid és teljes mértékben komolytalan film, viszont jókat lehet nevetni rajta, mondható horror-paródiának. Woody Harrelson hiteles, Jesse Eisenberget meg lehet enni, Emma Stone szép, Abigail Breslin csak úgy van, de ebben a filmben ez senkit sem érdekel. Bill Murray dob egy óriási cameót, amire még egy ideig biztos emlékezni fogok.
8,5/10
Hú hát tetszett
8,5/10
de mekkora húzás már a rendezőtől hogy az utolsó élő ember rajtuk kívül az Bill Murray!!
én egyszerűen meghaltam azon a jeleneten Bill Murray az utolsó élő ember és önmagát alakította zseniális!
de akkor is ez a szerep annyira járt Bill Murraynek!
2011. május 01. 20:08
|
|
Zsanika01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.30. Hozzászólás: 793 Csatolások: 29 Azonosító: 144433 offline
|
Vadócka
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. május 02. 08:05
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Vasember
Az eleje kicsit gagyinak indult , de utána felpörgött
Robert
Robert Downey Jr. nem színész hanem egy zseni
9/10
Az eleje kicsit gagyinak indult , de utána felpörgött
Robert
9/10
2011. május 02. 12:48
Alfa és Omega
Ez a legaranyosabb animációs film, amit valaha láttam!
Már bánom, hogy ilyen sokat vártam a megnézésével. Kicsit irritált, hogy az elején Kate olyan komoly volt, ezért végig Humpfrey volt a kedvencem.
De azért annak nagyon örültem, hogy a végén Garth és Lily "összejöttek".
10/10.
Ez a legaranyosabb animációs film, amit valaha láttam!
10/10.
DisneyFan
2011. május 02. 14:49
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Vasember 2
Robert ismét izompólóban
9/10
Robert ismét izompólóban
9/10
2011. május 02. 15:04
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Alien vs Predator 2 *o*~<3
10/10
10/10
patrícia4
2011. május 02. 16:26
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Avalon High
10/10
10/10
2011. május 02. 16:42
A maszk
Már rég láttam, és gondoltam, megnézem megint. Az első pár percig minden oké, egészen addig, amíg Stan (főszereplő) meg nem szólalt. Mondom, mi van? hogyhogy nem Kerekes József hangja? Ez szörnyű!!!
Aztán ahogy megszoktam, már nem volt olyan rossz. De azért mégis...
A film összességében rendben volt, még mindig imádom, de azt hozzá kell tenni, hogy kisebb koromban viccesebbnek tűnt.
10/8
Már rég láttam, és gondoltam, megnézem megint. Az első pár percig minden oké, egészen addig, amíg Stan (főszereplő) meg nem szólalt. Mondom, mi van? hogyhogy nem Kerekes József hangja? Ez szörnyű!!!
A film összességében rendben volt, még mindig imádom, de azt hozzá kell tenni, hogy kisebb koromban viccesebbnek tűnt.
10/8
2011. május 02. 16:56
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (thunderbird @ 2011.05.02. 16:42)
A maszk
Aztán ahogy megszoktam, már nem volt olyan rossz. De azért mégis...
10/8
10/8
Nálam mindenképp 10/10.
2011. május 02. 17:00
Idézet (gonzales7 @ 2011.04.24. 01:44)
uhhh nahhh ne már!! ezt nem mondhatod komolyan
a Truman Show akkora média és társadalom kritika egyben hogy az hihetetlen!
nem akarom a szádba rágni de pár év múlva mindenképp adj majd ennek a filmnek még egy esélyt és remélhetőleg akkor felfigyelsz a filmnek a mögöttes gondolataira és mondani valójára!
a Truman Show akkora média és társadalom kritika egyben hogy az hihetetlen!
nem akarom a szádba rágni de pár év múlva mindenképp adj majd ennek a filmnek még egy esélyt és remélhetőleg akkor felfigyelsz a filmnek a mögöttes gondolataira és mondani valójára!
Elmondták hogy mi a mondanivallója, meg kiveséztük, elemeztük, de nekem akkor sem tetszett. Nem vagyunk egyformák, nálam az egyszer nézős kategória
fanni1998
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.