Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. március 03. 18:54
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
The troop
2011. március 03. 20:06
Mirrors 2 - Rosszabbra számítottam az elsőből kiindulva, ami egyszerűen borzalmas volt. Ki kell mondanom, hogy ez a film tetszett. Sejtelmes volt, nem durva horror és volt sztorija, nem úgy, mint az első résznek. Olyan 10/7 osztályzatot kap. Nekem tetszett.
1 felhasználónak tetszik:
patrícia4
2011. március 03. 20:50
|
|
kiswikcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 469 Csatolások: 680 Azonosító: 142640 offline
|
Burlesque ~ egyszerűen fantasztikus film, ajánlani tudom mindenkinek.
2011. március 04. 08:38
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
The heartbreak kid (Agyő, nagy Ő)
Kicsit beteg film, van benne 1-2 jó poén, de összességében kivételesen nem igazán tetszett...
(Pedig Ben Stillert szoktam szeretni.)
Kicsit beteg film, van benne 1-2 jó poén, de összességében kivételesen nem igazán tetszett...
2011. március 04. 14:10
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
A király beszéde 10/10
Egy szóval tudom jellemezni, FANTASZTIKUS. Nekem nagyon tetszik és megérdemelte az Oscart
Colin nagyon jól alakít és a kameramozgások is nagyon tetszenek
Egy szóval tudom jellemezni, FANTASZTIKUS. Nekem nagyon tetszik és megérdemelte az Oscart
2011. március 04. 19:40
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
V for Vendetta
Rég láttam, gondoltam előveszem. Szeretem ezt a filmet, Natalie egyik legjobb alakítását nyújtja benne és bár nem látjuk az arcát, Hugo is hiteles V szerepében.
10/10
Rég láttam, gondoltam előveszem. Szeretem ezt a filmet, Natalie egyik legjobb alakítását nyújtja benne és bár nem látjuk az arcát, Hugo is hiteles V szerepében.
10/10
2011. március 04. 19:47
A tegnap gyermekei / Yesterday's Children
Szerintem nagyon szép film volt, talán azért tetszett nagyon, mert hiszek én is a reinkarnációban, illetve a befejezése nagyon megindító volt - legalábbis számomra. Az eleje talán egy kicsit érdekes, többen azt mondták rá, hogy "depis" film, de az óra végén senki nem akart kimenni a teremből, amíg nem volt vége. Nagyon örülök neki, hogy megnéztem, ha tehetem még nagyon sokszor szeretném látni.
szerk.: a zenéje sem piskóta, azt is nagyon ajánlom mindenkinek.
10/10
Szerintem nagyon szép film volt, talán azért tetszett nagyon, mert hiszek én is a reinkarnációban, illetve a befejezése nagyon megindító volt - legalábbis számomra. Az eleje talán egy kicsit érdekes, többen azt mondták rá, hogy "depis" film, de az óra végén senki nem akart kimenni a teremből, amíg nem volt vége. Nagyon örülök neki, hogy megnéztem, ha tehetem még nagyon sokszor szeretném látni.
szerk.: a zenéje sem piskóta, azt is nagyon ajánlom mindenkinek.
10/10
2011. március 05. 11:55
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Easy A - 6/10. Nem rossz, de nem is egy hű, de jó film. Egyszer élvezetes volt, de kicsit lapos.
2011. március 05. 14:13
Burlesque
Nem nagy elvárásokkal kezdtem el nézni a filmet, mégis kellemeset csalódtam...
7/10
ehhez a pontszámhoz azért hozzájárult Cam elég rendesen
Nem nagy elvárásokkal kezdtem el nézni a filmet, mégis kellemeset csalódtam...
7/10
ehhez a pontszámhoz azért hozzájárult Cam elég rendesen
House Of Wax
2011. március 05. 14:16
|
|
SellycicaMahomie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 4854 Csatolások: 2575 Azonosító: 139674 offline
|
Hannah Montana a Film 10/9
House Of Wax
2011. március 05. 21:01
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Gone Baby Gone (Hideg nyomon)
Harmadszorra látom, kitűnő film.
Ben Affleck első rendezése, és megmondom őszintén, ez is úgy magával ragadott, mint a Town (Tolvajok városa; egyébként a Hideg nyomont sokkal előbb láttam).
Fájdalmas, életszerű, és a végén jön a nagy döbbenet, nagy igazságtalanság, teljesen rossz döntés - de az életben nagyon sokszor van rossz döntés, és pont ezért jött be ennyire.
9,5/10
Harmadszorra látom, kitűnő film.
Ben Affleck első rendezése, és megmondom őszintén, ez is úgy magával ragadott, mint a Town (Tolvajok városa; egyébként a Hideg nyomont sokkal előbb láttam).
Fájdalmas, életszerű, és a végén jön a nagy döbbenet, nagy igazságtalanság, teljesen rossz döntés - de az életben nagyon sokszor van rossz döntés, és pont ezért jött be ennyire.
9,5/10
2011. március 05. 21:35
Micsoda srác ez a lény 10/10 bEst
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.