Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. április 29. 21:35
Távkapcs 10/10 ha valaki igazán bele tudja magát élni a filmbe mint én akkor a végén mindig meghatódik
2011. április 30. 13:07
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Sorsügynökség
10/10
Iszonyatosan jó film volt. Egy percig sem unatkoztam alatta. Nagyon elgondolkodtató és izgalmas. Tudtam, hogy jó film lesz, de nem számítottam rá, hogy ennyire. Emily Blunt-ot eddig is imádtam és ebben is fantasztikus volt, mint mindenben. Matt Damon-ban meg most sem csalódtam.
10/10
Iszonyatosan jó film volt. Egy percig sem unatkoztam alatta. Nagyon elgondolkodtató és izgalmas. Tudtam, hogy jó film lesz, de nem számítottam rá, hogy ennyire. Emily Blunt-ot eddig is imádtam és ebben is fantasztikus volt, mint mindenben. Matt Damon-ban meg most sem csalódtam.
2011. április 30. 17:46
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Na elég sok jó filmet láttam az elmúlt két napban:
Hannibál ébredése
7,5/10
Esőember
Nem akarok hozzáfűzni semmit, Dustin Hoffman egyszerűen lehengerlő, annyira, hogy azt a bitang erős ellenszenvemet is elnyomta, amit Tom Cruise iránt érzek.
10/10
Leon, a profi
Egyedi hangvételű, bájos, néhol szívszorító, mégis durva film. Gary Oldman volt benne a kedvencem.
10/10
Beavatás
Nagyon megfogott, végre egy jó kis akciófilm jó színészekkel.
9/10
Valamint lett volna a Carlito útja, de sajnos technikai okok miatt valami egész más Carlito útja volt a DVD-n, nem a Pacino - Penn páros kultuszfilmje. Szivacs.
Hannibál ébredése
7,5/10
Esőember
Nem akarok hozzáfűzni semmit, Dustin Hoffman egyszerűen lehengerlő, annyira, hogy azt a bitang erős ellenszenvemet is elnyomta, amit Tom Cruise iránt érzek.
10/10
Leon, a profi
Egyedi hangvételű, bájos, néhol szívszorító, mégis durva film. Gary Oldman volt benne a kedvencem.
10/10
Beavatás
Nagyon megfogott, végre egy jó kis akciófilm jó színészekkel.
9/10
Valamint lett volna a Carlito útja, de sajnos technikai okok miatt valami egész más Carlito útja volt a DVD-n, nem a Pacino - Penn páros kultuszfilmje. Szivacs.
2011. április 30. 17:47
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Alien vs Predator *.*
2011. április 30. 17:51
|
|
emilycody69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 429 Csatolások: 53 Azonosító: 141288 offline
|
CSI:Maiami nem tom hogy kell leírni
2011. április 30. 17:54
nos megvolt a Thor!
nagyon bíztam Kenneth Branagh rendezői képességeiben hogy képes lesz nézőbarát formában elkészíteni a Thor képregény adaptációt.
és mint képregény rajongó mondhatom hogy tökéletes munkát végzett a maximumot kihozta Thor eredet történetéből. ízlésesen és szerethető formában készítette el Stan Lee egyik legkevésbé ismert és még kevésbé kedvelt szuperhősének a kalandjait. volt benne effekt arzenál rendesen de valahogy azt éreztem hogy Branagh ezt is mértékkel használta fel a filmhez nem esett túlzásokba de azért dolgoztak a CGI-sek rendesen e felől ne legyenek kétségei senkinek.szóval látványvilág tökéletesen rendben van.a történet leszögezném ez egy képregény adaptáció aki nem szereti a képregényeket és a fantasy filmeket ne nézze meg nincs csavar és kiszámítható mint egy Marvel képregény. aki mégis megnézi szóval ne vegye komolyan ez egy szórakoztató mozifilm.
de természetesen a rajongóknak kötelező!
Nekem véletlenül épp Thor az egyik kedvenc Marvel szuperhősöm!
és főleg azért mert az alakja az északi skandináv mitológiára épül és mint ilyenre fogékony alkat úgy érzem tökjól összehozták a mítoszt és a szuperhősös kalandokat
Jól esett látni hogy Chris Hemsworth komolyan vette a képregény rajongók elvárásait Thor alakjával kapcsolatban és olyan életet adott Thor karakterének mintha valamelyik képregény füzet lapjairól lépett volna le.
köszi Chris!
bár nehéz dolga nem volt Thor egy buta és jámbor de e mellett egy lázadó izomhegy és nem mellesleg a villámok Istene vagyis Odin fia!
szóval nehéz lett volna Chrisnek elbaltázni ezt a szerepet de láttam már filmet amiben ez is sikerült valakinek!
többi színész is hozza a kötelezőt Anthony Hopkins fantasztikus Odin és Tom Hiddelston pedig az ármánykodó Loki szerepében szintén nem bénázta el amit Branagh rábízott.
nahh bocsi mindenkitől a regény miatt de szerettem ezt a filmet ami ritkaság manapság egy Amerikai blockbuster film esetében.
jahh és szigorúan 2D-ben néztem lexarom a 3D-ét!
Thor
8/10
nagyon bíztam Kenneth Branagh rendezői képességeiben hogy képes lesz nézőbarát formában elkészíteni a Thor képregény adaptációt.
és mint képregény rajongó mondhatom hogy tökéletes munkát végzett a maximumot kihozta Thor eredet történetéből. ízlésesen és szerethető formában készítette el Stan Lee egyik legkevésbé ismert és még kevésbé kedvelt szuperhősének a kalandjait. volt benne effekt arzenál rendesen de valahogy azt éreztem hogy Branagh ezt is mértékkel használta fel a filmhez nem esett túlzásokba de azért dolgoztak a CGI-sek rendesen e felől ne legyenek kétségei senkinek.szóval látványvilág tökéletesen rendben van.a történet leszögezném ez egy képregény adaptáció aki nem szereti a képregényeket és a fantasy filmeket ne nézze meg nincs csavar és kiszámítható mint egy Marvel képregény. aki mégis megnézi szóval ne vegye komolyan ez egy szórakoztató mozifilm.
de természetesen a rajongóknak kötelező!
Nekem véletlenül épp Thor az egyik kedvenc Marvel szuperhősöm!
Jól esett látni hogy Chris Hemsworth komolyan vette a képregény rajongók elvárásait Thor alakjával kapcsolatban és olyan életet adott Thor karakterének mintha valamelyik képregény füzet lapjairól lépett volna le.
többi színész is hozza a kötelezőt Anthony Hopkins fantasztikus Odin és Tom Hiddelston pedig az ármánykodó Loki szerepében szintén nem bénázta el amit Branagh rábízott.
nahh bocsi mindenkitől a regény miatt de szerettem ezt a filmet ami ritkaság manapság egy Amerikai blockbuster film esetében.
jahh és szigorúan 2D-ben néztem lexarom a 3D-ét!
Thor
8/10
2011. április 30. 17:55
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Alkonyat
10/10
10/10
1 felhasználónak tetszik:
patrícia4
2011. április 30. 17:56
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Idézet (Clélia @ 2011.04.29. 21:35)
Távkapcs 10/10 ha valaki igazán bele tudja magát élni a filmbe mint én akkor a végén mindig meghatódik 
Én el is sírtam rajta magam
2011. április 30. 19:34
Thor
Egyszerűen marhajó... A Vasember/Dark Knight után a kedvenc képregényfilmem! Csak azért 9, mert nincs meztelen Natalie Portman benne.
9/10
Egyszerűen marhajó... A Vasember/Dark Knight után a kedvenc képregényfilmem! Csak azért 9, mert nincs meztelen Natalie Portman benne.
9/10
2011. április 30. 20:09
Rio - 10/8,9
Egész jó volt. Ugyan, engem az a sztori már untat, hogy van egy főhős, aki csak úgy találkozik egy lánnyal, majd egymásba szeretnek meg a folytatása.. már nagyon sok ilyen filmet láttam, szóval elég volt belőlük. A karnevál ötlet viszont tetszett, na meg a nyálcsorgató kutya.
Egész jó volt. Ugyan, engem az a sztori már untat, hogy van egy főhős, aki csak úgy találkozik egy lánnyal, majd egymásba szeretnek meg a folytatása.. már nagyon sok ilyen filmet láttam, szóval elég volt belőlük. A karnevál ötlet viszont tetszett, na meg a nyálcsorgató kutya.
2011. április 30. 20:28
|
|
Zsife_nightmare_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 495 Azonosító: 131623 offline
|
A lány és a farkas (Red Riding Hood)
10/10
nagyon tetszett ,jó színészeket választatok
és a sztori is érdekes volt ,és izgalmas ..nem volt egyértelmű ki a farkas az utolsó 10 percben már szinte bármelyik szereplőről gondolhattuk,hogy a gonosz ...és amikor kiderült,hogy ki a fő gonosz , nagyon ledöbbentem
izgalmas volt a sztori ..bár a vége kicsit érdekes volt és számomra nem volt világos
de azért tetszett
10/10
nagyon tetszett ,jó színészeket választatok
2011. április 30. 21:37
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Sorsügynökség
Örülök, hogy ez mellett döntöttünk. Nagyon tetszett a sztori, a színészek, a látvány, a vége, az egész. Igazán elgondolkodtat, hogy én milyen döntéseket hoztam volna, nem biztos hogy mindent kockára tettem volna.
Ma is eszembe jutott egy csomó minden ezzel kapcsolatba. Ha kalapos embert látok biztos el játszok a gondolattal, lehet éppen engem figyel.
Amúgy meglepődtem, hogy ilyen kevesen voltunk a moziba több emberre számítottam, ezt látniuk kellet volna.
10/9,5
Örülök, hogy ez mellett döntöttünk. Nagyon tetszett a sztori, a színészek, a látvány, a vége, az egész. Igazán elgondolkodtat, hogy én milyen döntéseket hoztam volna, nem biztos hogy mindent kockára tettem volna.
Ma is eszembe jutott egy csomó minden ezzel kapcsolatba. Ha kalapos embert látok biztos el játszok a gondolattal, lehet éppen engem figyel.
Amúgy meglepődtem, hogy ilyen kevesen voltunk a moziba több emberre számítottam, ezt látniuk kellet volna.
10/9,5
2011. május 01. 11:20
|
|
emilycody69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 429 Csatolások: 53 Azonosító: 141288 offline
|
Nem tudom tegnap este tv-ztem utoljára
2011. május 01. 11:43
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Halálos Fegyver 1-2
Örök kedvenc
Mel Gibson
10/10
Örök kedvenc
Mel Gibson
10/10
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.