Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. április 24. 14:23
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Casanova
Végre egy filmet bepótoltam amiben David Tennant szerepelt
Furcsa volt őt így látni a Doctor után, de a film tetszett. Néhol kicsit vicces volt, néhol drámai, de az alap koncepció sikerrel járt. Elhittem, hogy ő a nagy csábító. Ezért tőlem mást nem kaphat mint 10/10
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. április 24. 16:06
Aranyhaj
10/10
vicces, aranyos olyan amilyennek egy mesének kell lennie
Zachary Levi hangja
10/10
vicces, aranyos olyan amilyennek egy mesének kell lennie
Zachary Levi hangja
2011. április 24. 20:58
Rio
Kissé kiszámítható, de aranyos történet. John Powell zenéjét imádtam.
7/10
Kissé kiszámítható, de aranyos történet. John Powell zenéjét imádtam.
7/10
2011. április 25. 11:32
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
The Last Song című filmet.
2011. április 25. 14:19
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
My girl - Első szerelem
Talán másodjára láttam az egészet egybe.
Tudtam, hogy nem kéne megnéznem..
Fuldoklós sírás. Biztos nem nézem megint egy jó darabig.
A második rész meg.. hát tipikus második rész mindig rosszabb mint az első.
Talán másodjára láttam az egészet egybe.
Tudtam, hogy nem kéne megnéznem..
Fuldoklós sírás. Biztos nem nézem megint egy jó darabig.
A második rész meg.. hát tipikus második rész mindig rosszabb mint az első.
2011. április 25. 19:32
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Predators: Jó film, bár még néhány dologra nekem még mindig nem derült fény. Attól függetlenül izgalmas volt, de néhol kiszámítható. 8/10
A kaptár - Túlvilág: Az első rész után ez a kedvencem, bár a végével nem vagyok kibékülve, ezért csak 9/10
Makrancos hölgy: Elizabeth Taylor és Richard Burton kitűnő páros volt a vásznon. 10/10
A kaptár - Túlvilág: Az első rész után ez a kedvencem, bár a végével nem vagyok kibékülve, ezért csak 9/10
Makrancos hölgy: Elizabeth Taylor és Richard Burton kitűnő páros volt a vásznon. 10/10
House Of Wax
2011. április 25. 19:38
Idézet (funny18 @ 2011.04.24. 14:23)
Casanova
Furcsa volt őt így látni a Doctor után, de a film tetszett. Néhol kicsit vicces volt, néhol drámai, de az alap koncepció sikerrel járt. Elhittem, hogy ő a nagy csábító. Ezért tőlem mást nem kaphat mint 10/10
Hogy én mennyire rühellem ezt a filmet.
Clélia
2011. április 25. 19:42
|
|
funny18epiphany |
|
Idézet (kateblock @ 2011.04.25. 19:38)
Hogy én mennyire rühellem ezt a filmet.
Csak a fenének kellett neki ez a film.
Jó szívű voltál a 10/10-el, szerintem fárasztó, de nagyon 
Én jókat derültem rajta. Olyan érzésem volt mintha csak a St. Trinians 2-őt néztem volna
2011. április 25. 19:50
Idézet (funny18 @ 2011.04.25. 19:42)
Én jókat derültem rajta. Olyan érzésem volt mintha csak a St. Trinians 2-őt néztem volna
Szerintem jól játszott 
Nem a színészi játékával van a probléma, olyan nála nincsen. Magával a filmmel van. Na, a St Trinians 2-ről is megvan a véleményem, sehol nem ér az első rész nyomába. Maradt volna inkább otthon a DW figuráival játszani és DW posztereket ragasztgatni a falra arra az időre
funny18
2011. április 25. 21:13
|
|
DaveChrisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 202 Azonosító: 136208 offline
|
A hétvége termése
The Town/Tolvajok városa
Jól sikerült film látványos akciók, ügyesen kiegészítik az amúgy elég közhelyes szerelmi szálat (bankrabló beleszeret lányba akit korábban túszul ejtet, ne már, szóval egy fordított Stockholm szindróma), de így is egy nyolcast megérdemel
8/10
A szabadság határai/Crossing Over
Az Amerikába letelepedni kívánó emberek történetét ismerhetjük meg, a film több szálon fut, több különböző nemzetiségű, kultúrájú ember szemszögén keresztül kaphatunk képet az amerikai álom sötét oldaláról.
7/10
A szakasz/Platoon
Na igen, az egyik legjobb háborús film, már jó régen láttam napokba szóba került itt fórumon és kedvem támadt újra megnézni és még mindig zseniális.
10/10
Eredet/Inception
Kellemes meglepetés a film képi világa lélegzetelállító de erre számítottam is
viszont története is jó elgondolkodtató, csak azért nem kap maximális pontot, mert most néztem nemrég friss az élmény, és meg kell emésztenem filmet
9/10
The Town/Tolvajok városa
Jól sikerült film látványos akciók, ügyesen kiegészítik az amúgy elég közhelyes szerelmi szálat (bankrabló beleszeret lányba akit korábban túszul ejtet, ne már, szóval egy fordított Stockholm szindróma), de így is egy nyolcast megérdemel
8/10
A szabadság határai/Crossing Over
Az Amerikába letelepedni kívánó emberek történetét ismerhetjük meg, a film több szálon fut, több különböző nemzetiségű, kultúrájú ember szemszögén keresztül kaphatunk képet az amerikai álom sötét oldaláról.
7/10
A szakasz/Platoon
Na igen, az egyik legjobb háborús film, már jó régen láttam napokba szóba került itt fórumon és kedvem támadt újra megnézni és még mindig zseniális.
10/10
Eredet/Inception
Kellemes meglepetés a film képi világa lélegzetelállító de erre számítottam is
9/10
8 felhasználónak tetszik:
kateblock,
funny18,
raspberry,
gonzales7,
pillajunior,
tya04,
janet7,
House Of Wax
2011. április 25. 21:16
pókember 2
még mindig klasszikus számomra
2011. április 25. 22:53
Halálfutam 2.
Hát, ahhoz képest, hogy nem voltam kíváncsi a filmre, meglehetősen tetszett. A főszereplő nagyon jól alakított, és bár a történet kiszámítható volt, nem volt rossz. Plusz pont Danny Trejo miatt.
7/10
Hát, ahhoz képest, hogy nem voltam kíváncsi a filmre, meglehetősen tetszett. A főszereplő nagyon jól alakított, és bár a történet kiszámítható volt, nem volt rossz. Plusz pont Danny Trejo miatt.
7/10
2011. április 26. 10:32
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
The dilemma
Nem tudom hová rakni ezt a filmet.
Kevin Jamest, Jennifer Connellyt és Winona Rydert kifejezetten kedvelem, így úgy gondoltam, ez egy helyes kis film lesz. Jó nagyot tévedtem. Gáz volt. Értelmetlen, rosszul összerakott és erőltetett. Vince Vaughn nem és nem tudott lenyűgözni. Talán, ha valaki olyan játszotta volna ezt a szerepet, aki többre képes, akinek van igazi komikai érzéke. Így ez nagyon nem volt jó. A film után megrántottam a vállam és nem hagyott bennem semmilyen nyomot. Mintha nem is néztem volna semmit.
3/10
Nem tudom hová rakni ezt a filmet.
3/10
2011. április 26. 16:31
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Elsewhere
Igazából csak Paul Wesley miatt döntöttem úgy , hogy megnézem. A film nem jött be , semmi izgalom nem volt benne , pedig ezt a sztorit jól meg lehetett volna oldani .
2/10
Igazából csak Paul Wesley miatt döntöttem úgy , hogy megnézem. A film nem jött be , semmi izgalom nem volt benne , pedig ezt a sztorit jól meg lehetett volna oldani .
2/10
2011. április 26. 16:33
Misery
Ahogy általában ezt is könyv olvasása után láttam és sajnos Stephen King írásai mellett a színvonal jócskán eltörpül, viszont nekem tetszett, jók a színészek és végül is a film is jól sikerült. 1990-ben ez a film szerintem a legjobbak egyike volt és ma is megállja a helyét.
9/10
Ahogy általában ezt is könyv olvasása után láttam és sajnos Stephen King írásai mellett a színvonal jócskán eltörpül, viszont nekem tetszett, jók a színészek és végül is a film is jól sikerült. 1990-ben ez a film szerintem a legjobbak egyike volt és ma is megállja a helyét.
9/10
gonzales7
2011. április 26. 16:51
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2011.04.26. 16:31)
Elsewhere
2/10
2/10
Tényleg ritka rossz film. Én kb 20 perc után kikapcsoltam.
House Of Wax
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.