Régi film, és már láttam is de nagyon jó, és tanulságos,
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. április 22. 21:18
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
Távkapcs.
10/10!
2011. április 23. 10:48
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
The Twilight Saga- Eclipse
2011. április 23. 16:59
Hopp
Igazi húsvéti kedvcsináló film, nekem nagyon tetszett.
10/10
Igazi húsvéti kedvcsináló film, nekem nagyon tetszett.
10/10
2011. április 23. 17:44
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
1408
Jó film, a maga thriller műfajában jobban feldúlt, mint a ma horrornak tituált egyedek
. John Cusacket mindig kedveltem, itt is jól alakít, a történet pedig kellően összetett ahhoz képest, hogy minden csak egy szobában játszódik le.
8/10
Az őrület határán
Hú. Régóta meg akartam nézni, mindig szerettem a háborús filmeket. Ez a film merőben más, mint amiket eddig láttam, de pozitívan, teljesen a lelki világot tükrözi, a csodás monológot, Hans Zimmer zseniális aláfestő zenéje - igencsak nagy benyomást tett rám.
10/10
Jó film, a maga thriller műfajában jobban feldúlt, mint a ma horrornak tituált egyedek
8/10
Az őrület határán
Hú. Régóta meg akartam nézni, mindig szerettem a háborús filmeket. Ez a film merőben más, mint amiket eddig láttam, de pozitívan, teljesen a lelki világot tükrözi, a csodás monológot, Hans Zimmer zseniális aláfestő zenéje - igencsak nagy benyomást tett rám.
10/10
2011. április 23. 18:05
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (tya04 @ 2011.04.23. 17:44)
1408
. John Cusacket mindig kedveltem, itt is jól alakít, a történet pedig kellően összetett ahhoz képest, hogy minden csak egy szobában játszódik le.
8/10
8/10
Ez a film nekem is nagyon bejött
Az egyik kedvenc thrilleremmé vált
9/10
2011. április 23. 18:48
|
|
liltoria™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 2777 Azonosító: 135587 offline
|
I Am Number Four
Nincs mit hozzáfűznöm. Nagyon tetszett.
10/10
Nincs mit hozzáfűznöm. Nagyon tetszett.
10/10
7 felhasználónak tetszik:
wannascream,
duracell,
zsófi1997,
Adrianna,
BunnyGirl,
patrícia4,
House Of Wax
2011. április 23. 20:13
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Vissza a jövőbe
10/10
Az egyik legjobb hangulatú film a világon. Ez az a film, amit szerintem akárhányszor meg tudnék nézni és nem unnám meg. Nagyon beteg, de abszolút jó értelemben. Az első rész tetszik a legjobban, de mind a három rész teljesen jó lett. Azon kevés filmek egyike, ahol a folytatásokat sem rontották el. A szereplők hihetetlen jól játszottak, nagyon el lettek találva, Michael J. Fox zseniális. Csak szeretni lehet ezt a filmet
10/10
Az egyik legjobb hangulatú film a világon. Ez az a film, amit szerintem akárhányszor meg tudnék nézni és nem unnám meg. Nagyon beteg, de abszolút jó értelemben. Az első rész tetszik a legjobban, de mind a három rész teljesen jó lett. Azon kevés filmek egyike, ahol a folytatásokat sem rontották el. A szereplők hihetetlen jól játszottak, nagyon el lettek találva, Michael J. Fox zseniális. Csak szeretni lehet ezt a filmet
12 felhasználónak tetszik:
tya04,
pillajunior,
wannascream,
Clélia,
funny18,
SheilaBitch,
raspberry,
duracell,
gonzales7,
Adrianna,
kateblock,
patrícia4
2011. április 23. 22:14
Nem tudtam, hogy hova írjam, de segítségre lenne szükségem. Láttam egy nagyon jó filmet, csak kicsi voltam, így nem emlékszem a címére.
Egy kisfiúról szól, aki fél mindentől, ezért a szülei elviszik vakációzni egy kastélyba. Abban a kastélyban lakik egy szellem, akit annak idején egy gyilkosságért végeztek ki, de ő ártatlan volt. A fiú "megismerkedik" a szellemmel... satöbbi.
Így elég furán hangzik, de hát egy vígjátéktól ne várjunk többet.
Szóval tudna valaki segíteni, hogy mi a címe?
Egy kisfiúról szól, aki fél mindentől, ezért a szülei elviszik vakációzni egy kastélyba. Abban a kastélyban lakik egy szellem, akit annak idején egy gyilkosságért végeztek ki, de ő ártatlan volt. A fiú "megismerkedik" a szellemmel... satöbbi.
Így elég furán hangzik, de hát egy vígjátéktól ne várjunk többet.
2011. április 23. 23:37
Idézet (tya04 @ 2011.04.23. 17:44)
8/10
Az őrület határán
10/10
a legnagyobb film áááá szóval ez tényleg az egyik kedvenc filmem!
de inkább tényleg nem mondok már semmit mert megint azt feltételezik rólunk hogy rokonságban állunk!
nahh mind1 az Őrület határán a műfaját tekintve szerintem a legjobb háborús film és ezt úgy mondom hogy láttam a Szakaszt,Az apokalipszis most-ot,a Sztálingrádot,a Szarvasvadászt,Kelly hőseit,A híd a kwai folyón-t A piszkos 12-őt vagy az Acéllövedékeket és az Elit alakulatot.
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. április 23. 23:51
hááá én ma megint megnéztem a Sikoly 4-et moziban!
de most haverokkal együtt és végig tomboltuk a filmet!
szerintem zseniális ez a film és akkora kétkezes be fuck-olás Wes Craven-től Hollywoodnak hogy azt öröm nézni ááá egy zseni ez a fazon!!!
hááá az mi az a beszólás benne hogy :"ma már senki sem akar könyvet olvasni hanem mindenki megvárja hogy úgy is lesz belőle egy film"
zseniális!
nah mind1 ez csak az én véleményem én lehet kicsit más szemmel nézem a Sikoly filmeket!
szerintem zseniális ez a film és akkora kétkezes be fuck-olás Wes Craven-től Hollywoodnak hogy azt öröm nézni ááá egy zseni ez a fazon!!!
hááá az mi az a beszólás benne hogy :"ma már senki sem akar könyvet olvasni hanem mindenki megvárja hogy úgy is lesz belőle egy film"
nah mind1 ez csak az én véleményem én lehet kicsit más szemmel nézem a Sikoly filmeket!
2011. április 24. 01:30
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Spangli @ 2011.04.23. 23:44)
a nosztalgia kedvéért a Pókember 1 tudom cinkes
de mért ne?! 
Miért lenne cinkes? Szerintem az egyik legjobb képregényfilm.
2011. április 24. 01:34
Azt hiszem a Truman Show volt az utolsó, mostanában inkább sorozatokat nézek.
A film nem igazán tetszett, ha nem mondták volna el előre hogy miről szól, akkor valszeg végigaludtam volna, bár így sem volt sokkal érdekesebb.
4/10
A film nem igazán tetszett, ha nem mondták volna el előre hogy miről szól, akkor valszeg végigaludtam volna, bár így sem volt sokkal érdekesebb.
4/10
2011. április 24. 01:44
Idézet (Cynthia @ 2011.04.24. 01:34)
Azt hiszem a Truman Show volt az utolsó, mostanában inkább sorozatokat nézek.
4/10
4/10
uhhh nahhh ne már!! ezt nem mondhatod komolyan
a Truman Show akkora média és társadalom kritika egyben hogy az hihetetlen!
nem akarom a szádba rágni de pár év múlva mindenképp adj majd ennek a filmnek még egy esélyt és remélhetőleg akkor felfigyelsz a filmnek a mögöttes gondolataira és mondani valójára!
2011. április 24. 10:00
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Terminátor 3
Az első kettő nekem jobban tetszett. Ennek már votl egy kis erőltetett szaga
6/10
Terhes Társaság
10/10
Végső Állomás 4
9/10
Fűrész 7 / 3D
10/10
Az első kettő nekem jobban tetszett. Ennek már votl egy kis erőltetett szaga
6/10
Terhes Társaság
10/10
Végső Állomás 4
9/10
Fűrész 7 / 3D
10/10
1 felhasználónak tetszik:
patrícia4
2011. április 24. 10:19
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Éden Lake
Kemény film, régóta nem láttam egy igazán jó horror/thrillert, de ezt egész jól összehozták.
7,5/10
Egy gésa emlékiratai
Már láttam párszor, csodálatos film
9/10
Kemény film, régóta nem láttam egy igazán jó horror/thrillert, de ezt egész jól összehozták.
7,5/10
Egy gésa emlékiratai
Már láttam párszor, csodálatos film
9/10
7 felhasználónak tetszik:
gonzales7,
pillajunior,
kateblock,
janet7,
House Of Wax,
funny18,
raspberry
2011. április 24. 10:23
|
|
|
Idézet (gonzales7 @ 2011.04.23. 23:37)
a legnagyobb film áááá szóval ez tényleg az egyik kedvenc filmem!
de inkább tényleg nem mondok már semmit mert megint azt feltételezik rólunk hogy rokonságban állunk!
nahh mind1 az Őrület határán a műfaját tekintve szerintem a legjobb háborús film és ezt úgy mondom hogy láttam a Szakaszt,Az apokalipszis most-ot,a Sztálingrádot,a Szarvasvadászt,Kelly hőseit,A híd a kwai folyón-t A piszkos 12-őt vagy az Acéllövedékeket és az Elit alakulatot.
Hát egyetértek, fantasztikus egy film volt. De engem külön a zene is nagyon megfogott, tökéletesen klappolt a monológokhoz, a képekhez, na szóval nagyon jó film. A háborús filmek néha beleesnek abba a hibába, hogy csak öldökölnek, keménységet akarnak bemutatni, erőszakot, de ezt lehet olyan módon is, mint ahogy ez a film tette, és ehhez nem kellett 3 órán keresztüli mészárlás.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.