The Rite (A rítus)
Kicsit nyögve nyelősen indul és mondhatni végigkíséri a filmet ez a melankolikus hangulat. Nem az a tipikus ördögűzős film. Nem magán a procedúrán van a hangsúly, sokkal inkább a hiten.
Érdekes volt.
10/8
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. április 17. 00:10
Sírhely kilátással 10/9
Alfred Molina
és Brenda Blethyn nagyot alakít. Olyan aranyosak együtt. És persze nem hiányozhat a jó angol humor sem a filmből.
Poirot-Nyílt kártyákkal 10/10
Imádom Poirot történeteit, természetesen David Suchet-tel a főszerepben.
Alfred Molina
Poirot-Nyílt kártyákkal 10/10
Imádom Poirot történeteit, természetesen David Suchet-tel a főszerepben.
2011. április 17. 14:18
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Csirke Kabala Módra
Aranyos kis Disney film volt. Mitchel
7/10
Wanted
Az előzetes alapján annyira jó filmre számítottam , de csalódnom kellett. Jó persze , akadtak benne jó kis akció jelenetek amik dobtak rajta , de valahogy a sztori kivételezése nekem nagyon nem jött át. Meg az sem tetszett , hogy rengeteg volt benne a közelről mutatott , lassított jelenet .
5/10
Aranyos kis Disney film volt. Mitchel
7/10
Wanted
Az előzetes alapján annyira jó filmre számítottam , de csalódnom kellett. Jó persze , akadtak benne jó kis akció jelenetek amik dobtak rajta , de valahogy a sztori kivételezése nekem nagyon nem jött át. Meg az sem tetszett , hogy rengeteg volt benne a közelről mutatott , lassított jelenet .
5/10
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. április 17. 15:00
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Zombieland
Már vagy 100X láttam , de nem bírom megunni
10/10
Már vagy 100X láttam , de nem bírom megunni
10/10
7 felhasználónak tetszik:
gonzales7,
kateblock,
pillajunior,
DR.CsajokO.o,
tya04,
Adrianna,
benyaw93
2011. április 17. 15:56
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
Sorsügynökség
Nagyon gyenge és kiszámítható film. Az egyetlen fénypont Matt Damon és Emily Blunt volt.
3/10
Nagyon gyenge és kiszámítható film. Az egyetlen fénypont Matt Damon és Emily Blunt volt.
3/10
House Of Wax
2011. április 17. 16:00
Sikoly 4
Nem vártam túl sokat a filmtől, így nem is ért nagy csalódás. Sem hangulatában, sem cselekményében nem hozta az első három rész szintjét. Sok számomra ellenszenves karakter volt a filmben, akikre túl nagy hangsúlyt fektettek, míg a főszereplőket kicsit a háttérbe szorították (az előző részekhez képest). Az utolsó 15 percben meg az az összevisszaság, ahogy a gyilkos próbálja magát tisztára mosni.. borzalmas volt. Aminek örültem, hogy újra együtt láthattam a "csapatot".
6/10 (nagy jóindulattal)
Nem vártam túl sokat a filmtől, így nem is ért nagy csalódás. Sem hangulatában, sem cselekményében nem hozta az első három rész szintjét. Sok számomra ellenszenves karakter volt a filmben, akikre túl nagy hangsúlyt fektettek, míg a főszereplőket kicsit a háttérbe szorították (az előző részekhez képest). Az utolsó 15 percben meg az az összevisszaság, ahogy a gyilkos próbálja magát tisztára mosni.. borzalmas volt. Aminek örültem, hogy újra együtt láthattam a "csapatot".
6/10 (nagy jóindulattal)
gonzales7
2011. április 17. 16:55
|
|
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline
|
Sikoly 4
9/10
Még mindig nagyon szeretem és nálam még mindig hozza a megszokott szintet!
Ördög
8/10
Elég érdekes film volt, de nem lehetett kiszámítani, hogy mégis ki a gonosz. Tetszett, ahogy kiderültek a végén a dolgok!
9/10
Még mindig nagyon szeretem és nálam még mindig hozza a megszokott szintet!
Ördög
8/10
Elég érdekes film volt, de nem lehetett kiszámítani, hogy mégis ki a gonosz. Tetszett, ahogy kiderültek a végén a dolgok!
2011. április 17. 18:15
Sucker Punch - Álomháború
Hát a története nem volt valami nagy durranás. De látványos film volt, azt meg kell hagyni, az akciójelentek nekem tetszettek. És a színészek is jók voltak benne.
10/7
Hát a története nem volt valami nagy durranás. De látványos film volt, azt meg kell hagyni, az akciójelentek nekem tetszettek. És a színészek is jók voltak benne.
10/7
2011. április 17. 18:29
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Táncos a sötében
Őszintén szólva eddig egy filmen sírtam, még akkor sem igazán, csak könnybe lábadt a szemem, de az is a Buffy 7. évad utolsó előtti előtti része volt, Spike monológja. Na ez a film rendesen kihozta a könnyeimet az utolsó 10 percével, ami nálam tényleg nagy szó.
Lars von Trier filmje, 2000-ben készült, egyfajta musical, végig kézikamerával (ami eleinte furcsa, de aztán nagyon hangulatos) felvéve. Szóval egy kissé morbid az egész film, de Björk parádés alakítása, a hangulat és tényleg, minden a helyén van.
10/10
Salt ügynök
Nem rossz, vasárnapi ebédre tökéletes.
7/10
Őszintén szólva eddig egy filmen sírtam, még akkor sem igazán, csak könnybe lábadt a szemem, de az is a Buffy 7. évad utolsó előtti előtti része volt, Spike monológja. Na ez a film rendesen kihozta a könnyeimet az utolsó 10 percével, ami nálam tényleg nagy szó.
Lars von Trier filmje, 2000-ben készült, egyfajta musical, végig kézikamerával (ami eleinte furcsa, de aztán nagyon hangulatos) felvéve. Szóval egy kissé morbid az egész film, de Björk parádés alakítása, a hangulat és tényleg, minden a helyén van.
10/10
Salt ügynök
Nem rossz, vasárnapi ebédre tökéletes.
7/10
House Of Wax
2011. április 17. 19:03
megnéztem ezt a Mortal Kombat:Rebirth-öt és az ebből készült web sorozat első részét ami Mortal Kombat:Legacy címen fut. nekem nagyon adta!
remélem akkora sikere lesz hogy zöld utat kap az egész estés film!
Mortal Kombat:Rebirth
7.5/10
már amikor ez felkerült a youtubre nagyon bejött szerintem hatalmas!
remélem akkora sikere lesz hogy zöld utat kap az egész estés film!
Mortal Kombat:Rebirth
7.5/10
már amikor ez felkerült a youtubre nagyon bejött szerintem hatalmas!
2011. április 17. 21:25
Dorian Gray
Hááát... A vége felé tetszett igazán. Az elején nem nagyon voltam rá kíváncsi, hogy hogy élvezi az életet, inkább a történet misztikus szála érdekelt. De az egész jó volt, jól volt kitalálva a történet. Bár hosszú volt és elvont, nem unatkoztam rajta.
10/8 azért, mert Ben Barnes számomra nem testesíti meg a férfi szépséget.
Hááát... A vége felé tetszett igazán. Az elején nem nagyon voltam rá kíváncsi, hogy hogy élvezi az életet, inkább a történet misztikus szála érdekelt. De az egész jó volt, jól volt kitalálva a történet. Bár hosszú volt és elvont, nem unatkoztam rajta.
10/8 azért, mert Ben Barnes számomra nem testesíti meg a férfi szépséget.
2011. április 17. 21:38
Hírnök
sajna a végéről lemardatam de amit láttam az nagyon bejött
sajna a végéről lemardatam de amit láttam az nagyon bejött
2011. április 17. 23:03
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Sharpay's Fabulous Adventure (2011)
Mikor elkezdték forgatni, már akkor meg akartam nézni a filmet, hiszen Sharpay karakterét nagyon szerettem, sokszor miatta néztem a HSM filmeket . Nagyon jó film, nem csalódtam Ashley-ben, hozta a formáját. A színészekkel nincs bajom, Austin-t szintúgy szeretem, a kutyás részek pedig nagyon aranyosak.
10/10
Mikor elkezdték forgatni, már akkor meg akartam nézni a filmet, hiszen Sharpay karakterét nagyon szerettem, sokszor miatta néztem a HSM filmeket . Nagyon jó film, nem csalódtam Ashley-ben, hozta a formáját. A színészekkel nincs bajom, Austin-t szintúgy szeretem, a kutyás részek pedig nagyon aranyosak.
10/10
Adrianna
2011. április 17. 23:14
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
Love and Other Drugs (Szerelem és más drogok)
Egész jó film lett. Anne és Jake színészi játéka is tetszett, de a film alaptörténete a legjobban. Nem olvastam előtte semmit, így nem tudtam hogy mit várjak, de azt hiszem ez így volt jó, meglepetésként ért minden.
8/10
Egész jó film lett. Anne és Jake színészi játéka is tetszett, de a film alaptörténete a legjobban. Nem olvastam előtte semmit, így nem tudtam hogy mit várjak, de azt hiszem ez így volt jó, meglepetésként ért minden.
8/10
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.