Idézet (gonzales7 @ 2011.04.14. 17:55)
ha a film csak fele olyan jó lenne mint Steve Jablonsky zenéje akkor nem lennék még mindig csalódott. mert amit Michael Bay művelt ezzel a képregénnyel és a robotokkal és az eredeti történettel az szánalmas.
remélem egyszer lesz belőle remake és képesek úgy megcsinálni hogy nem egy buta robot film és nem egy Amerika központú hadi erő demonstrációs bemutató film lesz mint ez itt.
a Transformers az Autóbotok és az Álcák évmilliók óta tartó háborújáról szól aminek kiváló eredet története van csak el kell olvasni a képregényt remek scifi !!
és szóval nem arról szól hogy Amerika és egy hülye gyerek "szia leböf" megmenti a világot Optimus prime védnőksége alatt közben pedig megan fox teljes mellbedobással pózól a naplementében.
piszok nagy csalódás számomra mindkét film az első rész még úgy ahogy nézhető de a második rész szinte értékelhetetlen.
és hamarosan érkezik a mozikba a harmadik rész és a trailert látva nem vagyok megint elragadtatva.
Transformers-Az alakváltók
6/10
Transformers-A bukottak bosszúja
4/10
remélem egyszer lesz belőle remake és képesek úgy megcsinálni hogy nem egy buta robot film és nem egy Amerika központú hadi erő demonstrációs bemutató film lesz mint ez itt.
a Transformers az Autóbotok és az Álcák évmilliók óta tartó háborújáról szól aminek kiváló eredet története van csak el kell olvasni a képregényt remek scifi !!
és szóval nem arról szól hogy Amerika és egy hülye gyerek "szia leböf" megmenti a világot Optimus prime védnőksége alatt közben pedig megan fox teljes mellbedobással pózól a naplementében.
piszok nagy csalódás számomra mindkét film az első rész még úgy ahogy nézhető de a második rész szinte értékelhetetlen.
és hamarosan érkezik a mozikba a harmadik rész és a trailert látva nem vagyok megint elragadtatva.
Transformers-Az alakváltók
6/10
Transformers-A bukottak bosszúja
4/10
Hát lehet, hogy Bay a 2. után megtanulta a leckét és kicsit visszavesz a rombolásból. Szerintem az első rész nagyon jó volt, a másodikban kicsit elszaladt a ló vele, ami a robotverést illeti. Egyébként lehet, hogy egyedül vagyok vele, de ez az új, szőke modellcsaj, aki a 3. részben lesz, nem valami szép. Megan legalább jól nézett ki, ha már színészkedni nem tudott. Vagy talán az új csajszi pont az ellentéte?
Mindegy, azért várós...

1 felhasználónak tetszik: