Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. április 15. 09:16 #421
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (gonzales7 @ 2011.04.14. 17:55)
ha a film csak fele olyan jó lenne mint Steve Jablonsky zenéje akkor nem lennék még mindig csalódott. mert amit Michael Bay művelt ezzel a képregénnyel és a robotokkal és az eredeti történettel az szánalmas.
remélem egyszer lesz belőle remake és képesek úgy megcsinálni hogy nem egy buta robot film és nem egy Amerika központú hadi erő demonstrációs bemutató film lesz mint ez itt.
a Transformers az Autóbotok és az Álcák évmilliók óta tartó háborújáról szól aminek kiváló eredet története van csak el kell olvasni a képregényt remek scifi !! meghajolo.gif 
és szóval nem arról szól hogy Amerika és egy hülye gyerek "szia leböf" megmenti a világot Optimus prime védnőksége alatt közben pedig megan fox teljes mellbedobással pózól a naplementében. rolleyes.gif 
piszok nagy csalódás számomra mindkét film az első rész még úgy ahogy nézhető de a második rész szinte értékelhetetlen.
és hamarosan érkezik a mozikba a harmadik rész és a trailert látva nem vagyok megint elragadtatva. rolleyes.gif 
Transformers-Az alakváltók
6/10
Transformers-A bukottak bosszúja
4/10

Hát lehet, hogy Bay a 2. után megtanulta a leckét és kicsit visszavesz a rombolásból. Szerintem az első rész nagyon jó volt, a másodikban kicsit elszaladt a ló vele, ami a robotverést illeti. Egyébként lehet, hogy egyedül vagyok vele, de ez az új, szőke modellcsaj, aki a 3. részben lesz, nem valami szép. Megan legalább jól nézett ki, ha már színészkedni nem tudott. Vagy talán az új csajszi pont az ellentéte? rohog.gif
Mindegy, azért várós...
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2011. április 15. 09:41 #422
- törölt felhasználó -    
Idézet (Christo @ 2011.04.15. 09:16)
Hát lehet, hogy Bay a 2. után megtanulta a leckét és kicsit visszavesz a rombolásból. Szerintem az első rész nagyon jó volt, a másodikban kicsit elszaladt a ló vele, ami a robotverést illeti. Egyébként lehet, hogy egyedül vagyok vele, de ez az új, szőke modellcsaj, aki a 3. részben lesz, nem valami szép. Megan legalább jól nézett ki, ha már színészkedni nem tudott. Vagy talán az új csajszi pont az ellentéte? rohog.gif 
Mindegy, azért várós...

semmi baj sincs ha valakinek tetszik ez a film! smileeee.gif wink.gif
szórakoztató, látványos, humoros, jó pasik, jó csajok,ahh micsoda autók száguldoznak, remek zene, és robbanás,idegen invázió, és érzelmek vannak benne.
Michael Bay nem spórolt semmit.

de sajnos én elfogult vagyok a képregény miatt amit Michael Bay alaposan megszégyenített. (a hiphop niga szlengben beszélő robotokkal,Röptűzt úgy ábrázolta mint egy klimaxos öregasszonyt,Megatront egy tomboló őrültnek mutatja be Üstökösből semmit sem kapunk holott az egyik legmeghatározóbb karakter,Skorponok csak mászkál a homokban ide-oda és annyi. Az autóbotokról pedig tudjuk hogy ők a jók és effelöl semmi kétség. az Enrgonnról szinte semmi sem szól.aztán van ez az örök szikra amiért harcolunk és kész. a képregényben ezt teremtő mátrixnak hívták és kb.4-5 fejezet szólt róla és nem több.
ok hogy a Hasbro játék gyárnak a robot játékaiból készítünk filmet és próbálunk megcélozni vele egy célközönséget,de ezt a történetet nagyon jól megírták képregényben! nem kellett volna ennyire modernizálni ennyire Amerikaivá tenni és ennyire lebutítani.

de ismétlem ez csak a saját véleményem semmi gond ha valaki szereti ezeket a filmeket! smileeee.gif
2011. április 15. 09:46 #423
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (gonzales7 @ 2011.04.15. 09:41)
semmi baj sincs ha valakinek tetszik ez a film! smileeee.gif  wink.gif 
szórakoztató, látványos, humoros, jó pasik, jó csajok,ahh micsoda autók száguldoznak, remek zene, és robbanás,idegen invázió, és érzelmek vannak benne.
Michael Bay nem spórolt semmit.
de sajnos én elfogult vagyok a képregény miatt amit Michael Bay alaposan megszégyenített. (a hiphop niga szlengben beszélő robotokkal,Röptűzt úgy ábrázolta mint egy klimaxos öregasszonyt,Megatront egy tomboló őrültnek mutatja be Üstökösből semmit sem kapunk holott az egyik legmeghatározóbb karakter,Skorponok csak mászkál a homokban ide-oda és annyi. Az autóbotokról pedig tudjuk hogy ők a jók és effelöl semmi kétség. az Enrgonnról szinte semmi sem szól.aztán van ez az örök szikra amiért harcolunk és kész. a képregényben ezt teremtő mátrixnak hívták és kb.4-5 fejezet szólt róla és nem több.
ok hogy a Hasbro játék gyárnak a robot játékaiból készítünk filmet és próbálunk megcélozni vele egy célközönséget,de ezt a történetet nagyon jól megírták képregényben! nem kellett volna ennyire modernizálni ennyire Amerikaivá tenni és ennyire lebutítani.
de ismétlem ez csak a saját véleményem semmi gond ha valaki szereti ezeket a filmeket! smileeee.gif

A képregényt nem ismerem, tehát ezek nekem nem tűnnek fel. smileeee.gif De én is mindig "reklamálok", ha megfilmesítenek egy könyvet, de túl sok mindent változtatnak rajta, szóval ez teljesen érthető. beer.gif
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, House Of Wax
2011. április 15. 09:49 #424
- törölt felhasználó -    
a Transformers harmadik rész gyakorlatilag nekem már a Trailerben megbukott mivel a nyitó jelenetek az első ember a holdon-ról szólnak. aki természetesen Amerikai volt. és ezt még archív felvételekkel is nyomatékosítják hogy még erőteljesebb legyen a hatás. hogy igen mi ezt is megcsináltuk mi Amerika.

A Transformers nem erről szól. sad.gif
2 felhasználónak tetszik: Christo, kateblock
2011. április 15. 16:13 #425
- törölt felhasználó -    
Gnómeó és Júlia
Nekem túlontúl "aranyos" volt. Ez az egés fénylő törp-dolog sem jött be. Azért voltam rá kíváncsi, mert McAvoy adta a hangját Gnomeonak - és örömmel hallottam, hogy magyarul is az a színész adta a hangját, aki Jamesnek is kölcsönözte a Vágy és vezeklésben.
6/10
2 felhasználónak tetszik: kateblock, tya04
2011. április 15. 17:42 #426
- törölt felhasználó -    
Idézet (Courtneyy @ 2011.04.15. 16:13)
Gnómeó és Júlia
Nekem túlontúl "aranyos" volt. Ez az egés fénylő törp-dolog sem jött be. Azért voltam rá kíváncsi, mert McAvoy adta a hangját Gnomeonak - és örömmel hallottam, hogy magyarul is az a színész adta a hangját, aki Jamesnek is kölcsönözte a Vágy és vezeklésben.
6/10

Szerintem ez egy nagyon jó film mondjuk én angolul néztem. Tényleg aranyos kis történet, nálam bejött biggrin.gif
2011. április 15. 17:59 #427
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Ma volt egy szabad délelőttöm, ezért jó sok filmet megnéztem:

You Will Meet a Tall Dark Stranger
Tetszett, nagyon könnyű és életszerű film, igazi Woody Allen.
7,5/10

Vicky Christina Barcelona
Ezt a filmet nem szívesen értékelem, mivel hétnél többet nem adnék rá, mégis az egyik legkedvesebb filmem, különleges színészi alakításokkal.

Drawing Restraint 9
Művészfilm a javából, nem gondoltam, hogy végig bírom nézni 13 percen keresztül egy japán nő kezét, ahogy csomagol.
8,5/10

Szeretném ha szeretnél
Isten segíts!
3/10
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. április 15. 18:13 #428
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2011.04.15. 17:59)

Szeretném ha szeretnél
Isten segíts!
3/10

rohog.gif
Ezen a filmen már Isten sem tud, nekem elhiheted biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. április 16. 08:07 #429
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Single Father

Négy részes angol filmdráma. Az első részt néztem meg ma reggel, de talán nem ezzel kellett volna indítanom a szombatomat. Megrázó, döbbentesen fájdalmas és nagyon valódi. Az összes színész jól csinálja a dolgát a történetben, de David Tennant egész egyszerűen zseniális! Le a kalappal a tehetsége előtt. Nem is igazán találok szavakat még erre, elég friss az élmény. Annyi biztos, hogy ezután valami vidámra van szükségem.
10/10
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. április 16. 08:09 #430
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.16. 08:07)
Az első részt néztem meg ma reggel, de talán nem ezzel kellett volna indítanom a szombatomat.

Ezt tényleg nem így kellett volna Grace rolleyes.gif
2011. április 16. 08:13 #431
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.16. 08:09)
Ezt tényleg nem így kellett volna Grace  rolleyes.gif

Most mondod? Teljesen depressziós lettem! Az a jelenet, mikor ül az út szélén és sír. Ó jajj, a szívem szakadt meg. Este vígjátékot nézek, valami jó gagyit, ez is biztos. Mindenesetre Davidet ideje némileg előrébb helyeznem a listámon. Eddig is tudtam, hogy kiemelkedő tehetség, de amit ebben a filmben levág! ohmy.gif Hihetetlen!
2011. április 16. 08:16 #432
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.16. 08:13)
Most mondod? Teljesen depressziós lettem! Az a jelenet, mikor ül az út szélén és sír. Ó jajj, a szívem szakadt meg. Este vígjátékot nézek, valami jó gagyit, ez is biztos. Mindenesetre Davidet ideje némileg előrébb helyeznem a listámon. Eddig is tudtam, hogy kiemelkedő tehetség, de amit ebben a filmben levág!  ohmy.gif Hihetetlen!

Mindig is mondtam, hogy ne siess vele. rolleyes.gif És ez még csak az első rész, mikor Dave még képes rendesen gondolkodni, még nem sokallt be és nincs a nyakában minden felelősség, amitől összecsuklik. Ez csak round 1 volt kedves Grace rolleyes.gif unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. április 16. 08:26 #433
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.16. 08:16)
Mindig is mondtam, hogy ne siess vele.  rolleyes.gif És ez még csak az első rész, mikor Dave még képes rendesen gondolkodni, még nem sokallt be és nincs a nyakában minden felelősség, amitől összecsuklik. Ez csak round 1 volt kedves Grace  rolleyes.gif  unsure.gif

Persze, mondtad, hogy ne siessek, de már hetek óta halogattam. Ezen is túl kell esni valamikor. Ez nem azt jelenti, hogy nem jó. Az a baj, hogy túl jó. Emiatt tud ennyire megviselni. sorry.gif Valaki mondjon egy viccet, vagy valami...
Kate, ezer köszönet, hogy ráirányítotad a figyelmemet David filmjeire! meghajolo.gif meghajolo.gif
2011. április 16. 08:31 #434
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Terminátor 2

Úgy indultam neki ,hogy 1. Régi film / 2. Arnold Schwarzenegger a főszereplő!
De kellemeset csalódtam. Attól , hogy nem mai film nagyon lekötött. És bár nem szeretem Arnold Schwarzenegger-t , ez a szerep neki volt kitalálva.
Habár még volt egy kis ellentmondás számomra a főszereplő kis srác miatt , mert szerintem találhattak volna sokkal de sokkal jobb színészt John szerepére.

8/10 ( Csak a főszereplő John játéka miatt )
1 felhasználónak tetszik: dana
2011. április 16. 08:34 #435
- törölt felhasználó -    
Breakfast at Tiffany's

Audrey Hepburn és George Peppard, ennyi. biggrin.gif Persze a film is jó, örök klasszikus smileeee.gif

10-ből 15 thumbsup.gif
4 felhasználónak tetszik: Grace Benning, funny18, janet7, tya04
2011. április 16. 16:38 #436
- törölt felhasználó -    
azt hiszem most a rajongó fog beszélni belőlem de nagyon jól szórakoztam az első képkockától az utolsóig!
kicsit újra 1996-ban éreztem magam! biggrin.gif azt gondolom a Sikoly 3-volt a mélypont a sikoly filmekben. de ez a 4-ik rész kimondottan szórakoztató és képes volt többet adni mint a 3-rész. és jó volt ismét újra látni kedvenc horror hőseimet 10-év után.
és Wes Craven számomra megint bizonyította hogy így kell egy jó és szórakoztató horror filmet készíteni 2011-ben. meghajolo.gif
Sikoly 4
8/10
http://www.filmofilia.com/wp-content/uploads/2011/02/scream4_poster.jpg
4 felhasználónak tetszik: benyaw93, tya04, janet7, House Of Wax
2011. április 16. 16:44 #437
Mc. Codííí
Mc. Codííí
új tag
Hozzászólás: 3
Csatolások: 0
Azonosító: 149402
alkonyat paródia / vámpíros film
4 felhasználónak tetszik: thunderbird, dana, patrícia4, House Of Wax
2011. április 16. 18:41 #438
- törölt felhasználó -    
Sírhely kilátással
Nagyon aranyos, és egyben beteg film volt. biggrin.gif Imádtam. meghajolo.gif
10/10
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. április 16. 19:05 #439
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (gonzales7 @ 2011.04.13. 21:14)
igazából nem tudom mit írhatnék erről a filmről.egyet biztos hogy rettentő unalmas és nem is értem hogy Gus van Sant miért csinált egy komplett depressziós idiótát Kurt Cobainből. illetve háá értem végül is valahogy el kellett jutni a Nirvana egykori frontemberének ahhoz hogy kiloccsantsa az agyát. rolleyes.gif 
nah de nem nagyon hiszem hogy ilyesmi napok és történések előzték ezt meg mint amit itt kapunk ebben a filmben egy fiktív módon elmesélve. mivel itt Blakenek hívják Kurt Cobaint.
én olvastam Kurt Cobain Naplók című könyvét és nagyon nem ilyen a kialakult kép bennem Cobainről mint amit itt bemutat Gus Van Sant. 
a lényeg hogy Nirvana rajongók még csak véletlenül se nézzék meg ezt a filmet.
Gus Van Sant leggyengébb filmje ez.pedig jó a téma és lehetett volna belőle jó filmet csinálni.
Az utolsó napok.
5/10
http://www.impawards.com/2005/posters/last_days.jpg

Nem láttam a filmet, de azt kell hogy mondjam, hogy ez kizárólag a második leggyengébb filmje lehet, a rémesen fölösleges Psycho feldolgozás után, ami valószínűleg a filmtörténelem legfeleslegesebb alkotása ráadásul megerőszakolása az eredetinek:D

Idézet

Sikoly 4
8/10

Na, ezzel most meghoztad a kedvem hozzábiggrin.gif Szent meggyőződésem volt, hogy ez is amolyan fölösleges "mégegybőrlehúzás" kategóriájú film lesz. Én imádom az erdetit és valljuk be azóta eltelt jó pár év és tényleg biztos voltam benne, hogy csak rossz lehet ez a 4. rész. De ha neked tetszik, akkor tuti, hogy nem olyan rossz:D Majd valamikor sort kerítek rá.
2011. április 16. 19:13 #440
Rékakroki72
Rékakroki72
these are the badlands

Státuszroses are red, violets are blue, you won’t find out who I am until season 92. -A
Hozzászólás: 3905
Csatolások: 326
Azonosító: 124542
Nos, legutóbb a Negyedik című filmet láttam. Jó volt, lekötött, volt benne akció és szerelem.
9/10.
2 felhasználónak tetszik: Adrianna, House Of Wax
710 oldal 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!