Egyszerűen nem lehet megunni. Ewan valami fantasztikusan játszott, zseniális, meg persze az összes többi színész is. (Sick boy
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. április 10. 00:09
Nem kellesz eléggé
Kábé fél éve megvan DVD-n, de sosem néztem meg. Tetszett a trailer, de mindig hatalmas erő tartott vissza - amúgy is gyűlölöm az olyan filmeket, amibe felhúznak egy rakat nagy nevet és várják a sikert.
De ez nem tudom miért, de nagyon tetszett. Scarlettet utálom, viszont ebben egészen tetszett az alakítása, és érdekelt a kapcsolata Bradleyvel. No és Őő. Állati jó színész, és ebben a filmben is kiemelkedő volt. :]
Fura a max pontszám, de megadom.
10/10
Kábé fél éve megvan DVD-n, de sosem néztem meg. Tetszett a trailer, de mindig hatalmas erő tartott vissza - amúgy is gyűlölöm az olyan filmeket, amibe felhúznak egy rakat nagy nevet és várják a sikert.
De ez nem tudom miért, de nagyon tetszett. Scarlettet utálom, viszont ebben egészen tetszett az alakítása, és érdekelt a kapcsolata Bradleyvel. No és Őő. Állati jó színész, és ebben a filmben is kiemelkedő volt. :]
Fura a max pontszám, de megadom.
10/10
2011. április 10. 00:18
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
127 óra
Film nem nagyon viselt még meg ennyire, megtörtént eseten alapszik ez még rátett egy lapáttal. Folyton azon kattogott az agyam én mit tennék, hát nem tudom lenne-e lelki erőm ezt így végig csinálni. Illetve ezután folytatni mindent mint azelőtt.
Nagyon tetszett a képernyő bontás (máshogy nem tudom mondani), a visszaemlékezések és hallucinációk, nagyon jól megoldották.
A színészé minden elismerésem jól játszott, maga a karakter is nagyon tetszett.
Nem volt lightos film, de azt szeretem ha megvisel és ez megviselt.
Film nem nagyon viselt még meg ennyire, megtörtént eseten alapszik ez még rátett egy lapáttal. Folyton azon kattogott az agyam én mit tennék, hát nem tudom lenne-e lelki erőm ezt így végig csinálni. Illetve ezután folytatni mindent mint azelőtt.
Nagyon tetszett a képernyő bontás (máshogy nem tudom mondani), a visszaemlékezések és hallucinációk, nagyon jól megoldották.
A színészé minden elismerésem jól játszott, maga a karakter is nagyon tetszett.
Nem volt lightos film, de azt szeretem ha megvisel és ez megviselt.
2011. április 10. 06:47
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Fűrész 7 / Saw 7
Mit ne mondjak, épp oly beteg, véres és néhol elviselhetetlen volt, mint a többi rész. Csak sokkal, de sokkal rosszabb.
Az első rész még nagyon tetszett, de már egy ideje egy sablont követnek és mindig kiderül valami áldozatról, hogy a segítője volt. Ezt már unom. Sőt, valószínűleg már úgy az egészet untam, mert semmi újat nem tudott mondani, mutatni. Komolyan, az első rész zseniális volt, aztán elszúrták ilyen sablonos folytatásokkal. Végjátéknak valami sokkal ütősebbet képzeltem volna el. Ez semmi nem volt és nem is tetszett. Elpazaroltam rá az estémet.
3/10
Mit ne mondjak, épp oly beteg, véres és néhol elviselhetetlen volt, mint a többi rész. Csak sokkal, de sokkal rosszabb.
3/10
1 felhasználónak tetszik:
Christo
2011. április 10. 11:02
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Álomháború
Tegnapelőtt láttam a moziban, és azt kell mondjam, hogy ilyen még nem volt. Ez volt az első eset, hogy azon gondolkoztam, hogy mikor lesz már vége. Állandóan az órát néztem, és voltak olyan részek, amikor úgy voltam vele, hogy nem bírom tovább, és kimegyek. Főleg, amikor a csajok magassarkúban, és neccharisnyákban lövöldözték a robotkatonákat, de persze sosem sérülnek meg!! A történet szar, a látvány sem.( Nem nagyon tetszett, ahogy keverték a helyszíneket. Egy kis Gyűrűk ura, Világháborúk, és szamurájok is kerültek bele.)
Egyszer megnéztem, de még egyszer: SOHA TÖBBÉ!!
Talán csak Abbie Cornish alakítása miatt adok rá ennyit, mert őt szeretem, és az alakítása is jó volt, de szerintem maga a film még ennyit sem érdemelne meg.
10/3
Tegnapelőtt láttam a moziban, és azt kell mondjam, hogy ilyen még nem volt. Ez volt az első eset, hogy azon gondolkoztam, hogy mikor lesz már vége. Állandóan az órát néztem, és voltak olyan részek, amikor úgy voltam vele, hogy nem bírom tovább, és kimegyek. Főleg, amikor a csajok magassarkúban, és neccharisnyákban lövöldözték a robotkatonákat, de persze sosem sérülnek meg!! A történet szar, a látvány sem.( Nem nagyon tetszett, ahogy keverték a helyszíneket. Egy kis Gyűrűk ura, Világháborúk, és szamurájok is kerültek bele.)
Egyszer megnéztem, de még egyszer: SOHA TÖBBÉ!!
Talán csak Abbie Cornish alakítása miatt adok rá ennyit, mert őt szeretem, és az alakítása is jó volt, de szerintem maga a film még ennyit sem érdemelne meg.
10/3
2011. április 10. 12:59
|
|
ZOZO1983visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.21. Hozzászólás: 164 Csatolások: 1 Azonosító: 96583 offline
|
Forráskód (Source Code)
Az utóbbi idők legjobb akció Thrillere! Ebben a filmben megdőlnek az időről és a térről alkotott fogalmaink, meghökkentő csavarok és felfokozott izgalmak jellemzik.A film eljén Jake Gyllenhaal egy száguldó vonaton tér magához, és fogalma sincs, hogyan került oda,aztán 8 perc után megtudja a döbbenetes igazságot! 10/10
Az utóbbi idők legjobb akció Thrillere! Ebben a filmben megdőlnek az időről és a térről alkotott fogalmaink, meghökkentő csavarok és felfokozott izgalmak jellemzik.A film eljén Jake Gyllenhaal egy száguldó vonaton tér magához, és fogalma sincs, hogyan került oda,aztán 8 perc után megtudja a döbbenetes igazságot! 10/10
2011. április 10. 13:01
Idézet (ZOZO1983 @ 2011.04.10. 12:59)
[b]Forráskód (Source Code)[/b
Úristeen, már vetítik? Hol láttad?
Istenem, annyira várom ezt a filmet, és nem kételkedtem abban, hogy olyan jó lesz, mint ahogy leírtad. De most mégjobban belém ültetted a bogarat
House Of Wax
2011. április 10. 13:15
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Alison Lerman @ 2011.04.10. 11:02)
Álomháború
Tegnapelőtt láttam a moziban, és azt kell mondjam, hogy ilyen még nem volt. Ez volt az első eset, hogy azon gondolkoztam, hogy mikor lesz már vége. Állandóan az órát néztem, és voltak olyan részek, amikor úgy voltam vele, hogy nem bírom tovább, és kimegyek. Főleg, amikor a csajok magassarkúban, és neccharisnyákban lövöldözték a robotkatonákat, de persze sosem sérülnek meg!!
10/3
Tegnapelőtt láttam a moziban, és azt kell mondjam, hogy ilyen még nem volt. Ez volt az első eset, hogy azon gondolkoztam, hogy mikor lesz már vége. Állandóan az órát néztem, és voltak olyan részek, amikor úgy voltam vele, hogy nem bírom tovább, és kimegyek. Főleg, amikor a csajok magassarkúban, és neccharisnyákban lövöldözték a robotkatonákat, de persze sosem sérülnek meg!!
10/3
Azért azt vegyük már figyelembe,, hogy a film zakkantak képzelgéseiről szól...vagyis csak egy zakkantéról. Álomvilág az egész, ahol ugye bármi megtörténhet, nem kell annyira reálisan nézni.
WinterGirl
2011. április 10. 15:20
Országúti ámokfutó
Nem igazán az én műfajom, de néha kell ilyen is. Volt benne egy két meglepő fordulat és a végét sem így képzeltem el, de attól függetlenül jó lett. Sean Beannek jól állt a szerep bár így inkább soha ne jöjjön velem szembe.
Álmodtam is vele rosszat (Egyemmegakicsiszívét amiért ilyen jól játszik
), ej, ej, este valami nagyon mást kell nézni
Valamni jó kis vígjátákot vagy nem tudom
Nem igazán az én műfajom, de néha kell ilyen is. Volt benne egy két meglepő fordulat és a végét sem így képzeltem el, de attól függetlenül jó lett. Sean Beannek jól állt a szerep bár így inkább soha ne jöjjön velem szembe.
2011. április 10. 16:53
Rango.
Jobbra számítottam ,kicsit uncsi volt ,de azért elviselhető.(amúgy meg a 12-es karikát nyugodtan rádobhatták volna mert voltak benne olyan részek amik nem 4-5 éves kölyköknek való, de azért nem volt durva)
Jobbra számítottam ,kicsit uncsi volt ,de azért elviselhető.(amúgy meg a 12-es karikát nyugodtan rádobhatták volna mert voltak benne olyan részek amik nem 4-5 éves kölyköknek való, de azért nem volt durva)
WinterGirl
2011. április 10. 17:28
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
Fűrész 7. 3D-ben!! nagyon félelmetes volt 3D-ben!!!
2011. április 10. 17:36
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Gru.
2011. április 10. 17:53
I am Number 4
Ezt a filmet már régóta várom, és azt hittem, nem lesz nagy durranás. Hatalmasat tévedtem. Minden percét élveztem. A főszereplő kicsit kisfiús, - legalábbis ez az én véleményem - viszont voltak benne olyan részek, amire azt mondtam, Hú. Timothy állati jó volt benne, örültem, hogy valamennyire ő is főszereplő :] :love: A látvány meg tök jó volt. Valamiért nem akarom megadni a max pontszámot, de megadom, mert igazából nincs benne kivetnivalóm.
10/10
Ezt a filmet már régóta várom, és azt hittem, nem lesz nagy durranás. Hatalmasat tévedtem. Minden percét élveztem. A főszereplő kicsit kisfiús, - legalábbis ez az én véleményem - viszont voltak benne olyan részek, amire azt mondtam, Hú. Timothy állati jó volt benne, örültem, hogy valamennyire ő is főszereplő :] :love: A látvány meg tök jó volt. Valamiért nem akarom megadni a max pontszámot, de megadom, mert igazából nincs benne kivetnivalóm.
10/10
2011. április 10. 19:02
ezt néztem most délután. végre sikerült beszerezni egy magyar feliratos verziót.háá valami hihetetlenül jól szórakoztam rajta.tömény 150 percnyi utazás a Csillagok háborúja világába. zseniális archív felvételek a forgatásról,a szereplő válogatásról,őszinte vallomások és visszaemlékezések az alkotóktól és a színészektől.
fantasztikus dokumentumfilm ami betekintést enged a Star Wars kulissza titkaiba. bemutatja hogy micsoda erőfeszítésébe került Lucasnak hogy véghez vigye a lehetetlent.
lehet szeretni vagy utálni George Lucas-t de hogy ez a fazon mit ki nem állt és mit meg nem tett azért hogy elkészítse ezt a filmet az asszem példátlan.
fanoknak egyszerűen kötelező!
Star Wars:Empire of Dreams
10/10
fantasztikus dokumentumfilm ami betekintést enged a Star Wars kulissza titkaiba. bemutatja hogy micsoda erőfeszítésébe került Lucasnak hogy véghez vigye a lehetetlent.
lehet szeretni vagy utálni George Lucas-t de hogy ez a fazon mit ki nem állt és mit meg nem tett azért hogy elkészítse ezt a filmet az asszem példátlan.
fanoknak egyszerűen kötelező!
Star Wars:Empire of Dreams
10/10
2011. április 10. 19:17
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Több mint testőr
Egészen jó kis film volt
Rosszabbra számítottam. Egyedül csak a film vége nem tetszett. Máshogy kellett volna befejezni szerintem
7/10
Egészen jó kis film volt
7/10
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.