A buborék srác
Újabb Jake-alkotás.. Tudtam, hogy tele lesz klisékkel, agyoncsépelt jelenetekkel, és ostoba történettel, de nem számítottam arra, hogy ennyire tetszeni fog.
Hihetetlenül gagyi film, de függetlenül ettől bazi aranyos! Könnyesre nevettem magam egyes jelenetek alatt, egyszerűen hihetetlen vicces film! Lehet, hogy van bennem némi elfogultság Jake miatt, de tényleg nevettető alkotás. A '90-es évek stílusát idézi, kicsit többet vártam volna a képi megjelenítéstől, hiszen nagyjából egyenlő a Cry Baby szintjével, de nem csalódtam. Hetest akartam neki adni, mert csak a gagyi elemekkel volt bajom, semmi mással, de a végén kábé öt percig nevettem, szóval:
8/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. április 04. 20:55
2011. április 04. 21:03
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2011.04.04. 20:55)
A buborék srác
Újabb Jake-alkotás.. Tudtam, hogy tele lesz klisékkel, agyoncsépelt jelenetekkel, és ostoba történettel, de nem számítottam arra, hogy ennyire tetszeni fog.
Hihetetlenül gagyi film, de függetlenül ettől bazi aranyos! Könnyesre nevettem magam egyes jelenetek alatt, egyszerűen hihetetlen vicces film! Lehet, hogy van bennem némi elfogultság Jake miatt, de tényleg nevettető alkotás. A '90-es évek stílusát idézi, kicsit többet vártam volna a képi megjelenítéstől, hiszen nagyjából egyenlő a Cry Baby szintjével, de nem csalódtam. Hetest akartam neki adni, mert csak a gagyi elemekkel volt bajom, semmi mással, de a végén kábé öt percig nevettem, szóval:
8/10
8/10
Hát, nekem ez is a mínuszos filmek kategória
Ma megint megnéztem A múmia filmeket. Egyszerűen megunhatatlanok...
10/10*
2011. április 04. 21:10
Idézet (Christo @ 2011.04.04. 21:03)
Ma megint megnéztem A múmia filmeket. Egyszerűen megunhatatlanok...
10/10*
mekkora filmek azok!
2011. április 04. 21:36
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2011.04.04. 21:10)
mekkora filmek azok!

Jaja, már kívülről tudom mindkettőt.
2011. április 04. 22:02
Idézet (Christo @ 2011.04.04. 21:36)
Jaja, már kívülről tudom mindkettőt.
2 féle szinkron készült az első részhez, amit 2 szó után észrevettem
(Nekem jobban tetszik az első változat). 
uhhh szerintem én az eredeti szinkronos verziót láttam. amikor bejött ez a film rögtön meg is vettem VHS-en az 1-et majd a 2-őt is!
2011. április 04. 23:57
nagyon régóta meg akartam nézni ezt a filmet és csak most sikerült végre tenni is ez ügyben.
szinte az összes fontosabb feldolgozását láttam a Nyomorultaknak a Jean Gabin-est a Gérard Depardieu-öst és a Belmondosat is ami a XX-ik századba ültette át a Hugo történetét.
csak ezt nem sikerült ezidáig megnéznem ami az Amerikai verzió világsztárokkal telepakolva.
Liam Neeson-el Geoffrey Rush-al Uma Thurmannel és Claire Danes-el.
kifejezetten tetszett még akkor is ha nem teljesen hű a regényhez.
Neeson szerintem az összes Jean Valjean közül a legjobb.
Viszont Rush túl sok és gonosz Javertnek. a Malkovich a másik feldolgozásban valahogy jobban át adta a felügyelő furcsa kétes alakját talán könnyebben lehetett vele azonosulni mint ebben a filmben. Itt Javert valóban egy igazi féreg míg a másik filmben Malkovich egy megszállott minden eszközt bevető nyomozó de nem annyira lelketlen mint Rush.
ettől függetlenül nem olyan rossz feldolgozása a regénynek a korszak hangulatát nagyon jól át adja ez a film is.
Nyomorultak.
7.5/10
szinte az összes fontosabb feldolgozását láttam a Nyomorultaknak a Jean Gabin-est a Gérard Depardieu-öst és a Belmondosat is ami a XX-ik századba ültette át a Hugo történetét.
csak ezt nem sikerült ezidáig megnéznem ami az Amerikai verzió világsztárokkal telepakolva.
Liam Neeson-el Geoffrey Rush-al Uma Thurmannel és Claire Danes-el.
kifejezetten tetszett még akkor is ha nem teljesen hű a regényhez.
Neeson szerintem az összes Jean Valjean közül a legjobb.
Viszont Rush túl sok és gonosz Javertnek. a Malkovich a másik feldolgozásban valahogy jobban át adta a felügyelő furcsa kétes alakját talán könnyebben lehetett vele azonosulni mint ebben a filmben. Itt Javert valóban egy igazi féreg míg a másik filmben Malkovich egy megszállott minden eszközt bevető nyomozó de nem annyira lelketlen mint Rush.
ettől függetlenül nem olyan rossz feldolgozása a regénynek a korszak hangulatát nagyon jól át adja ez a film is.
Nyomorultak.
7.5/10
2011. április 05. 21:39
A randiguru
Wáá, imádtam!
Az elején még nem volt szimpatikus ez a "munka", amit Hitch csinál, de aztán rájöttem, hogy jó célból teszi.
Összességében az a tipikus romantic comedy, amit mindenkinek látnia kell.
10/10
Wáá, imádtam!
10/10
2011. április 05. 21:45
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
The Suite Life of Zack and Cody: A Film
Nagyon tetszett, a látvány is nagyszerű és imádtam benne a színészeket. Jó hogy végre film is készült a sorozatból. Sajni még csak felirattal láttam de az is nagyon jó volt
10/10
Nagyon tetszett, a látvány is nagyszerű és imádtam benne a színészeket. Jó hogy végre film is készült a sorozatból. Sajni még csak felirattal láttam de az is nagyon jó volt
10/10
2011. április 05. 22:18
Holnapután
Szeretem a katasztrófafilmeket, de ez az egyik legrosszabb. A látvány rendben volt, a történet nem annyira. A színészek jók voltak, de nem volt egy nagy alkotás, mivel nem kötött le eléggé. Mondhatnám, hogy unalmas volt, mert némiképp igen, de.. egynek elment típus.
6/10
Szeretem a katasztrófafilmeket, de ez az egyik legrosszabb. A látvány rendben volt, a történet nem annyira. A színészek jók voltak, de nem volt egy nagy alkotás, mivel nem kötött le eléggé. Mondhatnám, hogy unalmas volt, mert némiképp igen, de.. egynek elment típus.
6/10
2011. április 05. 23:25
jól szórakoztam végül is ezen a filmen de az igazat megvalva többször meg kellett magam erőltetni mert halvány gőzöm sem volt hogy mi is történik éppen a filmben!
értetlenül néztem több alkalommal is!
olyan érzésem volt a filmet nézve mintha Tim Roth és Gary Oldman durván be volnának tépve és bekeveredtek volna egy Hamlet színdarabba mint Rosencrantz és Guildenstern!
a párbeszédek marha jók de néha követhetetlen volt számomra.
legjobban Rosencrantz flessjei tetszettek pl.a papír repülője,a gravitációs elmélet az almával a transzvesztita pózolása a szeme előtt stb.ezeken pusztultam.
Rosencrantz és Guildenstern halott.
6.5/10
olyan érzésem volt a filmet nézve mintha Tim Roth és Gary Oldman durván be volnának tépve és bekeveredtek volna egy Hamlet színdarabba mint Rosencrantz és Guildenstern!
legjobban Rosencrantz flessjei tetszettek pl.a papír repülője,a gravitációs elmélet az almával a transzvesztita pózolása a szeme előtt stb.ezeken pusztultam.
6.5/10
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. április 05. 23:28
|
|
Christo |
|
Serenity
Nagyon szeretem a sci-fiket, de nagyon válogatós is vagyok az ilyen filmek terén. A Serenity-t szeretem. Izgalmas movie, a sorozat is jó volt (Firefly), kár hogy rövidre sikeredett. Nathan pedig
10/10
Nagyon szeretem a sci-fiket, de nagyon válogatós is vagyok az ilyen filmek terén. A Serenity-t szeretem. Izgalmas movie, a sorozat is jó volt (Firefly), kár hogy rövidre sikeredett. Nathan pedig
10/10
2011. április 06. 13:09
|
|
Christo |
|
Life as We Know It
Aranyos film volt. Lehet, hogy Heigl kisasszony lesz az új Aniston, ha tovább folytatja az ilyen cuki romantikus vígjátékokat. Felőlem tegye, én élvezem a filmjeit.
10/9, a nagyon kiszámítható vég miatt. Oké, hogy hollywoodi film, de jobban is megcsavarhatták volna.
Aranyos film volt. Lehet, hogy Heigl kisasszony lesz az új Aniston, ha tovább folytatja az ilyen cuki romantikus vígjátékokat. Felőlem tegye, én élvezem a filmjeit.
10/9, a nagyon kiszámítható vég miatt. Oké, hogy hollywoodi film, de jobban is megcsavarhatták volna.
House Of Wax
2011. április 06. 13:15
Idézet (gonzales7 @ 2011.04.05. 23:25)
jól szórakoztam végül is ezen a filmen de az igazat megvalva többször meg kellett magam erőltetni mert halvány gőzöm sem volt hogy mi is történik éppen a filmben!
6.5/10

6.5/10

Én ezt a filmet akartam már egy ideje megnézni, csak nem emlékeztem a címére. Valahol láttam a borítót és nem rémlett a film címe. Azt mondod 'mintha belekevarodtak volna egy Hamlet színdarabba'?
Ezt muszáj vagyok akkor megnézni, sürgősen.
Köszi a tippet
2011. április 06. 13:20
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Alison Lerman
2011. április 06. 13:32
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2011.04.05. 23:25)
6.5/10

6.5/10

Ez a kedvenc filmem! Már láttam vagy milliószor! Én imádom, hogy ilyen agybeteg és néhol zavaros.
2011. április 06. 15:24
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Hírnök 2
Hát nem sok értelme volt. Habár az első részt nem láttam mert Kristen Stewart a főszereplőbe benne , nem tudom összefügg - e a kettő.
A színészi játék sem valami sokat mondó . Meg már magát a címét sem értettem
Hogy jön ide a Hírnök cím ? Szerintem jobban passzolt volna a filmhez a Madárijesztő cím , igaz prózaibb lett volna , de így legalább értelme lenne .
2/10
Hát nem sok értelme volt. Habár az első részt nem láttam mert Kristen Stewart a főszereplőbe benne , nem tudom összefügg - e a kettő.
A színészi játék sem valami sokat mondó . Meg már magát a címét sem értettem
2/10
2011. április 06. 17:49
Jóravaló feleség
Általában filmek alatt születnek bennem bizonyos értékelések, és tudom, mi körül fogok pontozni. Ez a film azonban semmit sem váltott ki belőlem. Tulajdonképpen átérzem a vágyakozást, amit Aniston érzett Gyllenhaal felé, és ez az alkotás tökéletes példája a bűntudat testet öltő méreteinek, azonban mégis olyan semmilyen film. A depressziós, magányos srác, aki az elején még kedves és ragaszkodó, kezd félelmetessé, gyerekessé és rögeszmékkel teli emberré válni - ami elég taszító. Azt hiszem, ez az egyik leggyengébb Aniston-film. Nem volt túl sok varázs az alakításában, és a történet sem volt hű de frappáns. Mindenesetre a végkifejlet még engem is meg tudott lepni.
Nem is tudom..
6/10
Általában filmek alatt születnek bennem bizonyos értékelések, és tudom, mi körül fogok pontozni. Ez a film azonban semmit sem váltott ki belőlem. Tulajdonképpen átérzem a vágyakozást, amit Aniston érzett Gyllenhaal felé, és ez az alkotás tökéletes példája a bűntudat testet öltő méreteinek, azonban mégis olyan semmilyen film. A depressziós, magányos srác, aki az elején még kedves és ragaszkodó, kezd félelmetessé, gyerekessé és rögeszmékkel teli emberré válni - ami elég taszító. Azt hiszem, ez az egyik leggyengébb Aniston-film. Nem volt túl sok varázs az alakításában, és a történet sem volt hű de frappáns. Mindenesetre a végkifejlet még engem is meg tudott lepni.
Nem is tudom..
6/10
2011. április 06. 18:35
Idézet (kateblock @ 2011.04.06. 13:15)
Én ezt a filmet akartam már egy ideje megnézni, csak nem emlékeztem a címére. Valahol láttam a borítót és nem rémlett a film címe. Azt mondod 'mintha belekevarodtak volna egy Hamlet színdarabba'?
Köszi a tippet
Köszi a tippet
érdemes megnézni!
de a párbeszédek egyszerűen zseniálisak!
és javaslom (pedig nem szoktam) de mindenképp szinkronosan nézd meg Kaszás Attila-Tim Roth, Selmeczi Roland-Gary Oldman, Szakácsi Sándor-Richard Dreyfuss,!
kateblock
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.