Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 02. 17:23 #3081
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Mizi @ 2011.11.02. 16:58)
Fekete hattyú 10/10
Fogalmam sincs, hogy hányszor láttam már. Az viszont biztos, hogy zseniális és megunhatatlan. smileeee.gif

Micsoda gyöngyszem, ugye? Egyszerűen B-R-I-L-L-I-Á-N-S smileeee.gif
8 felhasználónak tetszik: tya04, Eszter655, Domcicc, SweetBlair., lizz, janet7, Coco Selly, csicsi20
2011. november 02. 17:34 #3082
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Éjfélkor Párizsban
Rachel legújabb filmje.Egyszerűen imádom.Owennel jó párost alkotnak.De talán azért tetszik a legjobban,mert időutazást tehetünk az 1920-as évekbe.heart.gif
10/10

Kihívás
Az egyik kedvenc filmem az Olsen ikrektől.
De az összeset imádom...nemsokára sort kerítek a többi filmjük újranézésére,egészen 1992-től.
10/10

Sivatagi rémálom
Kedvenc horrorfilmjeim közé tartozik,bár az összes Stephen King filmet szeretem,de ezt különösképpen.
Imádom Desperation(reménytelenség) város szürreális valóságát. biggrin.gif
10/9
4 felhasználónak tetszik: tya04, SweetBlair., janet7, kriszti145
2011. november 02. 17:37 #3083
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (Eszter655 @ 2011.11.02. 17:34)
Éjfélkor Párizsban
Rachel legújabb filmje.Egyszerűen imádom.Owennel jó párost alkotnak.De talán azért tetszik a legjobban,mert időutazást tehetünk az 1920-as évekbe.heart.gif
10/10

Nagy Allen-fanként érdekel, bár a színészgárdát kissé furcsállom. Vegyes kritikákat kapott, valaki dicséri, valaki pedig a Férjek és feleségek utáni mélyrepülés részének tulajdonítja, Te ajánlod? biggrin.gif
2011. november 02. 18:00 #3084
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Thor

Megpróbáltam, nem jött be. Nem rossz, de nem is a legjobb. Kiszámítható történet. Natalie Portman olyan tehetséges színésznő, nem tudtak volna ennél értékesebb karaktert írni számára? fear.gif Ez nem Natalie-nak való, ő ennél SOKKAL többre is képes. Tetszett a megvalósítás és Isten áldja Kenneth Branagh rendezői vénáját, de még egy ilyet inkább ne csináljon. Ne és ne. Akkor inkább ne csináljon semmit vagy menjen 'vissza' az audiodrámák világába. Sajnálom, hogy egy jó, 4 részes audiódrámát dobott vissza ezért. Nem érte meg. mellow.gif

Much Ado About Nothing (Sok hűhó semmiért)

Hétvégén olvastam a könyvet és meghozta a kedvem a filmváltozathoz. Nem a legjobb Shakespeare mű, a filmváltozat sem nagyon tetszik, Kenneth rendezőnek nem a legjobb. mellow.gif Reméljük, hogy a 2011-es, nemsokára DVD-n megjelenő változat *tenyeret dörzsöl* jobb lesz. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: SweetBlair.
2011. november 02. 18:03 #3085
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.11.02. 17:23)
Micsoda gyöngyszem, ugye? Egyszerűen B-R-I-L-L-I-Á-N-S  smileeee.gif

Ahogy mondod. Soha nem találkoztam még ezelőtt ilyen nagyszerű filmmel. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: tya04, ophely88, lizz
2011. november 02. 19:16 #3086
- törölt felhasználó -    
Insidious
James és Leigh megint alkottak meghajolo.gif Hát ez a film aztán adta rendesen. Minden megvolt benne, amitől majd besz@rok biggrin.gif A sztori sem volt utolsó, a fordulatok meg már megszokottak a Fűrész alkotójainak filmjeiben. A képi világ is nagyon tetszett.
10/10
2 felhasználónak tetszik: SweetBlair., Christo
2011. november 02. 19:50 #3087
- törölt felhasználó -    
Hide and Seek/ Bújócska
Dakota és Robert DeNiro meghajolo.gif
Egy jó történet, jó színészekkel. 10/10

Tarzan 1-2
Egyáltalán nem elékeztem rá, hogy valaha láttam, pedig elvileg családi mozizás volt még anno. A lényeg, hogy aranyos film volt, mind2 részét imádtam. 10/10

Ace Ventura 1-2
Velem egy idős film, de még mindig a legjobb vígjáték. 10/10
6 felhasználónak tetszik: Fanni00, House Of Wax, thunderbird, Adri98, Domcicc, janet7
2011. november 02. 20:07 #3088
Fanni00
Fanni00

Státusz"So fuck you,you can go cry me an ocean and leave me be...."
Hozzászólás: 4116
Csatolások: 1483
Azonosító: 126355
Könnyű nőcske
Tetszett. Nagyon tetszett. Ez az első film amit láttam Emmától,de nagyon tetszett az alakítása. Biztos,hogy a többi filmjét is megnézem. Egyébként valamiért rosszabbra számítottam,így kellemesen csalódtam benne. Igaz nem került be a kedvenc filmjeim közé,de tetszett.
10/8

Nász-ajánlat
Ez egy fokkal kevésbé tetszett,de ez is jó. Tetszik a története is. Igazán nem is tudnék mit hozzáfűzni,megnéztem jó volt,elment egynek,de nem nagy szám (számomra).
10/7

Förtelmes főnökök
Na,ez nagyon tetszett. Igaz,láttam már jobb vígjátékot is,de ez is megnevettetett nem egyszer. Tökéletesen megfelelt délutáni filmnézésnek. Jó film ez. smileeee.gif
10/9
5 felhasználónak tetszik: thunderbird, House Of Wax, pillajunior, Eszter655, kriszti145
2011. november 02. 20:09 #3089
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sugarbabes @ 2011.10.29. 11:45)
Paranormal Activity
Nekem nagyon tetszett a film, ötletes, és egyben ijesztő is volt. Igaz alig láttam a filmből valamit, mivel egy plüss póni mögül néztem. Én úgy gondolom, hogy ezt a filmet leforgatni, biztosan ijesztő volt. Kíváncsi leszek a 2. részére, hogy mit lehetne ebből még kihozni.
10/10

Nem csak 2., már 3. része is van. wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Adri98, SweetBlair.
2011. november 02. 21:25 #3090
- törölt felhasználó -    
Bombák földjén - 10/3

Ez a film arról szól, hogy a hős amerikai katonák hogyan oldanak meg olyan problémákat, amik nélkülük nem is léteznének. Arról, hogy vannak olyan emberek, akiknek a háború a lételemük, ezért tesznek is arról, hogy ne maradjanak munka nélkül.
A film szerkezete töredezett, gyakorlatilag a jelenetek közti folytonosságot csupán a szereplők biztosítják - mint a Charlie angyalaiban. A szereplők jellemrajza is körülbelül olyan árnyalt, mint egy brazil szappanoperában.
Elhiszem, hogy az amerikaiaknak egyfajta önigazolásra van szükségük az iraki jelenlétükkel kapcsolatban, és hogy emiatt Oscar díjakat osztogatnak. Ettől ez a történet még nem szól semmiről - hacsak arról nem, hogy a béketeremtés nevében hogyan lehet békés embereket háborúra kényszeríteni...
A film nem nagy veszteség annak, aki még nem látta. Egyszerűen még dokumentum filmnek is alig állja meg a helyét. Ha háborús kategóriába tartozik, hát annak is gyenge. Egy HBO minisorozat egyetlen része önmagában is jobb. Akció kategória fel sem merülhetne. Az pedig, hogy ennyi díjat kapott, egyszerűen megmagyarázhatatlan. Olyasmi mintha Magyarországon csináltak volna egy filmet mondjuk a szabadságharcról és Magyar lenne a bírák többsége. Annyi a különbség, hogy a szabadságharcban nem kell túlozni. De ebben a "film"-ben erőltetetten mindenki aki nem amerikai, az terrorista bombagyáros sunyi gyilkos erkölcstelen vadember szinte kivétel nélkül. Míg az amcsik a szegény lélekhasadt hősök, akik az életüket kockáztatják, hogy megvédjék a világot a sufni bombáktól. Tipikus amerikai önfényezős film, amit megszórtak sok díjjal, hogy méginkább megveregessék saját "hősies" vállukat. Igazából kéne egy kategória, hogy a legkevesebb eseménnyel töltött játékidő. Na abban ez lenne az etalon.
2 felhasználónak tetszik: Running Fool, tya04
2011. november 02. 22:53 #3091
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Idézet (tya04 @ 2011.11.02. 17:37)
Nagy Allen-fanként érdekel, bár a színészgárdát kissé furcsállom. Vegyes kritikákat kapott, valaki dicséri, valaki pedig a Férjek és feleségek utáni mélyrepülés részének tulajdonítja, Te ajánlod? biggrin.gif

Én kifejezetten ajánlom,Neked is,mint filmgeek.
Érdekelne,hogy Te mit mondasz róla...szóval ha teheted nézd meg nyugodtan.
Igaz,a színészgárda kicsit furcsa.Rachel mellé jobban eltudtam volna képzelni Justin Bartha-t. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. november 02. 23:30 #3092
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Paranormal activity 9/10

Ezt még a halloweeni bulin néztük meg a barátaimmal laugh.gif Mivel az egyik barátom előre mondta durva részeket így kb végigröhögtük az egészet rohog.gif Az viszont biztos hogy egyedül nem merném megnézni, mert elég durva film, lényeg hogy horrorhoz méltóan elég félelmetes.
5 felhasználónak tetszik: tya04, Adri98, Fanni00, janet7, Eszter655
2011. november 02. 23:54 #3093
Gabor28
Gabor28
Mr. Sunshine
Hozzászólás: 2116
Csatolások: 18119
Azonosító: 33038
The Sweetest Thing/ Édes kis semmiség
Oké tudom, hogy ez amolyan igazi csajos film, de én szeretem. Már vagy 5* láttam és még mindig szétröhögöm magam rajta, főleg az esküvős jelenetnél. biggrin.gif Igazából szerintem semmivel nem emelkedik ki a limonádé filmek közül, nekem mégis bejön, főleg az egyik szereplő miatt ugye.
7/10
6 felhasználónak tetszik: Domcicc, SmileyZ, Fanni00, janet7, Eszter655, Coco Selly
2011. november 03. 03:05 #3094
- törölt felhasználó -    
Idézet (Norah @ 2011.11.02. 21:25)
Bombák földjén - 10/3 
Ez a film arról szól, hogy a hős amerikai katonák hogyan oldanak meg olyan problémákat, amik nélkülük nem is léteznének. Arról, hogy vannak olyan emberek, akiknek a háború a lételemük, ezért tesznek is arról, hogy ne maradjanak munka nélkül.
A film szerkezete töredezett, gyakorlatilag a jelenetek közti folytonosságot csupán a szereplők biztosítják - mint a Charlie angyalaiban. A szereplők jellemrajza is körülbelül olyan árnyalt, mint egy brazil szappanoperában.
Elhiszem, hogy az amerikaiaknak egyfajta önigazolásra van szükségük az iraki jelenlétükkel kapcsolatban, és hogy emiatt Oscar díjakat osztogatnak. Ettől ez a történet még nem szól semmiről - hacsak arról nem, hogy a béketeremtés nevében hogyan lehet békés embereket háborúra kényszeríteni... 
A film nem nagy veszteség annak, aki még nem látta. Egyszerűen még dokumentum filmnek is alig állja meg a helyét. Ha háborús kategóriába tartozik, hát annak is gyenge. Egy HBO minisorozat egyetlen része önmagában is jobb. Akció kategória fel sem merülhetne. Az pedig, hogy ennyi díjat kapott, egyszerűen megmagyarázhatatlan. Olyasmi mintha Magyarországon csináltak volna egy filmet mondjuk a szabadságharcról és Magyar lenne a bírák többsége. Annyi a különbség, hogy a szabadságharcban nem kell túlozni. De ebben a "film"-ben erőltetetten mindenki aki nem amerikai, az terrorista bombagyáros sunyi gyilkos erkölcstelen vadember szinte kivétel nélkül. Míg az amcsik a szegény lélekhasadt hősök, akik az életüket kockáztatják, hogy megvédjék a világot a sufni bombáktól. Tipikus amerikai önfényezős film, amit megszórtak sok díjjal, hogy méginkább megveregessék saját "hősies" vállukat. Igazából kéne egy kategória, hogy a legkevesebb eseménnyel töltött játékidő. Na abban ez lenne az etalon.

Látom, nem én vagyok az egyetlen, akinek nem tetszett rohog.gif .
Bevallom őszintén, én szeretem a (jó) háborús filmeket - nem kicsit - , ezért is szándékoztam megnézni eme remekművet (mert azért az a néhány Oscar-díj eléggé beszédes volt). Mi tagadás, pofára estem, úgy ahogy kellett... hatalmas csalódás volt, kicsit olyan érzésem támadt, mintha egy tipikus jenki II. világháborús filmet néznék, ahol Amerika dicső fiai szépek, okosak és bátrak, az ellenség meg természetesen hülye, mint hat pár rendőrcsizma, és gonosz, NAGYON gonosz. Az önfényezéssel csak akkor nincsen gondom, ha nem viszik túlzásba (mert azért valamilyen szinten minden történelmi filmet körülleng a hazafias szellem), vagy ha ellensúlyozzák valamivel (pl. a Ryan közlegény megmentésében a partraszálláshoz hasonló grandiózus jelenetekkel), de itt néha már vártam a naplementét a lobogó zászlóval, meg a többi patriotista maszlagot - drámai zenével aláfestve persze biggrin.gif .
Az eseménytelenség sem tett jót neki, pedig ezt nem szoktam felróni hibának az ilyen műfajú filmeknél. Itt van például Az őrület határán (directed by Terrence Malick),ami háborús filmnek van eladva, pedig a háború csak a háttér, az emberi lélek és őrület boncolgatásának háttere. Nem arról szól, hogy a japcsik meg amcsik, hogy hogyan ölték egymást halomra, hanem ennek a pszichés hátteréről, hogy egyáltalán miért öl az ember, mi motiválja, mitől esik darabokra, mindebből kifolyólag tele agyalással, magában beszélő emberekkel, belassított természeti képekkel, hogy az ember elmerülhessen a saját gondolataiban is, mikor nézi. (Amúgy véleményem szerint szégyen, hogy nem kapott egy Oscart se...)
És még valami: nem azért nem tetszett, mert nem folyt benne literszámra a vér, mert nem röpködtek benne a végtagok, vagy mert nem harcoltak megállás nélkül... az Elit alakulat c. minisorozat sem egy non-stop akciófilm, mégis simán köröket ver erre a filmre.
Röviden: egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet a film, pedig a téma jó lenne, ha egy kicsit másképp állnának hozzá. És hogy miért kapott ennyi nívós díjat? Szimplán azért, hogy James Cameront idegesítsék rohog.gif .

5/10
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. november 03. 08:27 #3095
berki maya
berki maya
új tag

Státuszháááát punk mánia XDDDDDDDDDDDDDDD
Hozzászólás: 60
Csatolások: 3
Azonosító: 157646
doktor hause cool.gif
2011. november 03. 10:36 #3096
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Idézet (berki maya @ 2011.11.03. 08:27)
doktor hause cool.gif

Ez mióta film??Olvasd el a téma címét mielőtt hozzászólnál. omg.gif

Ez a fiúk sorsa

Igaz történeten alapuló film.Már csak a színészek miatt is kötelező megnézni.Leonardo Dicaprio és Robert De Niro fantasztikus színészek,a játékuk eszméletlen volt.Nagyon jól megcsinálták ezt a filmet.
10/9
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, tya04, janet7, Eszter655
2011. november 03. 10:53 #3097
- törölt felhasználó -    
Van Helsing 10/8
Végre valahára sikerült erre a filmre is sort kerítenem. Elég érdekes és izgalmas volt, de azért volt benne pár olyan dolog ami nem igazán tetszett. Például a végét sem így képzeltem el, azt egy kicsit szomorúnak éreztem, de végül is valamilyen szinten méltó befejezésnek lehet nevezni. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: lizz, Christo
2011. november 03. 12:07 #3098
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Az átjáró
Jensen heart.gif És kb ennyi a film pozitívuma. biggrin.gif Elég agyament egy film.
4/10

Sakáltanya
Tízezredjére. Régen imádtam. blush.gif Valami vidámat muszáj volt nézni az előző után, hogy el tudjak aludni, sikerült is, az utolsó 10 percet már a szemhéjamon keresztül néztem. Ettől függetlenül még mindig szeretem, mindig szerettem volna egy hasonló bárt, meg hát LeAnn hangját is. biggrin.gif
8/10
8 felhasználónak tetszik: House Of Wax, wannascream, tya04, SmileyZ, Adri98, ophely88, Eszter655, nicol bellox
2011. november 03. 14:01 #3099
- törölt felhasználó -    
Harry Potter és a Titkok Kamrája: 10/10
még mindig nagyon jó thumbsup.gif és még mindig nem bírom megunni blush.gif
14 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, Adri98, Fanni00, Domcicc, dave095, Twilight6, Holly Keller, Eszter655, The Dark Knight, SweetBlair., chelseagirl18, kriszti145, Coco Selly
2011. november 03. 22:10 #3100
MissD
MissD
visszatérő vendég

Státuszsorozatfüggő
Hozzászólás: 100
Csatolások: 170
Azonosító: 161263
A Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak

Nagy élvezetes film/mese volt. Kicsit vonakodva néztem meg, de nem bántam meg. Nevettem rajta eleget, de nem igazán lepett meg sehol, talán egy egészen csöppet, hogy ki is volt a tolvaj, de amúgy semmi nagy húú nem volt benne. Viszont szerintem a színészek jól hozták a szerepet, a látványvilág is tetszett és remekül vegyítették a görög mitológiát a modern dolgokkal.

10/7
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
710 oldal 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!