Imádom Jackie Chan filmjeit és habár már láttam az összeset ezerszer még mindig ugyan olyan szórakoztatóak mintha most nézném elösszőr.
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. október 30. 11:35
Utoljára Jackie Chan: Első csapás.
Imádom Jackie Chan filmjeit és habár már láttam az összeset ezerszer még mindig ugyan olyan szórakoztatóak mintha most nézném elösszőr.
2011. október 30. 13:49
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Torchwood 4. széria
Most kivételesen szabályt szegek, és a sorozatról írok röpke véleményt.
Mivel most végeztem a széria utolsó részével, így még a hatása alatt állok. Nagyon ajánlanám mindenkinek, hogy nézze meg!
Eszméletlenül izgalmas volt. A sztori: a földön mindenhol ugyanabban az időben elkezdődött valami. Nem halt meg senki. Bármi történt vele. Szíven szúrták, szétrobbant a teste, stb... Csodának tekintették. Ám ahogy egyre több nap telt el, kezdett összeomlani az egészségügy, és sok egyéb hivatal. A "majdnem" holtak egyre többen lettek és nem tudták mit kezdjenek velük. Majd létrehoztak egy területet, ahol kategorizálni kezdték az embereket, és a "majdnem" holtakat élve elégették. Gyilkosság nem létezett.
Itt kezdődik valahol a történet.
Megfűszerezve természetesen Jack Harkness kapitánnyal.
20/10
Mivel most végeztem a széria utolsó részével, így még a hatása alatt állok. Nagyon ajánlanám mindenkinek, hogy nézze meg!
Eszméletlenül izgalmas volt. A sztori: a földön mindenhol ugyanabban az időben elkezdődött valami. Nem halt meg senki. Bármi történt vele. Szíven szúrták, szétrobbant a teste, stb... Csodának tekintették. Ám ahogy egyre több nap telt el, kezdett összeomlani az egészségügy, és sok egyéb hivatal. A "majdnem" holtak egyre többen lettek és nem tudták mit kezdjenek velük. Majd létrehoztak egy területet, ahol kategorizálni kezdték az embereket, és a "majdnem" holtakat élve elégették. Gyilkosság nem létezett.
20/10
1 felhasználónak tetszik:
raspberry
2011. október 30. 13:55
Idézet (csibus0128 @ 2011.10.26. 23:14)
Angyalok és démonok
10/10
Ez egy zseniális film!Mindenki hozta a tökéletes formáját.Csak gratulálni tudok az egész stábnak és persze a könyv írójának, mert nélküle nem jött volna létre ez a mestermű.Tényleg nagyon csodálatos!
10/10
Ez egy zseniális film!Mindenki hozta a tökéletes formáját.Csak gratulálni tudok az egész stábnak és persze a könyv írójának, mert nélküle nem jött volna létre ez a mestermű.Tényleg nagyon csodálatos!
Te valószínűleg nem olvastad a könyvet, azért tetszett neked. Mondtam én, hogy aki nem olvasta, annak tetszeni fog.XD A film háromnegyede eltér a könyvbeli eseményektől, valamint fontos részeket ki is hagytak benne. Ahhoz képest, hogy könyvadaptáció, én mínuszos számokkal tudom értékelni. Szerintem kritikán aluli lett a film.
2011. október 30. 15:35
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Bessie @ 2011.10.30. 13:49)
Torchwood 4. széria
Megfűszerezve természetesen Jack Harkness kapitánnyal.
20/10
20/10
És kíváncsi lennél még több évadra is?
2011. október 30. 15:59
Idézet (tya04 @ 2011.10.27. 16:14)
Az árva
Nagyon kellemes meglepetés volt. A kliséktől eltekintve egy igényes kis horror.
7,5/10
Nagyon kellemes meglepetés volt. A kliséktől eltekintve egy igényes kis horror.
7,5/10
engem komolyan gyomorba vágott ez a film!én egész végig azt hittem hogy olyasmi lesz mint a Jófiú, amiben Macaulay Culkin egy mérhetetlenül gonosz kisfiút játszik!azért egy kicsit hasonló is a két film hangulata!de az Árva végkifejlete az ütősebb!
2011. október 30. 16:35
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.10.30. 15:35)
És kíváncsi lennél még több évadra is?
Mert több nem biztos, hogy lesz ám. 
Tudom, hogy ennek is örülni kellett. Gondolom nem volt nagy nézettsége odaát.
Egyébként mindig szívesen megnézek egy kis Torchwoodot, vagy egy kis Doctor Who-t.
2011. október 30. 16:47
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Bessie @ 2011.10.30. 16:35)
Tudom, hogy ennek is örülni kellett. Gondolom nem volt nagy nézettsége odaát.
Lehet, hogy John pucér teste verte ki náluk a biztosítékot?
Vagy a meleg jelenetek? Nem volt benne olyan sok.
De hát ilyesmit kihagyni nem lehetett. Az már nem Torchwood lett volna.
Egyébként mindig szívesen megnézek egy kis Torchwoodot, vagy egy kis Doctor Who-t.

Ennek az évadnak nagy nézettsége volt, meleg jeleneteket oda meg vissza, rendesen odavágott a többi vele párhuzamosan vetített műsornak, annak ellenére hogy odakint az emberek 'nem csípik' az ilyet. A folytatás nem egyértelmű. A Starz politikai thrillert akar belőle csinálni, kicsit mint az X akták, de most már arról is szó van, hogy hidegre teszik a projektet. Jól belerúgnak a BBC-be, mivel a szerződés mindenben a Starz-ot preferálja. Átvették a sorozatot és úgy cseszték el (szerintem) ahogyan nekik tetszik, szegény Barrowman semmit nem tus csinálni, míg a szerződése köti. RTD egyébként visszaadta a stafétabotot és múlt héten Julia Gardner is úgy nyilatkozott, hogy 'majd az idő eldönti', de azt hiszem te is tudod, hogy amennyiben RTD lemondott a projektről, annak oka van és teljesen mindegy, hogy ki vezsi át tőle, az már nem lesz ugyanaz.
RTD-nek saját műsora lesz Cucumber címmel, újfent melegekről, ha jól tudom egy 10 részes sorozat lenne, aminek semmi köze a TW-hoz. Én az első 2 részt néztem meg és keresztet vetettem rá. Ennyi volt.
2011. október 30. 17:16
A kárhozottak királynője 10/10
Már régóta mag akartam nézni ezt a filmet, de csak most sikerült sort kerítenem rá. Nagyon tetszett, vérbeli vámpírtörténet és nem olyan, mint amilyeneket manapság annyira szeretnek. Ugyan kicsit furcsa volt az Interjú a vámpírral-beli Lestat után ezt a fajta Lestatot látni. De nem volt rossz, sőt nekem ez még jobban is tetszett.
Már régóta mag akartam nézni ezt a filmet, de csak most sikerült sort kerítenem rá. Nagyon tetszett, vérbeli vámpírtörténet és nem olyan, mint amilyeneket manapság annyira szeretnek. Ugyan kicsit furcsa volt az Interjú a vámpírral-beli Lestat után ezt a fajta Lestatot látni. De nem volt rossz, sőt nekem ez még jobban is tetszett.
2011. október 30. 17:30
Változások kora 10/8
Mivel imádom a kosztümös filmeket és RDJ-t, így erre a filmre került a sor. Nagyon szép film, említésre méltó még Meg Ryan egy igazán drámai szerepben!
Nagyon tetszett az a jelenet, amikor a korabeli London makettjét nézik.
Robert Downey jr. göndör parókában is über szexi és bámulatosat alakít. Zseniális szinészi teljesitménye átsegiti a mozit a kevéske döccenőn is. Meglepődtem Meg Ryan-en és Hugh Granten, akikkel kifejezetten hadilábon állok. Őket is csak dícsérni tudnám. Jellemábrázolása hűen formálja meg a főhős karrakterében bekövetkezett pozitiv történéseket, mialatt a rendező igen sokat ad a korhűségre.
Kitűnő film a felnőttkori személyiségfejlődésről.
Mivel imádom a kosztümös filmeket és RDJ-t, így erre a filmre került a sor. Nagyon szép film, említésre méltó még Meg Ryan egy igazán drámai szerepben!
Nagyon tetszett az a jelenet, amikor a korabeli London makettjét nézik.
Robert Downey jr. göndör parókában is über szexi és bámulatosat alakít. Zseniális szinészi teljesitménye átsegiti a mozit a kevéske döccenőn is. Meglepődtem Meg Ryan-en és Hugh Granten, akikkel kifejezetten hadilábon állok. Őket is csak dícsérni tudnám. Jellemábrázolása hűen formálja meg a főhős karrakterében bekövetkezett pozitiv történéseket, mialatt a rendező igen sokat ad a korhűségre.
Kitűnő film a felnőttkori személyiségfejlődésről.
2011. október 30. 17:32
|
|
McPixie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 735 Csatolások: 45 Azonosító: 150024 offline
|
Shrek 1-2-3. 10/10
nagyon tetszett jót röhögtem
nagyon tetszett jót röhögtem
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. október 30. 17:53
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Összegyűjtöttem néhány filmet,amit az utóbbi időben láttam.
Paranormal Activity 3
Igazából ezt nem nevezném horrornak,de voltak részek amikor futkosott a hátamon a szőr...
Csak azoknak tudom ajánlani,akik az előző 2 részt is megnézték.
10/7
Elhurcolva
Barátnőm unszolására lettem elhurcolva(
) a filmre,csak mert Ő Taylor Lautner fan.Én rosszra számítottam,de jó film volt,kifejezetten tetszett.Alapból imádom az ilyen érdekes sztorikat/történeteket.De lehet csak én vagyok kicsit elvont.
10/10
Lopott idő
Kizárólag Amanda és Justin miatt néztem meg.
De annyira nem fogott meg,viszont a szerelmi szálak tetszenek a filmben.
10/6
A dolog
Na ezt a filmet sorolnám horror kategóriába.
Konkrétan az egész film alatt reszkedtem.
10/8
Fehér zaj
Ezt a filmet először pár éve néztem meg,mert Anyukám munkatársa kölcsön adta.De a napokban újra sort kerítettem a megnézésre.Leginkább akkor paráztam amikor a férfi a kazettát nézi és közben a háttérben alakok mászkálnak,és a sikolyok...
Egyet ajánlok,este sose nézzétek.
10/6
Fertőzés
Ezt filmet is csak egy személy,Gwyneth Paltrow miatt néztem meg.Egyátalán nem tetszett,pedig általában tetszenek az ilyen "beteg" ötletek.
10/5
Az árva
Zseniális film.Már 100-szor láttam,de megunhatatlan.
Imádom,főleg a csattanót a végén.
10/10
Delfined kaland
Cuki film volt,és különben is,imádom a delfineket.
10/8
Marley meg én
Vígjáték kategóriában van,de szerintem nem volt annyira vicces főleg a vége,de ettől független imádtam.
10/9
Paranormal Activity 3
Igazából ezt nem nevezném horrornak,de voltak részek amikor futkosott a hátamon a szőr...
Csak azoknak tudom ajánlani,akik az előző 2 részt is megnézték.
10/7
Elhurcolva
Barátnőm unszolására lettem elhurcolva(
10/10
Lopott idő
Kizárólag Amanda és Justin miatt néztem meg.
De annyira nem fogott meg,viszont a szerelmi szálak tetszenek a filmben.
10/6
A dolog
Na ezt a filmet sorolnám horror kategóriába.
Konkrétan az egész film alatt reszkedtem.
10/8
Fehér zaj
Ezt a filmet először pár éve néztem meg,mert Anyukám munkatársa kölcsön adta.De a napokban újra sort kerítettem a megnézésre.Leginkább akkor paráztam amikor a férfi a kazettát nézi és közben a háttérben alakok mászkálnak,és a sikolyok...
Egyet ajánlok,este sose nézzétek.
10/6
Fertőzés
Ezt filmet is csak egy személy,Gwyneth Paltrow miatt néztem meg.Egyátalán nem tetszett,pedig általában tetszenek az ilyen "beteg" ötletek.
10/5
Az árva
Zseniális film.Már 100-szor láttam,de megunhatatlan.
Imádom,főleg a csattanót a végén.
10/10
Delfined kaland
Cuki film volt,és különben is,imádom a delfineket.
10/8
Marley meg én
Vígjáték kategóriában van,de szerintem nem volt annyira vicces főleg a vége,de ettől független imádtam.
10/9
2011. október 30. 21:27
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (ophely88 @ 2011.10.30. 16:47)
Ennek az évadnak nagy nézettsége volt, meleg jeleneteket oda meg vissza, rendesen odavágott a többi vele párhuzamosan vetített műsornak, annak ellenére hogy odakint az emberek 'nem csípik' az ilyet. A folytatás nem egyértelmű. A Starz politikai thrillert akar belőle csinálni, kicsit mint az X akták, de most már arról is szó van, hogy hidegre teszik a projektet. Jól belerúgnak a BBC-be, mivel a szerződés mindenben a Starz-ot preferálja. Átvették a sorozatot és úgy cseszték el (szerintem) ahogyan nekik tetszik, szegény Barrowman semmit nem tus csinálni, míg a szerződése köti. RTD egyébként visszaadta a stafétabotot és múlt héten Julia Gardner is úgy nyilatkozott, hogy 'majd az idő eldönti', de azt hiszem te is tudod, hogy amennyiben RTD lemondott a projektről, annak oka van és teljesen mindegy, hogy ki vezsi át tőle, az már nem lesz ugyanaz.
RTD-nek saját műsora lesz Cucumber címmel, újfent melegekről, ha jól tudom egy 10 részes sorozat lenne, aminek semmi köze a TW-hoz. Én az első 2 részt néztem meg és keresztet vetettem rá. Ennyi volt.
Miért kell minden jó dolgot szétcseszni???
Idióta amerikaiak
2011. október 30. 21:54
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Bessie @ 2011.10.30. 21:27)
Miért kell minden jó dolgot szétcseszni???
Idióta amerikaiak

Idióta amerikaiak
Nagyon jó kérdés. Szerintem a probléma onnan ered, hogy semmi ötletük sincs, ezért vásárolják fel máshonnan az alapanyagot. Mivel ők adják bele a több lét, beleszólhatnak a történet írásába és megvalósításába. Ez két oldalú dolog, az egyik fél nagyobb népszerűséget akar plusz válság is van, törölni nem akarják a produktumot, ezért muszáj cooperálni velük, hiszen náluk van pénz.
Figyelj, ehhez érzék kell.
Késő bánat Bessie, sajnálom. Én már akkor tudtam, mikor kiderült, hogy a Starz veszi át, hogy ebből bukás lesz. Jobb ha belenyugszol, a TW-nak annyi, de Jack még mehet a DW-ba
2011. október 30. 22:02
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Megint 17 olyan jo film
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.