Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 30. 11:35 #3001
- törölt felhasználó -    
Utoljára Jackie Chan: Első csapás. wub.gif
Imádom Jackie Chan filmjeit és habár már láttam az összeset ezerszer még mindig ugyan olyan szórakoztatóak mintha most nézném elösszőr.
2011. október 30. 11:45 #3002
Lausz
Lausz
Az egyetlen aki a boldogságod útjában áll, az te magad vagy.

StátuszMebi oso na hit choda op nodotaim. (May we meet again) - Lincoln
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1975
Csatolások: 90
Azonosító: 154541
iParty With Victorius
2011. október 30. 11:59 #3003
PéZsé13
PéZsé13
új tag

StátuszA tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.:D
Hozzászólás: 69
Csatolások: 7
Azonosító: 146392
Egy nap meghajolo.gif meghajolo.gif
2011. október 30. 13:49 #3004
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Torchwood 4. széria
Most kivételesen szabályt szegek, és a sorozatról írok röpke véleményt.
Mivel most végeztem a széria utolsó részével, így még a hatása alatt állok. Nagyon ajánlanám mindenkinek, hogy nézze meg!
Eszméletlenül izgalmas volt. A sztori: a földön mindenhol ugyanabban az időben elkezdődött valami. Nem halt meg senki. Bármi történt vele. Szíven szúrták, szétrobbant a teste, stb... Csodának tekintették. Ám ahogy egyre több nap telt el, kezdett összeomlani az egészségügy, és sok egyéb hivatal. A "majdnem" holtak egyre többen lettek és nem tudták mit kezdjenek velük. Majd létrehoztak egy területet, ahol kategorizálni kezdték az embereket, és a "majdnem" holtakat élve elégették. Gyilkosság nem létezett.
Itt kezdődik valahol a történet. biggrin.gif Megfűszerezve természetesen Jack Harkness kapitánnyal. wub.gif rohog.gif
20/10
1 felhasználónak tetszik: raspberry
2011. október 30. 13:55 #3005
- törölt felhasználó -    
Idézet (csibus0128 @ 2011.10.26. 23:14)
Angyalok és démonok
10/10
Ez egy zseniális film!Mindenki hozta a tökéletes formáját.Csak gratulálni tudok az egész stábnak és persze a könyv írójának, mert nélküle nem jött volna létre ez a mestermű.Tényleg nagyon csodálatos!

Te valószínűleg nem olvastad a könyvet, azért tetszett neked. Mondtam én, hogy aki nem olvasta, annak tetszeni fog.XD A film háromnegyede eltér a könyvbeli eseményektől, valamint fontos részeket ki is hagytak benne. Ahhoz képest, hogy könyvadaptáció, én mínuszos számokkal tudom értékelni. Szerintem kritikán aluli lett a film.
4 felhasználónak tetszik: csicsi20, Domcicc, kriszti145, lizz
2011. október 30. 14:58 #3006
- törölt felhasználó -    
Pánikszoba: 10/10
Párizsból szeretettel: 10/10
Amerika Kapitánya: Az első bosszúálló: 6/10
5 felhasználónak tetszik: Adri98, House Of Wax, Eszter655, rachella, Fanni00
2011. október 30. 15:04 #3007
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Törés
Most nem fejtem ki.
8/10
2 felhasználónak tetszik: Holly Keller, aceventura
2011. október 30. 15:35 #3008
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Bessie @ 2011.10.30. 13:49)
Torchwood 4. széria
Most kivételesen szabályt szegek, és a sorozatról írok röpke véleményt.
Mivel most végeztem a széria utolsó részével, így még a hatása alatt állok. Nagyon ajánlanám mindenkinek, hogy nézze meg!
Eszméletlenül izgalmas volt. A sztori: a földön mindenhol ugyanabban az időben elkezdődött valami. Nem halt meg senki. Bármi történt vele. Szíven szúrták, szétrobbant a teste, stb... Csodának tekintették. Ám ahogy egyre több nap telt el, kezdett összeomlani az egészségügy, és sok egyéb hivatal. A "majdnem" holtak egyre többen lettek és nem tudták mit kezdjenek velük. Majd létrehoztak egy területet, ahol kategorizálni kezdték az embereket, és a "majdnem" holtakat élve elégették. Gyilkosság nem létezett. 
Itt kezdődik valahol a történet. biggrin.gif Megfűszerezve természetesen Jack Harkness kapitánnyal. wub.gif  rohog.gif 
20/10

És kíváncsi lennél még több évadra is? biggrin.gif Mert több nem biztos, hogy lesz ám. pardon.gif
2011. október 30. 15:59 #3009
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2011.10.27. 16:14)
Az árva
Nagyon kellemes meglepetés volt. A kliséktől eltekintve egy igényes kis horror.
7,5/10

engem komolyan gyomorba vágott ez a film!én egész végig azt hittem hogy olyasmi lesz mint a Jófiú, amiben Macaulay Culkin egy mérhetetlenül gonosz kisfiút játszik!azért egy kicsit hasonló is a két film hangulata!de az Árva végkifejlete az ütősebb! meghajolo.gif
5 felhasználónak tetszik: tya04, Eszter655, csicsi20, saii, Bessie
2011. október 30. 16:35 #3010
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (ophely88 @ 2011.10.30. 15:35)
És kíváncsi lennél még több évadra is?  biggrin.gif Mert több nem biztos, hogy lesz ám. pardon.gif

Tudom, hogy ennek is örülni kellett. Gondolom nem volt nagy nézettsége odaát. dry.gif Lehet, hogy John pucér teste verte ki náluk a biztosítékot? _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif Vagy a meleg jelenetek? Nem volt benne olyan sok. blush.gif De hát ilyesmit kihagyni nem lehetett. Az már nem Torchwood lett volna.
Egyébként mindig szívesen megnézek egy kis Torchwoodot, vagy egy kis Doctor Who-t. wub.gif wub.gif wub.gif
2011. október 30. 16:47 #3011
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Bessie @ 2011.10.30. 16:35)
Tudom, hogy ennek is örülni kellett. Gondolom nem volt nagy nézettsége odaát. dry.gif Lehet, hogy John pucér teste verte ki náluk a biztosítékot? _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif Vagy a meleg jelenetek? Nem volt benne olyan sok. blush.gif De hát ilyesmit kihagyni nem lehetett. Az már nem Torchwood lett volna.
Egyébként mindig szívesen megnézek egy kis Torchwoodot, vagy egy kis Doctor Who-t. wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ennek az évadnak nagy nézettsége volt, meleg jeleneteket oda meg vissza, rendesen odavágott a többi vele párhuzamosan vetített műsornak, annak ellenére hogy odakint az emberek 'nem csípik' az ilyet. A folytatás nem egyértelmű. A Starz politikai thrillert akar belőle csinálni, kicsit mint az X akták, de most már arról is szó van, hogy hidegre teszik a projektet. Jól belerúgnak a BBC-be, mivel a szerződés mindenben a Starz-ot preferálja. Átvették a sorozatot és úgy cseszték el (szerintem) ahogyan nekik tetszik, szegény Barrowman semmit nem tus csinálni, míg a szerződése köti. RTD egyébként visszaadta a stafétabotot és múlt héten Julia Gardner is úgy nyilatkozott, hogy 'majd az idő eldönti', de azt hiszem te is tudod, hogy amennyiben RTD lemondott a projektről, annak oka van és teljesen mindegy, hogy ki vezsi át tőle, az már nem lesz ugyanaz. mellow.gif
RTD-nek saját műsora lesz Cucumber címmel, újfent melegekről, ha jól tudom egy 10 részes sorozat lenne, aminek semmi köze a TW-hoz. Én az első 2 részt néztem meg és keresztet vetettem rá. Ennyi volt. mellow.gif
2011. október 30. 17:16 #3012
- törölt felhasználó -    
A kárhozottak királynője 10/10
Már régóta mag akartam nézni ezt a filmet, de csak most sikerült sort kerítenem rá. Nagyon tetszett, vérbeli vámpírtörténet és nem olyan, mint amilyeneket manapság annyira szeretnek. Ugyan kicsit furcsa volt az Interjú a vámpírral-beli Lestat után ezt a fajta Lestatot látni. De nem volt rossz, sőt nekem ez még jobban is tetszett. wink.gif
8 felhasználónak tetszik: ophely88, csicsi20, tya04, Domcicc, lizz, s.t.a.r., funny18, House Of Wax
2011. október 30. 17:30 #3013
- törölt felhasználó -    
Változások kora 10/8

Mivel imádom a kosztümös filmeket és RDJ-t, így erre a filmre került a sor. Nagyon szép film, említésre méltó még Meg Ryan egy igazán drámai szerepben!
Nagyon tetszett az a jelenet, amikor a korabeli London makettjét nézik.
Robert Downey jr. göndör parókában is über szexi és bámulatosat alakít. Zseniális szinészi teljesitménye átsegiti a mozit a kevéske döccenőn is. Meglepődtem Meg Ryan-en és Hugh Granten, akikkel kifejezetten hadilábon állok. Őket is csak dícsérni tudnám. Jellemábrázolása hűen formálja meg a főhős karrakterében bekövetkezett pozitiv történéseket, mialatt a rendező igen sokat ad a korhűségre.
Kitűnő film a felnőttkori személyiségfejlődésről.
4 felhasználónak tetszik: tya04, Domcicc, pillajunior, funny18
2011. október 30. 17:32 #3014
McPixie
McPixie

StátuszNagykanca 2. Pinguuuuuuuuuuuuuu :D
Hozzászólás: 735
Csatolások: 45
Azonosító: 150024
Shrek 1-2-3. 10/10
nagyon tetszett jót röhögtem
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2011. október 30. 17:53 #3015
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Összegyűjtöttem néhány filmet,amit az utóbbi időben láttam.

Paranormal Activity 3
Igazából ezt nem nevezném horrornak,de voltak részek amikor futkosott a hátamon a szőr...
Csak azoknak tudom ajánlani,akik az előző 2 részt is megnézték.
10/7

Elhurcolva
Barátnőm unszolására lettem elhurcolva( rohog.gif ) a filmre,csak mert Ő Taylor Lautner fan.Én rosszra számítottam,de jó film volt,kifejezetten tetszett.Alapból imádom az ilyen érdekes sztorikat/történeteket.De lehet csak én vagyok kicsit elvont.
10/10

Lopott idő
Kizárólag Amanda és Justin miatt néztem meg.
De annyira nem fogott meg,viszont a szerelmi szálak tetszenek a filmben.
10/6

A dolog
Na ezt a filmet sorolnám horror kategóriába.
Konkrétan az egész film alatt reszkedtem.
10/8

Fehér zaj
Ezt a filmet először pár éve néztem meg,mert Anyukám munkatársa kölcsön adta.De a napokban újra sort kerítettem a megnézésre.Leginkább akkor paráztam amikor a férfi a kazettát nézi és közben a háttérben alakok mászkálnak,és a sikolyok... unsure.gif
Egyet ajánlok,este sose nézzétek.
10/6

Fertőzés
Ezt filmet is csak egy személy,Gwyneth Paltrow miatt néztem meg.Egyátalán nem tetszett,pedig általában tetszenek az ilyen "beteg" ötletek.
10/5

Az árva
Zseniális film.Már 100-szor láttam,de megunhatatlan.
Imádom,főleg a csattanót a végén.
10/10

Delfined kaland
Cuki film volt,és különben is,imádom a delfineket.
10/8

Marley meg én
Vígjáték kategóriában van,de szerintem nem volt annyira vicces főleg a vége,de ettől független imádtam.
10/9
6 felhasználónak tetszik: tya04, Arianaa, Adri98, House Of Wax, kriszti145, Fanni00
2011. október 30. 20:11 #3016
klarii09
klarii09
❀ Prince$$ ❀

Státusz˙ˇ˘°♥ღSemmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság.ღ♥°˘ˇ˙
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 1909
Azonosító: 94878
Napforduló
10/6
Szeretem az ilyen típusú filmeket, de ez egy picit unalmas volt és azt hittem ijedősebb film, de nem. mellow.gif dry.gif
2011. október 30. 21:27 #3017
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (ophely88 @ 2011.10.30. 16:47)
Ennek az évadnak nagy nézettsége volt, meleg jeleneteket oda meg vissza, rendesen odavágott a többi vele párhuzamosan vetített műsornak, annak ellenére hogy odakint az emberek 'nem csípik' az ilyet. A folytatás nem egyértelmű. A Starz politikai thrillert akar belőle csinálni, kicsit mint az X akták, de most már arról is szó van, hogy hidegre teszik a projektet. Jól belerúgnak a BBC-be, mivel a szerződés mindenben a Starz-ot preferálja. Átvették a sorozatot és úgy cseszték el (szerintem) ahogyan nekik tetszik, szegény Barrowman semmit nem tus csinálni, míg a szerződése köti. RTD egyébként visszaadta a stafétabotot és múlt héten Julia Gardner is úgy nyilatkozott, hogy 'majd az idő eldönti', de azt hiszem te is tudod, hogy amennyiben RTD lemondott a projektről, annak oka van és teljesen mindegy, hogy ki vezsi át tőle, az már nem lesz ugyanaz. mellow.gif 
RTD-nek saját műsora lesz Cucumber címmel, újfent melegekről, ha jól tudom egy 10 részes sorozat lenne, aminek semmi köze a TW-hoz. Én az első 2 részt néztem meg és keresztet vetettem rá. Ennyi volt.  mellow.gif

Miért kell minden jó dolgot szétcseszni??? reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif
Idióta amerikaiak grrr.gif grrr.gif grrr.gif
2011. október 30. 21:54 #3018
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Bessie @ 2011.10.30. 21:27)
Miért kell minden jó dolgot szétcseszni??? reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif 
Idióta amerikaiak grrr.gif grrr.gif grrr.gif

Nagyon jó kérdés. Szerintem a probléma onnan ered, hogy semmi ötletük sincs, ezért vásárolják fel máshonnan az alapanyagot. Mivel ők adják bele a több lét, beleszólhatnak a történet írásába és megvalósításába. Ez két oldalú dolog, az egyik fél nagyobb népszerűséget akar plusz válság is van, törölni nem akarják a produktumot, ezért muszáj cooperálni velük, hiszen náluk van pénz. pardon.gif Nem tudom, hogy mire jó az egész és a BBC mikor tanul az esetből. Heti rendszerességgel adnak el nekik projekteket és a TW nem is annyira elcseszett, ennél sokkal rosszabb 'amerikaisított' sorozatot és filmet is láttam már. Nekem sok de nem is annyira vészes, mint más sorozatok.
Figyelj, ehhez érzék kell. biggrin.gif Ritka jól tudnak mindent elcseszni, ami kezük ügyébe kerül, akár sorozat, akár film. A nekik megfelelő ízlésűre alakítják és itt a baj. Nem véletlenül nem vevő szinte senki JELEN esetben a brit humorra, drámára és a .. meleg jelenetekre. Nem hiába különböznek egymástól a brit és amerikai sorozatok. Okkal. Nem érdekel mennyire cseszték el, az bánt de nagyon, hogy nem is adják vissza a projektet, hanem hagyják a süllyesztőben és nem lesz legalább egy normális befejezése .. Vagy a süllyesztőben hagyják és pár év múlva Robert Pattinsonnal remake készül belőle az NBC-re rofl.gif rofl.gif
Késő bánat Bessie, sajnálom. Én már akkor tudtam, mikor kiderült, hogy a Starz veszi át, hogy ebből bukás lesz. Jobb ha belenyugszol, a TW-nak annyi, de Jack még mehet a DW-ba biggrin.gif amennyiben az amcsik megengedik neki fear.gif
2011. október 30. 22:02 #3019
Hajni-Twilight
Hajni-Twilight
Hozzászólás: 809
Csatolások: 294
Azonosító: 147565
Megint 17 olyan jo film thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: Hannuusshh, House Of Wax
2011. október 30. 22:31 #3020
- törölt felhasználó -    
Jackass thumbsup.gif szakadtam _nevet.gif