Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 27. 15:31 #2981
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Nővérem húga 10/10
Sírni akartam, így megnéztem ezt a filmet cray.gif

Honey 2. 10/8
Kat eszméletlenül jól néz ki smileeee.gif Nekem tetszett, bár még az első részt nem láttam blush.gif
1 felhasználónak tetszik: s.t.a.r.
2011. október 27. 16:14 #2982
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Az árva
Nagyon kellemes meglepetés volt. A kliséktől eltekintve egy igényes kis horror.
7,5/10

Péntek 13 (2009)
Ezt viszont végig se néztem. Michael Bay neve intő jel.
3/10
9 felhasználónak tetszik: kriszti03, csicsi20, ophely88, Domcicc, thunderbird, patrícia4, Bessie, gonzales7, janet7
2011. október 27. 19:40 #2983
- törölt felhasználó -    
Betüvető - (Akeelah and the Bee) 10/9

Angolórán néztük ezt a filmet. Eleinte arra gondoltam, hogy de jó, addig sem tanulunk. Aztán ahogy kezdett kibontakozni a történet egyre érdekesebb lett és a vége felé már azt vettem észre, hogy egyre jobban érdekel, hogy mi is lesz végül a szereplőkkel. És úgy gondolom, hogy ez egy olyan film volt, aminek végre olyan vége volt, ami ugyan várható is volt, de legalább a történetet és méltóan zárta le. Azért adok rá csak 9-et, mert azért nem mindig tudta lekötni a figyelmemet. happy.gif
2011. október 27. 21:00 #2984
- törölt felhasználó -    
Én a robot
Nagyon király film,egyik kedvencem biggrin.gif
10/9p
Will nagyon jól alakít,vannak benne poénok,én nem tudom megunni pedig már vagy 100x láttam!
Ajánlom! biggrin.gif
7 felhasználónak tetszik: tya04, House Of Wax, Domcicc, patrícia4, Adri98, Bessie, janet7
2011. október 27. 21:05 #2985
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Johnny English újratöltve

IDE már leírtam, mit gondolok róla, mert most ide röviden nem tudnám kifejteni vegyes érzéseimet. Amúgy 10/7-et megér.
2 felhasználónak tetszik: Fanni00, Bessie
2011. október 28. 08:41 #2986
- törölt felhasználó -    
Más világ (2001) 10/8

A lassú melankólia is lehet erénye egy filmnek, de ez is nézőpont kérdése. Szerintem magával ragadóan sötét és komor film, de ahhoz, hogy valaki ezt értékelni tudja kell hozzá egy bizonyos lelki állapot. A hangulata is óriási, mintha valóban a pokol tornáca lenne. Nicole Kidman: minden elismerésem az övé. Itt is nagyot alakított.
/Kicsit a Hatodik érzésem volt a film végén./
A rendezést tekintve borzasztóan tetszik, hogy egyrészt a félelmetes részek is nagyszerűen lettek tálalva, hiszen mennyi és mennyi filmben láthattuk már, hogy a paranoid hatást ostoba, már-már hihetetlen hanghatásokkal, sötétebbnél sötétebb képekkel vagy éppen undorító lényekkel próbálták elérni… De itt a bizonyíték, hogy nem szükségesek az ilyen mesterkélt dolgok, lehet ezt természetesen is előadni, így pedig a hatás – a magasabb pulzusszám – garantáltan nem marad el.
9 felhasználónak tetszik: Grace Benning, tya04, Domcicc, patrícia4, csicsi20, dave095, Christo, Coco Selly, janet7
2011. október 28. 11:26 #2987
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (Norah @ 2011.10.28. 08:41)
Más világ (2001) 10/8
A lassú melankólia is lehet erénye egy filmnek, de ez is nézőpont kérdése. Szerintem magával ragadóan sötét és komor film, de ahhoz, hogy valaki ezt értékelni tudja kell hozzá egy bizonyos lelki állapot. A hangulata is óriási, mintha valóban a pokol tornáca lenne. Nicole Kidman: minden elismerésem az övé. Itt is nagyot alakított. 
/Kicsit a Hatodik érzésem volt a film végén./
A rendezést tekintve borzasztóan tetszik, hogy egyrészt a félelmetes részek is nagyszerűen lettek tálalva, hiszen mennyi és mennyi filmben láthattuk már, hogy a paranoid hatást ostoba, már-már hihetetlen hanghatásokkal, sötétebbnél sötétebb képekkel vagy éppen undorító lényekkel próbálták elérni… De itt a bizonyíték, hogy nem szükségesek az ilyen mesterkélt dolgok, lehet ezt természetesen is előadni, így pedig a hatás – a magasabb pulzusszám – garantáltan nem marad el.

Ez egy remek film, Amenabar egyik legjobbja meghajolo.gif Én még a Nyisd ki a szemed-et emelném ki, és abban ugyanúgy építenek a csattanóra, bár kissé kaotikusabb az egész. Valóban, van egy kis Hatodik érzék feeling a végén, de a két film teljesen más stílus, kategória. A Belső tenger is ajánlatos, főleg a múltkor vitatott Javier Bardemünk főszereplésével. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, Grace Benning
2011. október 28. 13:25 #2988
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Gilbert Grape

Leo miatt néztem meg,aki mint minden filmjében ebben is bizonyította a tehetségét.Fantasztikus színész,bármilyen szerepben megállja a helyét.A főszereplő Jonny Depp volt akinek ugyebár nem kell ragozni a tehetségét. heart.gif
Annyira nem ragadott magával a történet,szép film volt,de tuti nem nézem meg többször.Nem is igazán tudnék róla mit mondani...
10/8 - a színészek miatt.
1 felhasználónak tetszik: pillajunior
2011. október 28. 13:43 #2989
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
Lopott idő
tegnap láttam a moziban a film nagyon jó volt engem az Eredetre emlékeztetett viszont egy baj volt a mozival hogy kb minden huszadik percben megszólalt a tűz riasztó párszor meg is állították a filmet ez kicsit nagyon zavaró volt főleg amikor öt percen keresztűl szólt már vártam hogy mikor lesz vége a filmnek pedig tényleg nagyon jó film volt
10/10
1 felhasználónak tetszik: patrícia4
2011. október 28. 19:03 #2990
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Halálos Kitérő 4 * Wrong Turn 4
Nagyon sokáig volt a gépemen, szóval úgy döntöttem beiktatom biggrin.gif
Igazából csalódtam benne. Az első három részt szeretem, az első és a másodikat már vagy 50X láttam, a harmadikat pedig igaz még csak 2X de az is tetszett biggrin.gif Ennek viszont már az alapját sem értettem. Ez a film arról szólna hogy az erdőben élő Kannibálok megölik a turistákat*kempingezőket* stb. Már azt sem értettem az elején hogy
hogy kerültek abba a kórházba ohmy.gif De mondom oké, biztos! Aztán vártam volna az első háromban szereplő kis torzszülötteket, de ahogy észrevettem egy sem volt a régiek közül unsure.gif Aztán ott voltak a nem is tudom milyen gyenge kategóriájú színészek omg.gif Bezárják a szörnyeket, de nem hogy megkeresnék azt a nyamvadt indítókábelt és elhúznának onnan, nem, előtte még lefeküdnek aludni omg.gif Jó persze hogy nem ölik meg őket mikor lehetőség van rá, miért is tennék meg _nevet.gif
Szóval nem tudom, alapjába véve számmora nagyon elmaradt az előzőektől unsure.gif Nem fogott meg egyáltalán, ráadásul olyan kemény jelentek voltak benne hogy egy-kettőnél még én is eltakartam a szememet, és ezt úgy mondom hogy a 2003-as illetve 2006-os Texasi Láncfűrészest szem eltakarás nélkül néztem végig biggrin.gif
4/10
1 felhasználónak tetszik: dave095
2011. október 28. 19:49 #2991
patrícia4
patrícia4

StátuszPatrícia még nem állította be a státuszát
Hozzászólás: 7621
Csatolások: 1240
Azonosító: 126309
Lopott idő
10 meghajolo.gif
Tegnap voltam rajta moziba beer.gif
2011. október 29. 11:45 #2992
- törölt felhasználó -    
Paranormal Activity

Nekem nagyon tetszett a film, ötletes, és egyben ijesztő is volt. Igaz alig láttam a filmből valamit, mivel egy plüss póni mögül néztem. Én úgy gondolom, hogy ezt a filmet leforgatni, biztosan ijesztő volt. Kíváncsi leszek a 2. részére, hogy mit lehetne ebből még kihozni.

10/10
5 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, Fanni00, patrícia4, Adri98, thunderbird
2011. október 29. 12:56 #2993
- törölt felhasználó -    
Kedvencek temetője

Egyszer megnézhető thiller.
A film végén már nagyon idegesített a főszereplő...Mindig talált valamilyen kifogást,hogy feltámassza a halottakat..
SPOILER És hát meg is hal a végén... dry.gif

10/7,
2011. október 29. 13:32 #2994
Fanni00
Fanni00

Státusz"So fuck you,you can go cry me an ocean and leave me be...."
Hozzászólás: 4116
Csatolások: 1483
Azonosító: 126355
Levelek Júliának

Nagyon aranyos film. Megkedveltem,bár vegyes érzéseim vannak róla. Tetszik a története,olyan elragadó az egyszerűségével. Igaz a vége nagyon csöpögősre sikerült,de ettől függetlenül jó film ez.

10/9
1 felhasználónak tetszik: csicsi20
2011. október 29. 13:36 #2995
- törölt felhasználó -    
Üvegtigris 3. és Csupaszpisztoly 1-2-3.
2011. október 29. 15:38 #2996
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Nők
Nem az én stílusom. Carrie Fishert szeretjük.
3/10

Ha eljön Joe Black
Már legalább ötször láttam kislányként, de mivel az utolsó sasolás úgy hat éve történt és rohadtul nem emlékeztem rá, ma kivettem a tékából.
Szerintem alapvetően sántít az egész és rengetegszer súrolja nálam a giccshatárt. Igaz, itt nem lehet ráaggatni, hogy a film tele van klisével, mégsem érzek többet egy romantikus filmnél. Okoskodhatnék, miért olyan indokolatlan a Halál karaktere, de felesleges, ez csak egy film.
Anthony Hopkins mikor nem jó? Most kicsit furcsa volt, hisz az egyébként zseniális Sinkovits Imre szinkronhangját kapta. Egy idő után megszoktam, ám végig a Sárkányszívből fennmaradt kedves momentumok és Sinkovits rendes filmszerepei ugrottak be. (Szerintem Hopkins tökéletes hangja épp a testvér, Sinkó László)
Mint már mondtam, sokszor giccses. De meg lehet nézni, mert sok a bájos jelenet, Brad Pitt a melírozott hajával és furcsa játékával olyan, akár egy földönkívüli, Hopkinsszal pedig remek párost alkotnak. Claire Forlani meg szép, de amúgy semmi extra, és ez igaz a filmre is.
6/10
4 felhasználónak tetszik: kriszti03, Domcicc, Alison Lerman, janet7
2011. október 29. 15:43 #2997
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (tya04 @ 2011.10.29. 15:38)

Ha eljön Joe Black
Már legalább ötször láttam kislányként, de mivel az utolsó sasolás úgy hat éve történt és rohadtul nem emlékeztem rá, ma kivettem a tékából.
Szerintem alapvetően sántít az egész és rengetegszer súrolja nálam a giccshatárt. Igaz, itt nem lehet ráaggatni, hogy a film tele van klisével, mégsem érzek többet egy romantikus filmnél. Okoskodhatnék, miért olyan indokolatlan a Halál karaktere, de felesleges, ez csak egy film.
Anthony Hopkins mikor nem jó? Most kicsit furcsa volt, hisz az egyébként zseniális Sinkovits Imre szinkronhangját kapta. Egy idő után megszoktam, ám végig a Sárkányszívből fennmaradt kedves momentumok és Sinkovits rendes filmszerepei ugrottak be. (Szerintem Hopkins tökéletes hangja épp a testvér, Sinkó László) 
Mint már mondtam, sokszor giccses. De meg lehet nézni, mert sok a bájos jelenet, Brad Pitt a melírozott hajával és furcsa játékával olyan, akár egy földönkívüli, Hopkinsszal pedig remek párost alkotnak. Claire Forlani meg szép, de amúgy semmi extra, és ez igaz a filmre is.
6/10

Ez nálam sem jött be. Témájából adódóan ilyen lassú és vontatott az egész. Claire valóban semmi extra, ebben sem és más filmjében sem láttam tőle szinte semmi kiemelkedőt.
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. október 29. 16:24 #2998
Hannuusshh
Hannuusshh
Patley

StátuszMockingjay
Hozzászólás: 1670
Csatolások: 193
Azonosító: 150324
Rendőr akadémia 6.
2011. október 29. 21:19 #2999
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Jane Eyre sorozat
Jane Eyre (2011)
A 2011-es változat vége elégé össze volt csapva, ezzel szemben a sorozaté tökéletes volt blush.gif Azt hiszem Rochesterbe beleszerettem, csakúgy mint Jane Austennél Mr.Darcyba wub.gif
4 felhasználónak tetszik: Domcicc, s.t.a.r., funny18, nicol bellox
2011. október 29. 22:11 #3000
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Meglepő, mivel a kedvenc filmemet néztem meg, vagy úgy ezredjére: Gyűrűk ura trilógia

Nem akarom, és nem fogom az egész történetet elmesélni, mivel aki látta, az tudja, aki nem, az meg sürgősen nézze meg! wink.gif
Egyszerűen nem tudom elmondani, nem tudom kifejezni, hogy mennyire szeretem ezt a filmet! Nem is tudok rá olyan szót találni, ami a legjobban megmutatná a rajongásomat eme műremek iránt! Először is, mielőtt jellemezném, szeretnék köszönetet mondani, a történet kitalálójának, a zseniális, és hatalmas képzeleterővel rendelkező írónak, J. R.R. Tolkien-nek, aki 3 hosszú, és izgalmas regényen keresztül mesél nekünk harcról, szeretetről, kötelességről,... olykor szomorú hangulatban, néha pedig mókás poénokkal átszőve.
Ezt követően, Peter Jackson rendezőnek, aki megjelenítette nekünk mindazt, ami Tolkien agyából kipattant. Természetesen az egész stáb, és a felettébb tehetséges színészek, is egy olyan alkotást hagytak maguk mögött, amire rengeteg évtizeden keresztül emlékezni fogunk. Végül, de nem utolsó sorban, köszönöm Howard Shore zeneszerzőnek azt a csodálatos muzsikát, ami hosszú, és fáradságos munka árán született, és végig kíséri az egész filmet. Természetesen Enya-nak, Annie Lennoxnak is, és mindenkinek, aki közreműködött a megvalósításában. Szóval, nélkülük biztos nem lett volna olyan remek, mint ahogy most ismerjük!

Nem is tudom, hogy fogjak neki, hiszen annyi mindent tudnék mondani, csak most semmi sem jut eszembe. Igazából, először 10 éves koromban láttam, és már akkor is a rabjává váltam. Olyan jó volt azt hinni, ama néhány óra erejéig, hogy én is a része vagyok! Ez az én küldetésem is, és én már-már Frodó vállát tartva, együtt menetelünk Mordor felé. Egy olyan világot foglal magába, az egész, amit én a mai napig nem tudok, egyszerűen képtelen vagyok felfogni!
A szereplőket egy pillanat alatt megszerettem, és mindenkit mélyen a szívembe zártam, de talán, a legeslegnagyobb kedvencem Aragorn. Viggo Mortensen amúgy is, egy isteni színész, és rendkívül sármos férfi. Selmeczi Roland(Isten nyugosztalja) pedig hangját adva, még vonzóbbá tette Viggo-t.
Eddig már rengeteg emberrel néztem meg ezt a trilógiát, és ezek közül sokaknak mutattam meg, hogy mennyire jó is. smileeee.gif
Nem vagyok egy térítő, csak olyan embereknek akarom bebizonyítani, hogy ennek a filmnek igenis rengeteg mondanivalója van, akik nem is látták, DE ennek ellenére egy kalap sz*rnak tartják. Én is megnéztem például az Alkonyatot, nem voltak előítéleteim, de a zenén kívül nem találtam semmit benne, amiért millióknak lenne érdemes "követni".
Visszatérve az eredeti filmre, az ismerőseim sem tudnák konkrétan megfogalmazni, miért is jó film. Csak bambulnának, és haboznának. Mert csak bámulnak, de nem látják azt, ami az orruk előtt van. Amikor a barátaimmal néztük, ők csak nevettek, olyan dolgokon, ami egyáltalán nem volt mulatságos. Olyan dolgokon, mint, hogy: Frodónak kosz van a körme alatt, és mennyire viccesen néz ki a szőrös lábával. Röhej! A parányi agyukkal fel sem tudják fogni, hogy min ment keresztül az a szerencsétlen kis hobbit. mennyi szörnyűséget kellett elviselnie, és mekkora terhet vett a vállára azzal, hogy a gyűrűt elvitte Mordorba. Az utazás, gyakorlatilag testileg, lelkileg megnyomorította, és úgy gondolom, hogy a tette hősies, és nagyon bátor. Samu is egy említésre méltó kis szerzet, aki végig kitartott "ura" mellett, és segítette a bajban. A többi szereplőről nem is beszélve, hiszen szinte mindenkinek életbevágóan fontos szerep jutott.
A másik dolog, hogy mindenki Frodó és Samu kapcsolatát boncolgatja, akik között, megjegyzem, nem volt más, mint egy nagyon erős, baráti kötődés. Az egymás iránti tisztelet, feltétlen szeretet, és bizalom. Egyébként is, Samu egyetlen szerelmi jelenete is egy nővel történt.
utolsó sorban pedig, mindenki a különböző, "vicces" lényeket piszkálja! Elmondanám azoknak, hogy ez egy fantasy film, kitaláció, különleges helyekkel, és misztikus lényekkel!
Végül pedig, elmondanám a kedvenc részeimet a filmből: A Gyűrű szövetségében nagy kedvencem, mikor a gyűrű szövetsége Gandalf állítólagos halálával feloszlik. A maradt tagok tanácstalanul, és reményvesztetten, kétségbeesetten keresnek megoldást, mély gyászuk közt. Ekkor Aragorn próbálja meg összeszedni a csapatot, és számomra megható, ahogy lelket próbál önteni beléjük.
A másik kedvencem, mikor A Király visszatér, azaz a harmadik részben, A 4 Hobbit-barát elbúcsúzik egymástól, majd a hajó kifut a kikötőből, és elindul nyugatra. Amikor elvesztettem valakit, aki fontos volt nekem, ez adott erőt, a továbblépésre. Meghatározó szakasza volt az életemnek, és sosem felejtem el!
Ez a film, az egész életemet végigkíséri, ha valami problémám van, szomorú vagyok, ez a film mindig erőt ad. Hacsak Frodóra, vagy bárkire nézek. Nem konkrétan a gyűrű hordozására gondolok, hanem átvitt értelemben, egyfajta metaforaként gondolom.
Nos, elég sok mindent írtam, de így is hiányosnak, és befejezetlennek érzem a mondanivalómat! Egyszóval, ez egy nagyszerű film, ami, biztos vagyok benne, hogy amíg ember él a földön, sosem fog feledésbe merülni, mert mindig megőrzi frissességét, és varázsát! smileeee.gif
7 felhasználónak tetszik: duracell, Holly Keller, tya04, gonzales7, Christo, s.t.a.r., Bessie
710 oldal 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!