Hát elég sok újat mostanában...
A karib tenger kalózai 4 – Ismeretlen vizeken
Láttam az összes eddigi részét, ez már túlzás volt! Egyedül Jack Sparrow hozta a szokásos vicces formáját.
5/10
Zöld Lámpás
Hát nem estem hasra tőle, elég unalmas volt, Ryan alakítása szerintem feledhető, viszont Blake gyönyörű volt és bár nem rajongok érte, de tetszett a játéka.
4/10
Amerika Kapitány: Az első bosszúálló
Ez a film tetszett, semmi más nem jut róla eszembe, csak ennyi: Wow! Ilyen egy szuperhősös film.
10/10
A szellemlovas
Igen, neki most jött el az ideje nálam. Megnéztem és nagyon tetszett, nem is értem miért voltam ennyire ellene. Eva csodálatos volt benne! Várom a folytatást jövőre.
10/10
Vasököl
Hugh Jackman ellenére ettől sem estem hasra. Lerágott csont a sztorija. Az effektek jók és a kiscsávó aranyos a robottal, de ennyi. Egy óra unalom után kezdett akció is lenni benne, na az ilyet nem csípem. Bocs Hugh!
5/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. október 24. 16:19
2011. október 24. 16:49
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
A kulcsfigura
Egyszerű, alacsony költségvetés, jó színészek. Néhol voltak indokolatlan jelenetek, de ettől függetlenül néhányszor meg lehet nézni.
7/10
Egyszerű, alacsony költségvetés, jó színészek. Néhol voltak indokolatlan jelenetek, de ettől függetlenül néhányszor meg lehet nézni.
7/10
2011. október 24. 17:16
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Paranormal Activity (2007)
Annak ellenére, hogy azt mondják horror, szerintem egyáltalán nem az. Nem féltem, miközben néztem, holott elvileg a horrornak az a lényege, hogy ijesztő meg minden. Persze, ijesztőnek az volt, mert néhány résznél azért kirázott a hideg, de... Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem tetszett, mert én imádom az ilyen démonos, szellemes dolgokat, szóval nekem nagyon bejött.
10/10
Annak ellenére, hogy azt mondják horror, szerintem egyáltalán nem az. Nem féltem, miközben néztem, holott elvileg a horrornak az a lényege, hogy ijesztő meg minden. Persze, ijesztőnek az volt, mert néhány résznél azért kirázott a hideg, de... Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem tetszett, mert én imádom az ilyen démonos, szellemes dolgokat, szóval nekem nagyon bejött.
10/10
7 felhasználónak tetszik:
Adri98,
riri17,
Fanni00,
SweetBlair.,
nicol bellox,
thunderbird,
Eszter655
2011. október 24. 17:46
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Az Utazó
Hát sokan értékeltétek előttem, de gondoltam bevállalom, hátha nekem tetszeni fog. Nem jött össze
Minden pillanatban az izgalmat vártam, de sosem jött
Johnny valóban zseniális, habár itt feledhető alakítása volt, de minden mozdulatát, gesztusát imádom
Jolie-nak ez pedig már a 82. ugyan olyan karaktere
Kicsit unalmas hogy mennyire hasra vannak esve tőle, pedig hogy őszinték legyünk, mást nagyon nem tud, csak ilyen kemény, ügynöknős szerepeket
Nem mondom, hogy nézhetetlen volt, de nagyon unalmasnak találtam
Nem hinném hogy újra megnézem!
3/10
Hát sokan értékeltétek előttem, de gondoltam bevállalom, hátha nekem tetszeni fog. Nem jött össze
Minden pillanatban az izgalmat vártam, de sosem jött
Jolie-nak ez pedig már a 82. ugyan olyan karaktere
Nem mondom, hogy nézhetetlen volt, de nagyon unalmasnak találtam
3/10
9 felhasználónak tetszik:
tya04,
s.t.a.r.,
ophely88,
Domcicc,
Grace Benning,
kriszti145,
csicsi20,
Eszter655,
SweetBlair.
2011. október 24. 17:52
|
ScotlandLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.21. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 162425 offline
|
Törvénytisztelő Polgár
Régóta tépelődtem azon,hogy megnézzem-e vagy ne...Tudtam,hogy durva film,olyan amit én általában azért nem komálok...De persze kiváncsi voltam ,milyen benne Gerry Butler..Így győzött a kiváncsiság,megnéztem...És tátva maradt a szám! Részben azért,mert van egy kis ''ősbaromság'' beütése az egéaznek,de mégis ott ragatsz a képernyő elött...Az ilyen marhaság,engem a pszichológiai háttér miatt fog meg...Gerry legjobb alakitása a Fantom után!Végíg dübörgött a szívem...Brutális pszichopata,akit mégis tudtam sajnálni...
De piszkosúl tenyérbemászó egy alak is egyben, a főszereplő... És Butler hihetetlen mennyire élethűen adta elő... Egy nagyon picit talán hasónlít is a Fantom szerepére...Kettős érzelmeket kelt... De a Fantommal ellentétben itt azért jobban dominál az ellenszenv...Nekem bejött az igazán gonosz Gerry,így még egyszer sem láttam...Felejthetetlen volt!
Régóta tépelődtem azon,hogy megnézzem-e vagy ne...Tudtam,hogy durva film,olyan amit én általában azért nem komálok...De persze kiváncsi voltam ,milyen benne Gerry Butler..Így győzött a kiváncsiság,megnéztem...És tátva maradt a szám! Részben azért,mert van egy kis ''ősbaromság'' beütése az egéaznek,de mégis ott ragatsz a képernyő elött...Az ilyen marhaság,engem a pszichológiai háttér miatt fog meg...Gerry legjobb alakitása a Fantom után!Végíg dübörgött a szívem...Brutális pszichopata,akit mégis tudtam sajnálni...
De piszkosúl tenyérbemászó egy alak is egyben, a főszereplő... És Butler hihetetlen mennyire élethűen adta elő... Egy nagyon picit talán hasónlít is a Fantom szerepére...Kettős érzelmeket kelt... De a Fantommal ellentétben itt azért jobban dominál az ellenszenv...Nekem bejött az igazán gonosz Gerry,így még egyszer sem láttam...Felejthetetlen volt!
2011. október 24. 22:42
A Da Vici-kód
10/10
Most is annira lenyűgözött, mint amikor először láttam.Ez a film egy mestermű.Bár én sem vagyok vallásos, mégis érdekesnek találtam a történetet.A színészek pedig csodálatosan alakítják karaktereiket.Aki csak tudja, nézze meg!Ez egy alapmű!Imádom!
10/10
Most is annira lenyűgözött, mint amikor először láttam.Ez a film egy mestermű.Bár én sem vagyok vallásos, mégis érdekesnek találtam a történetet.A színészek pedig csodálatosan alakítják karaktereiket.Aki csak tudja, nézze meg!Ez egy alapmű!Imádom!
2011. október 25. 08:42
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
30 minutes or less
Úgy vártam ezt a filmet, mint a Messiást. Ez már a második Ben Stiller rendezte film, ami bekerült a kedvenc filmjeim közé.
Kicsikét döcögősen indult, a film végefelé nyer értelmet az a sok, eleinte feleslegesnek vélt jelenet a movie elején. Ez sok helyen comedy kategóriába van sorolva, de szerintem rendesen súrolja a fekete humor besorolást, ami nem baj, sőt.
Az alapsztori sem mindennapi. Mivel tudom, hogy tya04 szeretné megnézni, nem lövöm le a poént. Humoros kis film lett, de mi az, hogy csak 1 óra és 14 perc?
Sok gagyi film van, ráadásul szintén comedy, ami sokkal hosszabb ennél és az ember alig várja, hogy véget érjen, ez meg jó és ilyen rövid.
Ettől függetlenül nekem nagyon tetszett, nem csalódtam, a történet nem sablon és végre ismét egy film, amiben figyelnek a legapróbb dolgokra is, ez nekem fontos valamiért. Erősen szatírikus jellemeket láttam benne, tényleg remek film és nagyon dühös vagyok, amiért nem tervezik a DVD megjelenést és nálunk is elmarad a magyar premier. A rendezés néhol emlékeztetett Ben előző produkciójára, a Submarine-re. Jesse Eisenberg pedig megint bizonyított, bár előttem eddig is világos volt, hogy a fiú tud valamit, ez is jól áll neki, hiába, hogy minden harmadik szava csúnya volt.
A nyögvenyelős kezdet miatt 10/9
Úgy vártam ezt a filmet, mint a Messiást. Ez már a második Ben Stiller rendezte film, ami bekerült a kedvenc filmjeim közé.
A nyögvenyelős kezdet miatt 10/9
2011. október 25. 09:07
Thor 10/5
Azt hiszem megállapodhatunk abban, hogy azért jó benefitnek számít, hogy a Marvel saját kezüleg intézkedik adaptációi felől, és immár (egyes) autonóm megfilmesítési jogait nem szórja szanaszét boldog boldogtalannak. Bár a gőgös, büszke, és hipermakacs dörgésisten belépője a mozgóképre most sem jelent éppen forradalmi szellemi fejlődést a műfaj marveli ágán, mint amilyent a DC ünnepelhet újkori Batmanével, de az alázatos hozzaállás, és annak szórakoztató végeredménye garantált.
Az arrogáns Thor miért lett hirtelen bölcs és megfontolt vezető?? Erre a kérdésre a filmben sem kaptam választ.
Azt hiszem megállapodhatunk abban, hogy azért jó benefitnek számít, hogy a Marvel saját kezüleg intézkedik adaptációi felől, és immár (egyes) autonóm megfilmesítési jogait nem szórja szanaszét boldog boldogtalannak. Bár a gőgös, büszke, és hipermakacs dörgésisten belépője a mozgóképre most sem jelent éppen forradalmi szellemi fejlődést a műfaj marveli ágán, mint amilyent a DC ünnepelhet újkori Batmanével, de az alázatos hozzaállás, és annak szórakoztató végeredménye garantált.
Az arrogáns Thor miért lett hirtelen bölcs és megfontolt vezető?? Erre a kérdésre a filmben sem kaptam választ.
2011. október 25. 09:25
Simon Mondja.
Hát őszintén,valami eszméletlen film volt.
Öt középiskolás sátortáborozásra indul a tavaszi szünetben. Hogy a dolog még izgalmasabb legyen, Kate, Zack, Ashley, Riff és Vicky egy a világtól távol eső, erdős területen táborozik le, ahol sok évekkel ezelőtt gyilkosság történt. A szóbeszéd szerint egy ikerpár egyik tagja, a mentálisan sérült Simon megölte a szüleit, azután eltűnt a testvérével. Bár a diákok vonzódnak a kísérteties helyhez, nem feltételezik, hogy bármi veszély fenyegetné őket. Ám hamarosan brutális játék részesei lesznek. Egy titokzatos gyilkos szörnyű módon tizedelni kezdi őket. Lehet, hogy Simonról és a testvéréről szóló hírek igazak?
10/10.
Hát őszintén,valami eszméletlen film volt.
Öt középiskolás sátortáborozásra indul a tavaszi szünetben. Hogy a dolog még izgalmasabb legyen, Kate, Zack, Ashley, Riff és Vicky egy a világtól távol eső, erdős területen táborozik le, ahol sok évekkel ezelőtt gyilkosság történt. A szóbeszéd szerint egy ikerpár egyik tagja, a mentálisan sérült Simon megölte a szüleit, azután eltűnt a testvérével. Bár a diákok vonzódnak a kísérteties helyhez, nem feltételezik, hogy bármi veszély fenyegetné őket. Ám hamarosan brutális játék részesei lesznek. Egy titokzatos gyilkos szörnyű módon tizedelni kezdi őket. Lehet, hogy Simonról és a testvéréről szóló hírek igazak?
10/10.
2011. október 25. 09:26
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Zöld darázs
2011. október 25. 10:56
Marley meg én
Vígjátékra számítottam, hát ez nem az volt. Az elején voltak benne vicces részek, de az a három gyerek már sok volt. Értem én, mire ment ki a játék, bemutatni egy kutya viszonyát a családhoz egész életén át, de a megoldás nem volt valami nagy durranás. Hosszú és unalmas.
Viszont rájöttem, hogy imádom Owen bamba vigyorát
5/10
Vígjátékra számítottam, hát ez nem az volt. Az elején voltak benne vicces részek, de az a három gyerek már sok volt. Értem én, mire ment ki a játék, bemutatni egy kutya viszonyát a családhoz egész életén át, de a megoldás nem volt valami nagy durranás. Hosszú és unalmas.
Viszont rájöttem, hogy imádom Owen bamba vigyorát
5/10
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. október 25. 20:03
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Távkapcs
Adam Sandler itt is nagyon jót alakított,mondhatni miatta néztem meg. Nem mondom láttam már jobb filmet is,de jó kis film ez. Főleg az tetszik benne,hogy tanulságos.
10/8
Rossz tanár
Nagyon semmi film. Igaz elmegy egynek,de nem nagy szám az egész. Egyébként szerintem egy 16-os karikát simán elbírna,bár..
10/5
Adam Sandler itt is nagyon jót alakított,mondhatni miatta néztem meg. Nem mondom láttam már jobb filmet is,de jó kis film ez. Főleg az tetszik benne,hogy tanulságos.
10/8
Rossz tanár
Nagyon semmi film. Igaz elmegy egynek,de nem nagy szám az egész. Egyébként szerintem egy 16-os karikát simán elbírna,bár..
10/5
2011. október 25. 20:06
|
|
LauszAz egyetlen aki a boldogságod útjában áll, az te magad vagy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 90 Azonosító: 154541 offline
|
Idézet (Fanni00 @ 2011.10.25. 20:03)
Távkapcs
10/8
Rossz tanár
10/5
10/8
Rossz tanár
10/5
Jóban Rosszban
2011. október 25. 20:34
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Harcosok klubja
Egyszerűen zseniális!
Most láttam először, de biztos, hogy még milliószor újranézem.
Elgondolkodtató, izgalmas, egyedi film tele nagyot ütő idézetekkel, nagy színészek (Edward Norton, Brad Pitt, Helena Bonham Carter, Jared Leto) hihetetlen alakításaival.
Hatalmas élmény volt nézni, utána még jó ideig a hatása alatt voltam. Fantasztikus, mindenkinek ajánlom!
Úgy tökéletes a film, ahogy van, egyetlenegy negatívumot tudnék mondani, hogy azt a szőke Angyalarcot igazán mutathatták volna sokkal többet is.
"Hiszek egy Tylerben"
10/10
Egyszerűen zseniális!
Most láttam először, de biztos, hogy még milliószor újranézem.
Elgondolkodtató, izgalmas, egyedi film tele nagyot ütő idézetekkel, nagy színészek (Edward Norton, Brad Pitt, Helena Bonham Carter, Jared Leto) hihetetlen alakításaival.
Hatalmas élmény volt nézni, utána még jó ideig a hatása alatt voltam. Fantasztikus, mindenkinek ajánlom!
Úgy tökéletes a film, ahogy van, egyetlenegy negatívumot tudnék mondani, hogy azt a szőke Angyalarcot igazán mutathatták volna sokkal többet is.
"Hiszek egy Tylerben"
10/10
2011. október 25. 20:41
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Öhmm...
A Jéghercegnőt, Hayden Panettiere-rel, és Michelle nem tudom kimondani a vezetéknevéttel. Nagyon aranyos volt, de kifejezetten amerikai... Viszont szinte én is beleszerettem a jégkoriba
Egynek jó volt, olyan kis hétvégi, sütivel, meg teával...
7/10.
A következő áldozat az Álmok otthona
Az már "kicsit" komolyabb ennél.
7/10.
A következő áldozat az Álmok otthona
2011. október 25. 21:48
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Sziasztok. Nemrég megnéztem egy 3 pár perces videót. Ugyan nem film, de AJÁNLOM MINDENKINEK !!!
Nick Vujicic a végtag nélküli férfi arról beszél, hogy soha ne adjuk fel, és ,hogy fogadjuk el magunkat úgy ahogy vagyunk, örüljünk annak amink van!!! Neki nincsenek végtagjai, mégis élvezi és imádja az életet...! Igazán példamutató !
Ha ő nem adja fel, akkor nekünk sem szabad!!!
"Szerintem a legnagyobb gyengeség nem abban rejlik,hogy nincsenek végtagjaink, a legfőbb gyengeség maga a tudatban van, a döntésekben amiket hozunk.
Nincs túl nagy cél, nincs elérhetetlen álom. Akkora, amilyennek megálmodod.."
Érdemes megnézni
Íme :
Nick Vujicic a végtag nélküli férfi arról beszél, hogy soha ne adjuk fel, és ,hogy fogadjuk el magunkat úgy ahogy vagyunk, örüljünk annak amink van!!! Neki nincsenek végtagjai, mégis élvezi és imádja az életet...! Igazán példamutató !
Ha ő nem adja fel, akkor nekünk sem szabad!!!
"Szerintem a legnagyobb gyengeség nem abban rejlik,hogy nincsenek végtagjaink, a legfőbb gyengeség maga a tudatban van, a döntésekben amiket hozunk.
Nincs túl nagy cél, nincs elérhetetlen álom. Akkora, amilyennek megálmodod.."
Érdemes megnézni
Íme :
2011. október 26. 15:38
Végső állomás 5.
Na, ez a film kifejezetten tetszett! Végre egy olyan akciódús thriller, amelyben nincsenek se zombik, se csúnya bácsik, sem pedig mumusok. Lehet, hogy megnézem majd a többit is, mert noha lehet, hogy kiszámítható néhány jelenet, mégis szórakoztató. Ezt merném ajánlani mindenkinek, meglepett, hogy nekem is tetszett.
7/10
rájöttem, hogy akármennyire tetszik is egy film, sosem csúszik feljebb a 7-es értékelésnél.
Na, ez a film kifejezetten tetszett! Végre egy olyan akciódús thriller, amelyben nincsenek se zombik, se csúnya bácsik, sem pedig mumusok. Lehet, hogy megnézem majd a többit is, mert noha lehet, hogy kiszámítható néhány jelenet, mégis szórakoztató. Ezt merném ajánlani mindenkinek, meglepett, hogy nekem is tetszett.
7/10
rájöttem, hogy akármennyire tetszik is egy film, sosem csúszik feljebb a 7-es értékelésnél.
2011. október 26. 18:46
Paranormal Activity 2.
Imádtam. Jó, az első fél óra még kicsit unalmas volt, de valahogy el kellett indulnia a történetnek, nem lehet rögtön belevágni a közepébe... Az első részt tavaly nyáron láttam, és totál berezeltem tőle, meg a sztori is elgondolkodtatott, de azért jó, hogy így a 2. rész által teljesen kitisztult a kép. Ez az első rész előzményeit mutatja be, majd a legvégén kiderül, hogy lett vége az egésznek.
Nem az a véres, előugrik-valami-elmaszkolt-arcú-figura-és-szívrohamot-kapsz-kategória. Sőt, akkor félsz a legjobban, mikor épp nem is történik semmi, mert arra vársz, hogy mikor fog.
10/10
Imádtam. Jó, az első fél óra még kicsit unalmas volt, de valahogy el kellett indulnia a történetnek, nem lehet rögtön belevágni a közepébe... Az első részt tavaly nyáron láttam, és totál berezeltem tőle, meg a sztori is elgondolkodtatott, de azért jó, hogy így a 2. rész által teljesen kitisztult a kép. Ez az első rész előzményeit mutatja be, majd a legvégén kiderül, hogy lett vége az egésznek.
Nem az a véres, előugrik-valami-elmaszkolt-arcú-figura-és-szívrohamot-kapsz-kategória. Sőt, akkor félsz a legjobban, mikor épp nem is történik semmi, mert arra vársz, hogy mikor fog.
10/10
2011. október 26. 19:34
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Juno
Kicsit vegyes érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban.
Nem volt rossz, de számmora olyan semleges film maradt. Azon viszont kiakadtam mikor megmondta a szüleinek hogy terhes azok meg konkrétan semmit nem csináltak. Mármint azért szerintem ha ilyen történik akkor a szülők nagyon kibuknak függetlenül attól hogy mennyire nyitottak vagy hogyan élnek. Ha én szülő lennék és megtudnám hogy a 17 éves lányom teherbe esett én borzasztóan megrémülnék, kiakadnék nem is tudom még miket tennék
Szóval ez nekem nagyon sokat lefaragott a filmből
Poénok nemigen voltak benne,legalábbis nekem már az ilyen témánál nem ütnek a poénok. Picit hát ha lehet így mondani "sokkoló" volt hiszen ez bármelyik korombeli lánnyal megtörténhet. Én sosem szeretnék ilyen helyzetbe kerülni. Ráérek 25-30 éves koromban vagy később mikor már tudni fogom hogy egyáltalán képes vagyok-e ilyesmire
5/10
Kicsit vegyes érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban.
Nem volt rossz, de számmora olyan semleges film maradt. Azon viszont kiakadtam mikor megmondta a szüleinek hogy terhes azok meg konkrétan semmit nem csináltak. Mármint azért szerintem ha ilyen történik akkor a szülők nagyon kibuknak függetlenül attól hogy mennyire nyitottak vagy hogyan élnek. Ha én szülő lennék és megtudnám hogy a 17 éves lányom teherbe esett én borzasztóan megrémülnék, kiakadnék nem is tudom még miket tennék
Szóval ez nekem nagyon sokat lefaragott a filmből
5/10
2011. október 26. 23:14
Angyalok és démonok
10/10
Ez egy zseniális film!Mindenki hozta a tökéletes formáját.Csak gratulálni tudok az egész stábnak és persze a könyv írójának, mert nélküle nem jött volna létre ez a mestermű.Tényleg nagyon csodálatos!
10/10
Ez egy zseniális film!Mindenki hozta a tökéletes formáját.Csak gratulálni tudok az egész stábnak és persze a könyv írójának, mert nélküle nem jött volna létre ez a mestermű.Tényleg nagyon csodálatos!
10 felhasználónak tetszik:
ophely88,
tya04,
House Of Wax,
pillajunior,
rachella,
kriszti145,
fanni1998,
Hannuusshh,
Coco Selly,
janet7
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.