Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 24. 16:19 #2961
- törölt felhasználó -    
Hát elég sok újat mostanában...
A karib tenger kalózai 4 – Ismeretlen vizeken
Láttam az összes eddigi részét, ez már túlzás volt! Egyedül Jack Sparrow hozta a szokásos vicces formáját.
5/10

Zöld Lámpás
Hát nem estem hasra tőle, elég unalmas volt, Ryan alakítása szerintem feledhető, viszont Blake gyönyörű volt és bár nem rajongok érte, de tetszett a játéka.
4/10

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló
Ez a film tetszett, semmi más nem jut róla eszembe, csak ennyi: Wow! Ilyen egy szuperhősös film.
10/10

A szellemlovas
Igen, neki most jött el az ideje nálam. Megnéztem és nagyon tetszett, nem is értem miért voltam ennyire ellene. Eva csodálatos volt benne! Várom a folytatást jövőre.
10/10

Vasököl
Hugh Jackman ellenére ettől sem estem hasra. Lerágott csont a sztorija. Az effektek jók és a kiscsávó aranyos a robottal, de ennyi. Egy óra unalom után kezdett akció is lenni benne, na az ilyet nem csípem. Bocs Hugh!
5/10
6 felhasználónak tetszik: aceventura, House Of Wax, SweetBlair., kriszti145, s.t.a.r., gonzales7
2011. október 24. 16:49 #2962
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
A kulcsfigura
Egyszerű, alacsony költségvetés, jó színészek. Néhol voltak indokolatlan jelenetek, de ettől függetlenül néhányszor meg lehet nézni.
7/10
2 felhasználónak tetszik: aceventura, pillajunior
2011. október 24. 17:16 #2963
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
Paranormal Activity (2007)
Annak ellenére, hogy azt mondják horror, szerintem egyáltalán nem az. Nem féltem, miközben néztem, holott elvileg a horrornak az a lényege, hogy ijesztő meg minden. Persze, ijesztőnek az volt, mert néhány résznél azért kirázott a hideg, de... Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem tetszett, mert én imádom az ilyen démonos, szellemes dolgokat, szóval nekem nagyon bejött.
10/10
7 felhasználónak tetszik: Adri98, riri17, Fanni00, SweetBlair., nicol bellox, thunderbird, Eszter655
2011. október 24. 17:46 #2964
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Az Utazó
Hát sokan értékeltétek előttem, de gondoltam bevállalom, hátha nekem tetszeni fog. Nem jött össze biggrin.gif
Minden pillanatban az izgalmat vártam, de sosem jött sad.gif Johnny valóban zseniális, habár itt feledhető alakítása volt, de minden mozdulatát, gesztusát imádom biggrin.gif
Jolie-nak ez pedig már a 82. ugyan olyan karaktere omg.gif Kicsit unalmas hogy mennyire hasra vannak esve tőle, pedig hogy őszinték legyünk, mást nagyon nem tud, csak ilyen kemény, ügynöknős szerepeket unsure.gif
Nem mondom, hogy nézhetetlen volt, de nagyon unalmasnak találtam dry.gif Nem hinném hogy újra megnézem!

3/10
9 felhasználónak tetszik: tya04, s.t.a.r., ophely88, Domcicc, Grace Benning, kriszti145, csicsi20, Eszter655, SweetBlair.
2011. október 24. 17:52 #2965
ScotlandLover
ScotlandLover
új tag

StátuszMY HEART'S IN THE HIGHLANDS!!!
Hozzászólás: 8
Csatolások: 0
Azonosító: 162425
Törvénytisztelő Polgár

Régóta tépelődtem azon,hogy megnézzem-e vagy ne...Tudtam,hogy durva film,olyan amit én általában azért nem komálok...De persze kiváncsi voltam ,milyen benne Gerry Butler..Így győzött a kiváncsiság,megnéztem...És tátva maradt a szám! Részben azért,mert van egy kis ''ősbaromság'' beütése az egéaznek,de mégis ott ragatsz a képernyő elött...Az ilyen marhaság,engem a pszichológiai háttér miatt fog meg...Gerry legjobb alakitása a Fantom után!Végíg dübörgött a szívem...Brutális pszichopata,akit mégis tudtam sajnálni...
De piszkosúl tenyérbemászó egy alak is egyben, a főszereplő... És Butler hihetetlen mennyire élethűen adta elő... Egy nagyon picit talán hasónlít is a Fantom szerepére...Kettős érzelmeket kelt... De a Fantommal ellentétben itt azért jobban dominál az ellenszenv...Nekem bejött az igazán gonosz Gerry,így még egyszer sem láttam...Felejthetetlen volt! thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: aceventura, csicsi20
2011. október 24. 22:42 #2966
- törölt felhasználó -    
A Da Vici-kód
10/10
Most is annira lenyűgözött, mint amikor először láttam.Ez a film egy mestermű.Bár én sem vagyok vallásos, mégis érdekesnek találtam a történetet.A színészek pedig csodálatosan alakítják karaktereiket.Aki csak tudja, nézze meg!Ez egy alapmű!Imádom!
6 felhasználónak tetszik: ophely88, Holly Keller, tya04, janet7, riri17, Eszter655
2011. október 25. 08:42 #2967
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
30 minutes or less

Úgy vártam ezt a filmet, mint a Messiást. Ez már a második Ben Stiller rendezte film, ami bekerült a kedvenc filmjeim közé. biggrin.gif Kicsikét döcögősen indult, a film végefelé nyer értelmet az a sok, eleinte feleslegesnek vélt jelenet a movie elején. Ez sok helyen comedy kategóriába van sorolva, de szerintem rendesen súrolja a fekete humor besorolást, ami nem baj, sőt. rohog.gif Az alapsztori sem mindennapi. Mivel tudom, hogy tya04 szeretné megnézni, nem lövöm le a poént. Humoros kis film lett, de mi az, hogy csak 1 óra és 14 perc? think.gif Sok gagyi film van, ráadásul szintén comedy, ami sokkal hosszabb ennél és az ember alig várja, hogy véget érjen, ez meg jó és ilyen rövid. mellow.gif Ettől függetlenül nekem nagyon tetszett, nem csalódtam, a történet nem sablon és végre ismét egy film, amiben figyelnek a legapróbb dolgokra is, ez nekem fontos valamiért. Erősen szatírikus jellemeket láttam benne, tényleg remek film és nagyon dühös vagyok, amiért nem tervezik a DVD megjelenést és nálunk is elmarad a magyar premier. A rendezés néhol emlékeztetett Ben előző produkciójára, a Submarine-re. Jesse Eisenberg pedig megint bizonyított, bár előttem eddig is világos volt, hogy a fiú tud valamit, ez is jól áll neki, hiába, hogy minden harmadik szava csúnya volt. rohog.gif

A nyögvenyelős kezdet miatt 10/9 biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Grace Benning, pillajunior, tya04, riri17
2011. október 25. 09:07 #2968
- törölt felhasználó -    
Thor 10/5

Azt hiszem megállapodhatunk abban, hogy azért jó benefitnek számít, hogy a Marvel saját kezüleg intézkedik adaptációi felől, és immár (egyes) autonóm megfilmesítési jogait nem szórja szanaszét boldog boldogtalannak. Bár a gőgös, büszke, és hipermakacs dörgésisten belépője a mozgóképre most sem jelent éppen forradalmi szellemi fejlődést a műfaj marveli ágán, mint amilyent a DC ünnepelhet újkori Batmanével, de az alázatos hozzaállás, és annak szórakoztató végeredménye garantált.

Az arrogáns Thor miért lett hirtelen bölcs és megfontolt vezető?? Erre a kérdésre a filmben sem kaptam választ.
2011. október 25. 09:25 #2969
- törölt felhasználó -    
Simon Mondja.
Hát őszintén,valami eszméletlen film volt.
Öt középiskolás sátortáborozásra indul a tavaszi szünetben. Hogy a dolog még izgalmasabb legyen, Kate, Zack, Ashley, Riff és Vicky egy a világtól távol eső, erdős területen táborozik le, ahol sok évekkel ezelőtt gyilkosság történt. A szóbeszéd szerint egy ikerpár egyik tagja, a mentálisan sérült Simon megölte a szüleit, azután eltűnt a testvérével. Bár a diákok vonzódnak a kísérteties helyhez, nem feltételezik, hogy bármi veszély fenyegetné őket. Ám hamarosan brutális játék részesei lesznek. Egy titokzatos gyilkos szörnyű módon tizedelni kezdi őket. Lehet, hogy Simonról és a testvéréről szóló hírek igazak?
10/10.
2 felhasználónak tetszik: nicol bellox, Thora_90
2011. október 25. 09:26 #2970
Hajni-Twilight
Hajni-Twilight
Hozzászólás: 809
Csatolások: 294
Azonosító: 147565
Zöld darázs smileeee.gif smileeee.gif smileeee.gif smileeee.gif smileeee.gif smileeee.gif
2011. október 25. 10:56 #2971
- törölt felhasználó -    
Marley meg én
Vígjátékra számítottam, hát ez nem az volt. Az elején voltak benne vicces részek, de az a három gyerek már sok volt. Értem én, mire ment ki a játék, bemutatni egy kutya viszonyát a családhoz egész életén át, de a megoldás nem volt valami nagy durranás. Hosszú és unalmas.
Viszont rájöttem, hogy imádom Owen bamba vigyorát biggrin.gif
5/10
1 felhasználónak tetszik: kriszti145
2011. október 25. 20:03 #2972
Fanni00
Fanni00

Státusz"So fuck you,you can go cry me an ocean and leave me be...."
Hozzászólás: 4116
Csatolások: 1483
Azonosító: 126355
Távkapcs
Adam Sandler itt is nagyon jót alakított,mondhatni miatta néztem meg. Nem mondom láttam már jobb filmet is,de jó kis film ez. Főleg az tetszik benne,hogy tanulságos.

10/8

Rossz tanár
Nagyon semmi film. Igaz elmegy egynek,de nem nagy szám az egész. Egyébként szerintem egy 16-os karikát simán elbírna,bár..

10/5
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Adri98, nicol bellox, riri17
2011. október 25. 20:06 #2973
Lausz
Lausz
Az egyetlen aki a boldogságod útjában áll, az te magad vagy.

StátuszMebi oso na hit choda op nodotaim. (May we meet again) - Lincoln
Hozzászólás: 1975
Csatolások: 90
Azonosító: 154541
Idézet (Fanni00 @ 2011.10.25. 20:03)
Távkapcs
Adam Sandler itt is nagyon jót alakított,mondhatni miatta néztem meg. Nem mondom láttam már jobb filmet is,de jó kis film ez. Főleg az tetszik benne,hogy tanulságos. 
10/8
Rossz tanár
Nagyon semmi film. Igaz elmegy egynek,de nem nagy szám az egész. Egyébként szerintem egy 16-os karikát simán elbírna,bár.. 
10/5

Jóban Rosszban biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2011. október 25. 20:34 #2974
rachella
rachella
EchelonMuserGlambert

Státusz“Menj az utamból! Elhasználod az oxigénemet!” /Száll a kakukk fészkére/
Hozzászólás: 1591
Azonosító: 147043
Harcosok klubja
Egyszerűen zseniális! meghajolo.gif
Most láttam először, de biztos, hogy még milliószor újranézem.
Elgondolkodtató, izgalmas, egyedi film tele nagyot ütő idézetekkel, nagy színészek (Edward Norton, Brad Pitt, Helena Bonham Carter, Jared Leto) hihetetlen alakításaival.
Hatalmas élmény volt nézni, utána még jó ideig a hatása alatt voltam. Fantasztikus, mindenkinek ajánlom!
Úgy tökéletes a film, ahogy van, egyetlenegy negatívumot tudnék mondani, hogy azt a szőke Angyalarcot igazán mutathatták volna sokkal többet is. biggrin.gif heart.gif
"Hiszek egy Tylerben" biggrin.gif
10/10 meghajolo.gif
6 felhasználónak tetszik: Domcicc, pillajunior, tya04, janet7, s.t.a.r., funny18
2011. október 25. 20:41 #2975
Kramisha
Kramisha
parawhore
Hozzászólás: 1143
Csatolások: 44
Azonosító: 151132
Öhmm... biggrin.gif A Jéghercegnőt, Hayden Panettiere-rel, és Michelle nem tudom kimondani a vezetéknevéttel. Nagyon aranyos volt, de kifejezetten amerikai... Viszont szinte én is beleszerettem a jégkoriba wub.gif Egynek jó volt, olyan kis hétvégi, sütivel, meg teával... smileeee.gif
7/10.
A következő áldozat az Álmok otthona rohog.gif Az már "kicsit" komolyabb ennél.
2011. október 25. 21:48 #2976
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Sziasztok. Nemrég megnéztem egy 3 pár perces videót. Ugyan nem film, de AJÁNLOM MINDENKINEK !!!
Nick Vujicic a végtag nélküli férfi arról beszél, hogy soha ne adjuk fel, és ,hogy fogadjuk el magunkat úgy ahogy vagyunk, örüljünk annak amink van!!! Neki nincsenek végtagjai, mégis élvezi és imádja az életet...! Igazán példamutató !
Ha ő nem adja fel, akkor nekünk sem szabad!!!

"Szerintem a legnagyobb gyengeség nem abban rejlik,hogy nincsenek végtagjaink, a legfőbb gyengeség maga a tudatban van, a döntésekben amiket hozunk.
Nincs túl nagy cél, nincs elérhetetlen álom. Akkora, amilyennek megálmodod.."

Érdemes megnézni
Íme :

4 felhasználónak tetszik: ophely88, saii, riri17, Hajni-Twilight
2011. október 26. 15:38 #2977
- törölt felhasználó -    
Végső állomás 5.
Na, ez a film kifejezetten tetszett! Végre egy olyan akciódús thriller, amelyben nincsenek se zombik, se csúnya bácsik, sem pedig mumusok. Lehet, hogy megnézem majd a többit is, mert noha lehet, hogy kiszámítható néhány jelenet, mégis szórakoztató. Ezt merném ajánlani mindenkinek, meglepett, hogy nekem is tetszett.
7/10
rájöttem, hogy akármennyire tetszik is egy film, sosem csúszik feljebb a 7-es értékelésnél.
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, riri17
2011. október 26. 18:46 #2978
- törölt felhasználó -    
Paranormal Activity 2.
Imádtam. Jó, az első fél óra még kicsit unalmas volt, de valahogy el kellett indulnia a történetnek, nem lehet rögtön belevágni a közepébe... Az első részt tavaly nyáron láttam, és totál berezeltem tőle, meg a sztori is elgondolkodtatott, de azért jó, hogy így a 2. rész által teljesen kitisztult a kép. Ez az első rész előzményeit mutatja be, majd a legvégén kiderül, hogy lett vége az egésznek.
Nem az a véres, előugrik-valami-elmaszkolt-arcú-figura-és-szívrohamot-kapsz-kategória. Sőt, akkor félsz a legjobban, mikor épp nem is történik semmi, mert arra vársz, hogy mikor fog. rohog.gif
10/10
3 felhasználónak tetszik: riri17, Fanni00, Eszter655
2011. október 26. 19:34 #2979
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Juno
Kicsit vegyes érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban.
Nem volt rossz, de számmora olyan semleges film maradt. Azon viszont kiakadtam mikor megmondta a szüleinek hogy terhes azok meg konkrétan semmit nem csináltak. Mármint azért szerintem ha ilyen történik akkor a szülők nagyon kibuknak függetlenül attól hogy mennyire nyitottak vagy hogyan élnek. Ha én szülő lennék és megtudnám hogy a 17 éves lányom teherbe esett én borzasztóan megrémülnék, kiakadnék nem is tudom még miket tennék ohmy.gif
Szóval ez nekem nagyon sokat lefaragott a filmből unsure.gif Poénok nemigen voltak benne,legalábbis nekem már az ilyen témánál nem ütnek a poénok. Picit hát ha lehet így mondani "sokkoló" volt hiszen ez bármelyik korombeli lánnyal megtörténhet. Én sosem szeretnék ilyen helyzetbe kerülni. Ráérek 25-30 éves koromban vagy később mikor már tudni fogom hogy egyáltalán képes vagyok-e ilyesmire smileeee.gif

5/10
2011. október 26. 23:14 #2980
- törölt felhasználó -    
Angyalok és démonok
10/10
Ez egy zseniális film!Mindenki hozta a tökéletes formáját.Csak gratulálni tudok az egész stábnak és persze a könyv írójának, mert nélküle nem jött volna létre ez a mestermű.Tényleg nagyon csodálatos!
10 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04, House Of Wax, pillajunior, rachella, kriszti145, fanni1998, Hannuusshh, Coco Selly, janet7
710 oldal 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!