Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 23. 09:35 #2941
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Zookeeper

Kevin James szimpatikus ember, egész jó komikus, de ez a film jóformán kritikán aluli. smileeee.gif Már a legelső 10 percben tudod, hogy mi lesz a vége és mi fog történni a következő pillanatban. Tucatgagyi. A gorilla figurája botrányosra sikeredett. Mondjuk a legtöbb filmben képtelenek normálisan megcsinálni egy gorillát, nem is értem miért próbálkoznak vele, hiszen a teremtés remekműve. Mindegy. Volt benne egy-két értékelhető poén, de ez kevés a boldogsághoz.
3/10
2 felhasználónak tetszik: tya04, Domcicc
2011. október 23. 09:46 #2942
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7183
Csatolások: 83636
Azonosító: 114760
Contagion / Fertőzés (2011)

Tegnap végre sikerült eljutnom rá a moziban. Kicsit csalódott vagyok. Több, mint másfél évet vártam erre a filmre... Szerintem nagyon összecsapták. Pl. egy csomó mindenre - ami engem, és még szerintem másokat is érdekelt volna - nem tértek ki. Az öt főszereplő közül (Kate, Gwyneth, Matt, Jude és Marion) Marionnak teljesen felesleges volt a karaktere. 1. Igazából semmi érdemlegeset nem csinált. 2. A szerepe is felejthető volt. Mondhatni, csak egy mellékszáll volt a filmben. Nyugodtan kihagyhatták volna. Ha egy szóval kellene jellemeznem ezt az egészet, az az lenne, hogy kidolgozatlan. Amilyen jól indult, a felétől olyan lagymatag is lett. Én nem tudom, lehet nem volt rá elég gázsi, hogy jobban megmagyarázzák, vagy csak egyszerűen belefáradtak, ezért úgy voltak vele, hogy minél előbb végezzenek a forgatással. Azért, hogy pozitívumot is mondjak, a végével elégedett voltam. Kár a filmért. Lehetett volna belőle jobbat is csinálni.

Ha kijön DVD-n, persze egy lookot még megér, de többet nem igazán.

6/10 - és akkor még kedves voltam pardon.gif
4 felhasználónak tetszik: aceventura, s.t.a.r., tya04, Domcicc
2011. október 23. 09:56 #2943
aceventura
aceventura
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 54
Csatolások: 44
Azonosító: 161887
Hehe én is tegnap néztem rolleyes.gif

Fertőzés

Ha nem tudtam volna, akkor simán rájöttem volna közben, hogy ez egy Steven Soderbergh film, a névjegyei erősen visszaköszöntek. Nekem túl realisztikus, és ezáltal néhol unalmas volt. Nem is igazán mondanám mozifilmnek, a Discoveryn viszont simán jó lenne. A sok történeti szál, és a filmhez teljesen nem illő zene eléri hogy igazán senkihez se tudj kötődni. Plusz ezek miatt igazán az se hat meg majd, hogy két raklap ember meghal a szemed előtt, és ilyen II. világháborúsan temetik el őket például. Steven Soderbergh ezt benézted, egy ilyen témát ennyire nyersen nem szabad bemutatni. Ülj le, kettes!

10/5
4 felhasználónak tetszik: dave095, s.t.a.r., tya04, Domcicc
2011. október 23. 10:15 #2944
- törölt felhasználó -    
Triple Dog 10/9
2011. október 23. 10:30 #2945
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
What's your number? thumbsup.gif
8/10
2011. október 23. 10:44 #2946
- törölt felhasználó -    
A manipulatív X-Faktor helyett inkább megnéztem egy olyan filmet, amit már vagy 10x láttam, de még mindig nem tudok vele betelni. Ez a film a: Halálsoron.
10/10- tökéletes film, mely ráadásul az én filmes világomban alapfilmnek számít.
Ez a film...Egyszerűen tökéletes!
A történet, a színészi alakítás, a váratlan jelenetek. Ez egy alap mű amit én szerintem mindenkinek meg kéne nézni legalább egyszer.
SPOILER-t tartalmazhat:)
Egy film, úgy táplálja hitünket a csodákban, hogy közben nem ringat hamis illúziókba. Hiszen adott egy végtelenül jó, kissé bárgyú és gyermeklelkületű, de ami a legfontosabb: természetfeletti képességekkel megáldott, nagydarab férfi, akit halálra ítélnek, olyan tettért, amit nem követett el. És ezt az ítéletet végre is hajták. Adott egy másik férfi, aki tisztában van azzal, hogy John ártatlan, mégsem tud tenni semmit azért, hogy elkerülje az elkerülhetetlent. Rájövünk, hogy a csodák ellenére, ez a film (és persze a könyv) bizony nem klasszikus mese vonalat követi. A rossz ugyan elnyeri benne méltó büntetését, viszont a jó, méltó jutalmát nem. sad.gif Megdöbbentő, hogy ez a hatalmas ember, bár felajánlják neki a menekülés lehetőségét, mégsem él vele: vállalja sorsát, és inkább meghal, mint hogy továbbra is vállán cipelje a rengeteg rosszat, ami a világban történik.
Csodálatok színészek, remek karakter megforlmálások, jellemfejlődés, csoda és halál.
A film végén amikor kivégzik John Coffey-t csak az őrök tudják hogy ártatlanul végzik ki az embert, és amikor oda megy hogy kezet fogjon..
Akkor azért rendesen megkönnyeztetett...smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: janet7, tya04, Grace Benning, Domcicc
2011. október 23. 11:27 #2947
- törölt felhasználó -    
A fülke
Számtalanszor láttam, de annyira jó. Colin hihetetlenül alakít a filmben, ha másért nem is, a sármjáért mindenképpen érdemes megnézni wub.gif Néhol kissé bugyuta, de meglehetősen tanulságos.
7/10
8 felhasználónak tetszik: House Of Wax, kriszti145, janet7, pillajunior, s.t.a.r., tya04, Adri98, Domcicc
2011. október 23. 13:44 #2948
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
A vörös sárkány
Ha a Lecter franchise-t nézzük, ez talán a második legjobb darabja, az utánozhatatlan első rész után. Igaz, ez egy más megközelítés, de izgalmas, remek színészek - jó, amiben Edward Norton van, azzal eleve elfogult vagyok -, Anthony Hopkinstól mindig a hideg futkos a hátamon. Szinte már ikonikus, hogy az üvegkalitkától három méterre rakják le a széket, mikor meglátom azt a hűvös folyosót, már tudom, mi következik. Ralph Fiennes remek színész, ezt itt is bizonygatja, félelmetes tekintete Christian Bale Nehéz időkbeli figuráját juttatta eszembe egyszer, bár félően kimondva szerintem Mr. D-ben még több volt a pozitívum.
Ez a film annyira felhangolt, hogy azonnal meg kell néznem A bárányok hallgatnakot, úgyis régen láttam már.
9/10

A Fertőzésre: nekem tetszett. Semmi extra, de egy szombat esti mozira felüdülés volt. Nem szeretem Soderberghet túlzottan, viszont ez egyszerű volt, valóban kissé kidolgozatlan, de nekem az jött be, hogy nem akart világot váltani (talán kellett volna? think.gif ). Sajnos a mostani kínálatban ez volt a legjobb film, amit választhattam, A három testőrnek keresztelt valamire még akkor se adnék pénzt, ha kényszerítenének.
2011. október 23. 16:47 #2949
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Gyaloggalopp

Na ez egy alap film wub.gif bár néha olyan rossz poénok voltak benne, hogy a fejem lett volna kedvem a falba verni, de amúgy volt néhány zseniális is... a nyulason szakadtam rohog.gif rohog.gif

10/8, a Bryan élete jobb volt, de így is egyik legjobb thumbsup.gif

Alien 2-A bolygó neve: Halál

Most jutottam el odáig, hogy meg is nézzem amit felvettem... na hát ez asszem egyik legjobb film, amit valaha láttam meghajolo.gif még az elsőnél is jobban tetszett...örök műalkotás, többet nem is mondok...

10/10, természetesen blush.gif
4 felhasználónak tetszik: aceventura, riri17, Grace Benning, Domcicc
2011. október 23. 17:32 #2950
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Sok filmet néztem ezen a héten. Vegyes. A pasim rávett hogy nézzünk meg egy két 'nagyon jó' filmet. A jó relatív fogalom. biggrin.gif

Sorsügynökség

Alapból nem tettem magasra a mércét, a történet snassz, Emily pedig nem tud színészkedni, elnézést a fanoktól. Matt Damon jó, de nem tartozik a kedvenceim közé. Pont jól jött a film, alíg bírtam elaludni. biggrin.gif

10/3, csak 2 lenne, de olyan jót aludtam rajta biggrin.gif (felkeltem és visszanéztem a végét.)

Adventureland

avagy hogyan suvasszunk jó színészeket egy rossz filmbe. Kristen Stewart kezd meggyőzni a tehetségéről, Jesse-ben nem csalódtam, a történet nem rossz de valamiért nem így képzeltem el.

10/4

Frászkarika

A maga kategóriájában nem rossz, de a magyar szinkrontól most is libabőrös vagyok.

10/5

Millennium trilógia

Legjobb, egy fordulatos és szemtelenül őszinte történet remek színészekkel és mégjobb sztorival. Még ilyet kérek szépen. thumbsup.gif biggrin.gif

10/10
6 felhasználónak tetszik: tya04, Boscorelli, House Of Wax, kriszti145, Domcicc, s.t.a.r.
2011. október 23. 18:07 #2951
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
A bárányok hallgatnak
10/10
pardon.gif
4 felhasználónak tetszik: dave095, janet7, Domcicc, riri17
2011. október 23. 18:20 #2952
Fanni00
Fanni00

Státusz"So fuck you,you can go cry me an ocean and leave me be...."
Hozzászólás: 4116
Csatolások: 1483
Azonosító: 126355
A Walk To Remember / Séta a múltba

Most láttam először,annak ellenére,hogy elég régi film,de rögtön a szívembe lopta magát. Semmi kifogásolhatót nem találtam benne. A történet maga is borzasztó szép,sikeresen megsirattatott. Gyönyörű egy film. smileeee.gif

10/10
6 felhasználónak tetszik: janet7, Sally Sparrow, Domcicc, SmileyZ, nicol bellox, duracell
2011. október 23. 19:05 #2953
- törölt felhasználó -    
Jack (1996)
Robin Williams az,akinek tényleg elhiszem,hogy egy 10 éves kisfiút formál meg a filmben.Az alakítása nagyon vicces.Bár,ezt már meg lehetett szokni tőle.Szerintem ki hozta a maximumot a karakteréből.Lényegében nagyon tetszett egy vasárnapi késő délutáni aranyos filmnek tökéletesen megfelelt.
10/7

Egy nap
Már nagyon régóta vártam,hogy végre megnézhessem.Sturgess szerintem elég jól hozta a karakterét.Egy remek fiatal színész.Anne-t leginkább vígjátékokban láttam eddig. Viszont ez egy teljesen más film. A bemutató alapján egy átlagos romantikus film,de kicsit sem az.Nehéz leírni mit éreztem mikor vége lett.Alaposan megcsavarták a történetet.
Nálam ez 10/10 Szerintem úgy jó,ahogy van!
1 felhasználónak tetszik: Domcicc
2011. október 24. 11:20 #2954
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
'salem's Lot (Borzalmak városa)
Nagy várakozással ültem le elé, hisz Stephen King adaptációjából készült a film, plusz a Warner égisze alatt készült el. És nem is csalódtam. Első perctől para volt, köszönet a jó zenének. Láthattam végre tipikus régi horrort (vicces is volt néhány jelenet. Értsd vámpírok. rohog.gif )Ettől függetlenül jól szórakoztam a 3 órácska alatt. Jó volt látni Rob Lowe-ot, Donald Sutherlandet és Rutger Hauert. meghajolo.gif Régi nagy motorosok. meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
8/10

Invasion (Invázió)
Habár 2006-os film, sokáig tartott, mire leültem megnézni. rohog.gif Sebaj, nem csalódtam. Sőt kifejezetten imádtam.
Ami hiányzott a 'salem's Lotból, az Invasionből bőven megkaptam. Volt benne minden, köszönhetően Nicole Kidman játékának, és a történetnek. Habár a sztori nem teljesen új, itt szerencsére nem rugaszkodtak el túlságosan a valóságtól. Nem pici zöld/szürke emberkéket láthattunk a világűrből, hanem földönkívüli fertőződést. A vége persze sablonos volt, ettől függetlenül izgalmasnak találtam, és jól szórakoztam rajta, plusz a végén elgondolkoztam a dolgokon. think.gif
9/10
2011. október 24. 12:17 #2955
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Mestergyilkos/The Mechanic

Maradjunk annyiban, hogy elaludtam rajta. Szerintem innentől kezdve már pontozni se érdemes, mindenki tudja, milyen filmeken szokás elaludni. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04
2011. október 24. 12:29 #2956
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.10.24. 12:17)
Mestergyilkos/The Mechanic
Maradjunk annyiban, hogy elaludtam rajta. Szerintem innentől kezdve már pontozni se érdemes, mindenki tudja, milyen filmeken szokás elaludni.  rolleyes.gif

Volt, hogy a legjobb filmeken is bealudtam már, ráadásul a kedvenc színészeimmel volt vegyítve a film:)
Pedig nem volt uncsi, csak egyszerűen fáradt voltam:)
Statham egyébként egyre rosszabb filmekkel áll elő.
2011. október 24. 12:47 #2957
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (Norah @ 2011.10.24. 12:29)
Volt, hogy a legjobb filmeken is bealudtam már, ráadásul a kedvenc színészeimmel volt vegyítve a film:)
Pedig nem volt uncsi, csak egyszerűen fáradt voltam:)
Statham egyébként egyre rosszabb filmekkel áll elő.

Akkor hozzáfűzöm, hogy ha valakivel ki lehet kergetni a világból, akkor az Jason Statham. Bármennyire is próbálom szeretni, olyan érzéketlen baltaarca van, hogy kínomban a küszöböt kaparom tőle. omg.gif
2011. október 24. 12:50 #2958
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.10.24. 12:47)
Akkor hozzáfűzöm, hogy ha valakivel ki lehet kergetni a világból, akkor az Jason Statham. Bármennyire is próbálom szeretni, olyan érzéketlen baltaarca van, hogy kínomban a küszöböt kaparom tőle. omg.gif

Egyik barátnőm szinte fanatikus Statham fan:) (közben elfelejti élni saját életét) pedig már rég nem tini.smileeee.gif
Én elvagyok vele. AZ akciósztárokat én is másként kezelem, mint a karakterszínészeket. Tény, hogy elég fapofa:9 pedig szerintem kifejezetten jól áll neki, ha nevet.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. október 24. 15:58 #2959
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
A Da Vinci-kód

Izgalmasnak izgalmas volt, bár sajnos a Való Világ után kapcsolódtam be az eseményekbe, szóval az elejéről lemaradtam. Bár én ateista vagyok, azért voltak benne érdekes dolgok. És csak Afred Molina miatt voltam rá kíváncsi. Imádom azt a palit, a való életben hihetetlen bohókás egy fazon, ezért is érdekes, hogy a filmekben megdöbbentően jól hozza a drámát. Ja, és pont akkor kapcsoltam oda, amikor lelőtték. Mondom ez nem igaz. rohog.gif De csütörtökön úgyis lesz az AXN-en, akkor majd jól megnézem magamnak az elejétől. Igaz, olyan volt, mintha kínaiul beszéltek volna benne, de a végét legalább értettem. Most így 10/7-es, de majd ha az elejétől látom, akkor jobban tud értékelni.
7 felhasználónak tetszik: Bessie, tya04, Domcicc, SweetBlair., nicol bellox, janet7, thunderbird
2011. október 24. 16:12 #2960
- törölt felhasználó -    
Én az Iron Man-t, izgalmas volt és klassz, csak az is igaz hogy alig bírtam kivárni a végét... rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
710 oldal 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!