Most filmmaratont tartottam az elmúlt pár napban, íme:
Chrissa és a gonosz méhek (2009)
Nagyon tetszik ez a film, főleg mert Sammi a főszereplő. Lehet hogy egy kicsit gyerekes, de ebből nem tudok kinőni.
10/10.
Honey 2 (2011)
Nekem eléggé tetszett a film, szerintem Kath miatt, hisz ő miatta néztem meg. Az elején úgy voltam hogy 'kikapcs', de egész elvoltam a film közben.
10/7.5.
Hajrá csajok 3 (2006)
Ez a film mái napig nagy kedvencem. Hayden nagyon jól alakít a filmben, tetszenek a táncok, a szereplőosztás, és úgy maga az egész film.
10/10.
Triple Dog (2010)
Nem tudtam elképzelni hogy Britt-et szerethetem még ennél is jobban valaha, de sikerült. Annyira megfogott ez a film, néhol kicsit megijedtem, pedig semmi ijesztő nem volt benne.
10/10.
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. október 17. 22:31
Míg a jackpot el nem választ
Cameron egyre inkább szerethetővé válik a számomra. Igazából Sudoku vett rá arra, hogy nézzem meg a filmet, mivel rájöttem, csaknem az összes produkcióját láttam. Mindenesetre amolyan limonádé film, elég bugyuta is néhol, mégis szerethető. Ashton kezd lenyűgözni, nem tudom, miért, nincs sok tehetsége, lehet, hogy a kiskutya-pofi játszik közre, mindegy is. A lényeg, hogy aranyos sablonfilm, havibajok vagy szakítás után remek
6.5/10
Cameron egyre inkább szerethetővé válik a számomra. Igazából Sudoku vett rá arra, hogy nézzem meg a filmet, mivel rájöttem, csaknem az összes produkcióját láttam. Mindenesetre amolyan limonádé film, elég bugyuta is néhol, mégis szerethető. Ashton kezd lenyűgözni, nem tudom, miért, nincs sok tehetsége, lehet, hogy a kiskutya-pofi játszik közre, mindegy is. A lényeg, hogy aranyos sablonfilm, havibajok vagy szakítás után remek
6.5/10
2011. október 17. 22:49
12 dühös ember
10/10
Zseniális film, zseniális szereplőkkel, pedig már több, mint 50 éves a film. Minden egyes megmozdulásuk tökéletes volt. 11 szemben 1-el. 12 különböző egyéniség és felfogásmód egymásnak feszülése. Nem is ragozom tovább... tökéletes !
10/10
Zseniális film, zseniális szereplőkkel, pedig már több, mint 50 éves a film. Minden egyes megmozdulásuk tökéletes volt. 11 szemben 1-el. 12 különböző egyéniség és felfogásmód egymásnak feszülése. Nem is ragozom tovább... tökéletes !
2011. október 18. 18:42
|
|
aceventuraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.09. Hozzászólás: 54 Csatolások: 44 Azonosító: 161887 offline
|
Végső állomás (nemtomhányadik) 3D
A történet, a színészek, a párbeszédek mint blődli, de ez a háromdé ez bűnős szórakozás
Alapjáraton elítélem meg minden, de amikor a moziban az arcomba repül egy híd, az azért szórakoztató tud lenni
10/6
A történet, a színészek, a párbeszédek mint blődli, de ez a háromdé ez bűnős szórakozás
10/6
2011. október 19. 12:21
Drive!
10/8
Na de akkor miért is olyan zseniális? Felteszem azért, mert szemben úszik a mai akciófilmekkel, ez a film letisztult, hitelesen ábrázolt jelenetekből van megkomponálva. A főhős nem válik terminátorrá, nem csúszik át a verdával kamionok alatt, nem sebezhetetlen - ugyanakkor van stílusa.
Gosling
A mostani időkbe filmek terén szerintem ez kumma nagy szó, és alapjáraton már ezért se átlagos a film.
10/8
Na de akkor miért is olyan zseniális? Felteszem azért, mert szemben úszik a mai akciófilmekkel, ez a film letisztult, hitelesen ábrázolt jelenetekből van megkomponálva. A főhős nem válik terminátorrá, nem csúszik át a verdával kamionok alatt, nem sebezhetetlen - ugyanakkor van stílusa.
Gosling
A mostani időkbe filmek terén szerintem ez kumma nagy szó, és alapjáraton már ezért se átlagos a film.
2011. október 19. 14:09
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Varázslótanonc
10/9
10/9
2011. október 19. 18:09
Soul Surfer (2011)
Ez az egyik legcsodásabb film, amit valaha volt szerencsém látni. - Ráadásul igaz történet alapján készült. Anna nagyon ügyesen szerepelt, nehéz lehetett megformálnia a főszereplő karakterét.
10/10
Ez az egyik legcsodásabb film, amit valaha volt szerencsém látni. - Ráadásul igaz történet alapján készült. Anna nagyon ügyesen szerepelt, nehéz lehetett megformálnia a főszereplő karakterét.
10/10
2011. október 20. 15:11
Tegnap este: Bronxi mese
10/9,5
Bronxi mese egy fiúról, a lehetőségeiről, a társadalmi korlátokról, az elvárásokról, a hétköznapokról, és a mindennapi különlegességekről, a csalódásról, a szeretetről, szerelemről, úgy mindenről.
Az egész film a helyén van. A történet szépen felépített, lubickol az ember benne, átérzem az egészet. A színészi alakítások fantasztikusak, a karaktereknek van stílusuk, és a két vén olasz róka De Niro, és Palminteri alakítása felejthetetlen.
Ezt a filmet mindenkinek látni kell, hiszen egy teljesen más kultúrát mutat be nekünk, kicsit olyan, mintha ott élnék a filmidő alatt.
10/9,5
Bronxi mese egy fiúról, a lehetőségeiről, a társadalmi korlátokról, az elvárásokról, a hétköznapokról, és a mindennapi különlegességekről, a csalódásról, a szeretetről, szerelemről, úgy mindenről.
Az egész film a helyén van. A történet szépen felépített, lubickol az ember benne, átérzem az egészet. A színészi alakítások fantasztikusak, a karaktereknek van stílusuk, és a két vén olasz róka De Niro, és Palminteri alakítása felejthetetlen.
Ezt a filmet mindenkinek látni kell, hiszen egy teljesen más kultúrát mutat be nekünk, kicsit olyan, mintha ott élnék a filmidő alatt.
2011. október 20. 16:01
Az utazó / The Tourist (2010)
Ma volt időm és megnéztem Angelina Jolie és Johnny Depp közös filmjét, ami őszintén szólva nekem nagyon tetszett, de csakis Angie miatt néztem meg, és sajnos még most sem kedvelem jobban mR. Deppet mint ezelőtt, de ennek ellenére jó párost alkottak ők ketten, nekem kifejezettem a vicces jelentek tetszettek, na meg Depp poánjai...
10/10
Ma volt időm és megnéztem Angelina Jolie és Johnny Depp közös filmjét, ami őszintén szólva nekem nagyon tetszett, de csakis Angie miatt néztem meg, és sajnos még most sem kedvelem jobban mR. Deppet mint ezelőtt, de ennek ellenére jó párost alkottak ők ketten, nekem kifejezettem a vicces jelentek tetszettek, na meg Depp poánjai...
10/10
2011. október 20. 17:51
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (kriszti145 @ 2011.10.20. 16:01)
Az utazó / The Tourist (2010)
10/10
10/10
Hát izé... Szerintem ez a film egy giccsmonstrum. Semmi olyan nincs benne ami megfogott volna, nulla kémia, felejthető csavarok - főleg a remek eredeti után - közelébe nem érhetnek a Sophie Marceau és Yvan Attal párosnak. Nálam 2/10. Persze ezzel nem bántani akarlak, csak annyira ellentétes a véleményem a pontszámmal kapcsolatban, hogy ki kellett fejtenem.
Hanna
Hű, Joe Wrightot imádom, úgy ahogy van. Mindössze három filmet csinált eddig, de bebizonyosodott: istenadta tehetség, kisujjában van az akció, a romantika, a dráma, a humor. Minden filmjében ki szoktam emelni a képi világot és a fényképezést, ezt itt is megteszem, mivel gyönyörű vagy épp extrém beállításokhoz volt szerencsém. A zene ezúttal sajnos nem Dario Marianelli, viszont a My Chemical Brothers igazán találó muzsikát szerzett, ami passzol a hangulathoz.
Ronan kisasszonyra pedig nagy jövő vár, jól alakít, bár a Vágy és vezeklésben már bebizonyította, hogy tehetséges, most elnyerte a szimpátiámat is. Eric Bana helyén van, de nekem legjobban Cate Blanchett tetszett az egész filmben, elképesztő egy figura.
Szóval.. Wright harmadszorra, még mindig az Atonement tőle a kedvenc, ettől függetlenül jó kis teljesítmény.
8,5/10
2011. október 20. 17:52
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
A feláldozhatók
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. október 20. 18:43
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Sorsügynökség
Hát visszaolvasgattam a véleményeket, és azt hiszem most elvágom magamat pár ember előtt, de ez számmora értékelhetetlen film volt
Egyszerűen folyamatosan csak a történést vártam és semmit nem kaptam. Jó persze, alapsztorit nézve baromi jó, de ezt meglehetett volna csinálni egy pörgős akciófilmben! Én szeretem az ilyen jellegű filmeket, tehát nem vagyok akció bolond de egy ilyen sztorit így kellett volna kialakítani
Azt kell mondja számmora Matt Damon legrosszabb filmje volt
2/10
Hát visszaolvasgattam a véleményeket, és azt hiszem most elvágom magamat pár ember előtt, de ez számmora értékelhetetlen film volt
Egyszerűen folyamatosan csak a történést vártam és semmit nem kaptam. Jó persze, alapsztorit nézve baromi jó, de ezt meglehetett volna csinálni egy pörgős akciófilmben! Én szeretem az ilyen jellegű filmeket, tehát nem vagyok akció bolond de egy ilyen sztorit így kellett volna kialakítani
2/10
ophely88
2011. október 20. 19:02
Idézet (House Of Wax @ 2011.10.20. 18:43)
Sorsügynökség
2/10
2/10
Hogy őszinte legyek nekem pont azért tetszett nagyon, mert nem volt azaz akció jelenetekkel teletömködött valami. Őszintén bevallom, először én is olyan Bourne-t vártam, de aztán ahogy haladt előre a film, egyre jobban kezdtem rájönni, hogy nem az izgalmakról és a látványról szól, hanem arról, hogyha igazán szeretsz valakit, akkor nem tudod elengedni, akármennyire is szeretnéd. Én mondjuk pont az ellentéted vagyok, mert sokszor nálam csak a kémes, lövöldözős akció filmek jöhetnek szóba, mert kifejezetten nem szeretem az ilyen típusú filmeket. Persze ízlések és pofonok, kinek ez, kinek az. Nem lehet olyan dolgot csinálni, ami minden embernek megfelelne. A film üzenete és maga a történet pont jó volt. Ha még több akciót és még több látványt raktak volna bele, akkor az elnyomta volna a történet különleges hangulatát és így elkönyveled egy újabb Matt Damon-eksön filmnek.
Ghosts of Girlfriends Past (Excsajok szelleme - 2009)
Most önmagammal mondok ellent, hiszen az előbb azt írtam le, hogy utálom a romantikus filmeket.XD Egy ideig ennek a megnézésre azért nem is adtam a fejemet, de be kell valljam a legkedvencebb sztárom nem más, mint Jennifer Garner, és hát nem igazán bírtam ki. Mióta láttam őt a Hirtelen 30 Jenna szerepében, azóta tudom róla, hogy nem csak egy szexi "leverek mindenkit" karaktert tud eljátszani, hanem igen is megállja a helyét a romantikus filmekben is. Matthew kiválóan alakította az általa eljátszott Connort, sőt hallottam már a színészről, de életemben először láttam filmben szerepelni. Habár a történet egy szerelmi történet egy kis romantikus klisével vegyítve, mégis úgy gondolom, hogy a mai társadalmi mércét mutatja meg limonádészerűen megközelítve. Már a fejemet vertem a falba, amikor az utolsó percben is a koszorúslányok azért könyörögtek, hogy izé hát feküdjenek már össze.
10/8 - Nem volt rossz, de olyan egyszer nézhető film. Persze lehet, hogy azért, mert nem vagyok híve a romantikus filmeknek, de ettől függetlenül Jennifer miatt érdemes volt megnéznem.
nicol bellox
2011. október 20. 19:08
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (tya04 @ 2011.10.20. 17:51)
Hát izé... Szerintem ez a film egy giccsmonstrum. Semmi olyan nincs benne ami megfogott volna, nulla kémia, felejthető csavarok.
Egyetértek. Nálam ez a film óriási versenyben van, Az amerikai-val, 2010 legrosszabb filmje címért.
2011. október 20. 19:16
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2011.10.20. 19:02)
A film üzenete és maga a történet pont jó volt.
Egyetértek, az üzenet valóban szép volt, hiszen az a küzdelem a szerelemért hihetetlen volt.
Nekem csak a kivitelezéssel voltak bajaim
2011. október 20. 19:18
Jóbarátnők / Friends with Money (2006)
Én kedvelem Aniston ne értsetek félre, de evvel az alakítással nem voltam megelégedve, ennél jobbra számitottam, még akkor is ha 2006-os a film... Ez a film nem lett a kedvencem és nem is lesz, de Aniston miatt meg kellett nézzem és egy kicsit csalódtam benne...
5/10
Én kedvelem Aniston ne értsetek félre, de evvel az alakítással nem voltam megelégedve, ennél jobbra számitottam, még akkor is ha 2006-os a film... Ez a film nem lett a kedvencem és nem is lesz, de Aniston miatt meg kellett nézzem és egy kicsit csalódtam benne...
5/10
2011. október 21. 00:04
|
|
aceventuraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.09. Hozzászólás: 54 Csatolások: 44 Azonosító: 161887 offline
|
Breaking Bad S04
Tudom hogy nem film, de egyben láttam, mint egy filmet
Az van, hogy simán veri a mostani filmes mezőnyt. Szerintem nem túlzás, hogy a Maffiózók, Nagymenők, Kaszinó, Volt egyszer egy Amerika szintjét erősen karcolja alulról(!) a sorozat (A Keresztapát azért nem említem, mert az mindenhez képest más liga). A történések kiszámíthatóak, de a főszereplő, azaz egy kémia tanár teljes átalakulása az nagyon egyedi, mint ahogy a képi/zenei megoldások az egyes részekben. A két főszereplőnek én adnék egy-egy Oscart, és nem érdekelne hogy sorozatszereplők.
Egy kis muzsika a fináléból ízhír.
10/9
Tudom hogy nem film, de egyben láttam, mint egy filmet
Egy kis muzsika a fináléból ízhír.
10/9
2011. október 21. 11:31
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Mivel már 1 hete beteg vagyok, szóval itthon vagyok, ezért most megnéztem jó pár filmet.
Talpra Csajok
Nem volt rossz, 1x-2x nézhető
De nem lett a kedvencem. Chelsea Kane Staub karaktere nagyon irrritáló volt sajnos, egyfolytában nyávogott.
10/6,5
Honey 2
Húúúú háááát ez nagyoon nagyoon jóó volt. Nem is tudtam,hogy van második része egészen tegnapig. Nekem nagyon tetszett, mindig is szerettem a táncos filmeket (mert imádok táncolni) Tuti megnézem még majd egy párszor xD
10/9
Jumanji
Naa ezt már vagy 100x láttam. Soha nem tudom megunni, és nem is akarom, nagyon nagyon jóóó. Annyira jóó a története, úgy tetszik
Robin Williams nagyon jól alakította a szerepét, de a többiek is
10/10
Die Hard 3
Nagy kedvencem ez a film, na meg a többi rész is. Imááádom, bármikor képes vagyok megnézni
10/10*
Forró Rágógumi 2,és 6
Hatalmas, lökött filmek, pont ezért imádom xD Ezeket is már vagy 100x látttam, dee annyiraa nagyon nagyon jók, olyan vicces!! Annyit lehet nevetni rajtuk
Össszes rész a kedvencem.
10/10*
A maszk
Ezt is imádom, nagyooon jóóóó film
Kedvenc.
10/10*
Talpra Csajok
Nem volt rossz, 1x-2x nézhető
10/6,5
Honey 2
Húúúú háááát ez nagyoon nagyoon jóó volt. Nem is tudtam,hogy van második része egészen tegnapig. Nekem nagyon tetszett, mindig is szerettem a táncos filmeket (mert imádok táncolni) Tuti megnézem még majd egy párszor xD
10/9
Jumanji
Naa ezt már vagy 100x láttam. Soha nem tudom megunni, és nem is akarom, nagyon nagyon jóóó. Annyira jóó a története, úgy tetszik
Robin Williams nagyon jól alakította a szerepét, de a többiek is
10/10
Die Hard 3
Nagy kedvencem ez a film, na meg a többi rész is. Imááádom, bármikor képes vagyok megnézni
10/10*
Forró Rágógumi 2,és 6
Hatalmas, lökött filmek, pont ezért imádom xD Ezeket is már vagy 100x látttam, dee annyiraa nagyon nagyon jók, olyan vicces!! Annyit lehet nevetni rajtuk
10/10*
A maszk
Ezt is imádom, nagyooon jóóóó film
10/10*
14 felhasználónak tetszik:
csicsi20,
Boscorelli,
funny18,
s.t.a.r.,
Domcicc,
Holly Keller,
thunderbird,
kriszti145,
janet7,
riri17,
Adri98,
cukorka55,
AngyalClau,
duracell
2011. október 21. 11:37
Tegnap az Európai és a Vegasi Vakációt néztem meg. Egyszerűen imádom!! Hülyére röhögöm magam mindig, Chevy Chase vígjátékai kivétel nélkül szuperek.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.