The Adjustment Bureau - Sorsügynökség (2011)
Anno nagyon tetszett a plakátja, de valahogy sosem adtam a fejemet a megnézésére. Valahogy Matt Damonnal kapcsolatban mindig Jason Bourne jut az eszembe. Talán emiatt is gondoltam azt, hogy egy hasonló kaliberű filmre lehet számolni tele verekedős jelenetekkel, fegyverekkel és autósüldözésekkel. Emily-t anno csak az Ördög pradát visel című filmben láttam, de mivel a karaktere unszimpatikus volt, maga a hölgy egyáltalán nem fogott meg. De be kell ismernem, elhitette velem Elise karakterét. Tetszett, Matt pedig hozta a formáját, mint mindig. Nem hiába ő az egyik legnagyobb színész Hollywoodban. A történet pedig páratlan volt. Jó magam nem igazán kedvelem a romantikus filmeket, de ez kifejezetten tetszett. Hihetetlen volt a sztori körítése, hogy miért nem lehetnek együtt és a kivitelezés miatt többször könnyeket is csalt a szemeimbe, pedig megjegyzem, nem vagyok nagyon oda a romantikus filmekért. Mindezek ellenére az egyik legszebb és legjobb film, amit valaha láttam az életem során. Habár én teljesen másképp döntöttem volna David helyében Elise-szel kapcsolatban. Volt benne dráma és egy kis akció is egyaránt, ami miatt nem kapcsoltam ki a filmet. Nekem hihetetlenül tetszett, és úgy érzem, ezt még egyszer meg kell néznem a párommal.
10/10 - Ez kell egy jó filmbe: tehetséges színészek, egy jó történet és egy fantasztikus kivitelezési forma. Csak ajánlani tudom, mert még azok számára is szórakoztató, akik nem szeretik annyira a romantikus filmeket. És szerintem még el is gondolkodtat, hiszen elképzeltem, hogy vajon milyen lenne most az életem, ha a párommal nem lennék együtt.
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. október 16. 16:27
Idézet (tya04 @ 2011.10.16. 16:14)
Tényleg, az idei oscar-díjakról mit gondolsz? Én dacból nem néztem végig A király beszédét, Rush alapból jobb színész, tőle a Ragyogj! a kedvencem. Nem tetszett ez a tarolós, a 127 óra teljes mellőzése, szerintem James igenis érdemelt volna egy díjat, csakhogy pont rossz időben alakított nagyot, mivel A király beszéde tipikusan az akadémia ízlése, míg a 127 óra egy rétegfilm. Valamin bűn, hogy Ryant nem jelölték a Blue Valentine-ért. Megríkatott az alakításával abban a filmben.
A 2000-es évek elején még csak csak..de szerintem jó ideje az Oscar nem a színészi alakítását tükrözi...
Rég volt ilyen gáz az Oscar gála, főleg azért, mert a díjazottak sem voltak meglepetések (kivéve persze a rendezői díjat).
Hogy a legjobb eredeti forgatókönyvet A király beszéde nyerte egyértelműen csalódás, azt gondoltam, hogy a manapság már oly ritka eredetiséget díjazni fogják.
Az abszolút "epic fail" A közösségi háló zenei győzelme. Már maga a jelölés is a vicc kategóriába volt sorolható, de hogy még nyert is... Tavaly a Bombák földjén jelölésével borzolták a filmzenekedvelők idegeit, de most még nagyobb hibát követtek el.
2011. október 16. 16:54
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (Norah @ 2011.10.16. 16:27)
A 2000-es évek elején még csak csak..de szerintem jó ideje az Oscar nem a színészi alakítását tükrözi...
Rég volt ilyen gáz az Oscar gála, főleg azért, mert a díjazottak sem voltak meglepetések (kivéve persze a rendezői díjat).
Hogy a legjobb eredeti forgatókönyvet A király beszéde nyerte egyértelműen csalódás, azt gondoltam, hogy a manapság már oly ritka eredetiséget díjazni fogják.
Az abszolút "epic fail" A közösségi háló zenei győzelme. Már maga a jelölés is a vicc kategóriába volt sorolható, de hogy még nyert is... Tavaly a Bombák földjén jelölésével borzolták a filmzenekedvelők idegeit, de most még nagyobb hibát követtek el.
Hát most ezzel nem találtál emberedre, kedves.
Én maximálisan támogatom a The Social Network OST-jét. Trent Reznor (a NIN frontember) és Atticus Ross zsenik, új színt vittek a filmzenék világába, szerintem nagyon is megérdemelték. Egyedi, ütős és üde színfolt a már teljesen eljellegtelenült zenék között, bár nekem ugyanúgy nagyon tetszett Zimmer és Rahman munkája.
Mikor átadták a díjakat, James és Trent volt a két legnagyobb favorit, szerencsére egy bevált. Tudom, eleve a Nine Inch Nails zenéje nem túl szociális, ezért érték akkora támadások az OST-ét. És aki kellemes Hans Zimmer dallamokhoz van szokva, azoknak ez csak zaj, nekem viszont, aki industriallal kel fekszik egy remekmű, hiába nyúltak a Ghosts-ból két dalt is.
2011. október 16. 16:56
Wanted Angelina Jolie és James McAvoy közös filmjét!És imádtam!!
2011. október 16. 17:03
|
|
MissDvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 100 Csatolások: 170 Azonosító: 161263 offline
|
Barátság Extrákkal
Nekem tetszett, persze nem az atom fizikáról szól meg nem is éppen menti meg a világot, de egy jó kis délután kikapcsnak remek én sokat nevettem rajta és volt benne egy kis komolyság is.
Nekem tetszett, persze nem az atom fizikáról szól meg nem is éppen menti meg a világot, de egy jó kis délután kikapcsnak remek én sokat nevettem rajta és volt benne egy kis komolyság is.
1 felhasználónak tetszik:
Fanni00
2011. október 16. 18:52
Insidious
Nagyon régóta szemeztem ezzel a filmmel, végül Christo tanácsa engem is serkentett. Elolvastam néhány kritikát, a legtöbben úgy ítélték meg, hogy még a legtalpraesettebb horrorrajongókat is megugrasztja – tekintve, hogy én még a Sikolyt is csak nemrég láttam először, engem nem ugrasztott meg. Persze felszisszentem néhány jelenetnél, de nem volt valami nagy szám. Inkább dráma volt, mintsem horror/thriller. A főszereplőnő, ennek a Dalton gyereknek az anyja nagyon jól alakított, a történet sem volt olyan gagyi, számomra ez mégis olyan semmilyen film. Mindenki sejtheti alatta, mikor jönnek az ijesztgetős jelenetek, szóval nem volt "parás". Mindenesetre bizonyára okozni fog néhány kellemetlen gondolatot este a sötétben.
6/10
Nagyon régóta szemeztem ezzel a filmmel, végül Christo tanácsa engem is serkentett. Elolvastam néhány kritikát, a legtöbben úgy ítélték meg, hogy még a legtalpraesettebb horrorrajongókat is megugrasztja – tekintve, hogy én még a Sikolyt is csak nemrég láttam először, engem nem ugrasztott meg. Persze felszisszentem néhány jelenetnél, de nem volt valami nagy szám. Inkább dráma volt, mintsem horror/thriller. A főszereplőnő, ennek a Dalton gyereknek az anyja nagyon jól alakított, a történet sem volt olyan gagyi, számomra ez mégis olyan semmilyen film. Mindenki sejtheti alatta, mikor jönnek az ijesztgetős jelenetek, szóval nem volt "parás". Mindenesetre bizonyára okozni fog néhány kellemetlen gondolatot este a sötétben.
6/10
2011. október 16. 18:59
Frászkarika
Végre sikerült,ezt is megnéznem. Hát jobbra és ijesztőbbre számítottam..
A főszereplő,srác kicsit unalmas volt .A csaj pedig olyan átlagos csini lány. Colinnak jól állt a vámpírszerep.Bár szerintem ebbe nem tudta megmutatni milyen jó színész is,de tetszett a karaktere (valamiért úgy éreztem keveset szerepel főszereplő létére.). David figurája viccesre sikeredett. Először meg sem ismertem szőrösen.
Lényegébe nem volt rossz,de nekem olyan 1x max. 2x nézhetős.
10/6 (a végét kicsit megcsavarhatták volna..)
Végre sikerült,ezt is megnéznem. Hát jobbra és ijesztőbbre számítottam..
A főszereplő,srác kicsit unalmas volt .A csaj pedig olyan átlagos csini lány. Colinnak jól állt a vámpírszerep.Bár szerintem ebbe nem tudta megmutatni milyen jó színész is,de tetszett a karaktere (valamiért úgy éreztem keveset szerepel főszereplő létére.). David figurája viccesre sikeredett. Először meg sem ismertem szőrösen.
Lényegébe nem volt rossz,de nekem olyan 1x max. 2x nézhetős.
10/6 (a végét kicsit megcsavarhatták volna..)
2011. október 16. 19:09
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Gorilla bácsi
8/10
Halálos Fegyver 3
9/10
Taxi2
7/10
8/10
Halálos Fegyver 3
9/10
Taxi2
7/10
2011. október 16. 19:23
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2011.10.16. 18:52)
Insidious
6/10
6/10
Nekem nem volt vele bajom, szerintem kellően nyomasztó volt a hangulata, ami nálam már elég sokat nyom a latban.
Bessie
2011. október 16. 19:26
Szörnyek szigete 10/1
Olyan pocsék volt, hogy az hihetetlen, nem hiszem el, hogy ez horror és 18as karika volt. Egy rossz vicc, az egész tiszta számítógép, na meg végigröhögtem az egészet. Volt egy "kedvenc" részem, amin szétröhögtem magam, tiszta szánalmas volt
ja és elnézést, aki szereti, de nekem ez a véleményem
Olyan pocsék volt, hogy az hihetetlen, nem hiszem el, hogy ez horror és 18as karika volt. Egy rossz vicc, az egész tiszta számítógép, na meg végigröhögtem az egészet. Volt egy "kedvenc" részem, amin szétröhögtem magam, tiszta szánalmas volt
2011. október 16. 19:47
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Gyerekek, ezt élmény volt végigolvasni.
Nem győztem nyomni a tetsziket, röppent is egy szavazat.
Hétvégén nálam voltak rokonok, úgyhogy értelmes filmet nem nézhettem...két "remek" múvít sikerült megnézni:
Honey 2
Úristen, de béna. A táncok bénák, semmi köze az egésznek az első filmhez, hiányzik Jessica Alba és Kat Graham meg se közelítheti, habár még mindig jobb volt, mint a többi "színész" a filmben.
Azt már meg sem említem, hogy a szinkron is pocsék volt..
2/10
Rossz tanár/Bad Teacher
Na, ez meg a másik gyönyörűség...Azért az előzőnél jobb volt valamivel.
4/10
Hétvégén nálam voltak rokonok, úgyhogy értelmes filmet nem nézhettem...két "remek" múvít sikerült megnézni:
Honey 2
Úristen, de béna. A táncok bénák, semmi köze az egésznek az első filmhez, hiányzik Jessica Alba és Kat Graham meg se közelítheti, habár még mindig jobb volt, mint a többi "színész" a filmben.
2/10
Rossz tanár/Bad Teacher
4/10
tya04
2011. október 16. 20:14
Tökéletes másolat
Tökéletes krimi, tökéletes szinész játékkal. Weaver remekül hozza a beteg, ám mégis erős nőt.T ulajdonképp élete legjobb szerepei mindig ezek a karakterek voltak, Holly pedig a nyomozót.Preciz rendezés, sőt néha zseniálisan adagolt feszültség, jó forgatókönyv..Igen, ezek egy jó film ismérvei! A műfajának kétségkivűl egyik gyöngyszeme.
Tökéletes krimi, tökéletes szinész játékkal. Weaver remekül hozza a beteg, ám mégis erős nőt.T ulajdonképp élete legjobb szerepei mindig ezek a karakterek voltak, Holly pedig a nyomozót.Preciz rendezés, sőt néha zseniálisan adagolt feszültség, jó forgatókönyv..Igen, ezek egy jó film ismérvei! A műfajának kétségkivűl egyik gyöngyszeme.
2011. október 16. 20:15
Idézet (tya04 @ 2011.10.16. 16:54)
Hát most ezzel nem találtál emberedre, kedves.
Én maximálisan támogatom a The Social Network OST-jét. Trent Reznor (a NIN frontember) és Atticus Ross zsenik, új színt vittek a filmzenék világába, szerintem nagyon is megérdemelték. Egyedi, ütős és üde színfolt a már teljesen eljellegtelenült zenék között, bár nekem ugyanúgy nagyon tetszett Zimmer és Rahman munkája.
Mikor átadták a díjakat, James és Trent volt a két legnagyobb favorit, szerencsére egy bevált. Tudom, eleve a Nine Inch Nails zenéje nem túl szociális, ezért érték akkora támadások az OST-ét. És aki kellemes Hans Zimmer dallamokhoz van szokva, azoknak ez csak zaj, nekem viszont, aki industriallal kel fekszik egy remekmű, hiába nyúltak a Ghosts-ból két dalt is.
Azért nincs harag?
tya04
2011. október 16. 20:20
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (LoveLife @ 2011.10.16. 20:16)
Sziklák vére (horror) de nem néztem nagyon sokáig mert álmos is voltam meg féltem XD
Pedig ez nagyon jó film
Na jó , nem NAGYON jó, de jó
Én csak Tad miatt néztem meg, ő tetszett benne
Sziklák Vére
6/10
Bessie
2011. október 16. 22:56
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (Domcicc @ 2011.10.16. 19:47)
Na, ez meg a másik gyönyörűség...
Nekem is kijutott egy
Captain America / Amerika Kapitány (2011)
Hát, én nagyon nem ezt vártam, elég nagy csalódás ez a film, igazából, nem azt mondom, hogy értékelhetetlen, de láttam már sokkal jobbakat is.
Egyedüli pozitívum az aranyos katonanéni, Hayley Atwell volt.
Remélem a bosszúállók jobb lesz.
5/10
saii
2011. október 17. 00:04
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Hanna, gyilkos természet
Érdekes film. A főszereplő csaj szinte végig "érzelem mentes" volt, mégis elhittem mindent, amit mutatni akart.
Eric Bana és Cate Blanchett isteni volt, mint mindig.
A film egyébként tetszett, mert izgalmas volt, gyönyörű helyeket is láthattam benne. Színészekkel is meg voltam elégedve.
8/10
Arena
Nos igen, a kedvencem miatt néztem meg. A sztori és a film egyébként majdnem egy kalap ... ért, de azért pozitívum számomra, hogy Kellant láthattam megint akciózni. Mikor harcolt, azt imádtam.
A többit inkább hagyjuk.
Samuel L. Jacksontól viszont többet vártam, de lehet, hogy a forgatókönyv és a rendezés miatt lett az egész olyan amilyen. Csakis az akció jelenetek miatt adok
7/10
Érdekes film. A főszereplő csaj szinte végig "érzelem mentes" volt, mégis elhittem mindent, amit mutatni akart.
Eric Bana és Cate Blanchett isteni volt, mint mindig.
A film egyébként tetszett, mert izgalmas volt, gyönyörű helyeket is láthattam benne. Színészekkel is meg voltam elégedve.
8/10
Arena
Nos igen, a kedvencem miatt néztem meg. A sztori és a film egyébként majdnem egy kalap ... ért, de azért pozitívum számomra, hogy Kellant láthattam megint akciózni. Mikor harcolt, azt imádtam.
Samuel L. Jacksontól viszont többet vártam, de lehet, hogy a forgatókönyv és a rendezés miatt lett az egész olyan amilyen. Csakis az akció jelenetek miatt adok
7/10
2011. október 17. 15:07
Midnight in Paris
Nem szeretem Franciaországot, de ez a film nagyon szép volt. Elmerültem benne és átéltem, aztán egyszer csak bumm, a stáblista. Semmi sincs lezárva, nem tudunk meg semmit Gil könyvéről, vagy hogyan tovább, annyira idétlen befejezése volt, hogy az fájdalmas. Egy ilyen élménydús és fantasztikus film után kijárt volna egy legalább olyan jó befejezés, mint amilyen maga a produkció volt a maga másfél órájában. Igaz, hogy a második felében kezdett ellaposodni, és kicsit szétcsúszott a történet ezzel az időutazás az időutazásban-dologgal, már ott hatását és értelmét vesztette az egész, de az első negyven perc azt hiszem, mindenért kárpótolt. A zene leírhatatlanul szép volt, igaz, Owen alakítása, sőt, McAdamsé sem volt a legjobb, de ez a bámulatos látvány feledtette a hibákat. Igazából nem vígjáték vagy dráma, csak egy nosztalgiaest a múltban élőknek – amilyen én is vagyok. Hihetetlen volt Hemingway karaktere, részben sármos, másrészt pedig humoros. Azt hiszem, egészen érdeklődöm a francia irodalom és művészet iránt, a filmnek hála. A pocsék befejezéstől eltekintve nagyon szép film, és itt jön az a mondat: Bárcsak..
7/10
Nem szeretem Franciaországot, de ez a film nagyon szép volt. Elmerültem benne és átéltem, aztán egyszer csak bumm, a stáblista. Semmi sincs lezárva, nem tudunk meg semmit Gil könyvéről, vagy hogyan tovább, annyira idétlen befejezése volt, hogy az fájdalmas. Egy ilyen élménydús és fantasztikus film után kijárt volna egy legalább olyan jó befejezés, mint amilyen maga a produkció volt a maga másfél órájában. Igaz, hogy a második felében kezdett ellaposodni, és kicsit szétcsúszott a történet ezzel az időutazás az időutazásban-dologgal, már ott hatását és értelmét vesztette az egész, de az első negyven perc azt hiszem, mindenért kárpótolt. A zene leírhatatlanul szép volt, igaz, Owen alakítása, sőt, McAdamsé sem volt a legjobb, de ez a bámulatos látvány feledtette a hibákat. Igazából nem vígjáték vagy dráma, csak egy nosztalgiaest a múltban élőknek – amilyen én is vagyok. Hihetetlen volt Hemingway karaktere, részben sármos, másrészt pedig humoros. Azt hiszem, egészen érdeklődöm a francia irodalom és művészet iránt, a filmnek hála. A pocsék befejezéstől eltekintve nagyon szép film, és itt jön az a mondat: Bárcsak..
7/10
2011. október 17. 17:47
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (Domcicc @ 2011.10.16. 19:47)
Gyerekek, ezt élmény volt végigolvasni.
Nem győztem nyomni a tetsziket, röppent is egy szavazat.
Honey 2
Azt már meg sem említem, hogy a szinkron is pocsék volt..
2/10
Rossz tanár/Bad Teacher
4/10
Honey 2
2/10
Rossz tanár/Bad Teacher
4/10
Hát valóban nem voltál elkényeztetve hétvégén
De én se..
Őrült, dilis szerelem
Ryan miatt kezdtem nézni, miatta kínlódtam (majdnem) végig. Átlag hangulat, a humorszint pedig nem lépi át azt a határt, hogy megfogjon vele.
5/10
Domcicc
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.