Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. október 07. 21:24
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Végső Állomás 4
basszod de kibaszott jó volt este klubszoba
2011. október 07. 21:48
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (kriszti145 @ 2011.10.01. 19:23)
ami Justin szerepét illeti, még most sem tudott meggyőzni avval, hogy a színészi tehetsége jobb mint az énekesi képessége...
Hát, én a énekesi képességeiről nem tudok nyilatkozni, de engem, mint színész, az Alpha dog című filmben meggyőzött. Azt kifejezetten ajánlani tudom, szerintem jó film, és Justin meglepően jót alakít benne, azt kell, hogy mondjam. Plusz Bruce Willis és Olivia Wilde is játszik benne, úgyhogy jóféle.
2011. október 07. 23:06
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Barátság extrákkal
Nagyon gáz egy film, pedig baromi sokat vártam tőle. Justin Timberlake ebben a muviban tetszett, a Rossz tanárban utáltam, Mila Kunishoz nem illet a szerep. A végén drukkoltam, hogy ne jöjjenek össze, maradjanak barátok, mert én nem éreztem a kémiát kettejük között.
10/5
Nagyon gáz egy film, pedig baromi sokat vártam tőle. Justin Timberlake ebben a muviban tetszett, a Rossz tanárban utáltam, Mila Kunishoz nem illet a szerep. A végén drukkoltam, hogy ne jöjjenek össze, maradjanak barátok, mert én nem éreztem a kémiát kettejük között.
10/5
2011. október 07. 23:09
Idézet (prézli @ 2011.10.07. 23:06)
Barátság extrákkal
10/5
10/5
Szint úgy.
1 felhasználónak tetszik:
prézli
2011. október 07. 23:40
Másnaposok
Hát nem tudom nekem nagyon tetszett.
Jó sokat nevettem rajta igaz, jó sok fa vicc volt benne. De nekem tetszett így 5. nézésre is.
10/10
Hát nem tudom nekem nagyon tetszett.
10/10
12 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
pillajunior,
Boscorelli,
thunderbird,
csicsi20,
Eszter655,
rachella,
Adri98,
riri17,
BunnyGirl,
patrícia4,
Lisa Veronicas
2011. október 08. 18:44
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Alien-A nyolcadik utas: a Halál:
Most jutottam el addig, hogy megnézzem. És hát nem csalódtam. de azért elég durva volt
... néha közel voltam a sikításhoz, de végül lemondtam róla... fogom még nézni, az biztos...
10/9
Most jutottam el addig, hogy megnézzem. És hát nem csalódtam. de azért elég durva volt
10/9
2011. október 08. 20:07
Hupikék törpikék
Gyerekkoromban imádtam ezt a rajzfilmet, mindig néztem amikor adták a tv-ben, így nagyon örültem, mikor meghallottam a hírt, hogy készítettek belőle mozifilmet. Viszont elég nagy csalódás volt számomra. Nem azt mondom, hogy nem volt aranyos, de annyira műnek éreztem, ami azért elég sokat levont a film élvezhetőségéből.
Így csak 10/5-öt tudok adni rá.
Gyerekkoromban imádtam ezt a rajzfilmet, mindig néztem amikor adták a tv-ben, így nagyon örültem, mikor meghallottam a hírt, hogy készítettek belőle mozifilmet. Viszont elég nagy csalódás volt számomra. Nem azt mondom, hogy nem volt aranyos, de annyira műnek éreztem, ami azért elég sokat levont a film élvezhetőségéből.
Így csak 10/5-öt tudok adni rá.
2011. október 09. 16:48
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Született gyilkosok
Alapmű, igazi experimentális-szürreális kavalkád, Stone-tól az egyik legkedvesebb alkotásom a Szakasz mellett. A színészek remekelnek (főleg a két főszereplő), külön kedvenc jelenetem, mikor az indiánhoz érve felcsendül a Something I Can Never Have, mennyei érzést ad.
Szóval... Benne van a top 20 filmem között, harmadszorra is biztosított róla.
Büszkeség és balítélet
Nem lehet összehasonlítani kettőt, külön tészta. Alapból nem szeretem ezt a műfajt, viszont Joe Wright örökké megszerzett magának a Vágy és vezekléssel, így rávetettem magam erre a verzióra. Hihetetlenül bájos, megvan az a két szempont, amit ugye az előbb említett film alatt is csodáltam (hangulatos, egyedi zene és képi világ, fantasztikus kameraállások) és némi megkönnyebbülést ad, hogy ezúttal nem kell egy kőt hordoznom a szívemen a filmnézést követő egy napon. Imádtam, de tényleg.
Mindkettő 10/10, de külön kategóriában.
Alapmű, igazi experimentális-szürreális kavalkád, Stone-tól az egyik legkedvesebb alkotásom a Szakasz mellett. A színészek remekelnek (főleg a két főszereplő), külön kedvenc jelenetem, mikor az indiánhoz érve felcsendül a Something I Can Never Have, mennyei érzést ad.
Büszkeség és balítélet
Nem lehet összehasonlítani kettőt, külön tészta. Alapból nem szeretem ezt a műfajt, viszont Joe Wright örökké megszerzett magának a Vágy és vezekléssel, így rávetettem magam erre a verzióra. Hihetetlenül bájos, megvan az a két szempont, amit ugye az előbb említett film alatt is csodáltam (hangulatos, egyedi zene és képi világ, fantasztikus kameraállások) és némi megkönnyebbülést ad, hogy ezúttal nem kell egy kőt hordoznom a szívemen a filmnézést követő egy napon. Imádtam, de tényleg.
Mindkettő 10/10, de külön kategóriában.
2011. október 09. 18:03
Johnny Depp hétvége..
Betépve
Még mindig az egyik kedvenc filmem. Johnny&Penélope párost imádom.
Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya
Egy jó kis történet Johnny-Tim-Helena trióval fűszerezve.Kell ennél több?
Ollókezű Edward
Fogalmam sincs hányszor láttam már,de nálam örök kedvenc.
Mind 10/10 !!
Betépve
Még mindig az egyik kedvenc filmem. Johnny&Penélope párost imádom.
Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya
Egy jó kis történet Johnny-Tim-Helena trióval fűszerezve.Kell ennél több?
Ollókezű Edward
Fogalmam sincs hányszor láttam már,de nálam örök kedvenc.
Mind 10/10 !!
2011. október 09. 18:49
A kör 2. 10/8
Hát mit ne mondjak, szerintem az első résznél durvább volt.
Hát mit ne mondjak, szerintem az első résznél durvább volt.
2011. október 09. 20:16
|
|
aceventuraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.09. Hozzászólás: 54 Csatolások: 44 Azonosító: 161887 offline
|
Drive 10/8
Érdekes film volt. Néhol már konkrétan zavart, hogy a főhős alig bírt megszólalni
The Beaver 10/7
Depresszióra hajlamos emberek ne nézzék meg szerintem
Érdekes film volt. Néhol már konkrétan zavart, hogy a főhős alig bírt megszólalni
The Beaver 10/7
Depresszióra hajlamos emberek ne nézzék meg szerintem
2011. október 09. 20:28
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Star Trek *.*
10/10 <3
10/10 <3
2011. október 10. 16:16
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (tya04 @ 2011.10.09. 16:48)
Született gyilkosok
Azt mi is három hete láttuk az osztállyal. Nekem is nagyon tetszett, bár szerintem kissé már elavult.
1 felhasználónak tetszik:
tya04
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.