Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 04. 19:11 #2761
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5972
Csatolások: 135718
Azonosító: 67913
Crossing over / A szabadság határai (2009)

Már régóta megvan ez a film, de valahogy nem vettem rá magam, viszont most megnéztem, és nem csalódtam. Kemény film, annyi biztos, jenkik nem éppen bánnak kesztyűs kézzel az illegális bevándorlókkal. Hogy ezt jól teszik-e avagy sem, arról naphosszat lehetne eszmét cserélni. smileeee.gif
Végül is, Harrison Ford játékában ismét nem kellett csalódnom, de a kollégája alakítása is jó volt, akit Cliff Curtis játszott. (Die Hard 4-ből ismerhetitek, Ő volt Bowman ügynök)

Nálam a film egy erős 7/10
2 felhasználónak tetszik: tya04, kriszti145
2011. október 04. 21:25 #2762
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (Mizi @ 2011.10.04. 17:59)
A halott menyasszony 10/10
Nem tudom, hogy már hanyadszor néztem meg, de még mindig nagyon imádom, annyira aranyos. biggrin.gif

Ezt valamiért, még mindig nem sikerült megnéznem, de hamarosan időt kerítek rá! smileeee.gif

Pandorum

Asszem már leírtam, de hát az már rég volt. biggrin.gif Szóval ez egy olyan film, hogy ha nincs más, akkor jó kikapcsolódás. Van egy hangulata, ahogy ott a sötét űrhajón szenvednek az aliencsúnyaságokkal. Amúgy meg a zenéje is nagyon jó.
10/8
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, House Of Wax
2011. október 04. 21:51 #2763
lv3x
lv3x

Státusz100K
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2204
Csatolások: 104319
Azonosító: 58679
A lánc (Black Snake Moan / 2006)
(Samuel L. Jackson, Christina Ricci, Justin Timberlake)
10/8
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, tya04
2011. október 04. 22:10 #2764
- törölt felhasználó -    
Idézet (Christo @ 2011.10.04. 21:25)

Pandorum
Asszem már leírtam, de hát az már rég volt. biggrin.gif  Szóval ez egy olyan film, hogy ha nincs más, akkor jó kikapcsolódás. Van egy hangulata, ahogy ott a sötét űrhajón szenvednek az aliencsúnyaságokkal. Amúgy meg a zenéje is nagyon jó.
10/8

ez de jó film! meghajolo.gif
én azt hittem már hogy nem tudnak jó Scifi/Horror-t csinálni erre jött a Pandorum és az első képkockától az utolsóig élvezkedtem! smileeee.gif
nagyon tetszett! meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Christo, House Of Wax
2011. október 05. 01:02 #2765
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Sok filmet néztem mostanság, most nem írok mindről azért, csak a mairól, fantasztikus volt. rohog.gif

Kóma (1978)
Nem az elejétől láttam, azért kezdtem el nézni, mert kijött a konyhába, aki épp nézte, elmondott egy jelenetet, egyből beugrott, mi alapján készülhetett a film, és amint kiröhögtük magunkat csoportosan berohantunk a szobába folytatni. rohog.gif Óó, ez a jó kis 70-es évekbeli horror/sci-fi!
Robin Cook regénye alapján készült, ergo orvosok és misztikus orvosi eset áll a történet középpontjában. Nem tudtam, kik a szereplők, de rögtön egy olyan jelenet jött, hogy leesett az állam, Michael Douglas, aki mellesleg istentelen jól nézett ki fiatalon. laugh.gif És persze itt már túl volt egy Oscar-díjon. No, hát ő elég keveset szerepelt ehhez képest, de azért üdítő volt a jelenléte, simán lemosta a főszereplő Geneviève Bujoldot. biggrin.gif Ki ne hagyjam Tom Sellecket; sajnos mivel nem az elejétől néztem, így csak kómában láttam fél percre, de megérte. biggrin.gif
Annyira jó volt látni a különbséget egy mai horror és egy akkori között. A hatásvadászat ugyanaz, csak épp akkor még 20 másodpercig közelítettek rá egy tárgyra, mire jött a zene (tüdümm), hogy itt bizony aggódni kell. rohog.gif A szexualitás, amivel ugyebár a filmtörténelem során bármikor el lehetett adni egy filmet, kimerült abban, hogy meztelen testek lógtak valami kompjúter irányította izén, tehát egy női mellet oldalról félig takarva mutattak messziről, valamint, hogy egy törülközőbe csavart pasi megjelent a fürdőben egy mondatra, majd kislisszolt, miközben főhősnőnk bujkált.
Hát, ennyi lenne tulajdonképpen, én jót kacagtam közben. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04, DaveChris
2011. október 05. 01:46 #2766
agadu
agadu
Viva Rock & Roll
Hozzászólás: 1095
Csatolások: 4422
Azonosító: 99378
Balekok
(Les Compéres)

rendező: Francis Veber
forgatókönyvíró: Francis Veber
zeneszerző: Vladimir Cosma
operatőr: Claude Agostini
jelmeztervező: Corinne Jorry
producer: Jean-Claude Bourlat
vágó: Marie-Sophie Dubus

szereplő(k):
Pierre Richard (Francois Pignon)
Gérard Depardieu (Jean Lucas)
Anny Duperey (Christine)
Michel Aumont (Paul)
Stéphane Bierry (Tristan Martin)
Philippe Khorsand (Milan)
Jean-Jacques Scheffer (Ralph)
Christine 16 éves fia, Tristan elszökik otthonról egy kétes hírű ifjú hölggyel. A leleményes asszony - mivel férje alkalmatlan a feladatra - volt kedveseit kéri meg fia felkutatására. Elhiteti a két férfivel, hogy övék az eltűnt gyerek. Jean Lucas (Gérard Depardieu) újságíró, keménykötésű fickó, ő aztán képes volna megtalálni az elkóborolt lurkót, csakhogy nem sok hitelt ad Christine szavainak. A másik apajelölt Francois Pignon (Pierre Richard), az örökös depressziós viszont készséggel vállalkozik a feladatra. A két ál-apa lázasan nyomozni kezd.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, DaveChris
2011. október 05. 08:24 #2767
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Halálos Iramban: Ötödik sebesség

Tegnap megnéztem a párommal, semmi kedvem nem volt hozzá, de betegen nyomtam az ágyat és aludni nem tudtam. Szeretek egy filmet másodjára is megnézni, mert néha megváltozik a véleményem. Ez a film kész röhej nevet2.gif Néhány köhögőgörcs közepette könnyeztem a röhögéstől (is). Egy sci-fi filmnek több igazság alapja van, mint ennek a filmnek. Nekem senki se mondja, hogy egy száguldó vonatból ilyen egyszerűen lehet a kocsikat kilopni nevet2.gif Akkor is szakadtam, mikor összeverekedett Vin Diesel meg Dwayne Johnson. Nem tudom mennyit estek és hány ablakon estek át, de egy karcolás sem volt rajtuk. A film vége pedig mindent vitt. Két sportkocsi és azok kötéllel húztak maguk után egy darabig egy 10 tonnás trezort az egész városon. nevet2.gif Kötél nem szakadt el, pedig a trezor eléggé kilengett párszor. A film olyan volt, mint az Ocean's 11 (a remake, nem az eredeti) csak sokkal bugyutább. Látom, hogy terveznek 6-ik részt is. Alig várom. rofl.gif nevet2.gif

Úgy látom a projektre sok pénzt, kelléket és kocsit adtak, de ész osztásra nem hívták be az embereket és kreativitást fejlesztő tanfolyamra sem kellett nekik járni. Az egyetlen élvezhető dolog Paul Walker kinézete és Diesel felsőteste meg hangja, semmi több. _nevet.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. október 05. 15:31 #2768
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Blöff
Nem kétszer néztem meg és még mindig könnyekig meg tud nevettetni. Zseniális, Jason Statham pofái, Benicio Del Toro négyujjúja, Brad Pitt Mickey-je, no meg szerintem a magyar szinkront ezesetben dicséret illeti, az én imádott Kaszás Gergőm egyszerűen fantasztikus, anuta babakék lakókocsija és a kuták örökre emlékezetesek maradnak _nevet.gif _nevet.gif
10/10
10 felhasználónak tetszik: Domcicc, pillajunior, gonzales7, csicsi20, funny18, Boscorelli, ophely88, DaveChris, janet7, nicol bellox
2011. október 05. 18:07 #2769
MycySmiley
MycySmiley
♥Dean Winchester♥

StátuszNézz az égre,a legszebb fényre,láss egy álmot,s harcolj érte.♥
Hozzászólás: 2387
Csatolások: 7014
Azonosító: 150055
Balto
Imádom ezt a mesét. laugh.gif Gyerekkorom egyik kedvence.Gyönyörű a története és mellesleg nagyon szépen is van megrajzolva.
10/10
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, nicol bellox
2011. október 05. 18:51 #2770
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Paul 10/10 biggrin.gif

Nagy hal 10/10
Nagyon jó film, Tim Burton heart.gif
6 felhasználónak tetszik: ophely88, pillajunior, gonzales7, Domcicc, Bogszics, tya04
2011. október 05. 18:53 #2771
- törölt felhasználó -    
Karácsonyi lidércnyomás 10/10
Eddig hatszor biztos láttam, de lehet, hogy többször is. Nagyon imádom, egyszerűen megunhatatlan és olyan aranyosak a szereplők. Különösen Jacket imádom nagyon. heart.gif biggrin.gif
6 felhasználónak tetszik: ophely88, csicsi20, pillajunior, Bogszics, Christo, Eszter655
2011. október 05. 23:58 #2772
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
A múmia visszatér

Nem tudom hányszor láttam már, de még mindig tudok rajta izgulni és nevetni. Jonathan haláli egy figura a dumájával együtt. rohog.gif
Nem is ragoznám tovább. Imádom heart.gif
10/10
11 felhasználónak tetszik: Christo, Domcicc, benyaw93, csicsi20, gonzales7, House Of Wax, Eszter655, tya04, DaveChris, Holly Keller, SmileyZ
2011. október 06. 14:06 #2773
Rihannna
Rihannna
Faág™

StátuszRihannna még nem állította be a státuszát és nem is fogja.
Hozzászólás: 1805
Csatolások: 118
Azonosító: 124776
Villámtolvaj
Borzalmas. Ezzel szóval tudom kifejezni magam a leginkább, de akkor jobban is kifejtem, hogy miért is borzalmas ez a film:
Én olvastam Rick Riordan könyvét, ami a Villámtolvaj névvel rendelkezik, és hát állítólag ez a film a könyv alapján készült. Rettenetesen elrontották, szinte semmi nem ugyan olyan. mintha más történet lenne. Az alapja még oké, de hogy a 12 éves Percy Jackson-t mért kellett egy 18 éves színésznek eljátszania... arra még mindig képtelen vagyok rájönni. Van egy csomó gyerekszínész, akik igenis képesek lettek volna rá, hogy a főszereplőt alakítsák. A színészválasztás valami tragikus lett... blink.gif És a legrosszabb hogy rengeteg mindenkit kihagytak a filmből, akik nagyon fontos szereplők, de még olyanokat is raktak bele akiket a könyv külön megnevezett, hogy nem volt a helyszínen. Kihagyták a legizgalmasabb részeket, átugrották a fontos párbeszédeket... pl. Árész hol volt? Árésszal volt az egyik legeslegizgalmasabb rész, ő volt az egyik lényeg, és őt teljesen kihagyták az egészből. De a leginkább azon csodálkoztam, ohgy ülök a tévé előtt, és figyelem a filmet, aztán egyszer csak azt veszem észre, hogy épp kihagytak úgy egy száz oldal fontos eseményt... blink.gif Úgyhogy... annyit tudok rá mondani hogy: borzadály. biggrin.gif
1/10
2011. október 06. 14:56 #2774
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Kukorica Gyermekei 2011
Be kell valljam azért akartam megnézni mert láttam a legelső részt és kíváncsi voltam fejlődtek-e valamit ezen a téren , de rájöttem , hogy nem _nevet.gif
Ez a film siralmas volt _nevet.gif Már az első sem nyerte el túlzottan a tetszésemet de abban legalább volt némi értelem , na de ebben omg.gif Semmi értelme nem volt a filmnek , a sztori olyan , odacsapok valamit oszt kész dry.gif
Nem vártam én egy világmegváltó filmet , de azért ez már mégis csak nevetséges _nevet.gif

1/10 (Azért kapja meg az egy pontot mert a főszereplő srácnak volt egy kis Enrique Iglesias beütése rohog.gif )
2011. október 06. 17:05 #2775
- törölt felhasználó -    
Ollókezű Edward 10/10
Már nagyon régen láttam, így nem nagyon emlékeztem a történetére, szóval jó, hogy adták, mert ez egy nagyon jó film. Anyám egész este azt kérdezgette, hogy hogy lehet ezt a megnézni. rolleyes.gif Hát igen, aki nem ismeri Tim Burtont, az nem értheti, hogy miben rejlik a zsenialitása.
9 felhasználónak tetszik: pillajunior, Zsife, csicsi20, ophely88, funny18, s.t.a.r., Domcicc, janet7, tya04
2011. október 06. 21:58 #2776
- törölt felhasználó -    
Távkapcs (Click - 2006)

Már régebben a fejembe vette a film megnézését, de aztán a párom feldobta az ötletet, hogy nézzük meg. Úgy voltam vele, hogy oké, végülis miért ne? Elég érdekes gondolatok cikáznak a fejemben, mert valójában ez egy komoly film komédiában kivitelezve. Érdekes formáció, mert ilyet még nem nagyon tapasztaltam. Részben halálra röhögtem magamat a poénokon, ám a film vége mégis csak könnyeket csal az ember szemébe. Nekem nagyon tetszett. Adam és Kate kiváló színészek, főleg a hölgy, imádom mindkettejüket.

10/10 - aki esetleg nem látta, de akar sírni és nevetni is egyszerre egy filmen, annak tutira ajánlatos megnézni. Nekem nagyon tetszett!

Another Cinderella Story (2008)

Nem néztem meg a castot, brutál nagy hiba volt. a Hilary Duffos Hamupipőke feldolgozást vagy egy milliószor meg tudnám nézni. De ez a film? Kérdeztem is magamtól, hogy ezmijez?! Kb. a Hilary Duffos Cinderella sztori teljes kopija kiegészítve mindenféle bugyutasággal az utolsó fél órában. A történet gagyi volt, igénytelen és színvonaltalan. Ezért voltak ennyire oda? blink.gif Selena Gomez színészi játéka tulajdonképpen kritikán aluli volt, és nagyon zavart az, hogy nem ő táncolta a jeleneteket. Egyszerűen ez a film a Cinderella Story, a Camp Rock és a Honey keveréke volt. Mondhatni létrehoztak egy borzalmas egyveleget. Egyszerűen értékelhetetlen, kritikán aluli. Tele van klisékkel, és az egész történet kiszámítható. Egy értékelhető színész volt benne, és az Drew.

10/0 - aki jót akar magának, kerülje el ezt a filmet! Én is csak azért szedtem le, mert mindenhol azt olvastam, hogy az első Cinderella story film folytatása, erre látom, Selena Gomez ugrál az első fél percben, mintha görcse lenne. Sajnálom, hogy egy percet is pazaroltam erre. Borzalmas volt.
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Eszter655, Adri98, prézli, Rihannna
2011. október 07. 14:24 #2777
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Ocean's eleven (1960)

Ennek a filmnek is sajnos a remake verzióját láttam először. Sokáig nem is tudtam, hogy a 2001-es filmnek van 'eredetije' is. Így is meg tudom állapítani, hogy az eredeti a jobb, bár maga a remake egész jó a maga kategóriájában. A filmben Frank Sinatra volt Danny Ocean (a feldolgozásban George Clooney), azt hiszem innentől kezdve már nem is kérdéses, hogy melyik színész alakította jobban Danny karakterét .. Frank. Mindkettő verzió tetszik, a film alapötlete alapból nagyon nyerő. Az eredeti filmnek van folytatása vagy csak hollywoodi bőrlenyúzás volt az Ocean's Twelve és Ocean's Thirteen?
5 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Domcicc, janet7, Adri98, tya04
2011. október 07. 14:39 #2778
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (ophely88 @ 2011.10.07. 14:24)
Ocean's eleven (1960)
Ennek a filmnek is sajnos a remake verzióját láttam először. Sokáig nem is tudtam, hogy a 2001-es filmnek van 'eredetije' is. Így is meg tudom állapítani, hogy az eredeti a jobb, bár maga a remake egész jó a maga kategóriájában. A filmben Frank Sinatra volt Danny Ocean (a feldolgozásban George Clooney), azt hiszem innentől kezdve már nem is kérdéses, hogy melyik színész alakította jobban Danny karakterét .. Frank. Mindkettő verzió tetszik, a film alapötlete alapból nagyon nyerő. Az eredeti filmnek van folytatása vagy csak hollywoodi bőrlenyúzás volt az Ocean's Twelve és Ocean's Thirteen?

Frank Sinatra bárkit überel! thumbsup.gif Nagy maffiózó volt az öreg a való életben is. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Domcicc, tya04
2011. október 07. 18:54 #2779
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Vissza a jövőbe
10/10

Apáca-show 2.
10/10

Ponyvaregény
10/10

laugh.gif
12 felhasználónak tetszik: riri17, Adri98, gonzales7, s.t.a.r., Boscorelli, funny18, Coco Selly, tya04, thunderbird, Domcicc, patrícia4, nicol bellox
2011. október 07. 19:10 #2780
Cintus
Cintus
új tag

StátuszTokio Hotel fanok jelöljenek!!!
Hozzászólás: 71
Csatolások: 2
Azonosító: 155916
Leon a profi

Imádom azt a filmet!Régi de imádom! :S
8 felhasználónak tetszik: ophely88, gonzales7, s.t.a.r., tya04, Boscorelli, Domcicc, nicol bellox, xCintix
710 oldal 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!