X-men: First Class: 10*/10
Chapter 27: 10*/10
Fegyvernepper: 10/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. október 02. 15:38
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
Könnyű nőcske:
Nem csak hogy egyszerűen megröhögtetett, de beleszerettem ebbe a filmbe. Emma Stone eddig is kedvencem volt, de most még inkább megimádtam. Hihetetlenül jól játssza a szerepét, és gyönyörű. maga a történet egy valóéletet mutat be, és nem valami fantasztikus ufógyilkolós film, mégis egy pillanatra sem untam. Egyszerűen kedvenc filmemmé vált. Aki még nem látta, annak csak ajánlani tudom.
10/10
Szerelem, és más drogok:
Retteneteset csalódtam benne. Azt hittem egy jó kis vígjátékot fogok látni, egy estére, vagy csak egy semmittevős délutánra, de ez a film nem jó unaloműzésre, mert olyan szinten untat, hogy az nagyon durva. Rettenetes film, nagyon jó színészekkel. Csak Jake Gyllenhaal és Anne Hathaway miatt adok annyi pontot amennyit, maga a filmre 1-et adnék...: 6/10
Nem csak hogy egyszerűen megröhögtetett, de beleszerettem ebbe a filmbe. Emma Stone eddig is kedvencem volt, de most még inkább megimádtam. Hihetetlenül jól játssza a szerepét, és gyönyörű. maga a történet egy valóéletet mutat be, és nem valami fantasztikus ufógyilkolós film, mégis egy pillanatra sem untam. Egyszerűen kedvenc filmemmé vált. Aki még nem látta, annak csak ajánlani tudom.
10/10
Szerelem, és más drogok:
Retteneteset csalódtam benne. Azt hittem egy jó kis vígjátékot fogok látni, egy estére, vagy csak egy semmittevős délutánra, de ez a film nem jó unaloműzésre, mert olyan szinten untat, hogy az nagyon durva. Rettenetes film, nagyon jó színészekkel. Csak Jake Gyllenhaal és Anne Hathaway miatt adok annyi pontot amennyit, maga a filmre 1-et adnék...: 6/10
2011. október 02. 17:36
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Everything's gone green
Erről nem tudom, hogy miért számított comedy filmnek vagy Kanadában az embereknek ez vicces... Mert ha igen, akkor nekem nincs jó humorérzékem
Csak pár poén volt benne, de az ütött rendesen. Elég komoly története van a filmnek egy comedy-hez képest, másra számítottam, de nekem konkrétan így is nagyon megfelel.
Ryant, a 29 éves irodai dolgozót kirúgják a munkahelyéről és egy újságnál kezd el dolgozni, ahol lottó nyerteseket kell meginterjúvolnia és csak utána szerkeszthet cikkeket a magazinba. Elhagyja a barátnője egy nála gazdagabb pasiért és eldönti, hogy minnél feljebb kapaszkodik azon a bizonyos létrán. Rájön, hogy szülei és legjobb barátja marihuánát termesztenek, majd maga pedig pénzmosásba fog és egy japán maffiának megadja a nyertesek címét, telefonszámát, amiért sok pénzt kap. Nagyon gazdag lesz és olyanná válik, mint a filmbéli többi lottót nyert milliomos, beképzelt, arrogáns. Egy lány szívét szeretné meghódítani és akkor van pofára esés, amikor a lánynak nem tetszik a srác menő életmódja.
Nem a legjobb de láttam már rosszabbat is.
10/7
Erről nem tudom, hogy miért számított comedy filmnek vagy Kanadában az embereknek ez vicces... Mert ha igen, akkor nekem nincs jó humorérzékem
Nem a legjobb de láttam már rosszabbat is.
10/7
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. október 03. 13:20
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Vadidegen 10/9
Halle Berry nagyon jól szerepelt benne. A vége számomra meglepetés volt, végig azt hittem, hogy más a gyilkos
Förtelmes főnökök 10/8
Az első fele számomra unalmas volt, de a második felében csak záporoztak a jobbnál jobb poénok
Halle Berry nagyon jól szerepelt benne. A vége számomra meglepetés volt, végig azt hittem, hogy más a gyilkos
Förtelmes főnökök 10/8
Az első fele számomra unalmas volt, de a második felében csak záporoztak a jobbnál jobb poénok
MycySmiley
2011. október 03. 13:44
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Másnaposok 2
2011. október 03. 15:38
Lemony Snicket – A balszerencse áradása
Szörnyű. Igazából, nem is számítottam többre annál, amit nyújtott. Erőltetett mesefilm, ami annyira hihetetlen, hogy már fáj. Egyedül a látvány és az akkor még tényleg kislány Emily Browning nyűgözött le benne. Igazából lekötött nagyjából, és az eleje még rendkívül izgalmasnak indult, de mégis olyan semmitmondó film.
5/10
Szörnyű. Igazából, nem is számítottam többre annál, amit nyújtott. Erőltetett mesefilm, ami annyira hihetetlen, hogy már fáj. Egyedül a látvány és az akkor még tényleg kislány Emily Browning nyűgözött le benne. Igazából lekötött nagyjából, és az eleje még rendkívül izgalmasnak indult, de mégis olyan semmitmondó film.
5/10
2011. október 03. 16:16
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Johnny English újratöltve -(Johnny English Reborn):
Tegnap néztem meg. Szerintem egész jó kis film, egyszeri nézésre tökéletesen megfelel. Lehet rajta röhögni, és Rowanban sem csalódtam, a kora ellenére sem. Bár az elején azért látszott, hogy kicsit be van lassulva. Az alapsztori is jó, bírom a kínai mamikát, aki porszívózik, és összekeveri Johnny Pegasus anyjával, meg az angol királynővel is. Számomra ez a kínai nő nagyon bejött. Végezetül én egy egész jó kis filmet láttam, de nem óhajtom még 20x megnézni. Ezért:8.8/10
Barátság extrákkal - (Friends with Benefits)
Jó film, van 'pár' ágyjelenet is benne. Nem lett a kedvencem, de ettől függetlenül megnézhető volt. A sztori ismerős, de nem túlzottan elcsépelt, a szereplők is jók voltak, de megmondom őszintén, hogy én többet vártam volna. Lehet, hogy azért, mert nagyon reklámozták, meg mondták is, hogy milyen jó, és nagy volt az elvárás, de nekem akkor sem jött be annyira. 8.5/10
Tegnap néztem meg. Szerintem egész jó kis film, egyszeri nézésre tökéletesen megfelel. Lehet rajta röhögni, és Rowanban sem csalódtam, a kora ellenére sem. Bár az elején azért látszott, hogy kicsit be van lassulva. Az alapsztori is jó, bírom a kínai mamikát, aki porszívózik, és összekeveri Johnny Pegasus anyjával, meg az angol királynővel is. Számomra ez a kínai nő nagyon bejött. Végezetül én egy egész jó kis filmet láttam, de nem óhajtom még 20x megnézni. Ezért:8.8/10
Barátság extrákkal - (Friends with Benefits)
Jó film, van 'pár' ágyjelenet is benne. Nem lett a kedvencem, de ettől függetlenül megnézhető volt. A sztori ismerős, de nem túlzottan elcsépelt, a szereplők is jók voltak, de megmondom őszintén, hogy én többet vártam volna. Lehet, hogy azért, mert nagyon reklámozták, meg mondták is, hogy milyen jó, és nagy volt az elvárás, de nekem akkor sem jött be annyira. 8.5/10
2011. október 03. 16:25
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2011.10.03. 15:33)
Flickan som lekte med elden / A lány, aki a tűzzel játszik (2009)
Most sem fűznék hozzá sokat, csak annyit, hogy kötelező film.
10/10
Most sem fűznék hozzá sokat, csak annyit, hogy kötelező film.
10/10
Látom nekiálltál a Millenium trilógiának. Remek filmek és könyvek egyaránt.
A felolvasó
Megérte virrasztani fél 12-ig és reggel full kábán bemenni angolra? Igen.
Gyönyörű film volt, mely végig az érzelmeimmel játszott, többször is könnyes lett a szemem a majdnem két óra alatt. Elképesztő alakítások, dialógusok, Kate Winslettel nem voltam se jóban, se rosszban, de most aztán rajongójának tudhat, hisz már A király összes emberében is tetszett az alakítása. Ez is egy gyönyörű bizonyítéka annak, miért szeretem a drámákat.
9/10
2011. október 03. 17:57
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Kellékfeleség
A világ egyik legjobb filmje.Amúgy is Adam és Jennifer a két kedvenc színészem,de ez több volt mint amire számítottam.Végig röhögtem az egészet.Már szó szerintem sírtam a nevetéstől.Nagyon története van.
10/10
A világ egyik legjobb filmje.Amúgy is Adam és Jennifer a két kedvenc színészem,de ez több volt mint amire számítottam.Végig röhögtem az egészet.Már szó szerintem sírtam a nevetéstől.Nagyon története van.
10/10
2011. október 03. 18:49
Végső Állomás 5 10/5
Nem tudom, nekem ez vmiért nem nagyon tetszett, már unalmas, hogy mindig csak a túl véres jelenetek és a megtervezett a halál . Egyszer nézhető, de még mindig az 1. rész a legjobb.
Nem tudom, nekem ez vmiért nem nagyon tetszett, már unalmas, hogy mindig csak a túl véres jelenetek és a megtervezett a halál . Egyszer nézhető, de még mindig az 1. rész a legjobb.
2011. október 03. 23:08
Bérgyilkosék
Hihetetlenül gyenge ez a film, többet vártam volna tőle – kivételesen, az alacsony értékelés ellenére. Katherine Heigl műmosolya felülmúlhatatlan, a történet gagyi, az első tíz percben történik annyi, mint másutt egy egész film alatt. Az egész összecsapott, kidolgozatlan, unalmas, és egyetlen megmosolyogtató jelenet sincs benne. Egyedül Ashton Kutcher kutyapofija miatt nézhető egy darabig.
2/10
Hihetetlenül gyenge ez a film, többet vártam volna tőle – kivételesen, az alacsony értékelés ellenére. Katherine Heigl műmosolya felülmúlhatatlan, a történet gagyi, az első tíz percben történik annyi, mint másutt egy egész film alatt. Az egész összecsapott, kidolgozatlan, unalmas, és egyetlen megmosolyogtató jelenet sincs benne. Egyedül Ashton Kutcher kutyapofija miatt nézhető egy darabig.
2/10
2011. október 04. 13:06
2012: Jégkorszak / 2012: Ice Age
Fantasztikus film volt, egyszerűen nem tudtam elmozdulni a TV elől, nagyon élveztem ezt a katasztrófa filmet, rég láttam ilyen jót, ez a másfél óra mindent megért a számomra...
10*/10
Fantasztikus film volt, egyszerűen nem tudtam elmozdulni a TV elől, nagyon élveztem ezt a katasztrófa filmet, rég láttam ilyen jót, ez a másfél óra mindent megért a számomra...
10*/10
nicol bellox
2011. október 04. 17:23
A szépség és a szörnyeteg
2011. október 04. 17:31
|
|
Ivett98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.21. Hozzászólás: 481 Csatolások: 117 Azonosító: 151473 offline
|
Kellékfeleség
nicol bellox
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.