Köpök a sírodra
Fantasztikus film.Brutális,főleg az elején,de nagyon jó,nagyon jól játszott benne minden szereplő.Egyszerűen fantasztikus film volt.
10/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. október 01. 09:43
2011. október 01. 11:56
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Johnny English 10/10
8 felhasználónak tetszik:
Szabina2000,
Eszter655,
ophely88,
Domcicc,
funny18,
thunderbird,
duracell,
Adri98
2011. október 01. 12:07
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Fehér zaj első és második része.
Igazából az első része annyira nem gáz,viszont a második teljesen Végső Állomás fieling.
Sötét tükör
Hát annyira nem nyerte el a tetszésemet,de viszont nem is rossz.
Árva
Imádom ezt a filmet és ajánlom mindenkinek,aki még nem nézte meg.
Kb. 02:00-kor volt egy film már fogalmam sincs melyik csatornán,és a címet sem tudom,mert félig már aludtam.Horror volt...és arról szólt,h egy beteg bácsihoz kerestek ápolót,természetesen sok pénzért.Sokan jelentkeztek.Amikor az első jelölt ki akart takarítani,felment a padlásra a porszívóért,de már nem jött vissza,mert valami elragadta.De igazából ebből a filmből csak részletekre emlékszem.Na a film végén ment egy csaj(szakadt ruhában,lehajtott fejjel,vizesen...tehát Samarásan).Aztán valaki megszólította és megfordult,de olyan csúnya arca volt,azt gondoltam szívinfarktust kapok,de komolyan.
Igazából az első része annyira nem gáz,viszont a második teljesen Végső Állomás fieling.
Sötét tükör
Hát annyira nem nyerte el a tetszésemet,de viszont nem is rossz.
Árva
Imádom ezt a filmet és ajánlom mindenkinek,aki még nem nézte meg.
Kb. 02:00-kor volt egy film már fogalmam sincs melyik csatornán,és a címet sem tudom,mert félig már aludtam.Horror volt...és arról szólt,h egy beteg bácsihoz kerestek ápolót,természetesen sok pénzért.Sokan jelentkeztek.Amikor az első jelölt ki akart takarítani,felment a padlásra a porszívóért,de már nem jött vissza,mert valami elragadta.De igazából ebből a filmből csak részletekre emlékszem.Na a film végén ment egy csaj(szakadt ruhában,lehajtott fejjel,vizesen...tehát Samarásan).Aztán valaki megszólította és megfordult,de olyan csúnya arca volt,azt gondoltam szívinfarktust kapok,de komolyan.
2011. október 01. 12:13
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
Idézet (adry1415 @ 2011.10.01. 09:43)
Köpök a sírodra
Fantasztikus film.Brutális,főleg az elején,de nagyon jó,nagyon jól játszott benne minden szereplő.Egyszerűen fantasztikus film volt.
10/10
10/10
Hallod,azt hittem,hogy valami vígjáték elindítom az előzetesét a youtubon aztán
2011. október 01. 12:21
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
Amúgy ki látta a Rossz tanárt illetve a Barátság extrákkal?
Tudnátok írni róla,hogy nektek mennyire tetszett vagy,hogy ajánljátok-e? Tudom ez nem ide tartozik,de érdekel
Fogtündér 10/8 jó poénokkal,kicsit mesés a fogtündér sztori miatt ,de aranyos és vicces film
Tudnátok írni róla,hogy nektek mennyire tetszett vagy,hogy ajánljátok-e? Tudom ez nem ide tartozik,de érdekel
Fogtündér 10/8 jó poénokkal,kicsit mesés a fogtündér sztori miatt ,de aranyos és vicces film
2011. október 01. 13:36
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
Hupikék törpikék
Szerintem nagyon jó lett.. A történet jó, vannak benne humoros részek és a szereplőket is jól megválogatták
Sajnos Katy hangját nem hallottam mivel magyar hanggal néztem.. de majd bepótolom
10/9
Szerintem nagyon jó lett.. A történet jó, vannak benne humoros részek és a szereplőket is jól megválogatták
10/9
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2011. október 01. 14:43
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Donnie Darko
Úgy egy hónapja az Amerikai szépséggel karöltve írtam róla egy hosszabb kritikát. Lényeg annyi, hogy ez a film szív és lélek, melyben a fantázia és az érzelmi hatások nem ismernek határokat, igazi műalkotás, a Fight Club mellett a legkedvesebb filmem.
10/10
Úgy egy hónapja az Amerikai szépséggel karöltve írtam róla egy hosszabb kritikát. Lényeg annyi, hogy ez a film szív és lélek, melyben a fantázia és az érzelmi hatások nem ismernek határokat, igazi műalkotás, a Fight Club mellett a legkedvesebb filmem.
10/10
2011. október 01. 14:48
A pap-háború a vámpírok ellen
Én imádtam!!!
10/10
Én imádtam!!!
10/10
2011. október 01. 15:12
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
Beastly
Szép kis film volt
Nekem tetszett.. ajánlom mindenkinek!
10/9
Szép kis film volt
10/9
SmileyZ
2011. október 01. 18:57
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
Csak veled
romantikus vígjáték.
Csak véletlenül néztem meg, tegnap este, semmi jót nem találtam, aztán rákapcsoltam az AXN-re aztán ment, de nagyon jó volt.
10/ 8
romantikus vígjáték.
Csak véletlenül néztem meg, tegnap este, semmi jót nem találtam, aztán rákapcsoltam az AXN-re aztán ment, de nagyon jó volt.
10/ 8
2011. október 01. 19:02
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Beauty and the Beast/Szépség és a szörnyeteg
Előbb néztem meg a Disney Channel-en, de hát. Kicsi koromban soha nem szerettem, nem is nagyon néztem meg, csak néhányszor, de az elmúlt pár évben biztos, hogy nem láttam. Bennem inkább a rosszabb részek maradtak meg, az, hogy azon mindig sírtam, amikor majdnem meghalt a szörnyetek stb. Most így nem volt rossz, sokkal rosszabbra emlékeztem. Én azt gondolom, hogy ez senkinek az életéből nem maradhat ki, mert gyönyörű mese.
10/8
Előbb néztem meg a Disney Channel-en, de hát. Kicsi koromban soha nem szerettem, nem is nagyon néztem meg, csak néhányszor, de az elmúlt pár évben biztos, hogy nem láttam. Bennem inkább a rosszabb részek maradtak meg, az, hogy azon mindig sírtam, amikor majdnem meghalt a szörnyetek stb. Most így nem volt rossz, sokkal rosszabbra emlékeztem. Én azt gondolom, hogy ez senkinek az életéből nem maradhat ki, mert gyönyörű mese.
10/8
2011. október 01. 19:23
Nos jöjjön egy újabb filmkritika tőlem:
Rossz tanár / Bad Teacher (2011)
Hát azt kell, hogy mondjam, hogy ez egy brutális film volt, rég láttam ilyen jó alakítást Cameron Diaz részéről, ez a nő egyszerűen fantasztikus, ami Justin szerepét illeti, még most sem tudott meggyőzni avval, hogy a színészi tehetsége jobb mint az énekesi képessége...
10/10
Rossz tanár / Bad Teacher (2011)
Hát azt kell, hogy mondjam, hogy ez egy brutális film volt, rég láttam ilyen jó alakítást Cameron Diaz részéről, ez a nő egyszerűen fantasztikus, ami Justin szerepét illeti, még most sem tudott meggyőzni avval, hogy a színészi tehetsége jobb mint az énekesi képessége...
10/10
2011. október 01. 20:15
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Eszter655 @ 2011.10.01. 12:07)
Ez tisztára olyan, mint az Átok (The Grudge). Ami egy kicsit para, de ha sokszor láttad, már csak röhögni tudsz rajta.
2011. október 01. 20:37
|
|
Renesmee00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 241 Csatolások: 50 Azonosító: 149194 offline
|
Én az Elhurcolva c. filmet láttam szerintem nagyon jó volt bővelkedett mindenféle jelenetben:Romantikus jelenet is volt de rengeteg akció jelenete is volt!Na meg persze hát Taylor Lautner! Hát igen ő még egy külön jelenség!
10/10
10/10
SmileyZ
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.