Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. szeptember 28. 09:04
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Hazugságok hálója
10-ből 9
2011. szeptember 28. 09:38
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Benjamin Button különös élete
Már régóta megakartam nézni, mert érdekesnek találtam a történetét.Hisz a főszereplő öregnek születik(80 évesen) és az évek alatt egyre fiatalabb lesz. Tegnap rávettem magam, megnéztem és nem csalódtam. Gyönyörű film!!! Elég mély érzések vannak benne. Nagyszerű és egyáltalán nem nyálas. Hiszen nem is maga a szerelem a témája, hanem az élet és halál viszonya. A színészek is nagyszerűen alakítottak benne.
Engem eléggé megérintett, még most is a hatása alatt vagyok. És soha neeem láttam még ilyen érzékeny filmet a halálról, ami még csak el sem szomorít, inkább felemel.
Biztos,hogy megfogom nézni még egy párszor.
10/10
Már régóta megakartam nézni, mert érdekesnek találtam a történetét.Hisz a főszereplő öregnek születik(80 évesen) és az évek alatt egyre fiatalabb lesz. Tegnap rávettem magam, megnéztem és nem csalódtam. Gyönyörű film!!! Elég mély érzések vannak benne. Nagyszerű és egyáltalán nem nyálas. Hiszen nem is maga a szerelem a témája, hanem az élet és halál viszonya. A színészek is nagyszerűen alakítottak benne.
Engem eléggé megérintett, még most is a hatása alatt vagyok. És soha neeem láttam még ilyen érzékeny filmet a halálról, ami még csak el sem szomorít, inkább felemel.
Biztos,hogy megfogom nézni még egy párszor.
10/10
2011. szeptember 28. 15:04
A Delphi-effektus / Kiss Me Deadly (2008)
Számomra ez a film kötelező volt, Shannen miatt és nem csalódtam egy kicsit sem az alakításában, itt is csodálatra méltó volt, igaz volt a filmben egy-két ember akit utáltam és az is igaz, hogy a film eleje egy kicsit unalmas volt, de Shannen jelenléte mindent rendbe hozott...
10/10
Számomra ez a film kötelező volt, Shannen miatt és nem csalódtam egy kicsit sem az alakításában, itt is csodálatra méltó volt, igaz volt a filmben egy-két ember akit utáltam és az is igaz, hogy a film eleje egy kicsit unalmas volt, de Shannen jelenléte mindent rendbe hozott...
10/10
2011. szeptember 28. 15:39
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Erre a Transformers témára szeretném megjegyezni, hogy tényleg, az minden, csak nem elvont. Elvont nekem pont a Donnie Darko, vagy a Szenvedélyek labirintusa, Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén, például a Mr. Nobody is, vagy akármelyik Lynch filmet fel lehet hozni!
De ahhoz, hogy egy alkotás elvont legyen, meg kell felelnie magának az alapszónak, és Transformersnek köze sincs a filmművészethez, csak a filmiparhoz, ha definiálni kéne, akkor egyszerű popcorn-akció mozi, ami vasárnap estékre megfelel, mármint ha az első részről beszélünk, ami még nem lett vészes, pedig egyikért se rajongok. Na, ennyi, végigküzdöttem magam egy mondaton.
És a most következő film is elvont kategória.
Volver
Ha kéne rangsorolni, akkor ő lenne a... negyedik hely környékén a kedvenc filmjeim között. Fenomenális, idén ötödszörre, alig egy hónapja néztem utoljára.
10/10
De ahhoz, hogy egy alkotás elvont legyen, meg kell felelnie magának az alapszónak, és Transformersnek köze sincs a filmművészethez, csak a filmiparhoz, ha definiálni kéne, akkor egyszerű popcorn-akció mozi, ami vasárnap estékre megfelel, mármint ha az első részről beszélünk, ami még nem lett vészes, pedig egyikért se rajongok. Na, ennyi, végigküzdöttem magam egy mondaton.
És a most következő film is elvont kategória.
Volver
Ha kéne rangsorolni, akkor ő lenne a... negyedik hely környékén a kedvenc filmjeim között. Fenomenális, idén ötödszörre, alig egy hónapja néztem utoljára.
10/10
2011. szeptember 28. 19:40
Idézet (BelloxFan @ 2011.09.28. 08:30)
Ezt meg nem is értem hogy jött össze az én hozzászólásomra. Mármint hogy sikerült idekeverni egy tv-s showműsort. De teljesen egyetértek amúgy, nekem is tetszik a Transformers, sőt még Optimus Prime-om volt is kiskoromban, de megértem ha valakinek elvont. Ennyi.
nem kell értened semmi köze hozzád ez csak úgy kijött belőlem és mit ad Isten pont te voltál a szenvedő alany!
nekem nem tetszik amúgy a Transformers sőt egyenesen gyűlölöm a filmet!
nahh most már aztán kellőképpen összeavartalak a sok halandzsámmal!
a lényeg hogy képregény fanatikus vagyok és mint ilyen fajzat rendkívül kritikus szemmel nézem a képregény adaptációkat és érzékeny vagyok minden egyes képregényfilmre!
2011. szeptember 28. 20:47
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet
szegény Aliyah bevonult Akashaként a filmtörténelembe ebben a rossz filmben
Nekem amúgy csak miatta volt nézhető a film, de ő meg túl keveset szerepelt benne. Azokban a részekben, amikben ő nem volt benne, csak szenvedtem. Tényleg egy pocsék film, viszont őt imádtam benne.
Mindenesetre ő túl jó volt ehez a filmhez. Az Öld meg Rómeót szerintem alapból is jó film, az csak egy plusz, hogy ő is benne van, de itt tényleg ő volt számomra az egyetlen értékelhető pont.
.
.
Kéz-őrület
8/10
Már régen is eléggé "megviselt", hogy úgy mondjam és most is ütött. Ez a legelmebetegebb film, amit valaha láttam, de jó értelemben. Ha úgy áll hozzá az ember, hogy egy rendes horror, vagy egy rendes vígjáték lesz, akkor baromi nagyot csalódik, de ezt a filmet nem is szabad komolyan venni. Abban a műfajban, amiben készült szerintem egy nagyon jó film. Nem akar komolyabb vagy több lenni, mint ami valójában és nem is kell semmit beleképzelni, mert szerintem pont attól lenne rossz. Számomra alapfilm
2011. szeptember 28. 21:19
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Zombieland
Nem szeretem a zombis filmeket, de comedy formájában jöhetnek tucatjával.
Főleg, ha Jesse Eisenberg is benne van
Kellemes kis kikapcsolódás, nem a legjobb, de láttam már rosszabbat is. Az Adventureland ennek a filmnek a folytatása?
2011. szeptember 28. 21:43
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.09.28. 21:19)
Zombieland
Kellemes kis kikapcsolódás, nem a legjobb, de láttam már rosszabbat is. Az Adventureland ennek a filmnek a folytatása?
Áh, dehogy.
2011. szeptember 28. 21:45
Idézet (ophely88 @ 2011.09.28. 21:19)
Zombieland
áááá a kölök sehol sincs Woody az ász!
2011. szeptember 28. 21:50
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Christo @ 2011.09.28. 21:43)
Áh, dehogy.
Az tök másról szól. Vagy én tudom rosszul? 
Én nem tudom, azért kérdeztem.
Idézet (gonzales7 @ 2011.09.28. 21:45)
áááá a kölök sehol sincs Woody az ász! 
Senki nem vonta kétségbe, amit írtál. Ezt Jessie is tudja, ezért szerepel majd az egyik filmjében
Amúgy pedig, ezt most nem olvastam és nem is emlékszem arra, hogy miről beszéltünk.
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. szeptember 28. 22:12
Idézet (ophely88 @ 2011.09.28. 21:50)
Én nem tudom, azért kérdeztem.
Senki nem vonta kétségbe, amit írtál. Ezt Jessie is tudja, ezért szerepel majd az egyik filmjében
Amúgy pedig, ezt most nem olvastam és nem is emlékszem arra, hogy miről beszéltünk.
Nem Woody a gyerek, de még zsenge. Tehetséges, ami manapság kivételes eset. Eszik még répát meg kiáll az esőre, megnő, tapasztaltabb lesz, tehetségesebb, ne írd már le szegény kölyköt
Ez most fájt

áá nem írom le, csak haraxom rá mert megöli Bill Murray-t!
2011. szeptember 28. 22:15
Idézet (Christo @ 2011.09.28. 21:50)
Beteg egy film, de szétröhögtem rajta az agyam... 
jaja én is!
de komolyan meglepődtem rajta hogy gyakorlatilag egy zombie komédia az egész!
erre megjelenik ez a lüke gyerek meg Woody meg a két csaj oszt megy a szenvedés végig!
2011. szeptember 28. 22:31
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Harry Potter and the Heathly Hallows - part 2.
Vannak filmek, amiket bármikor, bárhol, bármennyiszer meg tudok nézni. Egyik ilyen a Gyűrűk ura, másik a Harry Potter. Mindkettőnek mindegyik részét imádom.
Na de térjünk vissza a filmre. Megríkatott, mint mindig. Imádtam minden egyes percét. Fantasztikus volt a filmben mindenki. Aranyosnak találtam, hogy láthattuk az idős Harry-t és a többieket is.
Hirtelen többet nem tudok róla mondani, még a film hatása alatt vagyok.
10/10
Vannak filmek, amiket bármikor, bárhol, bármennyiszer meg tudok nézni. Egyik ilyen a Gyűrűk ura, másik a Harry Potter. Mindkettőnek mindegyik részét imádom.
Na de térjünk vissza a filmre. Megríkatott, mint mindig. Imádtam minden egyes percét. Fantasztikus volt a filmben mindenki. Aranyosnak találtam, hogy láthattuk az idős Harry-t és a többieket is.
10/10
13 felhasználónak tetszik:
Christo,
Domcicc,
pillajunior,
Boscorelli,
ophely88,
thunderbird,
kriszti145,
tya04,
SmileyZ,
House Of Wax,
Eszter655,
Twilight6,
nicol bellox
2011. szeptember 29. 08:25
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (gonzales7 @ 2011.09.28. 22:12)
áá nem írom le, csak haraxom rá mert megöli Bill Murray-t! 
Nem Jessie tehet róla, hogy le kellett lőnie Bill-t.
Azért viszont felemeltem volna a hangom, ha ennyi idősen megnyerte volna Colin elől az Oscart. Ahhoz még zsenge és valóban, van még mit tanulnia.
2011. szeptember 30. 21:08
|
|
Zsife_nightmare_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 495 Azonosító: 131623 offline
|
Végső állomás 5 (2011)
3D-ben néztük ma a moziban . Nekem tetszett bár már ez az 5 rész volt ami nekem kicsit sok egy filmsorozatból de azért tetszett . Eddig mindegyik Végső Állomás részt kedveltem kivéve a 3 részt . Nem szeretem a 3D-s filmeket de erre megérte rááldoznom(bár nem bővelkedett 3D-s jelenetekben )A karakterek is jók voltak kivéve Molly, ő nagyon idegesített , De összességébe jó volt főként a vége tetszett , Alex
10/10
3D-ben néztük ma a moziban . Nekem tetszett bár már ez az 5 rész volt ami nekem kicsit sok egy filmsorozatból de azért tetszett . Eddig mindegyik Végső Állomás részt kedveltem kivéve a 3 részt . Nem szeretem a 3D-s filmeket de erre megérte rááldoznom(bár nem bővelkedett 3D-s jelenetekben )A karakterek is jók voltak kivéve Molly, ő nagyon idegesített , De összességébe jó volt főként a vége tetszett , Alex
10/10
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.