Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 26. 20:18 #2681
- törölt felhasználó -    
szeretem ezt a filmet!tele van logikátlan baromságokkal és erősen B-movie de én akkor is szeretem!
nagyon jó a környezet a légkör a csendes családias lakó övezetből átkalauzol minket a film a külvárosba ami a nyomor és a bűnözés melegágya!egy éjszaka ami emlékezetes marad a szereplőknek egy életre!egy baráti társaság felkerekedik és ki rúg a hámból befizetnek egy bokszmérkőzésre és egy luxus lakókocsival szelnék át a várost egészen a meccsig de forgalmi dugóba keverednek és letérnek a fő útról ennek következtében szembesülnek a valóság egy másik arcával.akaratlanul is szemtanúi lesznek egy gyilkosságnak és a bulizásra szánt éjszaka hirtelen rémálommá válik.a gengszterek mindent elkövetnek hogy ne maradjon egyetlen tanú sem és egy pokoli hajsza veszi kezdetét a külváros mocskos gettójában.
én mindig az üldözőiknek drukkolok akárhányszor is nézem meg ezt a filmet! rohog.gif
Ítélet éjszakája
7/10
http://i2.listal.com/image/1250274/600full-judgment-night-cover.jpg
3 felhasználónak tetszik: saii, tya04, jessie107
2011. szeptember 26. 21:26 #2682
- törölt felhasználó -    
Holnapután laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Eszter655
2011. szeptember 26. 22:22 #2683
- törölt felhasználó -    
Szerelem kölcsönbe
Annyira szép film! Sokan leszólták, mondván, gagyi, slampos, egyszerű, szokásos és még ezer negatív jelző, igaz, tucatfilm-szerű, mert Ginnifer Goodwin sem egy bámulatos tehetség, legalábbis nagy érzéke van a romantikus dolgokhoz, de kétlem, hogy tudna igazán lehengerlőt mutatni. A film első fele egyszerűen szívszorító volt, rengeteg bájos dolgot találtam benne. A második már inkább huzavona volt, tényleg ellaposodott, és nem volt semmi izgalom, de az első felével elvoltam egy darabig biggrin.gif Nagyon szép film, kicsit hétköznapi, így eléggé beleélős.
8/10
1 felhasználónak tetszik: csicsi20
2011. szeptember 27. 02:00 #2684
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Poseidon

Ezt még akkor láttam, mikor a mozikban ment. Ezek nem lacafacáznak, negyed óra után már fejjel lefelé pihen a hajó és megkezdődik a harc a túlélésért. Valahogy megrázó ez a film, nehéz döntések meghozatalától kezdve a sok hulláig, ami a hajóban hever. És még látni is ahogy bevégzi az a sok ember egy hullám miatt. Hasonlíthatjátok a Titanichoz, csak nincs értelme, mert azon kívül, hogy mindkét hajó elsüllyed nem sok közük van egymáshoz. Engem nagyon lekötött.
10/9
4 felhasználónak tetszik: kriszti145, House Of Wax, Bessie, Eszter655
2011. szeptember 27. 10:34 #2685
Betty953
Betty953
visszatérő vendég

Státusz"Néha, inkább futni kell, minthogy kockáztassuk az életünket..."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 379
Csatolások: 31
Azonosító: 152953
Nagyon vadon 2 biggrin.gif 10-ből 10
1 felhasználónak tetszik: itsmestella
2011. szeptember 27. 10:37 #2686
Betty953
Betty953
visszatérő vendég

Státusz"Néha, inkább futni kell, minthogy kockáztassuk az életünket..."
Hozzászólás: 379
Csatolások: 31
Azonosító: 152953
Bár még vele együtt láttam a Féktelen balfékeket is biggrin.gif az is jó volt 10-ből 8
1 felhasználónak tetszik: jessie107
2011. szeptember 27. 18:02 #2687
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
ez a topik nem arról szól, hogy minnél több képet tegyél fel, hanem, hogy milyen volt a film, mennyire tetszett. wink.gif
12 felhasználónak tetszik: tya04, Holly Keller, saii, Domcicc, Grace Benning, Christo, Eszter655, kriszti145, csicsi20, Adri98, SmileyZ, jessie107
2011. szeptember 27. 19:24 #2688
- törölt felhasználó -    
nos előre is elnézést kérek azoktól akik szeretik ezt a filmet!
hááá én nem is tudom hogy mit mondjak én úgy ültem neki ennek a filmnek hogy kicsit szívtam a fogamat amiatt hogy lecserélték a Lestat-ot játszó Tom Cruise-t erre a hááá én még nem láttam ezt a Stuart Townsend nevű színészt más filmben de hogy nagyon nem ilyen Lestat mint ahogy ebben a filmben bemutatták abban biztos vagyok!Tom Cruise-t lehet utálni de hogy Lestat karakterét ő töltötte fel élettel számomra egyértelmű!
eleve mi ez a fekete haj fekete szem Lestatnak a könyvben is számtalanszor nevezi az író kék szemű oroszlánnak a szőke haja miatt.hhááá szóval én már itt kibuktam a Marius karakterén szintén!pedig Vincent Perez jó színész de ha a forgatókönyv rossz akkor nem tehet sokat.
a filmről háá nemtudom én voltam olyan barom hogy olvastam a Kárhozottak királynőjét és ez a film semmiben sem hasonlít a könyvre!egy szertelen Metal video klippre emlékeztet az egész ahol a Vámpírok olyanok mintha be lennének szívva és homokosok lennének! rolleyes.gif
nagyon nagy csalódás számomra ez a film a zseniális Interjú a Vámpírral után ami nekem Top 5-ös film!de megjegyzem az sem volt olyan jó mint a könyv!Lestat és Armand is öreg volt a filmben a könyvhöz képest de viszont mint film ez így volt rendben nem akadtam fent rajta!
de ez a Kárhozottak királynője annyira középszerű film mint mondjuk a Twilight! rolleyes.gif
és azt olvastam hogy Anne Ricenak nem tetszett az Interjú a vámpírral filmváltozata ezért is protezsálta ezt a rém rossz Kárhozottak királynőjét.hhháá javaslom neki maradjon az írásnál a filmeket pedig bízza a hozzáértőkre!
szegény Aliyah bevonult Akashaként a filmtörténelembe ebben a rossz filmben. sad.gif
Kárhozottak királynője
3/10
http://www.jayepurplewolf.com/AALIYAH/queenofthedamnedposterbig.jpg
2011. szeptember 27. 19:25 #2689
- törölt felhasználó -    
Narnia krónikái paródia.
2011. szeptember 27. 20:23 #2690
Blackbird03
Blackbird03

StátuszIf you read, you will know that I have not written anything here.
Hozzászólás: 752
Csatolások: 284
Azonosító: 161100
Transformers
Egy elvont film, de ettől eltekintve szerintem nagyon jó thumbsup.gif
Megan Fox szokványosan egy bombanő, akiért epednek a pasik.
Nem nézném meg többször is a filmet, de azért szerintem egy jó kis alkotás. meghajolo.gif
9.9/10
Nők (The Women):
Erről nem tudok mit mondani, nem lett a kedvenc filmem, és nem is volt olyan élvezhető számomra. Meg Ryan miatt néztem meg, de számomra egy icipici csalódást jelentett. 7/10
2011. szeptember 27. 21:07 #2691
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Halálosabb Iramban 5

De tudtam előre, hogy ez lesz fear.gif A film erőltetett, a kocsik még mindig jól néznek ki és továbbra is szeretnék Paul Walkerrel elmenni egy körre a szomszéd utcákban rohog.gif , de semmi több . Fantörpikus. Nem tudom kinek a zseniális ötlete volt a sokadik folytatás, de bölcs döntés lett volna, ha nem mondja ki vagy írja le, amire gondol.
3 felhasználónak tetszik: tya04, janet7, jessie107
2011. szeptember 27. 21:41 #2692
Christo
Christo

Idézet (Blackbird03 @ 2011.09.27. 20:23)
Transformers
Egy elvont film, de ettől eltekintve szerintem nagyon jó  thumbsup.gif 
Megan Fox szokványosan egy bombanő, akiért epednek a pasik. 
Nem nézném meg többször is a filmet, de azért szerintem egy jó kis alkotás. meghajolo.gif 
9.9/10
Nők (The Women):
Erről nem tudok mit mondani, nem lett a kedvenc filmem, és nem is volt olyan élvezhető számomra. Meg Ryan miatt néztem meg, de számomra egy icipici csalódást jelentett. 7/10

A Transformers minden csak nem elvont... rolleyes.gif
6 felhasználónak tetszik: Grace Benning, SmileyZ, tya04, janet7, Bessie, jessie107
2011. szeptember 27. 22:24 #2693
- törölt felhasználó -    
Idézet (Christo @ 2011.09.27. 21:41)
A Transformers minden csak nem elvont... rolleyes.gif

Egy rakás ufo autó tud beszélni, és át tud alakulni robottá. Ja és egy nagy kockát üldöznek, amin az Univerzum sorsa múlik. Elég elvontnak hangzik biggrin.gif
2011. szeptember 27. 22:35 #2694
AntiDien
AntiDien
új tag

StátuszNárcisz vagy és nem vallod be? Szééégyen! Én legalább bevallom :D
Hozzászólás: 47
Azonosító: 160316
Álom.net.. mitmondjak nem az évszázad legjobb filmje... De nem is volt a legrosszabb. Én nem várok a Magyaroktól semmi többet. Az amerikai filmek sokkal jobbak mint pl a Dr. szöszi, az naon klassz film. Amúgy meg az Álom.net f. szereplője egy tökre cicababa úgyhogy nem nagyon nem tetszik tök ilyen kényes.. mellow.gif No kritika!! reklamalo.gif
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2011. szeptember 28. 00:19 #2695
Christo
Christo

Idézet (BelloxFan @ 2011.09.27. 22:24)
Egy rakás ufo autó tud beszélni, és át tud alakulni robottá. Ja és egy nagy kockát üldöznek, amin az Univerzum sorsa múlik. Elég elvontnak hangzik biggrin.gif

A helyes definíció a sci-fi. Ti valószínűleg nem nagyon láttatok még elvont filmet. De mindegy is, inkább nem menjünk bele.
7 felhasználónak tetszik: ophely88, kriszti145, Grace Benning, tya04, janet7, Bessie, jessie107
2011. szeptember 28. 00:32 #2696
- törölt felhasználó -    
nahhh már megint a Transformers a téma! rohog.gif rohog.gif
jobb asszem ha meg sem szólalok! _nevet.gif

azért ez a Michael Bay ki tett magáért még évekig beszéd téma lesz ez a 3 film! _nevet.gif
köszönjük Mr.Bay! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. szeptember 28. 00:34 #2697
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (AntiDien @ 2011.09.27. 22:35)
Álom.net.. mitmondjak nem az évszázad legjobb filmje... De nem is volt a legrosszabb. Én nem várok a Magyaroktól semmi többet. Az amerikai filmek sokkal jobbak mint pl a Dr. szöszi, az naon klassz film.

Nem vagyok abban biztos, hogy ez rosszabb, mint bármelyik általad gondolt amerikai film. Színészkedés Lilla részéről nincs, pont mint egy gagyi popcorn filmben, személyszerint nem látok túl sok különbséget pardon.gif A történet ugyanaz, mint egy sablonos amerikai történetben, a különbség annyi, hogy nálunk helyesebb pasik vannak a filmjeinkben, mint az ő filmjeikben biggrin.gif A nemlétező magyar filmipart pedig nem kellene leírni ennyi után, mert vannak jó alkotások is. Nézhetsz Tarr Béla filmeket, Legényanyát, Édes Anna című filmet, Zimmer Feri 1-et (kettőt ne) és remélhetőleg megváltozik a véleményed biggrin.gif

Idézet (AntiDien @ 2011.09.27. 22:35)
Amúgy meg az Álom.net f. szereplője egy tökre cicababa úgyhogy nem nagyon nem tetszik tök ilyen kényes..  mellow.gif No kritika!!  reklamalo.gif

Kár, a világ tele van ilyen üresfejű cicababákkal és viccesek tudnak lenni. Az én egyik szemem sírt, hogy ez borzasztó, a másik pedig röhögött a hülye nőn. biggrin.gif El sem hiszem, hogy erre pazaroltam az életemből másfél vagy két órát de tanultam a leckéből. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: kriszti145, tya04, janet7
2011. szeptember 28. 00:41 #2698
- törölt felhasználó -    
Idézet (BelloxFan @ 2011.09.27. 22:24)

miért az jobb ha egy rakás szerencsétlen idiótát bezárnak négy fal közé esznek xarnak ripacskodnak és ha úgy tetszik dugnak és ezért egy ország nézi imádja őket hónapokon keresztül???nahhh ez az ami elvont ! rolleyes.gif
háá akkor már inkább a Transformers! smileeee.gif
6 felhasználónak tetszik: BelloxFan, kriszti145, ophely88, SmileyZ, tya04, Bessie
2011. szeptember 28. 08:30 #2699
- törölt felhasználó -    
Idézet (Christo @ 2011.09.28. 00:19)
A helyes definíció a sci-fi. Ti valószínűleg nem nagyon láttatok még elvont filmet. De mindegy is, inkább nem menjünk bele.

Wow, egy mondat alapján ítélkezel. Gratula, nomorkvescsön wink.gif Amúgy meg a sci-fi az olyannál kezdődik, hogy 2001: A Space Odyssey, A Clockwork Orange, Donnie Darko stb, az ilyen Transformers-ek max popcorn-akciók.

Idézet (gonzales7 @ 2011.09.28. 00:41)
miért az jobb ha egy rakás szerencsétlen idiótát bezárnak négy fal közé esznek xarnak ripacskodnak  és ha úgy tetszik  dugnak és ezért egy ország nézi imádja őket hónapokon keresztül???nahhh ez az ami elvont ! rolleyes.gif 
háá akkor már inkább a Transformers! smileeee.gif

Ezt meg nem is értem hogy jött össze az én hozzászólásomra. Mármint hogy sikerült idekeverni egy tv-s showműsort. De teljesen egyetértek amúgy, nekem is tetszik a Transformers, sőt még Optimus Prime-om volt is kiskoromban, de megértem ha valakinek elvont. Ennyi.
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2011. szeptember 28. 08:56 #2700
Christo
Christo

Idézet (BelloxFan @ 2011.09.28. 08:30)
Wow, egy mondat alapján ítélkezel. Gratula, nomorkvescsön wink.gif Amúgy meg a sci-fi az olyannál kezdődik, hogy 2001: A Space Odyssey, A Clockwork Orange, Donnie Darko stb, az ilyen Transformers-ek max popcorn-akciók.

Szó nincs ítélkezésről, egyszerűen csak az elvont jelzőt nem ilyen filmekre használják. Most tök mindegy, hogy te a régebbi sci-fiket részesíted előnyben, a Transformers tényleg inkább oda sorolható, nem pedig az elvont filmekhez. Mondjuk a Donnie Darko meg inkább elvont, mint sci-fi. biggrin.gif Na mindegy, asszem ez nézőpont kérdése, kár vitázni rajta.
5 felhasználónak tetszik: kriszti145, BelloxFan, tya04, janet7, jessie107
710 oldal 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!