Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 25. 16:31 #2661
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Hupikék törpikék 10/6
Akkor is a mese az igazi és többet vártam ettől a filmtől. Neil wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Domcicc
2011. szeptember 25. 16:34 #2662
boomy
boomy
visszatérő vendég

StátuszHana Yori Dango<3 szar ez a szar pff
Hozzászólás: 299
Csatolások: 3
Azonosító: 159815
Karib-tenger kalózai-A fekete gyöngy átka (50x láttam már) de még mindig 10/10 beer.gif
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Adri98, pillajunior, Christo, duracell
2011. szeptember 25. 16:54 #2663
Perlita
Perlita
Fänni™

StátuszKaulitz Zwillinge ♥
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 483
Azonosító: 139171
Nagyfiúk 8/10 biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: thunderbird, jessie107
2011. szeptember 25. 17:25 #2664
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Táncos a sötétben
Igen, több hónapomba tellett eljutni olyan érzésmentes szintre, hogy megnézzem, sikeresen meg is törte a jeget, sírtam rajta. Ez volt az első egy órában, aztán jött a gyilkosság, ami viszont nem igazán tetszett. Aztán megint összekapta magát a dolog számomra. A vége nagyon lélekgyötrő, nyomasztó volt már. A történettel egyébként semmi baj nincs, nagyon tetszik, sőt, csak annyira utálom ezt az áldokumentarista stílust. Rendben van, hogy ez művészfilm, és még jól is használják néhol, mert baromi szép helyenként, de a film 99%-ban idegesített emiatt. mellow.gif Björk jobb színész, mint zenész. Komolyan van, aki képes azt kérdezni, hogy miért szülte meg a gyerekét?
8/10
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. szeptember 25. 18:52 #2665
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (Domcicc @ 2011.09.25. 17:25)
Táncos a sötétben
Igen, több hónapomba tellett eljutni olyan érzésmentes szintre, hogy megnézzem, sikeresen meg is törte a jeget, sírtam rajta. Ez volt az első egy órában, aztán jött a gyilkosság, ami viszont nem igazán tetszett. Aztán megint összekapta magát a dolog számomra. A vége nagyon lélekgyötrő, nyomasztó volt már. A történettel egyébként semmi baj nincs, nagyon tetszik, sőt, csak annyira utálom ezt az áldokumentarista stílust. Rendben van, hogy ez művészfilm, és még jól is használják néhol, mert baromi szép helyenként, de a film 99%-ban idegesített emiatt. mellow.gif Björk jobb színész, mint zenész. Komolyan van, aki képes azt kérdezni, hogy miért szülte meg a gyerekét?
8/10

Hű ez az egyik kedvenc filmem... Én a fináléban szakadtam, mikor énekel, és hirtelen szorul a hurok, áh mai napig beleborzongok. Lars Von Triertől nem szabad mást várni, nekem is eleinte nagyon furcsa volt a kézikamera, ám később megszoktam. Björk elképesztő beleéléssel alakít, de többet nem láthatjuk a kamera ezoldalán, mivel Lars bácsival nagyon összekaptak és megfogadta, hogy elutasítja a színészetet. Hihetetlen nyomasztó egy film, és nálam maximum pontszámot kap.
2011. szeptember 25. 18:57 #2666
- törölt felhasználó -    
Marmaduke rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Adri98
2011. szeptember 25. 19:09 #2667
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Beside You In Time (Nine Inch Nails koncertfilm)
Sokáig vaciláltam, hogy vajon be merjem-e írni ezt a kis produkciót ebbe a topikba. Megköveztek érte? unsure.gif
Végül mégis megtettem, mivel nem feltétlenül zeneileg fontos ez a másfél óra (bár nagyon ott van), hanem látvány és felépítés ugyanolyan nagy szerepet tölt be.
Rob Sheridant egekig tudnám dicsérni, mivel ha kell, akkor Trentet, vagy a közönséget mutatja, a látványelemeket remekül komponálták össze, ami szerintem csúcspontját a lemez felénél éri el, a Beside You In Time katarzisánál. A vetítések mind gyönyörűek és szinte egy "vonalvezetést" véltem felfedezni a beugró képek között.
nem szeretném értékelni
2 felhasználónak tetszik: kriszti03, Bogszics
2011. szeptember 25. 19:28 #2668
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
Hozzászólás: 5879
Csatolások: 150
Azonosító: 116943
Alexi, hogy ígéretemet betartsam, és ezzel egy kis támogatást nyújtsak:
Nirvana Live At Reading
Az Intro valami zseniális!Ahogy Kurtöt betolják...Abban a pillanatban ahogy meglátod már rögtön tudod hogy ez most jó lesz.Bár nem bátran mondom ezt, mivel nem akkor éltem és igazából élőben még nem láttam őket, de ez igazi tombolós Nirvana.Gitártöréssel és a végén egy kis fülsüketítő őrülettel.

A szajré

Ó hát a Robert De Niro-s kezdés már arra ösztökélt hogy elkezdjem kérlelni anyámat, had maradjak fent a végéig.Szerencsére meg tudtam győzni.Először annyira nem ültetett le hogy ne tudjak kimenni még egy bögre tejért, de később már szünetek alatt sem akartam kimenni nehogy véletlen lemaradjak.Imádtam ahogy Edward Norton eljátszotta a fogyatékost meghajolo.gif Alapvetően egy nagyon jó film.
9/10
3 felhasználónak tetszik: tya04, Boscorelli, Bogszics
2011. szeptember 25. 20:43 #2669
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
PoTC - On Stranger Tides

Nem volt ez rossz, Johnny egyedül elviszi a hátán a filmet, Penélope nem a kedvencem, de végül is nem zavart. A szirének nagyon jól meg voltak csinálva, az egyik kedvenc jelenetem lett. A stáblista végén lévő jelenet meg állat. rohog.gif rohog.gif
Azért azt megjegyezném, hogy nekem egy kicsit hiányzott Keira és Orlando. De az ő sztorijuk szépen le lett zárva, ez van. smileeee.gif
10/8
3 felhasználónak tetszik: Domcicc, pillajunior, Bessie
2011. szeptember 25. 20:46 #2670
- törölt felhasználó -    
Alkonyat blink.gif
Hát nekem nem igazán tetszet,maga a történet egész jó volt,csak az volt a rossz benne szerintem,hogy semmi nem történt,egy halál sem se semmi egy óra azzal telt el a filmben,hogy ismerkednek,nos az számomra nem volt érdekfeszítő.Most láttam előszőr a filmet,mert az iskolámban,meg az interneten azt mondták,hogy jó film,de nekem nem tetszett,mondjuk mindeninek más és más stílusa van.
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Adri98, jessie107
2011. szeptember 25. 21:41 #2671
moonprincess94
moonprincess94
Diva

StátuszShine bright like a diamond!
Hozzászólás: 1544
Csatolások: 31
Azonosító: 134163
Rise of the planet of the apes
Elég gyenge, és kicsit unalmas is, meg amúgy sem szeretem a majmokat, viszont Tom Feltont annyira imádom, hogy érte még ezeket a rémségeket is képes vagyok elviselni. Hát a film után nem szerettem meg a majmokat, főleg, hogy kinyírták a kedvenc színszemet.
A vége meg elég béna volt. De mivel szeretném, hogy Tom filmjei jó kritikát kapjanak, ezért adok 9 pontot. Bár Tom alakítása, mint mindig most is megérik a 10et. smileeee.gif
2011. szeptember 25. 22:31 #2672
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Stay (2005)

Hűha, ezt a filmet érteni kell. blink.gif Rég láttam ennyire összetett, jó és kissé, oké, totálisan zavaros filmet. Ez amerikai művészfilm lett volna? Akárminek is készült, nekem tetszett, annak ellenére, hogy a véget nem így képzeltem el. Elgondolkodtam, bevallom őszintén, mert első nézésre volt még néhány kérdőjel, hogy mi is van, utána olvasgattam különböző fórumokon és nyugtatgatja a lelkem, hogy más sem ért mindent, nem csak én. biggrin.gif Tehát nem vagyok hülye. Látta más is a filmet? Állítólag a vizuális dolgokat más filmekből nyúlták. Nos, engem ez nem érdekel és nem is zavar. pardon.gif A történet eléggé zavaros de jó, konkrétan hidegen hagy, hogy milyen más filmekből nyúltak ötleteket, ez az 'újrahasznosítás' megbocsátható egy jó filmnél.

A történetben Ryan Gosling játsza Henry-t aki 21-ik születésnapján akarja megölni magát, követve kedvenc festőjét Tristan Reveur-t. (Ryan soha nem néz ki 21-nek a filmben. 110.gif Hollywoodban szemüveg nélkül castingoltatnak a casting menedzserek? 110.gif ). DR. Sam Foster (Ewan McGregor), a pszichológusa, megpróbálja ezt megakadályozni. Összeveszik a barátnőjével Lila-val (Naomi Watts) és annyira belefeledkezik a munkájába, hogy egy idő után összemosódik a valóság és a nem valóság. Egy 90 perces katyvasz, aminek a végén kb 3 percben megtudjuk??, hogy mi történt valójában???. Érdekes vég egy ilyen filmnek, volt több tippem is a filmet nézvén, és egy sem jött be. Van ilyen.

A filmet Marc Foster rendezte (A Quantum csendje, Én, Pán Péter), akit egyébként szeretek. A színészek nagyon jók. A kedvenceim, Ryan munkássága még új nekem, jobb később, mint soha. Tetszett a grafikai megoldás, végre egy 'közepes' költségvetésű amerikai film, ahol a sok pénzt arra használják fel, amire kell, nem kell ezt a történetet túl csicsázni, megfelelt így is. Kicsit geek beütése volt a dolognak, ami nálam plusz pont, tetszett a Hamletes jelenet és legalább arra is figyeltek, hogy Tristan Reveur (festő) valódi életét mutassák be. Eddig a nevét sem hallottam még, ennyivel is okosabb lettem a mai napon biggrin.gif
6 felhasználónak tetszik: gonzales7, Domcicc, Bessie, saii, pillajunior, tya04
2011. szeptember 25. 22:34 #2673
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.09.25. 22:31)
Stay (2005)
totálisan zavaros film

ez egy tökéletesen találó összegzés erről a filmről!én még most sem értem! w00t.gif
csak képtelen vagyok ismét megnézni akkor láttam amikor kiadták először DVD-én!szóval nem ma!
2 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04
2011. szeptember 25. 23:00 #2674
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (gonzales7 @ 2011.09.25. 22:34)
ez egy tökéletesen találó összegzés erről a filmről!én még most sem értem! w00t.gif
csak képtelen vagyok ismét megnézni akkor láttam amikor kiadták először DVD-én!szóval nem ma!

Köszönöm. _nevet.gif Másképpen tényleg nem tudom elmondani, a vége lemaradt, de tya04 tervezi megnézni, szóval nem lövöm le neki a poént. rohog.gif

Én arra tippeltem igen erősen, hogy a gyerek kómában van, aztán a film közepe felé arra jutottam, hogy talán Lila 'drogozza' a meglehetősen helyes pasiját, vagy az kezd megbolondulni. Egyik sem jött be. biggrin.gif

Örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül. biggrin.gif Megnézem mégegyszer, hátha feltűnik benne valami gyanús vagy bármi ami segít abban, hogy megállapítsam, mi a fészkes fene történt biggrin.gif
2011. szeptember 25. 23:49 #2675
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Unatkoztam, filmeket néztem.biggrin.gif

1. Másnaposok
Bevallom, még csak most láttam először a filmet. Igen, tudom mekkora sikere volt, és hiába olvasgattam róla mindenfélét, nem bírtam elképzelni, hogy ez a 4 pali hogy lehet ennyire vicces?
Hát az volt. _nevet.gif Olyanokat röhögtem. nevet2.gif Plusz egyszer elkövettem azt a hibát, hogy a film közben ittam. Naná, hogy pont akkor jött egy baromi vicces rész (a kici japán paszi) rofl.gif Sajnos a víznek a fele kijött, olyan vicces amcsi stílusban. _nevet.gif A történet nem egy nagy szám, de a poénok miatt nálam
9/10

Vígjáték után horrorra vágytam (mi másra vágyna egy lány? _nevet.gif )

2. Halál után
Kórházban, pontosan a patológián játszódik a film. Unalmas film, pocsék színészekkel, de végig szenvedtem, mert kíváncsi voltam a végére. Egynek elment. (Szokásos trancsírozás mellett azzal is foglalkozott, hogy a halál után mi lesz a lelkünkkel?)
6/10

Dög unalom mellé még egy horrort választottam:

3. Pihenő a pokolban
Na ez még unalmasabb volt, 30 perc után tekertem, szinte végig. Szintén szokásos történet: rosszkislány lelép a fiújával. Elmennek kocsikázni, rossz helyre tévednek, pszichopata kezdi üldözni, bla bla bla...
Azért adok neki ennyi pontot, mert sajnos ettől is láttam már rosszabbat. dry.gif
4/10

Nézni kéne még valamit, de ezek után már félek, hogy mit fogok kifogni. rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: Domcicc, Christo, House Of Wax, Adri98, jessie107
2011. szeptember 26. 00:04 #2676
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
The Notebook

Anyám... nem nagyon szoktam filmeken bőgni, de ez rendesen megríkatott. Gyönyörű.
10/10*
10 felhasználónak tetszik: Bessie, Domcicc, saii, kriszti145, tya04, BunnyGirl, SmileyZ, duracell, funny18, Alexis_0504
2011. szeptember 26. 14:03 #2677
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Drive
Eddig az év filmje. Az elején üt, aztán lassan indul be, az egészben alig beszélnek, de pont ez a jó benne. Nem céltalan locsogás megy. Csak a tettek. Ryan megint fantasztikus, Carey-től a szokásos jött, imádom, hogy nem beszélnek, nem gesztikulálnak és mégis minden gondolat, érzés átjön. A fényképezés bámulatosan gyönyörű, a zene pedig csillagosötös. Csak bámultam a végén, és hallgattam a zenét. Nem olyan sírósan, mint a Never Let Me Go-nál, de ugyanúgy nem tudtam felállni. Carey filmjeinél mindig ez van?
Először csak 9,5-et akartam adni, mert van még hátra pár hónap az évből és rengeteg megnézendő alkotás, de egyefene, megkapja!
10/10
4 felhasználónak tetszik: tya04, duracell, Christo, funny18
2011. szeptember 26. 17:17 #2678
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (Domcicc @ 2011.09.26. 14:03)
Drive
Eddig az év filmje. Az elején üt, aztán lassan indul be, az egészben alig beszélnek, de pont ez a jó benne. Nem céltalan locsogás megy. Csak a tettek. Ryan megint fantasztikus, Carey-től a szokásos jött, imádom, hogy nem beszélnek, nem gesztikulálnak és mégis minden gondolat, érzés átjön. A fényképezés bámulatosan gyönyörű, a zene pedig csillagosötös. Csak bámultam a végén, és hallgattam a zenét. Nem olyan sírósan, mint a Never Let Me Go-nál, de ugyanúgy nem tudtam felállni. Carey filmjeinél mindig ez van?
Először csak 9,5-et akartam adni, mert van még hátra pár hónap az évből és rengeteg megnézendő alkotás, de egyefene, megkapja!
10/10

Ajjaj w00t.gif Linket tudsz küldeni? Én is hetek óta vágyom erre a filmre, és úgy látom, megéri megnézni, eredetileg én is csak Carey miatt akartam, de most nagyon rákattantam Ryanre biggrin.gif Ennek tükrében:

Fél Nelson
Izé... Azt szeretem Goslingban, hogy mindig az efféle független alkotásokat részesíti előnyben, remélem ez nem fog megváltozni, mivel remekül állnak neki ezek a száraz, életszerű szerepek. Most pedig merengek, mit is írhatnék, hisz nagyon jó film volt, ám néha a lassúság átesett a ló túloldalára és unalmassá vált az egész, ettől függetlenül a vége szerintem üdítő, kedves befejezés a maga módján.
Ryan fantasztikus színész, most már teljesen biztos vagyok benne. Hihetetlen, mekkora átéléssel adja ezt a figurát, imádtam minden egyes percet, mikor képernyőn volt, mindent ki lehet olvasni a szeméből. Az Epps kislány is helyt áll, kedves kis párost alkotnak.
Ajánlom, mert a hangulatát a Saját szavakhoz tudnám hasonlítani, mondjuk az egy teljesen más kategória, mivel ez áthajlik a művészfilmek világába a sok merengésre késztető beállításával. Ha elnézzük, hogy néha kicsit unalmas -mindig Az új világot tudom felhozni példának: ha valaki azt végig bírta ülni (már pedig én még élveztem is minden pillanatát), akkor ez semmiség- egy nagyon jó filmhez volt szerencsém, tanulságos, életszerű.
8,5/10
1 felhasználónak tetszik: Domcicc
2011. szeptember 26. 17:22 #2679
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Transformers
10/10 heart.gif

Holnapután

Nem láttam végig , sok rész kimaradt de még így is nagyon tetszett w00t.gif
9/10
5 felhasználónak tetszik: Domcicc, Bessie, duracell, kriszti145, Eszter655
2011. szeptember 26. 19:05 #2680
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Elhurcolva

Szerintem Taylor bizonyította,hogy remek színész,és nem csak a külseje miatt kell rá figyelni.
A sztori is nagyon bejött,az egész úgy ahogy volt.
heart.gif Szívesen megnézném többször is a moziban,de hát az sajna nem úgy megy. sad.gif
Lily Collinst eddig nem bírtam,de most kedvenc lett.wink.gif

10/10 heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Eszter655
710 oldal 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!