Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 13. 18:06 #2581
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2011.09.13. 18:02)
Ismerem a sztorit, pár éve, mikor láttam a filmet, rákerestem Michel eredeti dolgaira, hát.. Hátborzongató. Lényeg annyi, hogy szerintem ez a film üde színfolt az ördögűzős "művek" terén.

akkor te sem tudtad megállni hogy ne nyomozgass az alap story után! biggrin.gif
jó van! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. szeptember 13. 18:23 #2582
janet7
janet7

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Tekerd vissza, haver!
9/10
Ez egy elmebeteg film. De nagyon tetszett laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: tya04, BarcaFan, Domcicc, raspberry
2011. szeptember 13. 21:47 #2583
- törölt felhasználó -    
Ultraviolet (2006)

Már egy pár éve tervezgettem a filmet, de aztán valahogy vagy mindig halogattam vagy elfelejtettem. Minap ismét eszembe jutott, hogy régen láttam már Millát egy jó akcióhős szerepében. Tetszett a plakát is, meg úgy az előismertető is. Szóval Milla miatt is, elég pozitívan álltam neki, de a végeredmény... hát nem azt kaptam, mint amire számítottam. Mindig is imádtam az akció jeleneteket, ez tény. És nem is nagyon volt velük bajom, de voltak benne olyan hihetetlen elemek, amiken már mosolyogtam. Azok az igazán jó jelenetek, amikor a szereplők egymást püfölik, de valahogy mégis valóságosnak tűnik. Az pedig, hogy a főszereplő, Violet keresztül ugrott a helikopteren és közben mindenkit lelőtt, s egy karcolás sem esett rajta, az valahogy nekem nagyon gyenge volt. Vagy amikor bekapcsolt valami kütyüt és akkor a plafonon motorozgatott. Ingattam a fejemet, hogy oké, hogy képregény adaptáció, de még az Elektránál sem csináltak ilyeneket, pedig az 2005-ös feldolgozás, mégis hihetetlen gagyi volt a látványvilág. Oké, 2006-ban gondolom nem volt olyan fejlett a CGI technológia, mint most, de másfél órán keresztül úgy éreztem, mintha egy játékban lennék benne. Annyira, de annyira silány volt a grafikája. Szeretem a sci-fiket, de ez annyira valahogy nem jött be. Tény, Milla Jovovich hozta a formáját, és remekül alakított benne, de a lapos hasával és a szexi rucijaival valahogy nagyon kevés volt. Ettől függetlenül pozitívumnak azt tudnám felhozni, hogy tulajdonképpen a film az anya-gyermek kapcsolatról szól. Van értelme és bár igaz, hogy nem ragadott el úgy a film, de megkönnyeztem egy kicsit, amikor Six a játszótéren meghal, Violet pedig siratja. Szóval maga a történet hihetetlen jó, csak a kivitelezését tolták el eléggé. Nekem annyira nem tetszett, pedig tényleg nagy reményeket fűztem hozzá.

10/5 - láttam már sokkal rosszabb filmeket is, például az X-akták: Hinni akarok vagy a Másik Boleyn-lány, de valahogy csak ennyire tudom értékelni. A verekedős jelenetek fantáziadúsak voltak és izgalmasak, Milla pedig kiváló színésznő, de nálam akkor is a Resident Evil Alice-ként tarol még most is, nem pedig Violetként.
1 felhasználónak tetszik: Christo
2011. szeptember 14. 00:10 #2584
- törölt felhasználó -    
hháááá ez mi volt?? w00t.gif
Te Jézus Atya Úristen meg az összes szent! w00t.gif
egyszerűen most képtelen vagyok írni erről a filmről ez a film agysejt pusztító cucc! rohog.gif
majd esetleg holnap írok róla mert erről most nem lehet csak így! rohog.gif
A betolakodó
6/10
http://dwbrdrs.files.wordpress.com/2010/07/affiche-a-l-interieur-2006-1.jpg
2011. szeptember 14. 15:22 #2585
janet7
janet7

Státusz.
A nagy dobás
10/10
Úristen, ez nekem nagyon tetszett. Hihetetlenül alábecsült film, de nem értem, hogy miért. Engem nagyon megérintett. Szokás szerint sírtam is rajta...A szereplők, a sztori, a zenék, az egész korszak szerintem fenomenális volt. Queen Latifah zseniális, de a többiek is tökéletesek voltak. Jada Pinkett Smithről továbbra is azt gondolom, hogy elismertebbnek kéne lennie. Nagyon jól játszott és gyönyörű volt a filmben, bár ez mellékes. Nem értem, hogy miért nem kedveltebb a film, rám nagyon nagy hatással volt. Tökéletes. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: raspberry
2011. szeptember 14. 16:24 #2586
- törölt felhasználó -    
Poseidon
Habár az elejéről lemaradtam ez mit sem vesztett az értékén.Nekem nagyon tetszett,igazán izgalmas,sok fordulatot tartalmazó film amit szívesen el tudnék újra nézni.
10/10
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Christo
2011. szeptember 14. 18:39 #2587
Lakreen.
Lakreen.
ELF o(≧∀≦)o

StátuszI guess the more you get to know about love, you only become worse. - Tablo
Hozzászólás: 1782
Csatolások: 132
Azonosító: 145693
Micsoda srác ez a lány
Már vagy 10-szer megnéztem, de egyszerűen nem tudom megunni, mert hihetetlenül tetszik. A szereplőket tökéletesen válogatták össze. Channing Tatum & Amanda Bynes párosítás a legjobb. smileeee.gif
10/10
3 felhasználónak tetszik: csicsi20, SmileyZ, thunderbird
2011. szeptember 15. 14:43 #2588
janet7
janet7

Státusz.
Egy csoda teremtése
100/10 meghajolo.gif
Úristeeen. Nem hiszem el, hogy ezt eddig még nem láttam. Nem találok szavakat...Ez egy remekmű. És azt sem hiszem el, hogy Mos Def ezért az alakításért nem kapott semmit, UTÁLOM AZ EMBEREKET. reklamalo.gif 110.gif
3 felhasználónak tetszik: raspberry, tya04, BarcaFan
2011. szeptember 15. 17:47 #2589
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Szerelmi bűnök
Alapvetően egy francia thriller, rém lassú folyású. Szerencsére egy óra után bepörögtek az események (bár nem nagyon, de arra elég volt, hogy ne kapcsoljam ki a lejátszót), az utolsó fél óra miatt érdemes volt megnézni, no meg Sagnier remek játékáért.
7/10

Lions for Lambs
Ez egy gyönyörű film volt. Nemesen egyszerű, szinte már-már kamarának nevezhető, ami eleinte elég unalmas, de végül szinte könnyekig megható jelentőségű, mert igazat szól.
Robert Redford sajátos, de jó rendező valamint kiváló színész, mondjuk ezzel már régóta tisztában vagyok. A film legnagyobb erénye a dialógusok, teljesen indokolt és igaz szavak hangzanak el, nekem mégis az volt a legszebb, hogy a színészeken látszott - értik, amit be kell tanulniuk. Ez meglátszott a zseniális Meryl Streepen, Redfordon és Andrew Garfieldon, akinek az utolsó szemvillanása biztosan betette őt a kedvenc színészeim közé. Tom Cruise-zal már első filmjétől fogva volt egy hatalmas ellenszenvem, amit egyedül Az utolsó szamurájjal tudott kompenzálni, ám most is hű volt önmagához, gerinctelen politikusként tökéletes, könnyen lehet "utálni".
Szóval megérte megnézni, mivel mindössze 87 perc, mégis van értéke. Az az értéke, amiért szeretek filmeket nézni, amiért írok egy hat oldalas esszét történelem óra alatt David Fincher Hetedikjéről és Harcosok klubjáról.
9/10 meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, BarcaFan, Domcicc
2011. szeptember 15. 21:41 #2590
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Drive Angry

Úramatyáám, ez a film milyen megfontolásból kapott szabad utat? Ekkora baromságot is ritkán látni a képernyőn. 100%, hogy valami paródiának szánták, de még röhögni sem tudtam rajta. Az agyam megállt néhány jelenetnél. Egy dolog miatt szenvedtem végig, az pedig William Fichtner. Hiába: imádom a pasast. pardon.gif
10/2
2 felhasználónak tetszik: Boscorelli, House Of Wax
2011. szeptember 15. 23:53 #2591
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Az utóbbi pár nap emlékezetesebbjei, lássuk csak...
A rettenthetetlen/Braveheart
Hiába volt jó ebben a filmben Mel Gibson, de számomra akkor is hiteltelen, hogy skótként tündökölt. Szeretem ezt a filmet, bár néhány ponton elszúrták azzal, hogy fel akartak építeni csavarokat a sztoriban, de előtte mutattak egy olyan jelenetet, amiből tudni lehet, mi fog következni. Nem lep meg, hogy Mel maga rendezte. Mindegy, azért ez még mindig jobb, mint az átlag..
8/10
Forrest Gump
Ezt nem kell firtatnom azt hiszem.
10/10
Chalet Girl
Ed Westwick, Bill Nighy és Bill Bailey, én meg repülök az ablakon. Romkom cukiság, a jobb fajtából, hiszen UK. És imádom, amikor Sophia Bush mérgesen magyaráz biggrin.gif
8/10
A Cinderella Story: Once Upon A Song
Lucy Hale annyira imádnivaló és tündéri és szép biggrin.gif Sokkal jobb, mint a Selena Gomezes, de a kedvencem így is a Hilary Duffos marad a témából. Lucy hangja nagyon tetszik wub.gif
8/10
A miniszter félrelép
Nyöhööhööö rohog.gif Gyerekkorom óta szeretem ezt a filmet.
9/10
Forráskód/Source Code
Jake wub.gif Így másodjára is tetszett a film. Nem ez Jake legjobb filmje, műfajon belül sem, de nem is legrosszabb szerintem.
8/10
Cherrybomb
Megint. Imádom. Robert és Rupert a legjobb páros smileeee.gif
9/10
Jane Eyre 2011-es változat
Nálunk októberben lesz premier azt hiszem. Elkezdtem nézni, de...kilőttem. Imádom a könyvet. Ez meg nem tudom mi volt. Össze-vissza voltak a jelenetek. Lehet, még egyszer neki kéne futni, mert tényleg, ha 10 percet láttam belőle, sokat mondok. mellow.gif

Hozzátenném, hogy mindent a maga kategóriáján belül.
9 felhasználónak tetszik: janet7, csicsi20, House Of Wax, tya04, ophely88, thunderbird, gonzales7, Boscorelli, SmileyZ
2011. szeptember 16. 15:21 #2592
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Cherry Tree Lane
A színészek még a "színészet" fogalmával sem voltak tisztában , a történet vontatott , gyenge és unalmas volt dry.gif
0/10
2011. szeptember 16. 15:25 #2593
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Dóri, nagyon belehúztál az utóbbi napokban _nevet.gif

Tintahal és bálna
Egyszerű és nagyszerű, de sajnos az autóreklám szlogenjén kívül mást nem tudok ráaggatni.
8/10

Hopp.. Szenilis vagyok, pedig alig pár órája fejeztem be:
A Sötét Lovag
Egy remek film, egészben. Én, mint hatalmas Batman rajongó örültem végre egy méltó feldolgozásnak, Nolan trilógiája pedig (eddig) nem csak e szempontból van rendben, hanem filmileg is egy műalkotás. Természetesen köszönhet sokat színészeinek is, az elképesztő Heath Ledgernek elsősorban (szerintem megközelíti, ha nem egyenrangú Jack Nicholson örökké emlékezetes Jokerével).
Pörög, a párbeszédek rendben vannak és újból hatalmas hajlongás illeti Hans Zimmert és James Newton Howardot. E két film score-ját lehetetlen elfelejteni. meghajolo.gif meghajolo.gif
10/10

Valaki tudna nekem segíteni? A Drive-ra keresek egy linket, de se felirat, se film felől nem találtam semmit. unsure.gif
6 felhasználónak tetszik: Domcicc, janet7, pillajunior, gonzales7, csicsi20, Boscorelli
2011. szeptember 16. 17:19 #2594
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Örült,dilis szerelem

Nem azt mondom,hogy ez a legjobb film amit életemben láttam,de aranyos volt.Ryan miatt adom a legtöbb pontot rá ami nem meglepő szerintem.Helyes,izmos,és az alakítása is tökéletes.
Tetszik,hogy egy idő után kiderül,hogy a karaktere mégis egy érzelmes fiú.
Emmán nevettem a legtöbbet. rohog.gif Az a csaj nagyon jól hozza a bolond csaj szerepét. smileeee.gif
A sztori is tetszett,és persze a végén a Happy End.
Az a tanárnő.. _nevet.gif nagyon kész volt.
A végén tetszett az udvarban az a nagy találkozás.

10/8
2011. szeptember 16. 20:19 #2595
- törölt felhasználó -    
Sikoly 4.
Életem első Sikoly-filmje! w00t.gif Egyesek szerint 2011 legdurvább horrorja, mások szerint kész paródia. Szerintem inkább a második felé hajlik, egyáltalán nem volt ijesztő, maximum az elején. Igazából egy akció-thriller kategóriába tenném s nem nevezném horrornak. Mindenesetre, egész jó film lett, sőt, szerintem megnézem a többi Sikoly-filmet is, tekintve, hogy a másodikban benne van Timothy Olyphant wub.gif Elég nehéz lehetett Dave-nek és Courtnak eljátszani azt a kevés kedvesebb jelenetet egymással, főleg Davidnek, tekintve, hogy mennyire bele volt még zúgva Coxba. Imádom a pasast. smileeee.gif
Emma Roberts alakítása viszont sosem nyűgözött még le. Színésznő ez egyáltalán? think.gif
7.5/10
4 felhasználónak tetszik: tya04, House Of Wax, Domcicc, janet7
2011. szeptember 16. 20:20 #2596
- törölt felhasználó -    
Rossz tanár... 10/9,5.
2011. szeptember 16. 22:01 #2597
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
How to train your dragon? (Így neveld a sárkányodat)

Először is, milyen remek címfordítás. rohog.gif Még jó, hogy nem néztem magyarul. Másodszor. Ez meg mi? blink.gif Ez borzasztó. Gerard Butler ezt hívja az ő saját akcentusának? És ami még fontosabb, mi értelme volt ennyit változtatni az eredeti és a filmbéli történet között? 110.gif Hasonlóan képzeltem el (mikor még csak hír volt, hogy film készül ebből a sztoriból), látványilag nagyon ott van, de mégegyszer biz Isten, hogy nem nézem meg. Megyek is és inkább hallgatom az audiókönyv változatot, a könyvet is olvasnám, ha meg tudnám valahol venni.
Csak remélni tudom, hogy a könyvsorozat többi részéből nem akarnak folytatást 110.gif

Látván a trailert, a stáblistát, nem csalódtam nagyot mert nem is tettem magasra a mércét. Nem lett nagyon rossz, de a történet iránt érzett tiszteletem jeléül inkább nem értékelem. 110.gif
2011. szeptember 16. 22:23 #2598
zavodni
zavodni

Státusz,,Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get..."
Hozzászólás: 536
Azonosító: 143361
Benjamin Button különös élete 10/10... Nagyon durva film.Sokkolt.Még azzal is álmodtam. Előtte meg a Forrest Gump-ot láttam. Eszméletlen film. Szintén olyan aminek több napig a hatása alatt voltam. Mindkét film fantasztikus,de ha választanom kell akkor Forrest Gump nálam a befutó. Tom Hanks alakítása nem emberi... Eszméletlen biggrin.gif

,, Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get..."
3 felhasználónak tetszik: csicsi20, janet7, Boscorelli
2011. szeptember 16. 22:26 #2599
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (zavodni @ 2011.09.16. 22:23)

,, Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get..."

Ez is benne volt a filmben? rohog.gif
2011. szeptember 16. 22:46 #2600
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Igaz, hogy nemrég láttam, de nem tudtam ellenállni: Vágy és vezeklés 10/10 meghajolo.gif
5 felhasználónak tetszik: gonzales7, ophely88, Domcicc, tya04, janet7
710 oldal 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!