Az utóbbi pár nap emlékezetesebbjei, lássuk csak...
A rettenthetetlen/Braveheart
Hiába volt jó ebben a filmben Mel Gibson, de számomra akkor is hiteltelen, hogy skótként tündökölt. Szeretem ezt a filmet, bár néhány ponton elszúrták azzal, hogy fel akartak építeni csavarokat a sztoriban, de előtte mutattak egy olyan jelenetet, amiből tudni lehet, mi fog következni. Nem lep meg, hogy Mel maga rendezte. Mindegy, azért ez még mindig jobb, mint az átlag..
8/10
Forrest Gump
Ezt nem kell firtatnom azt hiszem.
10/10
Chalet Girl
Ed Westwick, Bill Nighy és Bill Bailey, én meg repülök az ablakon. Romkom cukiság, a jobb fajtából, hiszen UK. És imádom, amikor Sophia Bush mérgesen magyaráz
8/10
A Cinderella Story: Once Upon A Song
Lucy Hale annyira imádnivaló és tündéri és szép

Sokkal jobb, mint a Selena Gomezes, de a kedvencem így is a Hilary Duffos marad a témából. Lucy hangja nagyon tetszik
8/10
A miniszter félrelép
Nyöhööhööö

Gyerekkorom óta szeretem ezt a filmet.
9/10
Forráskód/Source Code
Jake

Így másodjára is tetszett a film. Nem ez Jake legjobb filmje, műfajon belül sem, de nem is legrosszabb szerintem.
8/10
Cherrybomb
Megint. Imádom. Robert és Rupert a legjobb páros
9/10
Jane Eyre 2011-es változat
Nálunk októberben lesz premier azt hiszem. Elkezdtem nézni, de...kilőttem. Imádom a könyvet. Ez meg nem tudom mi volt. Össze-vissza voltak a jelenetek. Lehet, még egyszer neki kéne futni, mert tényleg, ha 10 percet láttam belőle, sokat mondok.
Hozzátenném, hogy mindent a maga kategóriáján belül.