Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 11. 12:29 #2561
janet7
janet7

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Galaxis útikalauz stopposoknak
9/10
Elég elvont, és egyszerűen BETEG, de én imádom az ilyeneket. Nekem iszonyatosan tetszett. Sok olyan véleményt láttam, ami szerint ez nagyon béna a 81-es sorozathoz és főleg a könyvhöz képest és ez kicsit elbizonytalanított mielőtt megnéztem, de engem nagyon lekötött és egy percig sem unatkoztam rajta. Mondjuk mivel én nem olvastam a könyvet és a sorozatot sem láttam ezért nem volt viszonyítási alap, szóval önálló alkotásként értékelem, de úgy szerintem teljesen megállja a helyét. És ezek után azt sem hinném, hogy a könyv/sorozat megismerése után változna a véleményem. Nagyon tetszik, hogy nem akar többnek tűnni, mint ami, legalábbis szerintem. Többször nézős kategória számomra. A szereplők mind fantasztikusak voltak, főleg Mos Def és Zooey, mivel őket alapból is nagyon kedvelem, de a többiek is tökéletesen hozták a karaktereket. A látvány meg lenyűgöző volt. Majdnem tökéletes film. meghajolo.gif
5 felhasználónak tetszik: tya04, raspberry, ophely88, Domcicc, BarcaFan
2011. szeptember 11. 13:13 #2562
- törölt felhasználó -    
Idézet (Christo @ 2011.09.11. 12:10)
Nekem nagyon tetszett. pedig Foster nem különösebben kedvencem, csak a Légcsavarban és a Pánikszobában láttam. 
Mivel én nem nagyon láttam más filmet, ami ilyen bosszúálló csajos témát boncolgat, ezért nekem nem volt olyan lerágott. Azért a film elgondolkodtat, hogy igazságot szolgáltatott, vagy csak önbíráskodás volt. Végül is mindenki eldöntheti maga, összeveszni meg nem érdemes rajta. laugh.gif

ááá ezen a filmen veszekedni nem érdemes!mert nem ér annyit rohog.gif uhh háá ez a baj a Légcsavar és Pánikszoba rossz Jodie Foster filmek!
ha csak ezekben a filmekben láttad Jodie-t mindenképp pótold a Bárányok hallgatnak-ot, a Kapcsolat-ot,a Taxisofőrt,a Vádlottakat,a Maverick-et és a Belső embert! smileeee.gif nem garantálom hogy e filmek után meg kedveled Jodie Fostert de ezek a jobb filmjei! smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: saii, Christo
2011. szeptember 11. 20:20 #2563
- törölt felhasználó -    
Kegyenc fegyenc
Rob Schneider kicsit őrűltebb oldalát mutatta be! Nekem nagyon tetszett a film!!
10/10
1 felhasználónak tetszik: csicsi20
2011. szeptember 11. 20:22 #2564
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Kémjátszma
Nem akarom hosszasan kommentálni, pár hónapja írtam róla bővebben. Maradjunk annyiban, hogy nagyon bírom ezt a filmet.
9/10
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, BarcaFan
2011. szeptember 11. 22:59 #2565
- törölt felhasználó -    
Sharpay csillogó kalandja - (Sharpay's fabulous adventure) - (2011)
Nekem tetszett Ashley alakítása. Másodjára láttam a filmet, most szinkronnal, azelőtt feliratosan. Mind a két verzió csodás, szerintem nagyon érdekes, kalandos egy film. Nekem a HSM részei annyira nem tetszenek, de így Sharpay útja külön, sokkal jobb. És még különösen kiemelném, hogy itt Sharpay nem is annyira gonosz, és önző, mint a High School Musical részeiben.
10/10.
2 felhasználónak tetszik: kriszti145, SmileyZ
2011. szeptember 12. 08:10 #2566
- törölt felhasználó -    
Fight Club - szept11 emlékére gondoltam megnézem

"Ne akarj mindent megszerezni, ne akarj tökéletes lenni. Te...egyszerűen csak élj a világba. Hadd jöjjön, aminek jönnie kell."

Pixies - Where is my Mind

13/13
8 felhasználónak tetszik: janet7, ophely88, pillajunior, Domcicc, tya04, s.t.a.r., gonzales7, Bogszics
2011. szeptember 12. 10:28 #2567
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
Hozzászólás: 5879
Csatolások: 150
Azonosító: 116943
Holnapután
Eléggé katasztrófa hangulatom van gondolom mindenki tudja miért.A film nem éppen 9/11 de nagy része New Yorkban és Washingtonban játszódik és így a feeling azért kicsit megvan.Az eleje már hatásos, leginkább a zene miatt.Sajnos annyira már nem élvezetes mert vagy ezerszer láttam már.Egyébként nem rossz film.
7/10
3 felhasználónak tetszik: Domcicc, BarcaFan, tya04
2011. szeptember 12. 13:52 #2568
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Utazás az éjszaka mélyén
7.5/10
Tetszett. Számomra ez is többször nézős kategória, meg amúgy is voltak dolgok, amik így elsőre nem estek le. Szinkronnal néztem, amit ebben az esetben nagy meglepetésemre nem szúrtak el, úgyhogy nem volt gondom vele. A film közben többször is eszembe jutott, hogy én mennyire haragszom Brendan Fraserre, amiért ilyen Őserdő hőse meg Bolondos dallamok szerű bugyutaságokra pazarolja a tehetségét. Annál sokkal több van neki. Nem is tudom, hogy rá haragszom jobban, vagy úgy általában az emberekre azért, mert Mos Def nem elismertebb színészként (meg rapperként, de ez más kérdés), mert szerintem fantasztikus. Eddig minden filmben amiben láttam leírhatatlan volt, amit csinált, ez erre a filmre is érvényes. Szerintem egy őstehetség. Zseniális, csak úgy, mint rapperként. A film lekötött végig, bár kicsit idegesített benne néhány dolog és a végét kicsit összecsapottnak éreztem, de nem rontotta le a filmet. A karaktereket kicsit jobban kibontakoztathatták volna. Elég sok rossz véleményt láttam róla, de nekem nem volt vele különösebb bajom. Nem egy világmegváltó kultuszfilm, de nem is akar az lenni. Azt azért hozzátenném, hogy Mos Def nélkül lehet, hogy lejjebb ment volna a pontozásom, de ő még a legrosszabb filmet is fel tudná dobni, ez meg szerintem nem is volt a legrosszabb.

Túl a barátságon
100/10
Leírhatatlan. meghajolo.gif
5 felhasználónak tetszik: pillajunior, tya04, Domcicc, raspberry, gonzales7
2011. szeptember 12. 17:04 #2569
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
A Cinderella Story: Once Upon a Song 10/10
Nekem tetszett. Minden meg volt benne: jóképű pasi, jó zenék, humor... na és persze a legjobb Lucy Hale heart.gif meghajolo.gif
5 felhasználónak tetszik: funny18, Domcicc, DiscoDiva, Alexis_0504, SmileyZ
2011. szeptember 12. 19:38 #2570
- törölt felhasználó -    
Arthur
Hát, mindenre számítottam, csak egy ennyire jó filmre nem! Húztam a szám, amikor nekikezdtünk, mert nagyon gyenge alakítást vártam az összes színésztől. Sosem értettem, Katy Perry miért vonzódik ehhez a Russell fickóhoz, most sem lettem okosabb, de el kell ismernem, van némi tehetsége.
A film olyan szinten tárta elénk a gazdagok világát, amire sosem gondoltam volna. Néhány helyen egész elcsépelt volt a történet, sőt, az egész cselekmény az, mégis hihetetlenül vicces. Egyes poénokon szinte röhögőgörcsöt kaptam rohog.gif A Luke-os jelenetek alatt besírtam nevet2.gif
A gagyi részek miatt azonban nem kap többet.
7/10
2011. szeptember 12. 20:17 #2571
- törölt felhasználó -    
Shrek a vége,fuss el véle
Fogalmam sincs ki hogy van ezzel.De ez bűnrossz volt!15 perc után ki is kapcsoltam.Az első rész tetszett. A második is nézhető. A 3. már egy rettenet volt.Erről meg nem is merek nyilatkozni. blink.gif
10/0

Karate kölyök
Féltem ettől a filmtől mivel nem vagyok oda a Jackie Chan filmekért.Will Smith fia pedig már ránézésre is nekem egy nagyképű kölyöknek tűnt.De kellemeset csalódtam.Egy esti filmnek bőven megfelelt.
10/8

Ilyen a formám
Ebből mindig csak részleteket láttam.Nagyon nem is foglalkoztatott,mivel egy átlagos filmnek tartottam.És tényleg egy átlagos film. Viszont el lehet röhögcsélni rajta.
10/7
2011. szeptember 12. 21:11 #2572
- törölt felhasználó -    
Őrűlt dilis szerelem
10/10
2011. szeptember 12. 21:12 #2573
Marina Salvatore
Marina Salvatore
Goth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333

Státuszhttp://www.youtube.com/watch?v=OyzI2hrmGgI&feature=related *-*
Hozzászólás: 5443
Csatolások: 2807
Azonosító: 150271
Super 8-at^^...
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, Domcicc
2011. szeptember 12. 21:16 #2574
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Képlet
Én alapból szeretem az ilyen hihetetlen filmeket...nekem tetszett.
2011. szeptember 12. 22:00 #2575
- törölt felhasználó -    
ez egy fain kis film volt.az tetszett hogy nem ijesztgetni akartak, hanem gyakorlatilag egy dráma közepébe csöppenünk bele és a főszereplő egy törtető ügyvédnő, akinek egy pap a védence akit azzal vádolnak hogy megölt egy fiatal 19-éves lányt egy kudarcba fulladt ördögűzés közben.
színészek nagyon jók egytől egyig, a látvány és a nyomasztó képsorok szintén rendben vannak és azért vannak félelmetes részek is!
szerintem a film erőssége abban rejlik hogy nem foglal állást nem próbálja szájba rágni a nézőnek hogy mit is kell gondolnia arról amit lát, hanem teljesen rábízza a lehetőséget azaz hisz vagy nem hisz! biggrin.gif
állítólag nagy port kavart ez a film a katolikus egyházban nem nagyon szerették volna hogy bemutassák de én az ilyen cirkuszokban mindig azt érzem hogy ez csak egy jó reklám a filmnek. biggrin.gif az tény hogy igaz történeten alapul!(mondjuk ezt sem szeretem) biggrin.gif
nah mind1 ettől eltekintve klassz film volt ez! smileeee.gif
az egyik oldalon meg is találtam annak az állítólagos eredeti hangfelvételnek a töredékét amit a pap készített a valódi lány ördögűzése közben elég érdekes és félelmetes! smileeee.gif ohmy.gif összevissza zagyvál valamit rajta valami elképesztő nem e világi hangon! biggrin.gif nagyon komoly! az igazi lány neve Anneliese Michel volt!
film után keressétek meg oszt hallgassátok! wink.gif aztán gondoljatok amit akartok! biggrin.gif

Ördögűzés Emily Rose üdvéért
8/10
http://www.moviesonline.ca/movie-gallery/albums/userpics//EmilyRosePoster.jpg
9 felhasználónak tetszik: BarcaFan, goldman, Domcicc, janet7, csicsi20, ophely88, tya04, benyaw93, saii
2011. szeptember 13. 17:50 #2576
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Austin Powers 3. 10/10 rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: BarcaFan
2011. szeptember 13. 17:55 #2577
- törölt felhasználó -    
Idézet (s.t.a.r. @ 2011.09.12. 20:17)
Shrek a vége,fuss el véle
Fogalmam sincs ki hogy van ezzel.De ez bűnrossz volt!15 perc után ki is kapcsoltam.Az első rész tetszett. A második is nézhető. A 3. már egy rettenet volt.Erről meg nem is merek nyilatkozni. blink.gif
Szerintem is borzalmas volt, nem is mertem elhinni, hogy ez a rész ugyan ahhoz a rajzfilmhez tartozik, amit már megismertem, megszerettem. Nem is értem, hogy ez a rész minek kellett, már a harmadik résznek sem volt meg az a bizonyos hangulata, hát még ennek. dry.gif

Kung Fu Panda 2. 10/7
Az első része szerintem jobb volt. Ez sem volt olyan rossz, de azért az elsőt nem tudtam felülmúlni. smileeee.gif
2011. szeptember 13. 18:00 #2578
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Nagyfiúk
Imádom,Adam Sandler nagyot alakít... rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2011. szeptember 13. 18:02 #2579
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (gonzales7 @ 2011.09.12. 22:00)
ez egy fain kis film volt.az tetszett hogy nem ijesztgetni akartak, hanem gyakorlatilag egy dráma közepébe csöppenünk bele és a főszereplő egy törtető ügyvédnő, akinek egy pap a védence akit azzal vádolnak hogy megölt egy fiatal 19-éves lányt egy kudarcba fulladt ördögűzés közben.
színészek nagyon jók egytől egyig, a látvány és a nyomasztó képsorok szintén rendben vannak és azért vannak félelmetes részek is!
szerintem a film erőssége abban rejlik hogy nem foglal állást nem próbálja szájba rágni a nézőnek hogy mit is kell gondolnia arról amit lát, hanem teljesen rábízza a lehetőséget azaz hisz vagy nem hisz! biggrin.gif 
állítólag nagy port kavart ez a film a katolikus egyházban nem nagyon szerették volna hogy bemutassák de én az ilyen cirkuszokban mindig azt érzem hogy ez csak egy jó reklám a filmnek. biggrin.gif az tény hogy igaz történeten alapul!(mondjuk ezt sem szeretem) biggrin.gif 
nah mind1 ettől eltekintve klassz film volt ez! smileeee.gif 
az egyik oldalon meg is találtam annak az állítólagos eredeti hangfelvételnek a töredékét amit a pap készített a valódi lány ördögűzése közben elég érdekes és félelmetes! smileeee.gif  ohmy.gif összevissza zagyvál valamit rajta valami elképesztő nem e világi hangon! biggrin.gif nagyon komoly! az igazi lány neve Anneliese Michel volt!
film után keressétek meg oszt hallgassátok!  wink.gif  aztán gondoljatok amit akartok! biggrin.gif 
Ördögűzés Emily Rose üdvéért
8/10

Ismerem a sztorit, pár éve, mikor láttam a filmet, rákerestem Michel eredeti dolgaira, hát.. Hátborzongató. Lényeg annyi, hogy szerintem ez a film üde színfolt az ördögűzős "művek" terén.
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2011. szeptember 13. 18:05 #2580
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (tya04 @ 2011.09.13. 18:02)
Ismerem a sztorit, pár éve, mikor láttam a filmet, rákerestem Michel eredeti dolgaira, hát.. Hátborzongató. Lényeg annyi, hogy szerintem ez a film üde színfolt az ördögűzős "művek" terén.

Én nem szeretem a hátborzongató filmeket, a horrorokat és semmi ijesztőt. Nem félek, csak nem szeretem. Pedig Laura Linney miatt illene megnézni, egy ideje már böki a csőröm mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, tya04
710 oldal 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!