Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 10. 12:50 #2541
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (gonzales7 @ 2011.09.10. 09:59)
nekem azzal semmi bajom ha más szereti ezt a két "színésznőt"csak nekem ne kelljen a filmjeiket megnéznem! smileeee.gif 
Az Alias-hoz nem volt szerencsém de tudatában annak hogy Jennifer Garner játszik benne nem is fogom megnézni.
hhááá most lehet hogy köz utálat tárgya leszek és feltételezem én leszek egyedül itt a fórumon aki nem szereti a Jóbarátokat! blush.gif ez van!

Közutálat tárgya biztos nem leszel, nem vagyunk egyformák. smileeee.gif Szeretni kell (vagy legalább kedvelni) a főszereplőt játszó színészt/színésznőt, máshogy nem is lehet filmet nézni. Legalábbis én így vagyok vele. smileeee.gif
7 felhasználónak tetszik: janet7, ophely88, saii, gonzales7, tya04, thunderbird, Domcicc
2011. szeptember 10. 15:33 #2542
- törölt felhasználó -    
Vadócka (Wild Child) - (2008)
Főszerepben Emma Roberts, és Alex Pettyfer. Az egyik nagy kedvenc, már láttam többször is. Szerintem nagyon jó a szereplőválogatása, és maga az egész története a filmnek. A film egy kamaszlány történetét mutatja be, aki nagyon nagy változáson megy keresztül, és ami a legjobban tetszik a filmben, hogy ilyen tényleg meg is történhet, nem csak áhítás. Nem lehet megunni! Kalandos, és élettel teli.
10/10.
2 felhasználónak tetszik: thunderbird, SmileyZ
2011. szeptember 10. 16:34 #2543
Christo
Christo

Hall Pass

Anyám, ilyen beteg filmet. rolleyes.gif rohog.gif Kicsit emlékeztetett a Másnaposokra.
10/8
2 felhasználónak tetszik: Boscorelli, tya04
2011. szeptember 10. 16:48 #2544
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Sonka, sonka
Kezdjük az elején: azért néztem meg a filmet mert őrülten kíváncsi voltam Penélope Cruz első szerepeinek egyikére. Nem mondom, hogy nem kellett volna, de azt hiszem élném tovább az életem e csodás élmény hiányában is.
Miért? Mert alapjában egy baromság. A történet abszurdságát még elnéztem volna, ha sok megoldás nem lett volna olyan amatőr. Teli bakival és érthetetlen mozzanatokkal, még szegény fordító is néha odatett pár kérdőjelet a felirat egy-egy mondatához zárójelben. A mű eső, az állandó szex és a kavarás egy ideig még elviselhető volt, de aztán az utolsó tíz perc teljesen lényegtelenítette az előbb történteket. Hiszen a végső "párok" indokolatlanul találnak egymásra, minden előző érzelmi megmozdulás tök jelentéktelenné válik, sok szált pedig nem dolgoztak ki eléggé, hogy a végén megértsük, miért borul például Sylvia anyja Jose Luis holttestéhez. Annyira fontos lett volna neki? Hát nem úgy vettem észre.
Ettől függetlenül nevetgéltem rajta, mivel Javier Bardem már itt is profi, ellentétben a többi színésszel vele minden hiteles, és ezért nem az ő hibája, hogy ilyen hülye karaktert adtak neki. Vicces mozzanatok, Penny még csak szárnyat bontogat, de eszméletlenül gyönyörű, a meztelen torreádorok jelenete tetszett legjobban, egyébként nem egy nagy cucc.
6/10

Virágot Algernonnak
Egy gyönyörű Keyes regény feldolgozása. Igaz, a szerzőtől nekem az Ötödik Sally jött be legjobban, ez a könyv se volt semmi, és a film is jóra sikeredett, meglepően, mondjuk ez nem a rendező és a készítők érdeme, mivel egy átlag tv-film lett volna, ha nem Matthew Modine játssza a főszerepet.
Egyszerűen zseniális volt, mivel Charlie nem hipp hopp, egyik pillanatról a másikra változott meg, hanem szép fokozatosan, és ezt Modine remekül érzékeltette. Ennek a lassú folyamatnak a megkoronázása pedig mikor a "régi Charlie" videója után meglátjuk őt öltönyben. Nem csak a külseje változott meg, hanem az egész lénye, a kisugárzása, lehengerlő volt.
Ez a visszaépülésnél is működött, bár ott kissé kevesebb idő alatt, ezért elkapkodottnak is éreztem az utolsó tíz percet. A film gyöngyszeme még Kelli Williams is, miatta teljes az egész.
Szóval egy jó feldolgozása egy csodálatos könyvnek, megható pillanatokkal, de leginkább jó alakításokkal.
8/10
2011. szeptember 10. 18:12 #2545
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Mr. Nobody
Nah ehhez a filmhez kell nekem némi magyarázat unsure.gif
El tudná mondani nekem valaki hogy konkrétan miről is szól és mi a lényege unsure.gif
Annyit le bírtam szűrni , hogy
Jared az utolsó ember a földön aki elmeséli az életét egy riporternek , de közben ő előre látja a jövőt smileeee.gif Legalábbis ezt szűrtem le , de lehet hogy már ez is rossz rohog.gif
Ezt a
három lányt nem értem. Hogy egyszer az egyik a felesége a másik alakalommal meg a másik blink.gif Valaki tudna ezzel kapcsolatban segíteni laugh.gif ?
1 felhasználónak tetszik: Bogszics
2011. szeptember 10. 18:19 #2546
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (House Of Wax @ 2011.09.10. 18:12)
Mr. Nobody
Nah ehhez a filmhez kell nekem némi magyarázat  unsure.gif 
El tudná mondani nekem valaki hogy konkrétan miről is szól és mi a lényege  unsure.gif 
Annyit le bírtam szűrni , hogy
Jared az utolsó ember a földön aki elmeséli az életét egy riporternek , de közben ő előre látja a jövőt  smileeee.gif  Legalábbis ezt szűrtem le , de lehet hogy már ez is rossz  rohog.gif 
Ezt a
három lányt nem értem. Hogy egyszer az egyik a felesége a másik alakalommal meg a másik  blink.gif Valaki tudna ezzel kapcsolatban segíteni  laugh.gif ?

Figyelj, ez nem csak Jaredről szól. Ez egy műalkotás.
Az a lényege, hogy minden döntésünknek van egy következménye. Minden egyes megmozdulás után egy másik, párhuzamos valóság jött létre, és ezt még tovább is fejlesztették. A döntés, hogy megálljon, vagy fusson tovább. Hatalmas eszmei értéke van, főleg azért, mert bármit választ, az élete ugyanolyan rossz kimenetelű lesz, ezért a legjobb döntés, ha nem döntünk.
És nem látja a jövőt. Ez nagyon téves feltételezés.
Visszaemlékezik, hogy milyen élete volt. Azért meséli el a riporternek, mert ő az egyetlen halandó ember a Földön, és érdekes riportalany. De a képek összekavarodnak, és minden egyes döntése után egy másik élet jön létre. Mindennek köze van egymáshoz.
Ez egy zseniális film, a vége pedig az egyik leggyönyörűbb és mosolyogtatóbb finálé, amit láttam.
10 felhasználónak tetszik: ophely88, gonzales7, House Of Wax, pillajunior, wannascream, janet7, raspberry, Domcicc, kriszti03, Bogszics
2011. szeptember 10. 18:25 #2547
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Idézet (tya04 @ 2011.09.10. 18:19)
Figyelj, ez nem csak Jaredről szól. Ez egy műalkotás.
Az a lényege, hogy minden döntésünknek van egy következménye. Minden egyes megmozdulás után egy másik, párhuzamos valóság jött létre, és ezt még tovább is fejlesztették. A döntés, hogy megálljon, vagy fusson tovább. Hatalmas eszmei értéke van, főleg azért, mert bármit választ, az élete ugyanolyan rossz kimenetelű lesz, ezért a legjobb döntés, ha nem döntünk.
És nem látja a jövőt. Ez nagyon téves feltételezés.
Visszaemlékezik, hogy milyen élete volt. Azért meséli el a riporternek, mert ő az egyetlen halandó ember a Földön, és érdekes riportalany. De a képek összekavarodnak, és minden egyes döntése után egy másik élet jön létre. Mindennek köze van egymáshoz.
Ez egy zseniális film, a vége pedig az egyik leggyönyörűbb és mosolyogtatóbb finálé, amit láttam.

Nah , megmentetted az életemet meghajolo.gif
Így már mindjárt tisztább a kép smileeee.gif

akkor lássuk..
Mr. Nobody

Azt kell mondjam hogy valóban zseniális alkotás. Habár számmora elsőre kicsit zavarosnak tűnt , de végül megértettem smileeee.gif
A témája nagyon jól össze van rakva , bonyolult film , de az élet is az és ez a film pont ez bizonyítja , valóban hatalmas meghajolo.gif A vége pedig tényleg gyönyörű cray.gif
Jared pedig szörnyen tehetséges színész w00t.gif

10/10
1 felhasználónak tetszik: pillajunior
2011. szeptember 10. 21:26 #2548
Christo
Christo

A forráskód
WTF?? Aki látta ezt a filmet és értett mindent, az légyszi írjon egy privátot. Ilyen sem volt még, hogy segítségre van szükségem. biggrin.gif
10/10 egyébként laugh.gif
5 felhasználónak tetszik: tya04, wannascream, Domcicc, House Of Wax, goldman
2011. szeptember 10. 21:29 #2549
Pixie Buue
Pixie Buue
This is fucking Saška♥

Státuszim back
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 172
Azonosító: 117370
A csók
Anyukám unszolására néztem meg,és meg kell jegyeznem hogy nagyon nem tetszett.Lehet hogy én ízlésem rossz,de nekem Danny Devito volt a fénypont.
1/10
Ja,és pár órája a Sharpay's Fabulous Adventure magyar szinkronnal
Ezt a filmet lehet hogy nem szeretném annyira ha nem Ashley,és nem Sharpay karakterje szerepelne benne..és amit House of Wax mondott az is igaz hogy nagyon nagy hangsúlyt fektettek a kutyára.De ezt leszámítva nekem tetszett.
10/10
2 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, House Of Wax
2011. szeptember 10. 21:31 #2550
Marina Salvatore
Marina Salvatore
Goth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333

Státuszhttp://www.youtube.com/watch?v=OyzI2hrmGgI&feature=related *-*
Hozzászólás: 5443
Csatolások: 2807
Azonosító: 150271
Légió...:biggrin.gifD thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, pillajunior
2011. szeptember 10. 22:24 #2551
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Rossz tanár
6.5/10
Hát hazudnék, ha azt mondanám, hogy ennélkül nem lenne teljes az életem, de végülis rosszabbra számítottam. Nem nyújt többet, mint átlagban az ilyen mai húdemenő sablonvígjátékok, de kevesebbet sem. Voltak dolgok, amiken tudtam röhögni, de számomra a jó vígjáték még mindig inkább egy Osztály vigyázz, vagy egy Nekem 8. Mindenesetre nem akartam sikítva kirohanni a moziból, szóval elviselhető film volt. Olyan egyszer nézhető. A két legnagyobb pozitívum a filmben az Coolio - Gangster's Paradise című száma, és az, hogy Justin meglehetősen attraktív, hogy úgy mondjam, ha színésznek nem is egy isten, bár az is igaz, hogy a szerepe nem volt egy bonyolult, összetett szerep, mint ahogy egyik sem a filmben. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: raspberry, tya04
2011. szeptember 10. 22:49 #2552
wannascream
wannascream
-
Hozzászólás: 1866
Csatolások: 3203
Azonosító: 126443
Őrült, dilis szerelem - 7/10. A film maga aranyos volt, egyszernézős persze, mint a legtöbb vígjáték, de kifejezetten jó élmény volt. Steve Carell eddig nem volt nagy kedvencem, de itt egészen megszerettem; Emma Stone pedig kaphatott volna több és érdekesebb szerepet is benne, persze tudom, hogy ez nem róla szólt.
2011. szeptember 10. 23:59 #2553
Christo
Christo

Dylan Dog: Death of Night

Ezmiez? Az alapsztori nem a legeredetibb, de még jó is lett volna. Viszont ilyen semmitmondó sciptet írni belőle... ehhez tehetség kell. Csak azoknak ajánlom, akik elvetemülten bírják a vámpíros-vérfarkasos filmeket.
10/4
2011. szeptember 11. 08:06 #2554
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Thor

Jó volt ez, Kenneth Branagh tehetséges rendező. Chris Hemsworth számlájára egyelőre annyi írható részemről, hogy dögös, jól állt neki ez a karakter. Natalie Portman sem nyűgözött le túlzottan, de nem olyan volt a szerep, hogy ragyogni tudott volna. Aki színészileg igazán tetszett, az Tom Hiddleston. smileeee.gif A többiek se voltak rosszak, de számomra ő volt a leghitelesebb. A film maga fenntartotta az érdeklődésem, mi több, még tetszett is. A hős-komplexusomnak mindenesetre biztosan jót tett.
8/10
3 felhasználónak tetszik: pillajunior, gonzales7, goldman
2011. szeptember 11. 09:52 #2555
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Woodstock. Peace & Music.
Hozzászólás: 2095
Csatolások: 446
Azonosító: 151319
Idézet (saii @ 2011.09.09. 18:27)
Ha ennyire bejött a Titani II., akkor ajánlom az Asylum produkciós cég összes többi alkotását is, igazi gyöngyszemek egytől egyig.  rohog.gif

Baaad Movies 'kedvenc' filmes cége biggrin.gif
2011. szeptember 11. 09:53 #2556
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Daredevil, a fenegyerek

10/6

Az elejéről lemaradtam. úgyhogy nem sokat értettem belőle, és a végét sem láttam, de a közte lévő rész egész nézhető volt, vagyis hát néztem. De a 10/6-ot csakis az Evanescence-My Immortal miatt kapja meg, mert hát egyik kedvenc számom és hihetetlenül örültem hogy ott is hallottam blush.gif összességében így szombat este időtöltésnek jó volt smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Holly Keller
2011. szeptember 11. 10:27 #2557
- törölt felhasználó -    
Neil Jordan rendező az egyik kedvencem Az Interjú a vámpírral a Michael Collins vagy a Jó rabló mind kiváló filmek!ezt a filmjét még nem láttam.és bár ne is láttam volna! rolleyes.gif annyira kiszámítható és unalmas film volt hogy az nem igaz! rolleyes.gif Jodie Foster abszolút a kedvenc színésznőm! meghajolo.gif de itt teljesen egy lerágott karaktert alakít aki a NY-i éjszakákban egy önbíráskodó bosszúálló angyalként bandatagokat, perverzeket, erőszakoskodókat,tesz el láb alól egy pisztollyal.és oka is van annak hogy ezt teszi őt és barátját egy brutális banda agyba-főbe verte amit ő túlélt a barátja nem.aztán van itt még egy jó rendőr is Terence Howard személyében aki rá lel Jodie Másik énjére és kettőjük kapcsolata az ami a film lényege lenne talán.
hááá egy nagyon gyenge bosszúállós film ez még jó hogy Jodie Foster jobb filmeket is készített ennél bár az utóbbi időben nem nagyon láttam őt jó filmben! rolleyes.gif
Másik én
5.5/10
http://www.wildaboutmovies.com/images_4/BraveOneMoviePoster.jpg

háá ez pedig egy tipikus Jean-Pierre Jeunet film volt.olyan volt mintha az Amélie-t és az Elveszett gyerekek városát és még Spielberg Ryan közlegény megmentését,egybe gyúrta volna Jean-Pierre és lett belőle a Hosszú jegyesség.(még jó hogy az Alien 4-et nem rakta bele a filmbe) rohog.gif
igazából tetszett de de olyan nem tudom olyan tipikus Jean-Pierre Jeunet film volt ez!nem tudok mást írni róla _nevet.gif rohog.gif legalább a színészeken változtathatna a filmjein hogy ne legyen az embernek olyan érzése hogy mindig ugyan azt nézi.én nem is értem hogy Ron Perlman hogy nem volt az 5 kivégezendő katona szerepének az egyikében.fel nem foghatom! blink.gif
nagyon jó a képi világ, a sárgás fény kavalkád, a történet elmesélése is életszagú de egyben egy meseszerű világba kalauzól,a lövész árkok mocskos rideg ábrázolása is nagyon realisztikus, Audrey Tatou megint bájos a humor is jelen van.a színészek is rendben vannak igazából jó film ez csak olyan Jean-Pierre Jeunet film! _nevet.gif ugyanaz mindig! rohog.gif
Hosszú jegyesség
6.5/10
http://memoire1418.free.fr/histoires/dimanche.jpg
3 felhasználónak tetszik: saii, tya04, Boscorelli
2011. szeptember 11. 10:38 #2558
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Kegyenc fegyenc

Rob Schneider ismét nagyot alakított.Szeretem ezt a színészt,mindig vicces-jó filmekben szerepel.Az igaz,hogy soha nem tudnám őt elképzelni komolyabb szerepben,ahogy pl:Adam Sandlert sem.De ez nem is baj.
A film bejött,igaz kissé sok volt ez a megerőszakolós téma,de hát ez van.Jókat lehetett rajta nevetni,bírtam azt a nagy néger csávót is,ő volt az egyik legviccesebb. rohog.gif

10/10
2011. szeptember 11. 12:10 #2559
Christo
Christo

Idézet (gonzales7 @ 2011.09.11. 10:27)
Neil Jordan rendező az egyik kedvencem Az Interjú a vámpírral a Michael Collins vagy a Jó rabló mind kiváló filmek!ezt a filmjét még nem láttam.és bár ne is láttam volna! rolleyes.gif  annyira kiszámítható és unalmas film volt hogy az nem igaz! rolleyes.gif Jodie Foster abszolút a kedvenc színésznőm! meghajolo.gif  de itt  teljesen egy lerágott karaktert alakít aki a NY-i éjszakákban egy önbíráskodó bosszúálló angyalként bandatagokat, perverzeket, erőszakoskodókat,tesz el láb alól egy pisztollyal.és oka is van annak hogy ezt teszi őt és barátját egy brutális banda agyba-főbe verte amit ő túlélt a barátja nem.aztán van itt még egy jó rendőr is Terence Howard személyében aki rá lel Jodie Másik énjére és kettőjük kapcsolata az ami a film lényege lenne talán.
hááá egy nagyon gyenge bosszúállós film ez még jó hogy Jodie Foster jobb filmeket is készített ennél bár az utóbbi időben nem nagyon láttam őt jó filmben! rolleyes.gif 
Másik én
5.5/10

Nekem nagyon tetszett. pedig Foster nem különösebben kedvencem, csak a Légcsavarban és a Pánikszobában láttam.
Mivel én nem nagyon láttam más filmet, ami ilyen bosszúálló csajos témát boncolgat, ezért nekem nem volt olyan lerágott. Azért a film elgondolkodtat, hogy igazságot szolgáltatott, vagy csak önbíráskodás volt. Végül is mindenki eldöntheti maga, összeveszni meg nem érdemes rajta. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2011. szeptember 11. 12:18 #2560
- törölt felhasználó -    
A szobatárs (The Roomate) - (2011)
Egy újabb film, Leighton főszereplésével. Egyre jobban megkedvelem őt. Eléggé érdekes egy film volt, már maga a története is. Egyébként nagyon jó film, ez nem vitás. Kicsit voltak benne félelmetes jelenetek, de ki lehetett bírni. Az hogy Leighton egy gonosz csajt alakít, az nem volt annyira meglepő, neki jól áll az ilyen szerep. Személy szerint végig izgultam az egész filmet, de néhol ki lehetett szűrni, hogy mi is fog történni.
10/9.
6 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, csicsi20, pillajunior, kriszti145, BunnyGirl
710 oldal 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!