Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 09. 17:34 #2521
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Idézet (gonzales7 @ 2011.09.08. 23:24)
a Shane Van Dyke nevet egy életre megjegyeztem!szóval ennyire önimádó embert még nem láttam nem elég hogy ő írta a forgatókönyvet ehhez a borzalomhoz de még ő is rendezte és még a főszerepet is ő játszotta!a nahh miben???a Titanic 2-ben!és hab a tortán hogy a szerepe szerint ővé volt a hajó ő tervezte geccc!és nem fogjátok elhinni de tudjátok mi volt a neve a hajónak? az volt a neve hogy Titanic II! _nevet.gif fel volt írva rá! w00t.gif  ohmy.gif 
nem tudom érzitek-e??? _nevet.gif 
Titanic 2
0/10
ne kérdezzétek hogy mi vitt rá hogy végig nézzem ezt a borzalmat ! biggrin.gif valószínűleg ez egy perverzió nálam! biggrin.gif 
szőrnyű volt! _nevet.gif 
és most nézem hogy a nevét viszont nem tüntette fel a poszteren Shane Van Dyke talán úgy volt vele hogy az már ízléstelen lenne! _nevet.gif 
de azért a plakát odabas* nem?? w00t.gif  rohog.gif 

Őszintén én elszörnyedtem mikor megláttam,hogy van második rész.Nem fér a fejembe,hogy egyesek mit képzelnek magukról.Egy ilyen elképesztő,ugyanakkor tragikus filmet,sőt nem is filmet,magát a hajót,így megalázni...
Lehet velem van a baj,hogy így felfújom,de undorodom azoktól akik ezt a borzalmat engedték világot látni..Én nem láttam a filmet,nem visz rá a lélek,hogy megnézzem..Persze én is kíváncsi vagyok rá,de inkább nem nézem meg,mert az első perc után sírnék fájdalmamban..
Amúgy köszi a nevet,ő fel van írva a halál listámra. wink.gif
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, patrícia4
2011. szeptember 09. 17:46 #2522
- törölt felhasználó -    
Idézet (SmileyZ @ 2011.09.09. 17:34)
Őszintén én elszörnyedtem mikor megláttam,hogy van második rész.Nem fér a fejembe,hogy egyesek mit képzelnek magukról.Egy ilyen elképesztő,ugyanakkor tragikus filmet,sőt nem is filmet,magát a hajót,így megalázni...
Lehet velem van a baj,hogy így felfújom,de undorodom azoktól akik ezt a borzalmat engedték világot látni..Én nem láttam a filmet,nem visz rá a lélek,hogy megnézzem..Persze én is kíváncsi vagyok rá,de inkább nem nézem meg,mert az első perc után sírnék fájdalmamban..
Amúgy köszi a nevet,ő fel van írva a halál listámra. wink.gif

igen ezt a nevet vésdbe mélyen az agyadba "Shane Van Dyke" az ember aki másodszor is elsüllyeszti a Titanicot! _nevet.gif rohog.gif nem viccel a fazon ő bizony elsüllyeszti!megcsinálja nem xarozik ő Shane Van Dyke _nevet.gif két cunamit is rá küld de hogy biztosan megpecsételje e drága hajósorsát az első cunamiban még egy bazi nagy jéghegyet is küld a hajó oldalába!szóval nem semmi ez a Van Dyke már már egy Isten a saját birodalmában amit igazgat! rohog.gif olyan mint a Skynet sőőőőt rosszabb a Skynetnél! rohog.gif

meg ne nézd ezt a filmet csak azt mondhatom!
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2011. szeptember 09. 17:48 #2523
Falling Awake
Falling Awake
visszatérő vendég

StátuszNormal is not the norm, it's just a uniform..
Hozzászólás: 180
Csatolások: 25
Azonosító: 155291
Arthur: a legjobb party..biggrin.gif
Nem rossz..smileeee.gif 10/8
1 felhasználónak tetszik: Holly Keller
2011. szeptember 09. 18:07 #2524
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Idézet (gonzales7 @ 2011.09.09. 17:46)
igen ezt a nevet vésdbe mélyen az agyadba "Shane Van Dyke" az ember aki másodszor is elsüllyeszti a Titanicot! _nevet.gif  rohog.gif nem viccel a fazon ő bizony elsüllyeszti!megcsinálja nem xarozik ő Shane Van Dyke _nevet.gif  két cunamit is rá küld de hogy biztosan megpecsételje e drága hajósorsát az első cunamiban még egy bazi nagy jéghegyet is küld a hajó oldalába!szóval nem semmi ez a Van Dyke már már egy Isten a saját birodalmában amit igazgat! rohog.gif olyan mint a Skynet sőőőőt rosszabb a Skynetnél! rohog.gif 
meg ne nézd ezt a filmet csak azt mondhatom!

_nevet.gif _nevet.gif Rákerestem a gyerekre elég elmebeteg feje van.
Mit csinál??két cunami??
Nagyzási mániája van..Jézust nem akarja eljátszani?Még jó,hogy a Passióból nem akar csinálni egy egyedi nézőpontú 2. részt... omg.gif Miért van ennyi hülye ember ezen a világon?
Tényleg rosszabb a Skynetnél.
Nem nézem meg,most már tuti. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2011. szeptember 09. 18:16 #2525
- törölt felhasználó -    
Idézet (SmileyZ @ 2011.09.09. 18:07)
_nevet.gif  _nevet.gif Rákerestem a gyerekre elég elmebeteg feje van. 
Mit csinál??két cunami?? 
Nagyzási mániája van..Jézust nem akarja eljátszani?Még jó,hogy a Passióból nem akar csinálni egy egyedi nézőpontú 2. részt... omg.gif Miért van ennyi hülye ember ezen a világon?
Tényleg rosszabb a Skynetnél.
Nem nézem meg,most már tuti. wink.gif

ne fesd az ördögöt a falra még minden adott egy Passió 2-re! rohog.gif Shane Van Dyke újra megfeszíti Krisztust is, ne viccelj ennek az embernek nincs lehetetlen! _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Domcicc
2011. szeptember 09. 18:27 #2526
saii
saii

StátuszDon't look away!
Hozzászólás: 3873
Csatolások: 9261
Azonosító: 1360
Ha ennyire bejött a Titani II., akkor ajánlom az Asylum produkciós cég összes többi alkotását is, igazi gyöngyszemek egytől egyig. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, gonzales7
2011. szeptember 09. 18:37 #2527
- törölt felhasználó -    
Idézet (saii @ 2011.09.09. 18:27)
Ha ennyire bejött a Titani II., akkor ajánlom az Asylum produkciós cég összes többi alkotását is, igazi gyöngyszemek egytől egyig.  rohog.gif

júúúj azok veszélyes cuccok! _nevet.gif rohog.gif láttam egy párat:
100 millió évvel i.e.
Terminators
Alien vs.hunter
transmorphers,ez Shane Van Dyke
és az Almighty Thor
Paranormal Entity és ez is Shane Van Dyke
_nevet.gif
gyilkos filmek nagyon!
szeretem a Zs-kat filmeket néha igényem van ilyen filmekre csak az a gáz hogy ezek a filmek még a Zs-kategóriát sem ütik meg mert nincs az a kategória ahová ezeket be lehetne sorolni! _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: saii, SmileyZ
2011. szeptember 09. 18:49 #2528
saii
saii

StátuszDon't look away!
Idézet (gonzales7 @ 2011.09.09. 18:37)
júúúj azok veszélyes cuccok! _nevet.gif  rohog.gif láttam egy párat:
100 millió évvel i.e.
Terminators
Alien vs.hunter
transmorphers,ez Shane Van Dyke
és az Almighty Thor
Paranormal Entity és ez is Shane Van Dyke
_nevet.gif 
gyilkos filmek nagyon!
szeretem a Zs-kat filmeket néha igényem van ilyen filmekre csak az a gáz hogy ezek a filmek még a Zs-kategóriát sem ütik meg mert nincs az a kategória ahová ezeket be lehetne sorolni! _nevet.gif

Elismerésem! beer.gif Te már megérdemelsz egy külön díjat, hogy ennyi filmjüket végig tudtad ülni. _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. szeptember 09. 20:25 #2529
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
The Losers

Ki*aszott jó. biggrin.gif
10/10
4 felhasználónak tetszik: tya04, pillajunior, saii, gonzales7
2011. szeptember 09. 20:30 #2530
- törölt felhasználó -    
Idézet (saii @ 2011.09.09. 18:49)
Elismerésem!  beer.gif  Te már megérdemelsz egy külön díjat, hogy ennyi filmjüket végig tudtad ülni.  _nevet.gif

nekem nem gond a Zs-kat! biggrin.gif Szív TV-én és Tv3-on nőttem fel ezek a csatornák nem biztos hogy mondanak neked valamit!azokon a csatornákon mindig voltak hasonló csemegék smileeee.gif most pedig a Film+ az ilyen filmek Kánaánja!
bármit megnézek amiben nem játszik Jennifer Garner és Jennifer Aniston!mert ha választanom kéne egy pisztoly és e két "színésznő" filmjei között akkor gondolkodás nélkül kiloccsantanám az agyam! _nevet.gif
2011. szeptember 09. 20:46 #2531
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (gonzales7 @ 2011.09.09. 20:30)
nekem nem gond a Zs-kat! biggrin.gif  Szív TV-én és Tv3-on nőttem fel ezek a csatornák nem biztos hogy mondanak neked valamit!azokon a csatornákon mindig voltak hasonló csemegék smileeee.gif most pedig a Film+ az ilyen filmek Kánaánja!
bármit megnézek amiben nem játszik Jennifer Garner és Jennifer Aniston!mert ha választanom kéne egy pisztoly és e két "színésznő" filmjei között akkor gondolkodás nélkül kiloccsantanám az agyam! _nevet.gif

Tényleg? Pedig az Alias egy elég jó sorozat volt. Mondjuk csak az első 3 évad... Anistonnak meg nem nagyon volt maradandó alakítása, ő is csak a Jóbarátokban volt jó. Nálam az is egy alap sorozat, imádom. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: Domcicc
2011. szeptember 09. 21:04 #2532
- törölt felhasználó -    
Arthur, a legjobb parti: 7/10
A titokzatos lakó: 9/10
2011. szeptember 09. 21:08 #2533
saii
saii

StátuszDon't look away!
Idézet (gonzales7 @ 2011.09.09. 20:30)
nekem nem gond a Zs-kat! biggrin.gif  Szív TV-én és Tv3-on nőttem fel ezek a csatornák nem biztos hogy mondanak neked valamit!azokon a csatornákon mindig voltak hasonló csemegék smileeee.gif most pedig a Film+ az ilyen filmek Kánaánja!

Már csak koromból adódóan is képben vagyok mind a Szív TV-vel, mind pedig a TV3 csatornákkal. Nekem sincs semmi bajom a Zs-kat filmekkel, egy hosszú munkanap után néha szükség van agyzsibbasztásra is. _nevet.gif
Jennifer Anistonnal kapcsolatban osztom a véleményed, de és Jennifer Garner helyett inkább Katherine Heigl nevét említeném mg mellette.
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2011. szeptember 09. 22:10 #2534
- törölt felhasználó -    
Észvesztő: 8/10
3 felhasználónak tetszik: janet7, raspberry, rachella
2011. szeptember 09. 22:45 #2535
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Fiúk az életemből
10/10
Már vagy ötödjére látom, de még sosem volt rám ekkora hatással. Eddig is imádtam és gondolkodás nélkül max pontszámot adtam rá, de azt hiszem csak most éreztem át igazán. Szokásomhoz híven bőgtem is a végén erősen, pedig mégcsak nem is szomorú a vége, ha úgy vesszük, meg nincsenek benne ilyen klasszikus "bőgős film" elemek, de mégis az egész történet és az, hogy valóságon alapul, annyira megható és elgondolkodtató, hogy nem bírtam sírás nélkül. Egy kritikában olvastam, hogy ez nem volt számára több, mint egy oktató film. Hát szerintem ha valakinek ez nem több annál, akkor ott komoly gondok vannak. Én nem is értem, hogy hogy lehet ezt így felfogni. Engem nagyon meghatott az egész és szerintem tökéletes film. Ugyanebben a kritikában olvastam azt is, hogy ez Drew Barrymore legelőnytelenebb szerepe. Hát szerintem meg pont ez a legjobb szerepe, szerintem elképesztő volt. Mondjuk azután nem tudom miért adok erre a kritikára, hogy Drew kinézetét kifogásolta erősen több mondaton keresztül, mintha ez számítana. Még csak nem is értek vele egyet, de ha egyetértenék, akkor sem azt kell nézni egy filmben, könyörgök. Hanem azt, hogy hogy alakít. És ő szerintem kifogástalanul alakított, annyira emberi volt és egyáltalán nem mesterkélt...Brittany Murphy számomra a legjobb pont az amúgy is jó filmben, ez csak természetes. Neki rossz alakítását még soha nem is láttam és szerintem nem is volt neki. Hihetetlen, hogy mennyire kár érte. Nem is tudok erről írni, mert még most sem fogtam fel igazán, hogy meghalt. Ő az egyetlen ember, akinél ezt valahogy nem sikerül teljesen tudatosítani magamban. A világ egyik legtehetségesebb színésznője volt, aki a legsz.rabb filmet is fel tudta volna dobni már csak a jelenlétével is. Itt ugyebár nem is kellett feldobni, de természetesen itt is fantasztikusan hozta a karaktert, ahogy mindig. Steve Zahnnál szerintem ilyenkor jön rá az ember, hogy basszus, ő több, mint egy bugyuta vígjáték színész középszerű filmekkel. Van jópár olyan filmje abból a kategóriából, amiket szeretek, de itt azért kiderül, hogy sokkal több van benne annál. Megintcsak kifogástalan játék. James Woodshoz meg szerintem nem kell igazából semmit hozzáfűzni, nyilvánvaló, hogy jó volt benne, még abban a viszonylag kicsi szerepben is. Most így végiggondolva nem is tudtam volna arra a szerepre nála jobb színészt mondani, olyat, akihez jobban illett volna, mint hozzá. Ja és Adam Garcia, aki itt bebizonyítja, hogy több, mint egy csinos pofi ilyen Sakáltanya kaliberű filmekből. Az tény, hogy nem néz ki éppen rosszul, ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni, de ettől függetlenül sokkal több van benne is, mint egy helyes srác, pár jelentéktelen szereppel. Amit még külön ki kell emelnem, az az elején és a végén hallható remekmű, ami a végén mégjobban rásegített arra, hogy potyogjanak a könnyeim. Egyszerűen fantasztikus és annyira illik a filmhez, hogy el sem lehet mondani. Kitűnő választás volt. Összefoglalva tehát ez a film tényleg elindít az emberben (legalábbis a normálisabb fajtában laugh.gif ) valamit és sokkal, de sokkal többet nyújt, mint egy "oktatófilm", vagy egy vígjáték, amit megint nem értek, hogy miért van úgy kategorizálva pár helyen, mert szerintem köze nincs hozzá. Voltak vicces részek, ahol erősen röhögtem, de ennek a filmnek akkoris annyi köze van a viccességhez, meg a vígjátékhoz, mint a Forrest Gumpnak (mert ugye az okosak arra is mondják ám), azaz semmi. wink.gif Rám leírhatatlanul nagy hatással volt eddig is, de most még jobban, mint eddig. Rendkívüli. Nem véletlen van a Top 20 filmem között. meghajolo.gif
4 felhasználónak tetszik: raspberry, ophely88, Domcicc, tya04
2011. szeptember 09. 23:31 #2536
Hannuusshh
Hannuusshh
Patley

StátuszMockingjay
Hozzászólás: 1670
Csatolások: 193
Azonosító: 150324
Üvegtigris 3
Baszki ez a film nagyon súlyos w00t.gif _nevet.gif _nevet.gif rohog.gif
2011. szeptember 10. 09:59 #2537
- törölt felhasználó -    
Idézet (Christo @ 2011.09.09. 20:46)
Tényleg? Pedig az Alias egy elég jó sorozat volt. Mondjuk csak az első 3 évad... Anistonnak meg nem nagyon volt maradandó alakítása, ő is csak a Jóbarátokban volt jó. Nálam az is egy alap sorozat, imádom. pardon.gif

nekem azzal semmi bajom ha más szereti ezt a két "színésznőt"csak nekem ne kelljen a filmjeiket megnéznem! smileeee.gif
Az Alias-hoz nem volt szerencsém de tudatában annak hogy Jennifer Garner játszik benne nem is fogom megnézni.
hhááá most lehet hogy köz utálat tárgya leszek és feltételezem én leszek egyedül itt a fórumon aki nem szereti a Jóbarátokat! blush.gif ez van!
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. szeptember 10. 10:06 #2538
- törölt felhasználó -    
Idézet (saii @ 2011.09.09. 21:08)
Már csak koromból adódóan is képben vagyok mind a Szív TV-vel, mind pedig a TV3 csatornákkal. Nekem sincs semmi bajom a Zs-kat filmekkel, egy hosszú munkanap után néha szükség van agyzsibbasztásra is.  _nevet.gif 
Jennifer Anistonnal kapcsolatban osztom a véleményed, de és Jennifer Garner helyett inkább Katherine Heigl nevét említeném mg mellette.

ohhh akkor elnézést most egy kicsit hülyén érzem magam! blush.gif
nahh akkor tudod hogy miről is beszélek gürcölsz nyomod az ipart egésznap aztán irány haza este beülsz a Film+ elé és sokkot kapsz és már már intubálni kell! rohog.gif és az a jóóó! _nevet.gif
háá szerencsére halvány fogalmam sincs hogy ki az a Katherine Heigl! az új generációs színésznőkön és színészeken egyszerűen átsiklok annyira érdektelenek és semmilyen színészek! rolleyes.gif a filmjeik pedig rosszak!de mégis eladhatók és meg magyarázzák hogy miért is jók és te miért vagy hülye hogy nem látod a filmnek a mondanivalóját bllba blaa stb. dry.gif
és ami elszomorító hogy az ilyen Zs-kategóriás filmekben olyan színészek szerepelnek mint F.Murray Abraham,Armand Assante,Rutger Hauer,Bruce Campbell,Cristopher Lambert,és még sorolhatnám akik ha megkapták volna azokat a szerepeket mint mondjuk Tom Hanks a Forrest Gump-ot akkor most nem lennének beskatulyázva Zs-sztároknak!
mert elég megnézni hogy Tom Hanks milyen filmekben szerepelt a Forrest Gump-ig!!nekem a túlértékelt Philadelphia sem tetszett)
1 felhasználónak tetszik: saii
2011. szeptember 10. 12:35 #2539
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Sharpay's Fabulous Adventure
Be kell valljam , csalódott vagyok sad.gif
Jó persze , jó volt , de meg sem közelíti a HSM filmeket , nem méltó folytatás.
A zenék jók ,de a legnagyobb bajom a filmmel az az , hogy ez nem Sharpay csillogó kalandja hanem Fiú csillogó kalandja blink.gif
Annyira hangsúlyt fektettek a kutyára , hogy az nevetséges. Ráadásul Sharpay karaktere sem fejlődött semmit unsure.gif

5/10
2 felhasználónak tetszik: Twilight6, tya04
2011. szeptember 10. 12:43 #2540
- törölt felhasználó -    
Monte Carlo (2011)
Szerintem ezt a filmet nagyon eltalálták. Sosem kedveltem úgy tényleg igazán Selenát, de ebben a filmben megmutatta a másik oldalát, amikor épp nem egy varázslólány. A film története kalandos, és pár nagyon - nagy kedvencem, mint Leighton Meester, és Cory Monteith, plusz még pár, szerepet kapott benne, aminek igazán örülök. Selenát még egyszer kiemelném, mert ikerként játszott a filmben, ami már valami. Nem gondoltam hogy ennyire jó lesz ez a film, de most még is beláttam hogy ez a film egy igazi remekmű. Igaz, fura volt Leighton-t nem Ed-del látni szerepelni, és Cory-t sem Lea-val, de mikor már tényleg belemerültem, csak a filmre koncentráltam. Összefoglalva : Tetszett ez a film.
10/10.
710 oldal 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!