Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 04. 15:53 #2481
csengike
csengike
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 703
Csatolások: 1
Azonosító: 123258
Masnaposok 2.. wub.gif
10/10
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, benyaw93
2011. szeptember 04. 16:09 #2482
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
The Oxford Murders
Időhiány miatt csak ezt tudtam megnézni, így a Mártírok maradt ma estére. Spoilert tartalmaz.
Kezdjük az elején: a film alatt azt éreztem, hogy nagyon érdektelen. De a végére rájöttem, hogy korántsem az, és nem voltam hülye, mikor nem állt össze a kép a buszsofőr gyanúsításánál. A mi Frodónk játssza a főszerepet, néhol egész jól, ám nagyrészben Kevin Costnerre emlékeztet az Egy másik lány című filmből, mivel az jön le az arcáról, hogy "most én mit is keresek itt?" Eredetileg Eli Watling miatt szedtem le, aki igaz, nem szerepel sokat, de ugyanolyan bájos és hiteles, mint mindig. A filmet azonban egyedül John Hurt viszi a hátán, valami fenomenális alakításával. meghajolo.gif Wood elbújik mellette, mikor együtt vannak a vásznon. De nem is ez a lényeg, hanem hogy végül is ez egy lassú krimi. A vége tartogat meglepetést, aminek külön örültem, mivel ahogy már mondtam, eleinte érdektelen volt az egész.
Nem bántam meg, hogy megnéztem, korrekt kis film.
7,5/10
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. szeptember 04. 16:13 #2483
- törölt felhasználó -    
A pap
Tetszett a képi világ, tetszett, hogy régies stílusú volt, mégis a jövőben játszódott. Cam Gigandet meg aztán igazán tetszett... biggrin.gif Jó kis film volt
10/9
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, pillajunior
2011. szeptember 04. 18:41 #2484
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Zimmer Feri 2

Ez mi? Mi ez? Most egy ideig nem leszek képes megnézni az első részt. Borzasztó. Ne csináljuk már mi is, könyörgöm, ne csináljunk x ideje készült jó filmnek béna folytatást. Ilyenből van már 1000+1. Ez az 1000+2-ik mellow.gif

Reviczky iránt érzett tiszteletem jeléül inkább nem is pontozom mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. szeptember 04. 18:48 #2485
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Jackass 1. 10/10 No comment, imádom heart.gif
Mr.Popper pingvinjei 10/8
Humoros volt, de mégis hiányzott még belőle valami. A pingvinek nagyon édesek voltak, sűrgősen be kell szereznem egyet rolleyes.gif
Boszorkányvadászat 10/4
Igazán többet vártam egy Nicolas Cage filmtől. Elég későn indultak be az események, sőt az utolsó 15 perc tetszett csak unsure.gif Addig szerintem unalmas volt mellow.gif
3 felhasználónak tetszik: tya04, thunderbird, Domcicc
2011. szeptember 04. 19:19 #2486
- törölt felhasználó -    
Los Angeles-i tündérmese 10/10
Mindig is nagyon szerettem Hilary Duff filmjeit,de megmondom őszintén talán ez a film a legjobb az összes közül.Hihetetlenül szép Hilary...nagyon tetszik a film története is,és szerencsére kitűnő színészekkel van tele.Ez tényleg egy igazi tündérmese. Örülök hogy Chad Michael Murray is szerepel benne,főleg ebben a filmben nagyon jól néz ki. biggrin.gif Bárcsak a való életben is lenne ilyen varázslat,nekem nagyon tetszett a film.Csakis ajánlani tudom mindenkinek,igaz már nem egyszer láttam.Szinte már tudom az egész tartalmát de valahogy mindig meg kell néznem.Aki még nem látta,ajánlom nézze meg. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, csicsi20, Zsuviii, Holly Keller
2011. szeptember 04. 21:29 #2487
DaveChris
DaveChris
visszatérő vendég
Hozzászólás: 246
Csatolások: 202
Azonosító: 136208
Idézet (gonzales7 @ 2011.09.04. 15:46)
régóta vártam már hogy megnézhessem!
végül is tetszett  olyan nyugisan csordogáló remek képi világú akciószerű film.
igazából az volt vele a gondom hogy nem tudtam eldönteni hogy ez egy akciófilm vagy egy meditatív "akciómese" egy furcsa fiatal lányról aki egy szuper gyilkos és csak egy dolog teszi szabaddá abban a káoszban ahova belecsöppen és ez a dolog a zene!nem is akármilyen zene hanem a Chemical Brothers elektronikus dallamai.
hááá amikor megszökik arról a földalatti bázisról a vágások és a zene az valami nagyon komoly összhatást ad.
furcsa  és nem is tucatfilm!a színészek nem rosszak Cate Blanchett simán hozza a gonosz ügynöknő karaktert Eric Bana olyan Eric Banás ahogy szokott a főszereplő lány pedig ez a Saoirse Ronan olyan furcsa és kellemes látvány mint ez az egész film! smileeee.gif 
Hanna-Gyilkos természet
7/10
http://www.soundonsight.org/wp-content/uploads/2011/04/hanna-movie-poster.jpg
nálam ez év Soundtrackje!ezé a filmé! meghajolo.gif

Köszönet, hogy írtál filmről meghajolo.gif beer.gif bevallom nem hallottam róla, de most megnéztem és tetszett egy 8-ast adok rá! biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, BarcaFan
2011. szeptember 04. 21:36 #2488
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
I am Legend

Másodjára láttam. Az első alkalommal sokkoló volt és borzasztó. Főleg egy bizonyos részre gondolok most a filmből, de nem akarok spoilerezni. Másodjára már nem fogott meg annyira, de el kell ismernem, hogy Will Smith itt tehetsége legjavát hozta. Nem tartom kiemelkedő színésznek, nem is szeretem, de itt hiteles. Tetszik, amit csinál. A film is jó. A történet persze sablonsztorin alapszik, de mégis egy kicsit más szemszögből mutatja be a dolgokat. Megejegyezném, nekem az alternatív vég sokkal jobban tetszik, mint az, amit végül benne hagytak a filmben.
8/10
4 felhasználónak tetszik: thunderbird, Domcicc, House Of Wax, BarcaFan
2011. szeptember 04. 21:41 #2489
- törölt felhasználó -    
Idézet (DaveChris @ 2011.09.04. 21:29)
Köszönet, hogy írtál filmről meghajolo.gif beer.gif  bevallom nem hallottam róla, de most megnéztem és tetszett egy 8-ast  adok rá! biggrin.gif

hheehhe nincs mit!örülök hogy felkeltettem az érdeklődésed! biggrin.gif
mindig igyekszem írni egy keveset azokról a filmekről amiket éppen láttam! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: DaveChris
2011. szeptember 04. 21:45 #2490
DaveChris
DaveChris
visszatérő vendég
Hozzászólás: 246
Csatolások: 202
Azonosító: 136208
Idézet (gonzales7 @ 2011.09.04. 21:41)
hheehhe nincs mit!örülök hogy felkeltettem az érdeklődésed! biggrin.gif 
mindig igyekszem írni egy keveset azokról filmekről amiket láttam! smileeee.gif

Igen látom egyébként nagyon helyes biggrin.gif tartsd meg jó szokásod! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2011. szeptember 04. 21:46 #2491
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.09.04. 21:36)
I am Legend
Másodjára láttam. Az első alkalommal sokkoló volt és borzasztó. Főleg egy bizonyos részre gondolok most a filmből, de nem akarok spoilerezni. Másodjára már nem fogott meg annyira, de el kell ismernem, hogy Will Smith itt tehetsége legjavát hozta. Nem tartom kiemelkedő színésznek, nem is szeretem, de itt hiteles. Tetszik, amit csinál. A film is jó. A történet persze sablonsztorin alapszik, de mégis egy kicsit más szemszögből mutatja be a dolgokat. Megejegyezném, nekem az alternatív vég sokkal jobban tetszik, mint az, amit végül benne hagytak a filmben.
8/10

Én mindig is szerettem az ilyen sablonsztorin alapuló, alternatív világokat bemutató filmeket, mert kipróbálnám, milyen lehet egy ilyen világban túlélni. Lehet, hogy öt percig sem bírnám, mert sokkot kapnék, ha felüvöltene mellettem egy zombi, vagy hasonló lény, de ha kicsit edzettebb lenne az idegrendszerem és több alteregóm lenne, esetleg irányított klónjaim, örömmel belevágnék. Ilyen egyébként a Daybreakers is, szívesen átélném a filmet különböző szemszögekből.
Egyébként az I am legend nekem is nagyon tetszett, kétszer láttam, elég is volt, nem jó az ilyeneket sokszor nézni. beer.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2011. szeptember 05. 11:02 #2492
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Förtelmes főnökök

Lehet rajta nevetni,jók benne a poénok,bár némelyik eléggé erőltetett..Jennifer miatt voltam rá kíváncsi,de az ő karaktere...inkább nem mondom milyen.. dry.gif
Charlie volt a legjobb. rohog.gif Tetszett,de nem volt az igazi.

10/6
2011. szeptember 05. 11:04 #2493
ophely88
ophely88
time lady

Try Seventeen

Jones (Elijah Wood) még az élet értelmét keresi, beköltözik egy öreg házba, hogy megtalálja önmagát, iskolába járhasson és szülei nélkül élhesse életét. Időközben rájön, hogy a házban nem ő a legőrültebb, sőt, senki sem normális. Egy zavart gondolkodású fényképésszel, később egy másik szomszéddal ('wannabe színésznő') is randizik. Sodródik az árral, a nők veszekednek a fiún, a film végére pedig kiderül, hogy melyik nőt választja és hogy legfiatalabb létére neki van a legtöbb esze. biggrin.gif

Elijah-val elfogult vagyok, ez talán az egyik legjobb filmje biggrin.gif

10/9
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. szeptember 05. 20:41 #2494
klarii09
klarii09
❀ Prince$$ ❀

Státusz˙ˇ˘°♥ღSemmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság.ღ♥°˘ˇ˙
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 1909
Azonosító: 94878
Rango 10/10
Naon édes mese. laugh.gif biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: pillajunior, BarcaFan, thunderbird, csicsi20
2011. szeptember 06. 08:01 #2495
ophely88
ophely88
time lady

Green Street Hooligans

Elijah Wood hetet tartok rohog.gif _nevet.gif Nem siettem ezzel a filmmel, mert olvastam, hogy fociról szólt, revieweket nem olvasok a film előtt, a trailer alapján pedig nem ezt vártam. Ez száraz, kőkemény érzelmes dráma. Claire Fonlani nagy kedvenc, viszont majd kiestem a székből, mikor Marc Warren nevét láttam a stáblistán, a film elején. Eddig még csak komédiákban és bűnügyi produkciókban láttam, de jól állt neki a dráma is. biggrin.gif

Matt (Elijah Wood) megjárja, igazságtalanul kidobják a Harvardról, nővéréhez (Claire Fonlani) utazik Londonba. Ott megismerkedik a nagyobb családdal. A nő férje Steve (Marc Warren), menő üzletember, akinek testvére Pete (Charlie Hunnam ) pedig nagy United fan. Matt belekeveredik a foci meccsek verekedéseibe és felforgatja a United illetve Millwall szurkolók életét. Újságírónak készült a gyerek és ezt annyira nem tolerálták a foci őrültek, hogy ember életekbe került, halálokba. mellow.gif

Megrázó történet, a sztori egyszerű, de nagyszerű. Tanultam egy kis szlenget is biggrin.gif

10/9
2 felhasználónak tetszik: BarcaFan, tya04
2011. szeptember 06. 16:36 #2496
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (ophely88 @ 2011.09.06. 08:01)
Green Street Hooligans
Elijah Wood hetet tartok  rohog.gif  _nevet.gif Nem siettem ezzel a filmmel, mert olvastam, hogy fociról szólt, revieweket nem olvasok a film előtt, a trailer alapján pedig nem ezt vártam. Ez száraz, kőkemény érzelmes dráma. Claire Fonlani nagy kedvenc, viszont majd kiestem a székből, mikor Marc Warren nevét láttam a stáblistán, a film elején. Eddig még csak komédiákban és bűnügyi produkciókban láttam, de jól állt neki a dráma is.  biggrin.gif 
Matt (Elijah Wood) megjárja, igazságtalanul kidobják a Harvardról, nővéréhez (Claire Fonlani) utazik Londonba. Ott megismerkedik a nagyobb családdal. A nő férje Steve (Marc Warren), menő üzletember, akinek testvére Pete (Charlie Hunnam ) pedig nagy United fan. Matt belekeveredik a foci meccsek verekedéseibe és felforgatja a United illetve Millwall szurkolók életét. Újságírónak készült a gyerek és ezt annyira nem tolerálták a foci őrültek, hogy ember életekbe került, halálokba.  mellow.gif 
Megrázó történet, a sztori egyszerű, de nagyszerű. Tanultam egy kis szlenget is  biggrin.gif 
10/9

Na! Akkor nézd meg az Oxford Murders-t! biggrin.gif

Keresztapa I-III
Zseniális, igazi remekmű, bár személy szerint nem vagyok jóban a harmadik résszel. Több, mint néhány film, egy valódi mentalitás, hatalmas alakításokkal és erkölcsi mondanivalóval tűzdelve. meghajolo.gif
10/10, 10/10, 7,5/10
3 felhasználónak tetszik: Domcicc, BarcaFan, ophely88
2011. szeptember 06. 19:07 #2497
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (tya04 @ 2011.09.06. 16:36)
Na! Akkor nézd meg az Oxford Murders-t! biggrin.gif

Mindenféleképpen, de nem ma. Tim Burton kedvemben vagyok, és egy Burton-Carter-Depp szendvicsre fáj a fogam rohog.gif laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: tya04, Domcicc
2011. szeptember 06. 19:10 #2498
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (ophely88 @ 2011.09.06. 19:07)
Mindenféleképpen, de nem ma. Tim Burton kedvemben vagyok, és egy Burton-Carter-Depp szendvicsre fáj a fogam  rohog.gif  laugh.gif

Az más dolog thumbsup.gif Én a Toastot keresgélem mostanában. A Mártírok meg még várat magára, sajnos sosincs rá idő. Meg a Sonka, sonka is.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. szeptember 06. 19:25 #2499
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (tya04 @ 2011.09.06. 19:10)
Az más dolog thumbsup.gif Én a Toastot keresgélem mostanában. A Mártírok meg még várat magára, sajnos sosincs rá idő. Meg a Sonka, sonka is.

Én a Toastot a boxról szedtem anno biggrin.gif (Ha a Helena Bonham Carter - Freddie Highmore drámáról beszélsz)
2011. szeptember 06. 19:28 #2500
- törölt felhasználó -    
Death Note-A halállista
Habár már egyszer láttam,nem is olyan rég újranéztem hogy kicsit felidézzem.Szerintem roppant izgalmas film,nekem már az alapstoryja is tetszett mindig.Habár japán,szerintem van olyan jó mint az összes többi film úgyhogy részemről csak ajánlani tudom.
10/10
1 felhasználónak tetszik: csicsi20
710 oldal 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!