10/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. szeptember 04. 16:09
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
The Oxford Murders
Időhiány miatt csak ezt tudtam megnézni, így a Mártírok maradt ma estére. Spoilert tartalmaz.
Kezdjük az elején: a film alatt azt éreztem, hogy nagyon érdektelen. De a végére rájöttem, hogy korántsem az, és nem voltam hülye, mikor nem állt össze a kép a buszsofőr gyanúsításánál. A mi Frodónk játssza a főszerepet, néhol egész jól, ám nagyrészben Kevin Costnerre emlékeztet az Egy másik lány című filmből, mivel az jön le az arcáról, hogy "most én mit is keresek itt?" Eredetileg Eli Watling miatt szedtem le, aki igaz, nem szerepel sokat, de ugyanolyan bájos és hiteles, mint mindig. A filmet azonban egyedül John Hurt viszi a hátán, valami fenomenális alakításával.
Wood elbújik mellette, mikor együtt vannak a vásznon. De nem is ez a lényeg, hanem hogy végül is ez egy lassú krimi. A vége tartogat meglepetést, aminek külön örültem, mivel ahogy már mondtam, eleinte érdektelen volt az egész.
Nem bántam meg, hogy megnéztem, korrekt kis film.
7,5/10
Időhiány miatt csak ezt tudtam megnézni, így a Mártírok maradt ma estére. Spoilert tartalmaz.
Kezdjük az elején: a film alatt azt éreztem, hogy nagyon érdektelen. De a végére rájöttem, hogy korántsem az, és nem voltam hülye, mikor nem állt össze a kép a buszsofőr gyanúsításánál. A mi Frodónk játssza a főszerepet, néhol egész jól, ám nagyrészben Kevin Costnerre emlékeztet az Egy másik lány című filmből, mivel az jön le az arcáról, hogy "most én mit is keresek itt?" Eredetileg Eli Watling miatt szedtem le, aki igaz, nem szerepel sokat, de ugyanolyan bájos és hiteles, mint mindig. A filmet azonban egyedül John Hurt viszi a hátán, valami fenomenális alakításával.
Nem bántam meg, hogy megnéztem, korrekt kis film.
7,5/10
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. szeptember 04. 16:13
A pap
Tetszett a képi világ, tetszett, hogy régies stílusú volt, mégis a jövőben játszódott. Cam Gigandet meg aztán igazán tetszett...
Jó kis film volt
10/9
Tetszett a képi világ, tetszett, hogy régies stílusú volt, mégis a jövőben játszódott. Cam Gigandet meg aztán igazán tetszett...
10/9
2011. szeptember 04. 18:41
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Zimmer Feri 2
Ez mi? Mi ez? Most egy ideig nem leszek képes megnézni az első részt. Borzasztó. Ne csináljuk már mi is, könyörgöm, ne csináljunk x ideje készült jó filmnek béna folytatást. Ilyenből van már 1000+1. Ez az 1000+2-ik
Reviczky iránt érzett tiszteletem jeléül inkább nem is pontozom
Ez mi? Mi ez? Most egy ideig nem leszek képes megnézni az első részt. Borzasztó. Ne csináljuk már mi is, könyörgöm, ne csináljunk x ideje készült jó filmnek béna folytatást. Ilyenből van már 1000+1. Ez az 1000+2-ik
Reviczky iránt érzett tiszteletem jeléül inkább nem is pontozom
tya04
2011. szeptember 04. 18:48
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Jackass 1. 10/10 No comment, imádom
Mr.Popper pingvinjei 10/8
Humoros volt, de mégis hiányzott még belőle valami. A pingvinek nagyon édesek voltak, sűrgősen be kell szereznem egyet
Boszorkányvadászat 10/4
Igazán többet vártam egy Nicolas Cage filmtől. Elég későn indultak be az események, sőt az utolsó 15 perc tetszett csak
Addig szerintem unalmas volt
Mr.Popper pingvinjei 10/8
Humoros volt, de mégis hiányzott még belőle valami. A pingvinek nagyon édesek voltak, sűrgősen be kell szereznem egyet
Boszorkányvadászat 10/4
Igazán többet vártam egy Nicolas Cage filmtől. Elég későn indultak be az események, sőt az utolsó 15 perc tetszett csak
2011. szeptember 04. 19:19
Los Angeles-i tündérmese 10/10
Mindig is nagyon szerettem Hilary Duff filmjeit,de megmondom őszintén talán ez a film a legjobb az összes közül.Hihetetlenül szép Hilary...nagyon tetszik a film története is,és szerencsére kitűnő színészekkel van tele.Ez tényleg egy igazi tündérmese. Örülök hogy Chad Michael Murray is szerepel benne,főleg ebben a filmben nagyon jól néz ki.
Bárcsak a való életben is lenne ilyen varázslat,nekem nagyon tetszett a film.Csakis ajánlani tudom mindenkinek,igaz már nem egyszer láttam.Szinte már tudom az egész tartalmát de valahogy mindig meg kell néznem.Aki még nem látta,ajánlom nézze meg.
Mindig is nagyon szerettem Hilary Duff filmjeit,de megmondom őszintén talán ez a film a legjobb az összes közül.Hihetetlenül szép Hilary...nagyon tetszik a film története is,és szerencsére kitűnő színészekkel van tele.Ez tényleg egy igazi tündérmese. Örülök hogy Chad Michael Murray is szerepel benne,főleg ebben a filmben nagyon jól néz ki.
2011. szeptember 04. 21:29
|
|
DaveChrisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 202 Azonosító: 136208 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2011.09.04. 15:46)
régóta vártam már hogy megnézhessem!
végül is tetszett olyan nyugisan csordogáló remek képi világú akciószerű film.
igazából az volt vele a gondom hogy nem tudtam eldönteni hogy ez egy akciófilm vagy egy meditatív "akciómese" egy furcsa fiatal lányról aki egy szuper gyilkos és csak egy dolog teszi szabaddá abban a káoszban ahova belecsöppen és ez a dolog a zene!nem is akármilyen zene hanem a Chemical Brothers elektronikus dallamai.
hááá amikor megszökik arról a földalatti bázisról a vágások és a zene az valami nagyon komoly összhatást ad.
furcsa és nem is tucatfilm!a színészek nem rosszak Cate Blanchett simán hozza a gonosz ügynöknő karaktert Eric Bana olyan Eric Banás ahogy szokott a főszereplő lány pedig ez a Saoirse Ronan olyan furcsa és kellemes látvány mint ez az egész film!
Hanna-Gyilkos természet
7/10
nálam ez év Soundtrackje!ezé a filmé!
végül is tetszett olyan nyugisan csordogáló remek képi világú akciószerű film.
igazából az volt vele a gondom hogy nem tudtam eldönteni hogy ez egy akciófilm vagy egy meditatív "akciómese" egy furcsa fiatal lányról aki egy szuper gyilkos és csak egy dolog teszi szabaddá abban a káoszban ahova belecsöppen és ez a dolog a zene!nem is akármilyen zene hanem a Chemical Brothers elektronikus dallamai.
hááá amikor megszökik arról a földalatti bázisról a vágások és a zene az valami nagyon komoly összhatást ad.
furcsa és nem is tucatfilm!a színészek nem rosszak Cate Blanchett simán hozza a gonosz ügynöknő karaktert Eric Bana olyan Eric Banás ahogy szokott a főszereplő lány pedig ez a Saoirse Ronan olyan furcsa és kellemes látvány mint ez az egész film!
Hanna-Gyilkos természet
7/10
nálam ez év Soundtrackje!ezé a filmé!
Köszönet, hogy írtál filmről
2011. szeptember 04. 21:36
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
I am Legend
Másodjára láttam. Az első alkalommal sokkoló volt és borzasztó. Főleg egy bizonyos részre gondolok most a filmből, de nem akarok spoilerezni. Másodjára már nem fogott meg annyira, de el kell ismernem, hogy Will Smith itt tehetsége legjavát hozta. Nem tartom kiemelkedő színésznek, nem is szeretem, de itt hiteles. Tetszik, amit csinál. A film is jó. A történet persze sablonsztorin alapszik, de mégis egy kicsit más szemszögből mutatja be a dolgokat. Megejegyezném, nekem az alternatív vég sokkal jobban tetszik, mint az, amit végül benne hagytak a filmben.
8/10
Másodjára láttam. Az első alkalommal sokkoló volt és borzasztó. Főleg egy bizonyos részre gondolok most a filmből, de nem akarok spoilerezni. Másodjára már nem fogott meg annyira, de el kell ismernem, hogy Will Smith itt tehetsége legjavát hozta. Nem tartom kiemelkedő színésznek, nem is szeretem, de itt hiteles. Tetszik, amit csinál. A film is jó. A történet persze sablonsztorin alapszik, de mégis egy kicsit más szemszögből mutatja be a dolgokat. Megejegyezném, nekem az alternatív vég sokkal jobban tetszik, mint az, amit végül benne hagytak a filmben.
8/10
2011. szeptember 04. 21:41
Idézet (DaveChris @ 2011.09.04. 21:29)
Köszönet, hogy írtál filmről
bevallom nem hallottam róla, de most megnéztem és tetszett egy 8-ast adok rá! 
hheehhe nincs mit!örülök hogy felkeltettem az érdeklődésed!
mindig igyekszem írni egy keveset azokról a filmekről amiket éppen láttam!
DaveChris
2011. szeptember 04. 21:45
|
|
DaveChrisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 202 Azonosító: 136208 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2011.09.04. 21:41)
hheehhe nincs mit!örülök hogy felkeltettem az érdeklődésed!
mindig igyekszem írni egy keveset azokról filmekről amiket láttam!
mindig igyekszem írni egy keveset azokról filmekről amiket láttam!
Igen látom egyébként nagyon helyes
gonzales7
2011. szeptember 04. 21:46
Idézet (Grace Benning @ 2011.09.04. 21:36)
I am Legend
8/10
8/10
Én mindig is szerettem az ilyen sablonsztorin alapuló, alternatív világokat bemutató filmeket, mert kipróbálnám, milyen lehet egy ilyen világban túlélni. Lehet, hogy öt percig sem bírnám, mert sokkot kapnék, ha felüvöltene mellettem egy zombi, vagy hasonló lény, de ha kicsit edzettebb lenne az idegrendszerem és több alteregóm lenne, esetleg irányított klónjaim, örömmel belevágnék. Ilyen egyébként a Daybreakers is, szívesen átélném a filmet különböző szemszögekből.
Egyébként az I am legend nekem is nagyon tetszett, kétszer láttam, elég is volt, nem jó az ilyeneket sokszor nézni.
House Of Wax
2011. szeptember 05. 11:02
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Förtelmes főnökök
Lehet rajta nevetni,jók benne a poénok,bár némelyik eléggé erőltetett..Jennifer miatt voltam rá kíváncsi,de az ő karaktere...inkább nem mondom milyen..
Charlie volt a legjobb.
Tetszett,de nem volt az igazi.
10/6
Lehet rajta nevetni,jók benne a poénok,bár némelyik eléggé erőltetett..Jennifer miatt voltam rá kíváncsi,de az ő karaktere...inkább nem mondom milyen..
Charlie volt a legjobb.
10/6
2011. szeptember 05. 11:04
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Try Seventeen
Jones (Elijah Wood) még az élet értelmét keresi, beköltözik egy öreg házba, hogy megtalálja önmagát, iskolába járhasson és szülei nélkül élhesse életét. Időközben rájön, hogy a házban nem ő a legőrültebb, sőt, senki sem normális. Egy zavart gondolkodású fényképésszel, később egy másik szomszéddal ('wannabe színésznő') is randizik. Sodródik az árral, a nők veszekednek a fiún, a film végére pedig kiderül, hogy melyik nőt választja és hogy legfiatalabb létére neki van a legtöbb esze.
Elijah-val elfogult vagyok, ez talán az egyik legjobb filmje
10/9
Jones (Elijah Wood) még az élet értelmét keresi, beköltözik egy öreg házba, hogy megtalálja önmagát, iskolába járhasson és szülei nélkül élhesse életét. Időközben rájön, hogy a házban nem ő a legőrültebb, sőt, senki sem normális. Egy zavart gondolkodású fényképésszel, később egy másik szomszéddal ('wannabe színésznő') is randizik. Sodródik az árral, a nők veszekednek a fiún, a film végére pedig kiderül, hogy melyik nőt választja és hogy legfiatalabb létére neki van a legtöbb esze.
Elijah-val elfogult vagyok, ez talán az egyik legjobb filmje
10/9
tya04
2011. szeptember 06. 08:01
|
|
ophely88time lady |
|
Green Street Hooligans
Elijah Wood hetet tartok
Nem siettem ezzel a filmmel, mert olvastam, hogy fociról szólt, revieweket nem olvasok a film előtt, a trailer alapján pedig nem ezt vártam. Ez száraz, kőkemény érzelmes dráma. Claire Fonlani nagy kedvenc, viszont majd kiestem a székből, mikor Marc Warren nevét láttam a stáblistán, a film elején. Eddig még csak komédiákban és bűnügyi produkciókban láttam, de jól állt neki a dráma is.
Matt (Elijah Wood) megjárja, igazságtalanul kidobják a Harvardról, nővéréhez (Claire Fonlani) utazik Londonba. Ott megismerkedik a nagyobb családdal. A nő férje Steve (Marc Warren), menő üzletember, akinek testvére Pete (Charlie Hunnam ) pedig nagy United fan. Matt belekeveredik a foci meccsek verekedéseibe és felforgatja a United illetve Millwall szurkolók életét. Újságírónak készült a gyerek és ezt annyira nem tolerálták a foci őrültek, hogy ember életekbe került, halálokba.
Megrázó történet, a sztori egyszerű, de nagyszerű. Tanultam egy kis szlenget is
10/9
Elijah Wood hetet tartok
Matt (Elijah Wood) megjárja, igazságtalanul kidobják a Harvardról, nővéréhez (Claire Fonlani) utazik Londonba. Ott megismerkedik a nagyobb családdal. A nő férje Steve (Marc Warren), menő üzletember, akinek testvére Pete (Charlie Hunnam ) pedig nagy United fan. Matt belekeveredik a foci meccsek verekedéseibe és felforgatja a United illetve Millwall szurkolók életét. Újságírónak készült a gyerek és ezt annyira nem tolerálták a foci őrültek, hogy ember életekbe került, halálokba.
10/9
2011. szeptember 06. 16:36
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.09.06. 08:01)
Green Street Hooligans
Elijah Wood hetet tartok
Nem siettem ezzel a filmmel, mert olvastam, hogy fociról szólt, revieweket nem olvasok a film előtt, a trailer alapján pedig nem ezt vártam. Ez száraz, kőkemény érzelmes dráma. Claire Fonlani nagy kedvenc, viszont majd kiestem a székből, mikor Marc Warren nevét láttam a stáblistán, a film elején. Eddig még csak komédiákban és bűnügyi produkciókban láttam, de jól állt neki a dráma is.
10/9
Elijah Wood hetet tartok
10/9
Na! Akkor nézd meg az Oxford Murders-t!
Keresztapa I-III
Zseniális, igazi remekmű, bár személy szerint nem vagyok jóban a harmadik résszel. Több, mint néhány film, egy valódi mentalitás, hatalmas alakításokkal és erkölcsi mondanivalóval tűzdelve.
10/10, 10/10, 7,5/10
2011. szeptember 06. 19:07
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (tya04 @ 2011.09.06. 16:36)
Na! Akkor nézd meg az Oxford Murders-t!
Mindenféleképpen, de nem ma. Tim Burton kedvemben vagyok, és egy Burton-Carter-Depp szendvicsre fáj a fogam
2011. szeptember 06. 19:10
|
|
|
Idézet (ophely88 @ 2011.09.06. 19:07)
Mindenféleképpen, de nem ma. Tim Burton kedvemben vagyok, és egy Burton-Carter-Depp szendvicsre fáj a fogam

Az más dolog
ophely88
2011. szeptember 06. 19:25
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (tya04 @ 2011.09.06. 19:10)
Az más dolog
Én a Toastot keresgélem mostanában. A Mártírok meg még várat magára, sajnos sosincs rá idő. Meg a Sonka, sonka is.
Én a Toastot a boxról szedtem anno
2011. szeptember 06. 19:28
Death Note-A halállista
Habár már egyszer láttam,nem is olyan rég újranéztem hogy kicsit felidézzem.Szerintem roppant izgalmas film,nekem már az alapstoryja is tetszett mindig.Habár japán,szerintem van olyan jó mint az összes többi film úgyhogy részemről csak ajánlani tudom.
10/10
Habár már egyszer láttam,nem is olyan rég újranéztem hogy kicsit felidézzem.Szerintem roppant izgalmas film,nekem már az alapstoryja is tetszett mindig.Habár japán,szerintem van olyan jó mint az összes többi film úgyhogy részemről csak ajánlani tudom.
10/10
csicsi20
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.