Rómeó + Júlia
Nagyon régóta éhezem már erre a filmre, magam is meglepődtem, amikor hét perc után (azt is tekeréssel) kikapcsoltam. Azt hittem, tetszeni fog egy modern-kori Shakespeare feldolgozás, ám tévedtem. A trágár szavaktól és obszcén kifejezéseket tartalmazó monológoktól az életkedvem is elment, hát még amikor a dada konkrétan két percen át üvölti, hogy júúúúúúúliaa.

Na, itt volt elegem, de két órával később úgy döntöttem, azért csak belenézek az elviselhetőbb részekbe. Egyedül Rómeóék megismerkedése és az "erkélyjelenet" – ami már nem is erkély-, sokkal inkább medencejelenet – volt a szép. Feltűnt, hogy Leonardóval egyre inkább szimpatizálok, a Titanic ismételt megnézése sokat nyomott a latba, de ezt a filmet még a szép szemei miatt sem ajánlom senkinek. Kész paródia és nem méltó egy Shakespeare-műhöz.
3/10
X-Men: First Class
Kár, hogy nem láttam az előző filmeket, de ezt az egyet még mindig imádom. Nem kötött le annyira, mint amikor először néztem, de most angol is volt, meg nem is tudom.. Nem merek pontot levonni a maxból, mert a begyűjtős és felkészülős részek annyira jók lettek.
10/10