Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 31. 23:34 #2421
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Domcicc @ 2011.08.31. 23:26)
mega_shok.gif Na ezt nem szabadott volna olvasnom. Belefájdult a fejem, annyira mérges lettem reklamalo.gif omg.gif Azt mondja az internet, paródia. Én meg, hogy sok idióta. 2013? Bárcsak igaza lenne a majáknak.

Nem hallottad még? Pedig tavaly óta tervezgetik. Van valami gyanús dolog a projektnél, mert tegnap esett ki a harmadik rendező, akit kinevezett a filmstúdió. Nem tudom, én még nem írom le, paródia, paródia, én reménykedem abban, hogy legalább ezt nem cseszik el, elvégre Jane könyvéről van szó. Azt a bizalmat megszavazom nekik, amit minden hasonló esetben másnak is szánok, de nem élem bele magam, mert tudom (és te is), hogy mi történik az esetek nagy részében, ha belenyúlnak egy ilyen projektbe .. Nem tudom, hogy a Jane fanokat mennyire bántja majd alapból vagy ha tényleg átlépik azt a bizonyos határt ...
2011. szeptember 01. 01:06 #2422
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Idézet (ophely88 @ 2011.08.31. 22:42)
Ha már kiforgatásról van szó ... Hallottad, hogy lesz Pride and Prejudice and Zombies film Jane Austen Pride and Prejudice c. könyvéből? 3D-ben tervezik és Dominic Coopert akarják fő zombinak.

Hát a könyvel volt szerencsém találkozni, már az is borzalom volt. Mennek nyugisan az úton és mit látnak? Embereket tépnek szét a zombik, de hogy ilyet kitalálni, hogy a Büszkeség és Balitéletet összekötni a zombikkal blink.gif Elképzelésem sincs, hogy ennek most mi értelme volt, hogy ez a könyv is megszületett omg.gif Dehogy még mindezt a mocskot filmvászonra is viszik, az már tényleg több a soknál reklamalo.gif dry.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. szeptember 01. 08:00 #2423
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (csicsi20 @ 2011.09.01. 01:06)
Hát a könyvel volt szerencsém találkozni, már az is borzalom volt. Mennek nyugisan az úton és mit látnak? Embereket tépnek szét a zombik, de hogy ilyet kitalálni, hogy a Büszkeség és Balitéletet összekötni a zombikkal  blink.gif  Elképzelésem sincs, hogy ennek most mi értelme volt, hogy ez a könyv is megszületett omg.gif Dehogy még mindezt a mocskot filmvászonra is viszik, az már tényleg több a soknál  reklamalo.gif  dry.gif

Inkább örülj, hogy nem vámpíros film lesz belőle. biggrin.gif
2011. szeptember 01. 11:16 #2424
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Idézet (ophely88 @ 2011.09.01. 08:00)
Inkább örülj, hogy nem vámpíros film lesz belőle.  biggrin.gif

Lehet most szóltad el magad és Darcyt legközelebb vámpírként láthatjuk rohog.gif A zombiktól meg félek, olyan lassan ölnek fear.gif
Ennyire nem kéne belepiszkálniuk egy remek műbe, de hát ők tudják. Én mindenesetre belenézek, de hogy 10/0-ás értékelést fog tőlem kapni, abban szinte biztos vagyok rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Domcicc, Bessie
2011. szeptember 01. 21:21 #2425
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
And the soon darkness (Hamarosan sötétség)
Thriller. Egy "oktató" film arról,hogy ha külföldön járunk, vigyázzunk magunkra,különben jönnek a "rossz bácsik" és elrabolnak. Odette Yustman és Karl Urban szereplésének örültem, hiába haltak meg mindketten biggrin.gif
7/10
2011. szeptember 01. 23:01 #2426
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2011.09.01. 21:21)
And the soon darkness (Hamarosan sötétség)
Thriller. Egy "oktató" film arról,hogy ha külföldön járunk, vigyázzunk magunkra,különben jönnek a "rossz bácsik" és elrabolnak. Odette Yustman és Karl Urban szereplésének örültem, hiába haltak meg mindketten biggrin.gif
7/10

Egy-két lényeges infot elárultál a történetből, de odase neki biggrin.gif Odette Yustman karaktere mondjuk kereste a bajt végig, én szurkoltam neki hogy megtalálja biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2011. szeptember 01. 23:18 #2427
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Jennifer Aniston filmeket néztem ma:
A lekoptathatatlan 10/4
Sejtcserés támadás 10/7
Szakíts, ha bírsz 10/9

beer.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2011. szeptember 02. 13:44 #2428
- törölt felhasználó -    
Csupa jót hallottam már erről a filmről.Így ideje volt végre lencsevégre kapnom.Nagyon tetszett ugyan már nem volt számomra annyira új keletű a dogma film. Láttam egy pár Lars Von Trier filmet.
De ezt az első nemzetközi sikerű dogma filmet a Születésnapot még nem.
Nagyon idegesítő film az elejétől a végéig. Az egyik félnek megváltás a másiknak a pokol!Én főleg az "anya"karakterét találtam a legutálatosabbnak a bűne szinte nagyobb mint az "apáé"!A film tocsog a képmutatásban a sznobizmusban a rasszizmusról nem is beszélve.Nagyon erőteljes film de nem vinném magammal egy lakatlan szigetre a 10-legkedveltebb DVD-ém között! biggrin.gif Eltudom képzelni hogy ez a film mekkorát ütött 1998-ban! Szerintem nagyot páááfff!
Születésnap
8/10
http://i14.lulzimg.com/i/78cc7e.jpg
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. szeptember 02. 19:06 #2429
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Bérgyilkosék
Nagyon jó kis film volt rohog.gif
Habár azt megállapítottam hogy Ashton Kutcher-t nem a színészi tehetségéért szeretik annyira rohog.gif

8.5/10
2 felhasználónak tetszik: Bessie, csicsi20
2011. szeptember 02. 19:38 #2430
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (House Of Wax @ 2011.09.02. 19:06)
Bérgyilkosék
Nagyon jó kis film volt  rohog.gif 
Habár azt megállapítottam hogy Ashton Kutcher-t nem a színészi tehetségéért szeretik annyira  rohog.gif

8.5/10

Erre már én is rájöttem. biggrin.gif Azért vígjátékokban tökéletesen megfelel biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2011. szeptember 02. 21:47 #2431
moonprincess94
moonprincess94
Diva

StátuszShine bright like a diamond!
Hozzászólás: 1544
Csatolások: 31
Azonosító: 134163
Red riding hood
Azaz A lány és a farkas. Szerintem elég gyenge volt, legalábbis nekem nem nagyon jött be. Én nem ezt vártam ettől a filmtől. A vége főleg nem nyerte el a tetszésemet, nagyon gáz volt a megoldás.
10/6
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2011. szeptember 02. 21:49 #2432
- törölt felhasználó -    
Dr.Jekyll and Mr.Hyde
Igazából ezt azért néztem meg mert angolból ezt kaptam kötelezőnek és a könyvvel voltak nehézségeim de kellemesen csalódtam.Egyáltalán nem volt rossz film,a története kifejezetten érdekes volt habár egyes jelenetek azért kissé durvára sikeredtek hogy úgy mondjam.Ennek ellenére nem bántam meg hogy végig néztem,ennél sokkal rosszabbra számítottam
10/7

A kör
Sokáig nem akartam megnézni de aztán főleg a Timinek hála végre nekikezdtem és meglepően jó volt.Izgalmas volt,maga a történeszál sem volt unalmas és 1-2 jelenettől eltekintve teljesen meg voltam elégedve a filmmel.Leginkább a kislány(Daveigh Chase) alakítása fogott meg igazán,persze a többi karakterre sincs különösebb panaszom.
10/9
5 felhasználónak tetszik: thunderbird, tya04, Domcicc, Bessie, House Of Wax
2011. szeptember 02. 22:12 #2433
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (gonzales7 @ 2011.09.02. 13:44)
Csupa jót hallottam már erről a filmről.Így ideje volt végre lencsevégre kapnom.Nagyon tetszett ugyan már nem volt számomra annyira új keletű a dogma film. Láttam egy pár Lars Von Trier filmet.
De ezt az első nemzetközi sikerű dogma filmet a Születésnapot még nem.
Nagyon idegesítő film az elejétől a végéig. Az egyik félnek megváltás a másiknak a pokol!Én főleg az "anya"karakterét találtam a legutálatosabbnak a bűne szinte nagyobb mint az "apáé"!A film tocsog a képmutatásban a sznobizmusban a rasszizmusról nem is beszélve.Nagyon erőteljes film de nem vinném magammal egy lakatlan szigetre a 10-legkedveltebb DVD-ém között! biggrin.gif Eltudom képzelni hogy ez a film mekkorát ütött 1998-ban! Szerintem nagyot páááfff!
Születésnap
8/10

Imádom meghajolo.gif
Hihetetlen, de nem csak ez, szerintem az összes filmje. Mindig terrorizál valamilyen módon lelkileg. A Táncos a sötétbenen még engem is megríkatott, az Európa és ez sokkolt, a Hullámtörés.. Na arra nem tudok szavakat és az Antikrisztust meg valami őrülten zseniális. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2011. szeptember 02. 22:32 #2434
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2011.09.02. 22:12)
Imádom meghajolo.gif 
Hihetetlen, de nem csak ez, szerintem az összes filmje. Mindig terrorizál valamilyen módon lelkileg. A Táncos a sötétbenen még engem is megríkatott, az Európa és ez sokkolt, a Hullámtörés.. Na arra nem tudok szavakat és az Antikrisztust meg valami őrülten zseniális. biggrin.gif

te láttad az Antikrisztust? nagyon merész vagy!
amikor láttam azt a filmet még dohányoztam és a film után el kellett szívnom egy két szálat! biggrin.gif
nagyon gyötrelmes és kínzó film!
én naivan azt hittem hogy olyan lesz mint az Omen a fene sem nézte hogy Lars Von Trier a rendezője! biggrin.gif
a Hullámtörés is egy nehéz film sőt mondhatnám még gyötrelmesebb mint az Antikrisztus. Lars nagyon szereti bele döngölni az ember lelkét a földbe és még jól ugrál is rajta! biggrin.gif a képmutatás ábrázolásához jobban senki nem ért Lars Von Trier-nél!
minden esetre én a te korodba a Predator 2-őt vagy a Harley Davidson és Marlboro Man-t vagy a Hóbortos hétvégét Istenítettem a Csupasz pisztolyról és a Vaklármáról nem is beszélve! biggrin.gif
hhááá más idők járnak! biggrin.gif
(bár én még ma is ezeket a filmeket Istenítem) biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: tya04, Bessie
2011. szeptember 02. 22:41 #2435
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (gonzales7 @ 2011.09.02. 22:32)
te láttad az Antikrisztust? nagyon merész vagy!
amikor láttam azt a filmet még dohányoztam és a film után el kellett szívnom egy két szálat! biggrin.gif 
nagyon gyötrelmes és kínzó film!
én naivan azt hittem hogy olyan lesz mint az Omen a fene sem nézte hogy Lars Von Trier a rendezője! biggrin.gif 
a Hullámtörés is egy nehéz film sőt mondhatnám még gyötrelmesebb mint az Antikrisztus. Lars nagyon szereti bele döngölni az ember lelkét a földbe és még jól ugrál is rajta! biggrin.gif a képmutatás ábrázolásához jobban senki nem ért Lars Von Trier-nél!
minden esetre én a te korodba a Predator 2-őt vagy a Harley Davidson és Marlboro Man-t vagy a Hóbortos hétvégét Istenítettem a Csupasz pisztolyról és a Vaklármáról nem is beszélve! biggrin.gif 
hhááá más idők járnak! biggrin.gif
(bár én még ma is ezeket a filmeket Istenítem) biggrin.gif

Hát változnak a generációk biggrin.gif
Az Antikrisztus valóban nagyon kemény, de Lars mindig az ember lelkéig hatol. Nem az volt a lényeg, hogy Charlotte levágja a micsodáját, Willem meg csak bámul a semmibe, hanem az egész egyben. Almodóvar szokta mondani, hogy egy filmnek nem jó elmondani a történetét, egy filmet látni kell, egészben, mert csak az ad élményt, ott lehet megismerni a film velejét. meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, Bessie
2011. szeptember 02. 22:46 #2436
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2011.09.02. 22:41)
Hát változnak a generációk biggrin.gif 
Az Antikrisztus valóban nagyon kemény, de Lars mindig az ember lelkéig hatol. Nem az volt a lényeg, hogy Charlotte levágja a micsodáját, Willem meg csak bámul a semmibe, hanem az egész egyben. Almodóvar szokta mondani, hogy egy filmnek nem jó elmondani a történetét, egy filmet látni kell, egészben, mert csak az ad élményt, ott lehet megismerni a film velejét.  meghajolo.gif

tudod melyik film akasztott ki engem még ezeknél is jobban?
a Mártírok!
nem tudom hogy láttad e és merjem e ajánlani! smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: tya04, DaveChris
2011. szeptember 02. 22:49 #2437
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (gonzales7 @ 2011.09.02. 22:46)
a Mártírok! 

Hallottam róla, de nem mertem megnézni. biggrin.gif Őszintén inkább az Antikrisztust töltöttem le szívesebben, mivel ez a kettő volt soros még tavaly. Szóval merjem megnézni?
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2011. szeptember 02. 22:50 #2438
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2011.09.02. 22:49)
Hallottam róla, de nem mertem megnézni. biggrin.gif Őszintén inkább az Antikrisztust töltöttem le szívesebben, mivel ez a kettő volt soros még tavaly. Szóval merjem megnézni?

hááá nem tudom! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: DaveChris
2011. szeptember 02. 23:10 #2439
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2011.09.02. 22:46)
a Mártírok! 

Az a film lélekromboló szerintem. Kevés szereplőt sajnáltam filmen annyira, mint ebben a filmben egy bizonyos szereplőt. Sok helyen írják, hogy hatásvadász az egész, de nálam betalált. A film második felében már szinte én is küzdöttem a szereplővel biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: gonzales7, DaveChris, tya04
2011. szeptember 02. 23:17 #2440
- törölt felhasználó -    
Idézet (BarcaFan @ 2011.09.02. 23:10)
Az a film lélekromboló szerintem. Kevés szereplőt sajnáltam filmen annyira, mint ebben a filmben egy bizonyos szereplőt. Sok helyen írják, hogy hatásvadász az egész, de nálam betalált. A film második felében már szinte én is küzdöttem a szereplővel biggrin.gif

örülök hogy téged is lerombolt már kezdtem azt hinni hogy csak engem. biggrin.gif
mert én is több helyen olvastam hogy így meg úgy ez a film csak öncélú katyvasz!
háán emtudom engem öncélúan elpusztított! biggrin.gif ahogy a főszereplőt is! ohmy.gif

van még egy film az a címe hogy Betolakodó nahh azzal a filmmel én vagyok úgy mint Tya a Mártírokkal hogy merjem e megnézni mert az a film állítólag még jobban pusztítja a lelket! biggrin.gif
bár én láttam a Szerb filmet is mondjuk ott néha kapkodtam a levegőt és kellet cigi szünetet tartanom nahh az a film is egy borzalom!

elkezdtem letölteni a Betolakodót holnap majd beszámolok róla hogy milyen is volt!elnézve a plakátját hááá nem túl bizalom gerjesztő! w00t.gif
3 felhasználónak tetszik: BarcaFan, DaveChris, tya04
710 oldal 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!