Monty Python: Az élet értelme
Párom noszogatott vele, hogy üljünk le és nézzük meg, hiszen jó magam szinte alig ismerem a brit humort. Nagyon maximum Mr. Bean vezetett be az angolok paródiájába, de meg kell mondjam sok minden kavarog a fejemben ezzel a filmmel kapcsolatban. A maga módján egyszerűen zseniális volt. Britek. Éreztem, hogy nem egy Rém rendes család. Számomra az "élőszerv transzplantációs" résznél kezdett totál beteggé válni a film. Már az első két perc után tudtam, hogy nagyon agyzsibbasztó lesz, de ez durvább volt, mint amire én tulajdonképpen számítottam. Tény, jókat kacagtam és jókat mosolyogtam rajta, de kell egy kis idő, mire meg tudom emészteni. Egy biztos, egy jó pár évig ez a film, megint nem fog előkerülni. Hogyis mondjam... nem éppen olyan könnyed sztori, amit az ember szívesen néz meg egy unatkozással teli szombat délután. Tulajdonképpen a film vicces formában elvezet minket a születéstől a halálig. Valóban elgondolkodtató, de úgy gondolom, hogy az élet értelmét felesleges keresni, azt, hogy miért vagy itt. Itt vagy és az a lényeg, hogy az életed minden apró percét kihasználhasd, s elmondhasd magadról azt, hogy te igenis a mának élsz. Nekem kissé elvont volt, de ettől függetlenül megnevettetett.
10/8 - nagyon tetszett, de talán pont azok a bizonyos "beteg" részek miatt kap csak ennyit. Ha ezek nem lettek volna benne, akkor lazán kapott volna egy maximális pontszámot. Aki esetleg egy kis elvont, de érdekes humorra vágyik, annak csak ajánlani tudom. Nekem tetszett!
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. augusztus 30. 12:38
2011. augusztus 30. 14:05
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Harry Potter és a halál ereklyéi 2.rész
imádtam,fenomenális befejezés lett szerintem.nem csoda,hogy nemegy ember elismerő véleményt írt róla.az első része unalmasra sikeredett,de ezzel a befejező résszel mindent megbocsátok
minden kérdés végére pont kerül,ami eddig megválaszolatlan szál volt,az mind kiderült.nekem például hatalmas meglepetés volt,amikor kiderült,hogy Piton lényegében végig a ˝jó˝ oldalon állt,hogy úgymondjam.számomra az volt az egyik legizgalmasabb rész.
10/10:minden tisztelet és elismerés,méltó befejezés.úgy fejeztek be egy teljes évtizeden keresztül húzódó filmet,ami szerintem bőven várakozáson felül volt.
imádtam,fenomenális befejezés lett szerintem.nem csoda,hogy nemegy ember elismerő véleményt írt róla.az első része unalmasra sikeredett,de ezzel a befejező résszel mindent megbocsátok
minden kérdés végére pont kerül,ami eddig megválaszolatlan szál volt,az mind kiderült.nekem például hatalmas meglepetés volt,amikor kiderült,hogy Piton lényegében végig a ˝jó˝ oldalon állt,hogy úgymondjam.számomra az volt az egyik legizgalmasabb rész.
10/10:minden tisztelet és elismerés,méltó befejezés.úgy fejeztek be egy teljes évtizeden keresztül húzódó filmet,ami szerintem bőven várakozáson felül volt.
2011. augusztus 30. 17:45
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
6 3 avagy játszd újra Tutti
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. augusztus 30. 18:42
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Sherlock Holmes
A Guy Ritchie féle, nem rossz, bár ha valaki nekem azt mondja, hogy Sherlock, Jeremy Brett jut eszembe. Jude Lawt nem szeretem de ebben jót alakított. Egyszeri nézésre jó de akkor inkább már a sorozat.
A Guy Ritchie féle, nem rossz, bár ha valaki nekem azt mondja, hogy Sherlock, Jeremy Brett jut eszembe. Jude Lawt nem szeretem de ebben jót alakított. Egyszeri nézésre jó de akkor inkább már a sorozat.
2011. augusztus 30. 19:37
rászántam magam és megnéztem a kalózosdi 4-ik részét.
nem mondom hogy nem volt szórakoztató mert az volt.viszont nagyon erőltetett volt már az egész.a szerelmi szálra nem is értem mi szükség volt a szirén és a lelkész srác között nyugodtan kihagyhatták volna!Feketeszakáll karaktere pedig mintha ott sem lett volna volt volt de így elvolt magának.
most is azt mondom mint korábban nem lett volna szabad folytatni az első rész után. a Fekete gyöngy átka annyira helyén és rendben volt és kellett már egy ilyen szórakoztató kalandfilm.de hogy ebből rendszert csináljanak és az utolsó bőrt is lehúzzák Sparrow figurájáról szerintem ezt nem kellett volna.gyakorlatilag a másik két rész és ez a legutóbbi önmaga paródiájává vált ami elég gáz!
remélem ezzel vége van a kalandoknak!
bár olvastam több helyen hogy még mindig képes bevételt produkálni Jack Sparrow így várható a folytatás!
kár pedig az első rész annyira jó volt!
A karib tenger kalózai 4 – Ismeretlen vizeken
5/10
nem mondom hogy nem volt szórakoztató mert az volt.viszont nagyon erőltetett volt már az egész.a szerelmi szálra nem is értem mi szükség volt a szirén és a lelkész srác között nyugodtan kihagyhatták volna!Feketeszakáll karaktere pedig mintha ott sem lett volna volt volt de így elvolt magának.
most is azt mondom mint korábban nem lett volna szabad folytatni az első rész után. a Fekete gyöngy átka annyira helyén és rendben volt és kellett már egy ilyen szórakoztató kalandfilm.de hogy ebből rendszert csináljanak és az utolsó bőrt is lehúzzák Sparrow figurájáról szerintem ezt nem kellett volna.gyakorlatilag a másik két rész és ez a legutóbbi önmaga paródiájává vált ami elég gáz!
kár pedig az első rész annyira jó volt!
A karib tenger kalózai 4 – Ismeretlen vizeken
5/10
2011. augusztus 30. 20:09
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.08.30. 18:42)
Sherlock Holmes
A Guy Ritchie féle
A Guy Ritchie féle
Én is ezt néztem, csak még tegnap
Hajnalban egy Wanted újranézés is becsúszott, James McAvoy jó volt, Jolie-t nem kedvelem, itt is a melléről, a szépségéről (?) és a szájáról volt szó, kb 3 filmet tudok mondani, ahol értékelhető Jolie.
Aztán jött a Szerelmes Shakespeare, amit az áramszünet sikeresen félbeszakított, pont a felénél merült le a laptop
2011. augusztus 30. 21:45
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Rómeó és Júlia(1996) 10/10
Bár nem először láttam a filmet, de most is ugyanolyan élvezettel néztem végig mintha most látnám először. Imádom ezt a filmet, remek alkotás. Leo fantasztikus volt benne.
Bár nem először láttam a filmet, de most is ugyanolyan élvezettel néztem végig mintha most látnám először. Imádom ezt a filmet, remek alkotás. Leo fantasztikus volt benne.
funny18
2011. augusztus 30. 21:54
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Rossz tanár
Újabb popcorn movie a többi közé. Az alaptörténet nem lett volna rossz, de a megvalósítás .. Hanyas karikával megy ez a film a mozikban? Jó csúnyán beszélnek és durva részek is vannak benne. És csodálkozunk, hogy manapság a fiatalok miért beszélnek csúnyán és viselkednek úgy, ahogy
Elszomorító, hogy ilyen filmek készülnek manapság. A történet nem úgy ért véget, ahogyan én gondoltam, ez egy pont és az alapsztori (jó ötlet lett volna), plusz egy. Senkinek sem ajánlom.
10/2
Újabb popcorn movie a többi közé. Az alaptörténet nem lett volna rossz, de a megvalósítás .. Hanyas karikával megy ez a film a mozikban? Jó csúnyán beszélnek és durva részek is vannak benne. És csodálkozunk, hogy manapság a fiatalok miért beszélnek csúnyán és viselkednek úgy, ahogy
10/2
2011. augusztus 30. 23:14
Kegyetlen titkok
Nyomkodtam a távirányítót és rátaláltam erre a csodára.
Az eleje jól indult,de kb a negyedénél elkapcsoltam.Horrornak van írva,de egyáltalán nem volt félelmetes,inkább keserves,hogy egy jól induló történetet ennyire elcsesznek.Szóval nekem nagyon nem tetszett.
10/2 (Csak az első 15 percért)
Nyomkodtam a távirányítót és rátaláltam erre a csodára.
10/2 (Csak az első 15 percért)
2011. augusztus 30. 23:17
Idézet (ophely88 @ 2011.08.30. 21:54)
Rossz tanár
Elszomorító, hogy ilyen filmek készülnek manapság. A történet nem úgy ért véget, ahogyan én gondoltam, ez egy pont és az alapsztori (jó ötlet lett volna), plusz egy. Senkinek sem ajánlom.
10/2
10/2
várjál lesz még ennél rosszabb is az a címe hogy Barátság extrákkal csak a trailert láttam de kedvem lett volna felgyújtani a vászont!
nyilván sokaknak tetszeni fog a Barátság extrákkal de én egyszerűen szörnyülködtem már a bemutatóján.
és feltételezem meg fogják magyarázni hogy ez miért is jó film és miért is vicces meg jajj meg húúú meg júúúj és sexi jaajj és olyan trendi!
egyébként a Rossz tanárt nem láttam Cameron Diazt ki nem állhatom már bocsánat!
2011. augusztus 31. 06:15
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Hatodik érzék
Megfogadtam, hogy ezt a filmet soha sehol nem fogom értékelni, ugyanis még évekkel ezelőtt egy "kedves" ismerősöm elkotyogta, hogy mi a vége
Egyébként nagyon jó alkotás, de így egy picikét unalmas volt. Láttam, jó volt, kész, ennyi.
Sebezhetetlen
Nagy csalódás volt ez a film, sok jót hallottam róla, de szerintem baromi unalmas. Bevallom nagyjából a harmincadik percnél el is bóbiskoltam egy kicsit, ami azért már teljesítmény
Valahogy az egésszel nem volt rendben valami.
5/10
Jelek
Másodszorra néztem, viszont először vaksötétben és végre láttam, hogy mi van a háztetőn!
És nagyon megijedtem
Imádom, az egész film hangulata teljesen magával ragad. Sokkal nyomasztóbb, amikor a szörny a szekrényben rejtőzik és nem látod, ahelyett, hogy előugrik és fröcsög a vér mindenhol
A színészi alakítások is nagyon tetszenek, itt átjön, hogy miért is olyan lassú mindenki/minden. A mondanivalója szintén oké, ha belegondol az ember meglehetősen felemelő amit üzenni akar és ez nagyon tetszik. És továbbra is imádom hogy Joaquin Phoenix csak derékból fordul
9/10
A Falu
Nagyon nehéz az egyik kedvenc filmemről úgy nyilatkozni, hogy ne egy könyvet írjak róla
Inkább csak idézném a kedvenc zeneszerzőmet aki azt mondta hogy "bármikor kész lennék arra helyre költözni".
10/10
Lány a vízben
20 percig bírtam. 20 elfecsérelt perc az életemből.
-1000/10
Megfogadtam, hogy ezt a filmet soha sehol nem fogom értékelni, ugyanis még évekkel ezelőtt egy "kedves" ismerősöm elkotyogta, hogy mi a vége
Sebezhetetlen
Nagy csalódás volt ez a film, sok jót hallottam róla, de szerintem baromi unalmas. Bevallom nagyjából a harmincadik percnél el is bóbiskoltam egy kicsit, ami azért már teljesítmény
5/10
Jelek
Másodszorra néztem, viszont először vaksötétben és végre láttam, hogy mi van a háztetőn!
9/10
A Falu
Nagyon nehéz az egyik kedvenc filmemről úgy nyilatkozni, hogy ne egy könyvet írjak róla
10/10
Lány a vízben
20 percig bírtam. 20 elfecsérelt perc az életemből.
-1000/10
2011. augusztus 31. 07:53
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (gonzales7 @ 2011.08.30. 23:17)
várjál lesz még ennél rosszabb is az a címe hogy Barátság extrákkal csak a trailert láttam de kedvem lett volna felgyújtani a vászont!
szintén Timberlake-el és azzal az egekig magasztalt Mila Kunis-al!
mire ez a nagy hajcihő e körül a csaj körül nem tudom!
volt neki a Hattyú oszt kééész de nem volt az akkora alakítás hogy piedesztálra kéne emelni érte!
nyilván sokaknak tetszeni fog a Barátság extrákkal de én egyszerűen szörnyülködtem már a bemutatóján.
és feltételezem meg fogják magyarázni hogy ez miért is jó film és miért is vicces meg jajj meg húúú meg júúúj és sexi jaajj és olyan trendi!
jajj nah mind1...
Láttam a trailert nemrég a yahoo oldalán de nem különösen fogott meg, sőt. Nem tudom, mi ez a nagy felhajtás Mila körül, de úgy sem fogom nézni a filmet, ha meg szakít Justinnal, úgy sem érdekel már szinte senkit
2011. augusztus 31. 09:56
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
6 3 avagy játszd újra Tutti
BarcaFan
2011. augusztus 31. 10:28
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Kukorica gyermekei
Ilyen régen készült filmeket nem szoktam nézni , de egy barátnőm kérésére belevágtam
Jó volt , jó volt , de egyáltalán nem ijesztő
És nagyon kiszámítható is volt
De az alapsztori nem volt rossz , picit a kivitelezéssel problémám volt , mármint elütik a srácot , de nem mennek a rendőrségre , sem kórházba , hanem nekiállnak nyomozgatni
Ezt leszámítva nem volt rossz
6/10
Ilyen régen készült filmeket nem szoktam nézni , de egy barátnőm kérésére belevágtam
Jó volt , jó volt , de egyáltalán nem ijesztő
De az alapsztori nem volt rossz , picit a kivitelezéssel problémám volt , mármint elütik a srácot , de nem mennek a rendőrségre , sem kórházba , hanem nekiállnak nyomozgatni
Ezt leszámítva nem volt rossz
6/10
2011. augusztus 31. 10:47
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Zöld lámpás
Nekem tetszett.Igaz nem a moziban,hanem otthon néztem,de ettől még ugyan úgy élvezhető volt.
Az utolsó 30 percig minden tetszett,de aztán volt pár dolog amit én máshogy csináltam volna meg.
Ryan jól játszott,és az a test.
Blake is jó volt,szép barna hajjal,de azért csak jobb neki a szőke.
10/8
Nekem tetszett.Igaz nem a moziban,hanem otthon néztem,de ettől még ugyan úgy élvezhető volt.
Az utolsó 30 percig minden tetszett,de aztán volt pár dolog amit én máshogy csináltam volna meg.
Ryan jól játszott,és az a test.
Blake is jó volt,szép barna hajjal,de azért csak jobb neki a szőke.
10/8
2011. augusztus 31. 16:35
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Super 8
Kezdjük az elején. Ez egy jó film.
Mit szeretek J.J.-ben? Hogy hiába a nagy költségvetés, a látványelemek, az akció, a klisék, ezektől függetlenül a filmjei mindig értékesek és jók! Mondjuk nem sokat rendezett még, de a Star Trek feldolgozás a kedvencem tőle, így is, nagy ST fanként.
Nagyon sok a jó karakter, a gyerekszínészek bájosak és nagyon természetesek, Elle Fanningból még lesz valami, az aztán biztos. Mint már mondtam, sok a klisé, például nekem a vége kicsit kevés lett, de ritkán tudja egy film ennyire rámhozni a frászt, mint néhány pillanatban ez tette. Hatásos, látványos, szórakoztató!
8/10
Kezdjük az elején. Ez egy jó film.
Mit szeretek J.J.-ben? Hogy hiába a nagy költségvetés, a látványelemek, az akció, a klisék, ezektől függetlenül a filmjei mindig értékesek és jók! Mondjuk nem sokat rendezett még, de a Star Trek feldolgozás a kedvencem tőle, így is, nagy ST fanként.
Nagyon sok a jó karakter, a gyerekszínészek bájosak és nagyon természetesek, Elle Fanningból még lesz valami, az aztán biztos. Mint már mondtam, sok a klisé, például nekem a vége kicsit kevés lett, de ritkán tudja egy film ennyire rámhozni a frászt, mint néhány pillanatban ez tette. Hatásos, látványos, szórakoztató!
8/10
2011. augusztus 31. 22:42
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (csicsi20 @ 2011.08.30. 00:33)
Bűbájos büszkeség 10/0
2003-as ,,verziója,, a Büszkeség és Balítéletnek. Inkább no comment. Darcyt alakító színészt össze sem lehet hasonlítani Colin Firth-el vagy Matthew Macfadyen-el
Borzalmas volt, 50 percet bírtam belőle
Szégyen, hogy ennyire kiforgatták Jane Austen művét 
2003-as ,,verziója,, a Büszkeség és Balítéletnek. Inkább no comment. Darcyt alakító színészt össze sem lehet hasonlítani Colin Firth-el vagy Matthew Macfadyen-el
Ha már kiforgatásról van szó ... Hallottad, hogy lesz Pride and Prejudice and Zombies film Jane Austen Pride and Prejudice c. könyvéből? 3D-ben tervezik és Dominic Coopert akarják fő zombinak.
Amit én legutoljára láttam (tya04 javaslatára) az a
De vrais mensonges (Mosás, vágás, ámítás)
Audrey Tautou 2010-es filmje, Isteni. Az eleje jól indult, a közepe felé éreztem valami kis hanyatlást de a finálé rendesen odacsapott, még akkor is, ha volt némi sejtésem azzal kapcsolatban, hogy mi lesz a végén. Audrey-nak még több ilyen szerepet, nagyon tehetséges színésznő, egy igazi bolond nőt alakított és hallelujah, végre valaki a képernyőn, aki tud sírni rendesen és WTF pofát vágni, nem csak szemöldök emelgetéssel
10/7
tya04
2011. augusztus 31. 23:26
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.08.31. 22:42)
Ha már kiforgatásról van szó ... Hallottad, hogy lesz Pride and Prejudice and Zombies film Jane Austen Pride and Prejudice c. könyvéből? 3D-ben tervezik és Dominic Coopert akarják fő zombinak.
Laid To Rest
Hát elég fura kamerakezelések voltak. És valaki szóljon már rám, hogy ne horrorokra akarjak elaludni, mert ébren maradok.
Párszor megijedtem, nem volt olyan rossz, horrornak egész jó, ez a vasálarcos csávó creepy. Nemsokára jön a következő rész is, hmm.
7/10
House Of Wax
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.