Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 30. 12:38 #2401
- törölt felhasználó -    
Monty Python: Az élet értelme

Párom noszogatott vele, hogy üljünk le és nézzük meg, hiszen jó magam szinte alig ismerem a brit humort. Nagyon maximum Mr. Bean vezetett be az angolok paródiájába, de meg kell mondjam sok minden kavarog a fejemben ezzel a filmmel kapcsolatban. A maga módján egyszerűen zseniális volt. Britek. Éreztem, hogy nem egy Rém rendes család. Számomra az "élőszerv transzplantációs" résznél kezdett totál beteggé válni a film. Már az első két perc után tudtam, hogy nagyon agyzsibbasztó lesz, de ez durvább volt, mint amire én tulajdonképpen számítottam. Tény, jókat kacagtam és jókat mosolyogtam rajta, de kell egy kis idő, mire meg tudom emészteni. Egy biztos, egy jó pár évig ez a film, megint nem fog előkerülni. Hogyis mondjam... nem éppen olyan könnyed sztori, amit az ember szívesen néz meg egy unatkozással teli szombat délután. Tulajdonképpen a film vicces formában elvezet minket a születéstől a halálig. Valóban elgondolkodtató, de úgy gondolom, hogy az élet értelmét felesleges keresni, azt, hogy miért vagy itt. Itt vagy és az a lényeg, hogy az életed minden apró percét kihasználhasd, s elmondhasd magadról azt, hogy te igenis a mának élsz. Nekem kissé elvont volt, de ettől függetlenül megnevettetett.

10/8 - nagyon tetszett, de talán pont azok a bizonyos "beteg" részek miatt kap csak ennyit. Ha ezek nem lettek volna benne, akkor lazán kapott volna egy maximális pontszámot. Aki esetleg egy kis elvont, de érdekes humorra vágyik, annak csak ajánlani tudom. Nekem tetszett!
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, Alison Lerman
2011. augusztus 30. 14:05 #2402
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Harry Potter és a halál ereklyéi 2.rész
imádtam,fenomenális befejezés lett szerintem.nem csoda,hogy nemegy ember elismerő véleményt írt róla.az első része unalmasra sikeredett,de ezzel a befejező résszel mindent megbocsátok biggrin.gif
minden kérdés végére pont kerül,ami eddig megválaszolatlan szál volt,az mind kiderült.nekem például hatalmas meglepetés volt,amikor kiderült,hogy Piton lényegében végig a ˝jó˝ oldalon állt,hogy úgymondjam.számomra az volt az egyik legizgalmasabb rész.

10/10:minden tisztelet és elismerés,méltó befejezés.úgy fejeztek be egy teljes évtizeden keresztül húzódó filmet,ami szerintem bőven várakozáson felül volt. heart.gif
6 felhasználónak tetszik: tya04, House Of Wax, Domcicc, kriszti03, funny18, marti27
2011. augusztus 30. 17:45 #2403
Dominica J
Dominica J
Inovel

Státusz
Hozzászólás: 3348
Csatolások: 480
Azonosító: 156416
6 3 avagy játszd újra Tutti smileeee.gif beer.gif blush.gif w00t.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. augusztus 30. 17:55 #2404
Zsozsi13
Zsozsi13
maybe I'm the side of angel...

StátuszLondon sept. 29!*-* COMEEEEE!!!!
Hozzászólás: 1197
Csatolások: 32
Azonosító: 153514
Alice Csodaországban biggrin.gif
2011. augusztus 30. 18:42 #2405
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Sherlock Holmes

A Guy Ritchie féle, nem rossz, bár ha valaki nekem azt mondja, hogy Sherlock, Jeremy Brett jut eszembe. Jude Lawt nem szeretem de ebben jót alakított. Egyszeri nézésre jó de akkor inkább már a sorozat.
2011. augusztus 30. 19:37 #2406
- törölt felhasználó -    
rászántam magam és megnéztem a kalózosdi 4-ik részét.
nem mondom hogy nem volt szórakoztató mert az volt.viszont nagyon erőltetett volt már az egész.a szerelmi szálra nem is értem mi szükség volt a szirén és a lelkész srác között nyugodtan kihagyhatták volna!Feketeszakáll karaktere pedig mintha ott sem lett volna volt volt de így elvolt magának. rolleyes.gif
most is azt mondom mint korábban nem lett volna szabad folytatni az első rész után. a Fekete gyöngy átka annyira helyén és rendben volt és kellett már egy ilyen szórakoztató kalandfilm.de hogy ebből rendszert csináljanak és az utolsó bőrt is lehúzzák Sparrow figurájáról szerintem ezt nem kellett volna.gyakorlatilag a másik két rész és ez a legutóbbi önmaga paródiájává vált ami elég gáz! rolleyes.gif remélem ezzel vége van a kalandoknak! rolleyes.gif bár olvastam több helyen hogy még mindig képes bevételt produkálni Jack Sparrow így várható a folytatás! rolleyes.gif
kár pedig az első rész annyira jó volt! meghajolo.gif
A karib tenger kalózai 4 – Ismeretlen vizeken
5/10
http://0.tqn.com/d/movies/1/0/V/B/X/pirates-on-stranger-tides-johnny-depp-poster.jpg
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, kriszti03, ophely88, tya04
2011. augusztus 30. 20:09 #2407
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Idézet (ophely88 @ 2011.08.30. 18:42)
Sherlock Holmes
A Guy Ritchie féle

Én is ezt néztem, csak még tegnap rohog.gif Nekem ennél valamivel jobban tetszett, bár én a sorozatot (MÉG!) nem láttam blush.gif El vagyok havazva...

Hajnalban egy Wanted újranézés is becsúszott, James McAvoy jó volt, Jolie-t nem kedvelem, itt is a melléről, a szépségéről (?) és a szájáról volt szó, kb 3 filmet tudok mondani, ahol értékelhető Jolie. unsure.gif
Aztán jött a Szerelmes Shakespeare, amit az áramszünet sikeresen félbeszakított, pont a felénél merült le a laptop dry.gif Utoljára kicsiként láttam, de agyba-főbe néztem, valahányszor adta a TV, imádtam, viccesebbre emlékeztem valamiért, de sebaj, így jobban tetszik. Ajh, mennyire imádom Shakespeare-t, elfogult vagyok...
2 felhasználónak tetszik: pillajunior, ophely88
2011. augusztus 30. 21:45 #2408
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Rómeó és Júlia(1996) 10/10
Bár nem először láttam a filmet, de most is ugyanolyan élvezettel néztem végig mintha most látnám először. Imádom ezt a filmet, remek alkotás. Leo fantasztikus volt benne. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: funny18
2011. augusztus 30. 21:54 #2409
ophely88
ophely88
time lady

Rossz tanár

Újabb popcorn movie a többi közé. Az alaptörténet nem lett volna rossz, de a megvalósítás .. Hanyas karikával megy ez a film a mozikban? Jó csúnyán beszélnek és durva részek is vannak benne. És csodálkozunk, hogy manapság a fiatalok miért beszélnek csúnyán és viselkednek úgy, ahogy 110.gif Elszomorító, hogy ilyen filmek készülnek manapság. A történet nem úgy ért véget, ahogyan én gondoltam, ez egy pont és az alapsztori (jó ötlet lett volna), plusz egy. Senkinek sem ajánlom.

10/2
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, tya04
2011. augusztus 30. 23:14 #2410
- törölt felhasználó -    
Kegyetlen titkok
Nyomkodtam a távirányítót és rátaláltam erre a csodára. blink.gif Az eleje jól indult,de kb a negyedénél elkapcsoltam.Horrornak van írva,de egyáltalán nem volt félelmetes,inkább keserves,hogy egy jól induló történetet ennyire elcsesznek.Szóval nekem nagyon nem tetszett.
10/2 (Csak az első 15 percért)
2011. augusztus 30. 23:17 #2411
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.08.30. 21:54)
Rossz tanár
Újabb popcorn movie a többi közé. Az alaptörténet nem lett volna rossz, de a megvalósítás .. Hanyas karikával megy ez a film a mozikban? Jó csúnyán beszélnek és durva részek is vannak benne. És csodálkozunk, hogy manapság a fiatalok miért beszélnek csúnyán és viselkednek úgy, ahogy  110.gif Elszomorító, hogy ilyen filmek készülnek manapság. A történet nem úgy ért véget, ahogyan én gondoltam, ez egy pont és az alapsztori (jó ötlet lett volna), plusz egy. Senkinek sem ajánlom. 
10/2

várjál lesz még ennél rosszabb is az a címe hogy Barátság extrákkal csak a trailert láttam de kedvem lett volna felgyújtani a vászont! biggrin.gif szintén Timberlake-el és azzal az egekig magasztalt Mila Kunis-al! rolleyes.gif mire ez a nagy hajcihő e körül a csaj körül nem tudom! rolleyes.gif volt neki a Hattyú oszt kééész de nem volt az akkora alakítás hogy piedesztálra kéne emelni érte! rolleyes.gif
nyilván sokaknak tetszeni fog a Barátság extrákkal de én egyszerűen szörnyülködtem már a bemutatóján.
és feltételezem meg fogják magyarázni hogy ez miért is jó film és miért is vicces meg jajj meg húúú meg júúúj és sexi jaajj és olyan trendi! rolleyes.gif jajj nah mind1...
egyébként a Rossz tanárt nem láttam Cameron Diazt ki nem állhatom már bocsánat! rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04
2011. augusztus 31. 06:15 #2412
Peszti
Peszti
visszatérő vendég

StátuszAlice is dead. Kill the rabbit! - "we are the freeky people..."
Hozzászólás: 465
Csatolások: 3
Azonosító: 104407
Hatodik érzék
Megfogadtam, hogy ezt a filmet soha sehol nem fogom értékelni, ugyanis még évekkel ezelőtt egy "kedves" ismerősöm elkotyogta, hogy mi a vége reklamalo.gif Egyébként nagyon jó alkotás, de így egy picikét unalmas volt. Láttam, jó volt, kész, ennyi.

Sebezhetetlen
Nagy csalódás volt ez a film, sok jót hallottam róla, de szerintem baromi unalmas. Bevallom nagyjából a harmincadik percnél el is bóbiskoltam egy kicsit, ami azért már teljesítmény biggrin.gif Valahogy az egésszel nem volt rendben valami.
5/10

Jelek
Másodszorra néztem, viszont először vaksötétben és végre láttam, hogy mi van a háztetőn! biggrin.gif És nagyon megijedtem mellow.gif Imádom, az egész film hangulata teljesen magával ragad. Sokkal nyomasztóbb, amikor a szörny a szekrényben rejtőzik és nem látod, ahelyett, hogy előugrik és fröcsög a vér mindenhol wink.gif A színészi alakítások is nagyon tetszenek, itt átjön, hogy miért is olyan lassú mindenki/minden. A mondanivalója szintén oké, ha belegondol az ember meglehetősen felemelő amit üzenni akar és ez nagyon tetszik. És továbbra is imádom hogy Joaquin Phoenix csak derékból fordul biggrin.gif
9/10

A Falu
Nagyon nehéz az egyik kedvenc filmemről úgy nyilatkozni, hogy ne egy könyvet írjak róla rolleyes.gif Inkább csak idézném a kedvenc zeneszerzőmet aki azt mondta hogy "bármikor kész lennék arra helyre költözni".
10/10

Lány a vízben
20 percig bírtam. 20 elfecsérelt perc az életemből.
omg.gif
-1000/10
4 felhasználónak tetszik: tya04, thunderbird, BarcaFan, Alison Lerman
2011. augusztus 31. 07:53 #2413
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (gonzales7 @ 2011.08.30. 23:17)
várjál lesz még ennél rosszabb is az a címe hogy Barátság extrákkal csak a trailert láttam de kedvem lett volna felgyújtani a vászont! biggrin.gif szintén Timberlake-el és azzal az egekig magasztalt Mila Kunis-al! rolleyes.gif mire ez a nagy hajcihő e körül a csaj körül nem tudom! rolleyes.gif volt neki a Hattyú oszt kééész de nem volt az akkora alakítás hogy piedesztálra kéne emelni érte! rolleyes.gif 
nyilván sokaknak tetszeni fog a Barátság extrákkal  de én egyszerűen szörnyülködtem már a bemutatóján.
és feltételezem meg fogják magyarázni hogy ez miért is jó film és miért is vicces meg jajj meg húúú meg júúúj és sexi jaajj  és olyan trendi! rolleyes.gif jajj nah mind1...
egyébként a Rossz tanárt nem láttam Cameron Diazt ki nem állhatom már bocsánat! rolleyes.gif

Láttam a trailert nemrég a yahoo oldalán de nem különösen fogott meg, sőt. Nem tudom, mi ez a nagy felhajtás Mila körül, de úgy sem fogom nézni a filmet, ha meg szakít Justinnal, úgy sem érdekel már szinte senkit biggrin.gif Erre is azt mondták, hogy 'huh, meg kell nézned'. Megnéztem, és mint említettem, a történet jó lett volna, de amúgy .. Cameront én sem szeressem, de pofákat tud vágni a kisasszony. biggrin.gif Volt benne néhány idióta és kissé felnőttes poén, de én inkább Cameron pofavágásain röhögtem. biggrin.gif Még egy film, amit soha többé nem nézek meg rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, tya04
2011. augusztus 31. 09:56 #2414
Dominica J
Dominica J
Inovel

Státusz
Hozzászólás: 3348
Csatolások: 480
Azonosító: 156416
6 3 avagy játszd újra Tutti biggrin.gif thumbsup.gif thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: BarcaFan
2011. augusztus 31. 10:28 #2415
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Kukorica gyermekei
Ilyen régen készült filmeket nem szoktam nézni , de egy barátnőm kérésére belevágtam smileeee.gif
Jó volt , jó volt , de egyáltalán nem ijesztő laugh.gif És nagyon kiszámítható is volt biggrin.gif
De az alapsztori nem volt rossz , picit a kivitelezéssel problémám volt , mármint
elütik a srácot , de nem mennek a rendőrségre , sem kórházba , hanem nekiállnak nyomozgatni blink.gif
Ezt leszámítva nem volt rossz wink.gif
6/10
2011. augusztus 31. 10:47 #2416
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Zöld lámpás

Nekem tetszett.Igaz nem a moziban,hanem otthon néztem,de ettől még ugyan úgy élvezhető volt.
Az utolsó 30 percig minden tetszett,de aztán volt pár dolog amit én máshogy csináltam volna meg.
Ryan jól játszott,és az a test. wub3.gif
Blake is jó volt,szép barna hajjal,de azért csak jobb neki a szőke.
10/8
2011. augusztus 31. 11:35 #2417
- törölt felhasználó -    
Mr.Nobody 10/10 thumbsup.gif
5 felhasználónak tetszik: kriszti03, Domcicc, tya04, pillajunior, janet7
2011. augusztus 31. 16:35 #2418
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Super 8
Kezdjük az elején. Ez egy jó film.
Mit szeretek J.J.-ben? Hogy hiába a nagy költségvetés, a látványelemek, az akció, a klisék, ezektől függetlenül a filmjei mindig értékesek és jók! Mondjuk nem sokat rendezett még, de a Star Trek feldolgozás a kedvencem tőle, így is, nagy ST fanként.
Nagyon sok a jó karakter, a gyerekszínészek bájosak és nagyon természetesek, Elle Fanningból még lesz valami, az aztán biztos. Mint már mondtam, sok a klisé, például nekem a vége kicsit kevés lett, de ritkán tudja egy film ennyire rámhozni a frászt, mint néhány pillanatban ez tette. Hatásos, látványos, szórakoztató!
8/10
3 felhasználónak tetszik: BarcaFan, Domcicc, Orion
2011. augusztus 31. 22:42 #2419
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (csicsi20 @ 2011.08.30. 00:33)
Bűbájos büszkeség 10/0
2003-as ,,verziója,, a Büszkeség és Balítéletnek. Inkább no comment. Darcyt alakító színészt össze sem lehet hasonlítani Colin Firth-el vagy Matthew Macfadyen-el  rolleyes.gif Borzalmas volt, 50 percet bírtam belőle  dry.gif Szégyen, hogy ennyire kiforgatták Jane Austen művét  reklamalo.gif

Ha már kiforgatásról van szó ... Hallottad, hogy lesz Pride and Prejudice and Zombies film Jane Austen Pride and Prejudice c. könyvéből? 3D-ben tervezik és Dominic Coopert akarják fő zombinak.

Amit én legutoljára láttam (tya04 javaslatára) az a

De vrais mensonges (Mosás, vágás, ámítás)

Audrey Tautou 2010-es filmje, Isteni. Az eleje jól indult, a közepe felé éreztem valami kis hanyatlást de a finálé rendesen odacsapott, még akkor is, ha volt némi sejtésem azzal kapcsolatban, hogy mi lesz a végén. Audrey-nak még több ilyen szerepet, nagyon tehetséges színésznő, egy igazi bolond nőt alakított és hallelujah, végre valaki a képernyőn, aki tud sírni rendesen és WTF pofát vágni, nem csak szemöldök emelgetéssel biggrin.gif Egy szép és tanulságos történet arról, hogy mi történik, ha hazudunk, akármilyen pozitív is az indíttatás. Egyik hazugság szüli a másikat és persze utána jön a probléma csőstül.

10/7
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. augusztus 31. 23:26 #2420
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Idézet (ophely88 @ 2011.08.31. 22:42)
Ha már kiforgatásról van szó ... Hallottad, hogy lesz Pride and Prejudice and Zombies film Jane Austen Pride and Prejudice c. könyvéből? 3D-ben tervezik és Dominic Coopert akarják fő zombinak.

mega_shok.gif Na ezt nem szabadott volna olvasnom. Belefájdult a fejem, annyira mérges lettem reklamalo.gif omg.gif Azt mondja az internet, paródia. Én meg, hogy sok idióta. 2013? Bárcsak igaza lenne a majáknak.

Laid To Rest
Hát elég fura kamerakezelések voltak. És valaki szóljon már rám, hogy ne horrorokra akarjak elaludni, mert ébren maradok. dry.gif Lena Headley véletlenül elfelejtett eleinte fájdalmas arcot vágni, ezt triplán bepótolta később. laugh.gif Szegénykét nagyon nem szeretem... Egész végig vártam Thomas Dekkert, de alig volt benne sad.gif Főszereplő csajtól néha megijedtem, olyan robotosan tudott felállni, mintha megszállták volna.
Párszor megijedtem, nem volt olyan rossz, horrornak egész jó, ez a vasálarcos csávó creepy. Nemsokára jön a következő rész is, hmm.
7/10
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
710 oldal 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!