Képes leszel úgy nézni a Hot Fuzzra mint eddig, mert annyira nem jó. Jópofa vígjáték kategória ez a film. Itt egy magyar előzetes. De nem akarlak ám rábeszélni, csak megemlítettem. Lehet szinkronosan kellett volna néznem, ez a máderfáker ez poén (Mármint az előzetes végén mondja a yard.)
Tényleg nem tűnik olyan jónak. A magyar szinkronos verzió pedig nálam alapból kilőve.
Nekem a Zsernyákok az egyik kedvencem svédektől, a Hot Fuzz lassú svéd verziója kb, plusz egy dráma, a Könyörtelenek. Elég régiek, szóval simán lehet, hogy láttad őket.
Idézet (ophely88 @ 2011.08.24. 23:20)
Ej, ej, ej. Hot Fuzz lassú, svéd verzió? Fog sérülni a pici lelkem, ha megnézem ezt a verziót? Képes leszek utána úgy nézni a Hot Fuzz-ra, mint eddig, miután láttam az általad belinkelt filmet?
tényleg nem kötözködés képpen, de pont fordítva mármint, hogy melyik melyiknek a verziója …a zsernyákok 2003-as, míg a Hot Fuzz 2007-es
Constantine – A démonvadász Ezerszer ment a tévében, de egyszer sem láttam. Sőt, szerintem Keanut is most látom először szerepelni. A film eleje baromi jól indult, az első 13 perc nagyon megfogott, noha szokatlan volt, mégis ötletesnek és karakteresnek bizonyult. Az idő előrehaladtával azonban az egész film kész poén lett. A látvánnyal nem volt baj, sokkal inkább a történettel és az egész hangulatával. A film első fele még egész élvezetdús volt, aztán, mint a villámcsapás. Rachel Weisz gyönyörű arca miatt értékelhető.
3/10
tényleg nem kötözködés képpen, de pont fordítva mármint, hogy melyik melyiknek a verziója …a zsernyákok 2003-as, míg a Hot Fuzz 2007-es
Ott a pont mester. Azért írtam így, mert ophely88 a Hot Fuzzt ismeri, szóval így tudott hasonlítani, hogy milyen lehet a film kb. De a Hot Fuzz készítői abszolút nem tudnak szerintem semmit a Zsernyákokról.
Ja igen Amúgy szerintem a kettőnek semmi köze egymáshoz, nem hinném, hogy Simon Pegg nézne svéd filmeket
Idézet (BarcaFan @ 2011.08.24. 23:37)
Ott a pont mester. Azért írtam így, mert ophely88 a Hot Fuzzt ismeri, szóval így tudott hasonlítani, hogy milyen lehet a film kb. De a Hot Fuzz készítői abszolút nem tudnak szerintem semmit a Zsernyákokról.
…azért én erre túl sok lóvét nem tennék persze ne értsetek félre, természetesen nem rimékelte, de hogy látta az tuti
…azért én erre túl sok lóvét nem tennék persze ne értsetek félre, természetesen nem rimékelte, de hogy látta az tuti
Lehet Engem akkor sem sikerült meggyőzni, nem a Hot Fuzz miatt, hanem alapból, már a trailer sem tetszik túlságosan. Az ilyen alapból nem az én asztalom, a Fines csendőr filmeket sem szeretem, pedig mindenki mondja, hogy jó. A fuzz-t csak Simon miatt néztem meg és tetszik a film, de nem a legjobb.
Lehet Engem akkor sem sikerült meggyőzni, nem a Hot Fuzz miatt, hanem alapból, már a trailer sem tetszik túlságosan. Az ilyen alapból nem az én asztalom, a Fines csendőr filmeket sem szeretem, pedig mindenki mondja, hogy jó. A fuzz-t csak Simon miatt néztem meg és tetszik a film, de nem a legjobb.
nem állt szándékomban, hogy meggyőzzelek bármiről is valójában csak arra reagáltam, hogy melyik készült korábban
Kedvet kaptam magamtól. Fellini egyik legtökéletesebb alkotása. Vannak mélyebb, durvább, drámaibb, elgondolkoztatóbb művei, ez tény. Ennek a történetnek a legnagyobb vonzereje az, hogy Fellini bizonyos komoly dolgokat ebben a filmben úgy dug le a torkunkon, hogy közben ott mocorog bennünk az a csintalan, érthetetlen érzés, hogy élni mégis jó. Ez művészet kérem szépen. Ez az élet. Ezek a figurák, múltad, gyermekkorod emlékfigurái, kiket kicsit biztos még furábbá, még különcebbé tesz az emlékezet, mint például Vegye-Vigye, vagy a latin tanár, ott élnek mindannyiunk elméjében. Eszedbe juttatják ki vagy és hogy honnan jöttél. A filmet nézvén felötlenek benned saját emlékeid, a saját első szerelmed, meg a tanár, akin röhögtetek a pajtásaiddal, meg az összes szívednek kedves csíny, amit elkövettél és ettől csak nevetsz és nevetsz, aztán sírsz is kicsit, mert ez az élet rendje. Nem is művészet, varázslat ez kérem szépen.
A király összes embere Öm.. Hogy is mondjam, jobbra számítottam, vagy legalábbis másra. Nagyon száraz és lassú film, pár számomra esetlennek tűnő megoldással, amiket tv-s produkciókban vagy éppen a dél-amerikai telenovellákban szoktam látni.
Ezektől függetlenül nem bántam meg, hogy megnéztem, mert Sean Penn hihetetlen, tekereg, mutogat, mint aki állandóan be van lőve, és én pont ezt szeretem benne. És persze Kaszás Attila, arany szívem hangjában itt még lehetett élvezkedni, a legfájóbb pedig az, hogy Jude Law magyarhangja pedig Selmeczi Roli, aki Attila után fél évre hunyt el. Nyugodjanak békében!
A filmre térve Jude Lawt kezdem megszeretni, a Diploma előtt rendezőjének, Nicholsnak a Közelebb c. zseniális filmjében már szimpatizáltam vele, pedig eleinte nem bírtam a szépfiús imidzsét. Kate Winslet mikor nem jó, itt is hozza a formáját, bár kissé kevésnek éreztem a Penn karakterével való szerelmi szálat. Legalábbis utalhattak volna konkrétabban. Anthony Hopkins a film legjobb pontja, megint csak szinkronba tudok belekötni, vagy Sinkó László, vagy Tordy Géza legyen, de szeretett Reviczky Gábor maradjon csak meg De Nirónak és Nicholsonnak, túl érdes ez a hűvös bíró szerepéhez.
A mellékszerepekben a kiváló karakterszínész, Patricia Clarkson remekel, Mark Ruffalóval együtt.
Szóval a színészek rendben vannak, mégsem állt össze az egész. A Schindler listájának forgatókönyvírójától kicsit többet vártam. Pár jó jelenettől és poéntól eltekintve különösebben nem ragadott meg, mintha nem tudtak volna mit kezdeni az egésszel. Sok jó motívum, céltalanul.
6,5/10
Hát, hogy őszinte legyek ez a film lett az egyik kedvencem, és ebben a filmben kedveltem meg jobban Meg Ryant és Jada Pinkett Smitht is, de kedvenc karakterem Crystal Allen volt akit Eva Mendes formált meg, és persze ebben a filmben is akadt olyas valaki akit nem kedveltem és az nem más mint Edie Cohen akit Debra Messing formált meg...
Nincs kettő négy nélkül - (Non c' é Due Senza Quattro) Bud Spencer és Terence Hill közös alkotása.
Szerintem ha megemlítettem ezt a 2 nevet, nincs kétség, hogy rögtön 10/10-et adjak rá. Hatalmas arcok, máig kedvenceim, és unhatatlan az összes filmjük együtt vagy külön, számomra utánozhatatlan egyéniségek. Még egy ilyen párost nem hiszem, hogy össze lehetne tákolni, akárhogy is. Mindkettő színész profi, örök klasszikusok, belopták a szívembe magukat már gyerekkorom óta. Azóta töretlen a rajongásom irántuk Ehhez több hozzáfűznivalóm nincs.
hmm… jó kérdés mivel, ha azt írom, hogy a zsernyákok a jobb, akkor vélhetően számodra ebben nincs semmi meglepő de ha azt írom, hogy a Hot Fuzz a jobb, akkor az előzőek alapján vélhetően számodra abban sem lesz
…olyan ez mintha arra kellene választ adni, hogy A zenész-e a jobb film, vagy a Desperado nyílván tízből kilencen azt mondanák, hogy a Desperado, mivel az frissebb és jóval nagyobb költségvetésű de ettől még tény, hogy a Desperado-t soha nem forgatták volna le, ha nincs A zenész
hmm… jó kérdés mivel, ha azt írom, hogy a zsernyákok a jobb, akkor vélhetően számodra ebben nincs semmi meglepő de ha azt írom, hogy a Hot Fuzz a jobb, akkor az előzőek alapján vélhetően számodra abban sem lesz …olyan ez mintha arra kellene választ adni, hogy A zenész-e a jobb film, vagy a Desperado nyílván tízből kilencen azt mondanák, hogy a Desperado, mivel az frissebb és jóval nagyobb költségvetésű de ettől még tény, hogy a Desperado-t soha nem forgatták volna le, ha nincs A zenész
Nem volt ez annyira rossz, de azért nem ér fel az eredetivel. Szánalmas, hogy még a nevek, ruhák, sminkek és gyakran a vágott pofák is ugyanazok, mint az eredeti filmben. Ettől függetlenül egy remake-hez képest nem rossz, de lehetne jobb is. Abszolút felejthető a történet, egyszer nézhető. Tőlem távol áll az összes vámpírokkal foglalkozó történet és remakeket sem nézek, de az ember néha áldozatot hoz a kedvencéért. Colin Farrelt nem szeretem, de itt jól alakított, ezt be kell ismerni.