Csúcshatás: 8/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. augusztus 22. 13:18
Shelter: 9/10 Jonathan Rhys Meyers
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. augusztus 22. 14:18
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Néhány Forrestes véleményen csak néztem nagyokat.
.
Cadillac Records - Csillogó fekete lemezek
10/10
Kicsit nyomasztott benne néhány dolog, de nagyon-nagyon tetszett. A zene, meg az egész korszak, stílus nagyon közel áll hozzám és fantasztikusan mutatták be. Mos Defnek viszont több szerep kellett volna. Egyrészt azért, mert a karaktere szerintem messze a legnagyobb volt a filmben, másrészt mert ő Mos Def.
És Beyoncénak mennyivel jobban áll ez a stílus, mint a s.ggrázogatás, hihetetlen...
.
Cadillac Records - Csillogó fekete lemezek
10/10
Kicsit nyomasztott benne néhány dolog, de nagyon-nagyon tetszett. A zene, meg az egész korszak, stílus nagyon közel áll hozzám és fantasztikusan mutatták be. Mos Defnek viszont több szerep kellett volna. Egyrészt azért, mert a karaktere szerintem messze a legnagyobb volt a filmben, másrészt mert ő Mos Def.
2011. augusztus 22. 15:06
Így neveld a sárkányodat
Mivel többen írták már,hogy jó mese,ezért megnéztem.
A mesék általában kiszámíthatók és ugyanaz a cselekmény menete, csupán más szereplőkkel és történettel.Ezt leszámítva szerintem szórakozatató és aranyos volt.A végén,azért elég jól meglepődtem.
10/9
Mivel többen írták már,hogy jó mese,ezért megnéztem.
A mesék általában kiszámíthatók és ugyanaz a cselekmény menete, csupán más szereplőkkel és történettel.Ezt leszámítva szerintem szórakozatató és aranyos volt.A végén,azért elég jól meglepődtem.
10/9
2011. augusztus 22. 15:41
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Charlie és a csokigyár
Akárki akármit mond, nekem ez a film bejön. Olvastam a könyvet és annak alapján én is valahogy így képzeltem el, kevésbé sötéten, mint Tim de ő ilyen, remek
Nem is beszélve a Depp-Carter duóról, felülmúlhatatlan
10/10
Akárki akármit mond, nekem ez a film bejön. Olvastam a könyvet és annak alapján én is valahogy így képzeltem el, kevésbé sötéten, mint Tim de ő ilyen, remek
10/10
18 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
tya04,
Grace Benning,
Domcicc,
thunderbird,
chrisBrown14,
BarcaFan,
saii,
funny18,
UnhappyMeals,
Adri98,
s.t.a.r.,
janet7,
csicsi20,
Bogszics,
raspberry,
Alison Lerman,
pillajunior
2011. augusztus 22. 15:51
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Így nőttem fel
A Duna nagyon jó kis filmeket ad, ezt megszoktam, ez szintén egy szép, túlzások és giccs nélküli, tanulságos kis történet volt, nem is akarom nagyon részletezni. Csak egy költői kérdés: ilyen kiváló drámai játékkal mi a francot keres Anton Yelchin az akció és horror-filmek világában?
7,5/10
Kapcsolat
Carl Sagan egy fantasztikus tudós volt. Egy azon emberek közül, akiket nagyra tartok a természettudományok terén (Erwin Schrödinger, Stephen Hawking, Roger Penrose.). Az éden sárkányai mellett ez a könyv a kedvencem tőle, no meg a Korok és démonok. Elnézést, itt rizsázok céltalanul: ez a film Sagan regénye alapján készült.
A legnagyobb erénye az érzés, amit kivált. Legalábbis belőlem. Előbb tudtam a Naprendszer bolygóit, mint az ABC-t (tényleg), A függetlenség napja pár éves kori sokkja után pedig a földönkívüli életformák iránt is érdeklődöm. Egy bizonytalan teóriája gyönyörű vászonra vitele. De a legnagyobb gond vele az, hogy a könyvhez képest pontatlan. Főszereplőnknek (akit briliánsan alakít Jodie Foster) a végén itt csak a hite marad. Oké, egy filmbe sokkal jobban illenek az ilyen eszmei dolgok, csak hogy az alapanyag szerint bizonyíték alapján tudta, hogy mit látott, mit élt át. Ezt félretéve szörnyen lassú és száraz film, sok jó képi megoldással, ennek ellenére a csillagos égbolt odavetítése Jodie és Matthew fölé könnyen kivehető. Technikailag nem a legjobb, de mint leszögeztem az elején, az üzenete miatt többet ér, mint a legtöbb idióta amerikai bőzsdevadászok terméke. Imádom.
8,5/10
A Duna nagyon jó kis filmeket ad, ezt megszoktam, ez szintén egy szép, túlzások és giccs nélküli, tanulságos kis történet volt, nem is akarom nagyon részletezni. Csak egy költői kérdés: ilyen kiváló drámai játékkal mi a francot keres Anton Yelchin az akció és horror-filmek világában?
7,5/10
Kapcsolat
Carl Sagan egy fantasztikus tudós volt. Egy azon emberek közül, akiket nagyra tartok a természettudományok terén (Erwin Schrödinger, Stephen Hawking, Roger Penrose.). Az éden sárkányai mellett ez a könyv a kedvencem tőle, no meg a Korok és démonok. Elnézést, itt rizsázok céltalanul: ez a film Sagan regénye alapján készült.
A legnagyobb erénye az érzés, amit kivált. Legalábbis belőlem. Előbb tudtam a Naprendszer bolygóit, mint az ABC-t (tényleg), A függetlenség napja pár éves kori sokkja után pedig a földönkívüli életformák iránt is érdeklődöm. Egy bizonytalan teóriája gyönyörű vászonra vitele. De a legnagyobb gond vele az, hogy a könyvhez képest pontatlan. Főszereplőnknek (akit briliánsan alakít Jodie Foster) a végén itt csak a hite marad. Oké, egy filmbe sokkal jobban illenek az ilyen eszmei dolgok, csak hogy az alapanyag szerint bizonyíték alapján tudta, hogy mit látott, mit élt át. Ezt félretéve szörnyen lassú és száraz film, sok jó képi megoldással, ennek ellenére a csillagos égbolt odavetítése Jodie és Matthew fölé könnyen kivehető. Technikailag nem a legjobb, de mint leszögeztem az elején, az üzenete miatt többet ér, mint a legtöbb idióta amerikai bőzsdevadászok terméke. Imádom.
8,5/10
2011. augusztus 22. 16:15
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (tya04 @ 2011.08.22. 15:51)
Technikailag nem a legjobb, de mint leszögeztem az elején, az üzenete miatt többet ér, mint a legtöbb idióta amerikai bőzsdevadászok terméke. Imádom.
8,5/10
8,5/10
Amire ezt mondod, azt NEKEM is látnom kell, nem is kérdéses. Kalózöböl vagy doboz?
2011. augusztus 22. 16:18
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.08.22. 16:15)
Amire ezt mondod, azt NEKEM is látnom kell, nem is kérdéses. Kalózöböl vagy doboz?
2011. augusztus 22. 16:20
|
|
beebee9858új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.22. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 158963 offline
|
hát én most nézem a comedy centrálon a Jim szerint a világot
2011. augusztus 22. 16:27
|
|
|
Idézet (ophely88 @ 2011.08.22. 16:20)
Am a box még mindig nem enged regizni, biztos velem van a baj.
2011. augusztus 22. 17:37
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Még 20-án ment az m1-en Ludas Matyi (film) hát ilyenkor büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok. Lehet, hogy régi, és lehet, hogy "nem menő" de legalább nem annyira elcsépelt sztori, mint a mai vígjátékok többsége. Azon kívül az eleje valamiért nem tudott a TV elé marasztalni, de a későbbiekben már nem tudtam bealudni rajta, ami hozzáteszem, nálam nagy dolog.!! Így összességében 9/10
Azon kívül még néztem az augusztus huszadikai Tüzijáték-ot az ertéel-en. Hát aki nem nézte a tv-n keresztül, nem maradt le sokról, mert engem annyira bosszantottak a kameraállások, hogy inkább a párnámat püföltem kínomban, nehogy a TV-nek essen baja. Borzasztó volt látni a TV-ben, ahogy a tüzijáték fele nem is látszik, mert olyan mérhetetlenül béna kameraállásuk volt, hogy a sötét eget láttuk a képernyő 90%-án a többin meg a tüzijáték felét se!. Így erre csak 2/10
Azon kívül még néztem az augusztus huszadikai Tüzijáték-ot az ertéel-en. Hát aki nem nézte a tv-n keresztül, nem maradt le sokról, mert engem annyira bosszantottak a kameraállások, hogy inkább a párnámat püföltem kínomban, nehogy a TV-nek essen baja. Borzasztó volt látni a TV-ben, ahogy a tüzijáték fele nem is látszik, mert olyan mérhetetlenül béna kameraállásuk volt, hogy a sötét eget láttuk a képernyő 90%-án a többin meg a tüzijáték felét se!. Így erre csak 2/10
2011. augusztus 22. 17:51
Hopp (2011)
Elöszőr is Kaley alakítása tökéletes volt, James Mrasden pedig egyszerűen imádnivaló volt ebben a filmben
Szerintem ez a film az egyik legjobb a 2011-es filmek közül...
10/10
Elöszőr is Kaley alakítása tökéletes volt, James Mrasden pedig egyszerűen imádnivaló volt ebben a filmben
10/10
2011. augusztus 22. 18:27
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Bad Teacher - 8/10. Justin Timberlake szerintem még mindig nem a legjobb színész, Cameron és Jason viszont jók voltak. Aranyos kis vígjáték, és jobb, mint a Förtelmes Főnökök, amit legutóbb láttam.
2011. augusztus 22. 19:15
Zöld Lámpást 3D-ben, nagyon tetszett, bevallom Blake Lively miatt ültem be rá, de nagyon tetszett! 10/9
A másik meg a Másnaposok-2 és hát voltak helyek... ahol én is néztem, de 10/100
A másik meg a Másnaposok-2 és hát voltak helyek... ahol én is néztem, de 10/100
2011. augusztus 22. 22:28
|
|
ophely88time lady |
|
Videocracy
2009-es, több filmfesztiválos díjat nyert dokumentum movie arról, hogyan is 'lettek celebek'. Nagyon megfogott a téma, de számomra nem túl sok újdonságot tudott felmutatni. Olasz film egy orosz példán keresztül meséli el 2 ember életét, akik híresek akartak lenni és a televízióban kezdték, kvízműsorokban és tehetségkutatókban. Ezt a filmet, vágatlanul, rejtett kamerás felvételekkel inkább azoknak kellene mutatni, akik szeretik az agyament népbutító műsorokat. Két tehetséges ember, akik jól megjárták a showbusiness-ben.
Attól függetlenül a közepétől a végéig untam, pedig azután kezdett felpörögni az életük, miután a menedzserük visszaélt a nevükkel és lepraktált a lesifotósokkal.
10/6
2009-es, több filmfesztiválos díjat nyert dokumentum movie arról, hogyan is 'lettek celebek'. Nagyon megfogott a téma, de számomra nem túl sok újdonságot tudott felmutatni. Olasz film egy orosz példán keresztül meséli el 2 ember életét, akik híresek akartak lenni és a televízióban kezdték, kvízműsorokban és tehetségkutatókban. Ezt a filmet, vágatlanul, rejtett kamerás felvételekkel inkább azoknak kellene mutatni, akik szeretik az agyament népbutító műsorokat. Két tehetséges ember, akik jól megjárták a showbusiness-ben.
Attól függetlenül a közepétől a végéig untam, pedig azután kezdett felpörögni az életük, miután a menedzserük visszaélt a nevükkel és lepraktált a lesifotósokkal.
10/6
2011. augusztus 22. 22:33
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
GondoZOO 10/10
Itt olvasgattam sokaknál, hogy milyen jó volt és tényleg igazatok volt! Szerintem is valami fantasztikus film!
Nekem személy szerint az elefánt volt a kedvencem!
Ünneprontók Ünnepe 10/9.5.
Már vagy úgy 4-szerre láttam de sose tudom megunni. Nagyon jó film, jó a szereposztás!
Itt olvasgattam sokaknál, hogy milyen jó volt és tényleg igazatok volt! Szerintem is valami fantasztikus film!
Nekem személy szerint az elefánt volt a kedvencem!
Ünneprontók Ünnepe 10/9.5.
Már vagy úgy 4-szerre láttam de sose tudom megunni. Nagyon jó film, jó a szereposztás!
2011. augusztus 23. 00:18
Rossz tanár
Cameron Diaz őrültebb és keményebb oldala.
10/10
Cameron Diaz őrültebb és keményebb oldala.
10/10
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.