Tegnap, vagyis 2011. Augusztus 17. én Csütörtökön este 9 órakor elkövettem életem egyik legnagyobb hibáját. Na jó, ez még erős túlzás, de a lényeg, hogy eléggé felidegesítettem magam a film miatt. Szóval, ez a film a kedvesdrága Miley Cyrus Utolsó dala!
Az utolsó dal
Igaz, nem szoktam ilyet csinálni,m és még nem volt olyan film, amit kikapcsoltam volna, eddig. Szóval, nem láttam végig, "csak" 1 órát láttam belőle, de az pont elég volt, hogy véleményezni tudjam. /De kérlek, ha valaki, aki nem 150%ig Májli fan, bizonyítsa be az ellenkezőjét, ha tévednék. Direkt hangsúlyozom, hogy olyat kérnék erre a feladatra, aki nem olyanokkal érvelne, mint: ő olyan kedves, és aranyos!! /
Egyébként én abszolút pozitívan álltam hozzá a filmhez, de ahogy megláttam a kis Disney sztárocskát, azonnal lefagyott a mosoly az arcomról. Ez a kis h*lye depressziós, pesszimista tini, aki a megjelenésével, és a viselkedésével is csak a gyűlöletet, és az életutálatot mutatja. Az apjával nem is beszél, mert elváltak a szülei, és ezért utálja. Szóval Miley már a kezdetek óta nagyon unszimpatikus volt nekem. Aztán, a főszereplő srác, pedig leönti a kis üdítőjével, mert Miley-nak is pont a röplabdapályán keresztül kell átmennie!

Szóval ez a srác, aki körülrajongja Cyrust, de ő még csak vissza se mosolygott rá. Ha én ilyen ronda lennék, ilyen sz*r személyiséggel, legalább egy mosolyt erőltettem volna az arcomra, mert nem hiszem, hogy így annyi pasi lebzselne körülötte.
Amikor a teknőstojásokat próbálta megvédeni a mosómedvéktől, hát azon én szabályosan röhögtem! Legalább 15 percig! Egy bevásárlókocsi felfordítva, és körülötte homokozós játékok!!
De persze, ez még nem nyújt elég védelmet, mert még neki is ott kellett aludnia, és figyelnie a mosómacikat. Kint ül egy napágyon, egy akkora fa baseball ütővel a kezében, mint egy ház, amivel még Bud Spencert és Chuck Norrist is le lehetne ütni (Norrisnál egy kicsit többször kell próbálkozni

) amikor meg megjelennek a szerencsétlen állatok, ő persze elfut. Jó, azt mondom, még ha nem lett volna semmi nála, jó, fusson. De könyörgöm! Akkor mindek vitte ki azt a sz*r ütőt!!
Na, szerintem eléggé lehúztam már ezt a filmet, ennél rosszabb pontszámot így már úgy sem kaphat, szóval befejezem.
Egyszóval, egy nagyon unalmas, sablonos történet, rettentően rossz, gyatra, gagyi színészi játékkal, főleg Cyrus kisasszony részéről. Pozitívum, hogy annyira nem tömték tele Miley dalokkal. A kedvenc szereplőm a mosómedve volt, meg talán Miley apja és öccse. Ők nagyon édesek voltak.
A film közepén, Miley a szokásos unott fejével,és életkedvtelenségével beront a házba, mikor a kisöccs megszólal, hogy "..Menjen is el! Olyan jól megvoltunk nélküled, de te mindent elrontasz!" - Kisfiú, a szívemből szóltál, bárcsak beigazolódott volna, de sajna ő a főszereplő.
10/ 2 De csak a Mosómedve miatt!