Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 17. 12:36 #2121
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5879
Csatolások: 150
Azonosító: 116943
Grease

Zene,tánc,őrület és romantika.Azt hiszem ezzel a négy szóval én le is tudtam írni a filmet.Bár a romantika része annyira nem jött be de ahogy apukám mondaná : Nem kell szeretni de mivel alapműveltség meg kell ismerni.
Szégyenlem hogy eddig nem láttam de legalább bepótoltam wink.gif
8/10
7 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Domcicc, s.t.a.r., tya04, funny18, csicsi20, janet7
2011. augusztus 17. 13:21 #2122
- törölt felhasználó -    
Rossz tanár
Annak ellenére, hogy sokan lehúzták, nekem nagyon tetszett. Tényleg az a popcornfilm-fajta, azonban szórakoztató és vicces. Jason Segelt imádtam benne, és Cameron ezzel a fejjel, és rúzzsal, amit állandóan használt, úgy nézett ki, mint egy sarki lotyó. ohmy.gif Mindenesetre Justinnak ettől a filmtől aligha nő a rajongói tábora biggrin.gif Szerintem remek hétvégi kikapcsolódás, egyszer legalább mindenkinek látnia kell, bár szerintem számomra többszörnézős lesz beer.gif
8/10

Paul
Most látom másodjára, de immáron teljes egészében. Paul baromi aranyos kis lény, annak ellenére, hogy elég gettó-féle biggrin.gif Szórakoztató, tanulságos, és még izgalmas is. Végre értelmesen ábrázolnak egy földönkívülit, régóta nincs erre példa.
9/10
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Alison Lerman, Adrianna
2011. augusztus 17. 13:36 #2123
pookins
pookins

Státuszafter a hurricane comes a rainbow
Hozzászólás: 831
Csatolások: 946
Azonosító: 140772
tegnap néztem meg barátnőmmel a Terhes társaságot.. már vagy századszorra biggrin.gif
imádom azt a filmet, Robert Downey Jr. nagyonnagyonhelyees (szerintemmm blush.gif )
10/10
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, s.t.a.r., pillajunior
2011. augusztus 17. 17:20 #2124
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Így neveld a sárkányod
Ez a mese fantasztikus! Amikor a moziban ment, nem nagyon érdekelt, azt gondoltam, ez is csak olyan, mint a többi, amilyeneket mostanában csinálnak. Aztán adódott egy alkalom, úgy gondoltam, egy a fene, megnézem. A kezdetbeli aggodalomnak azon nyomban eloszlott, amint meghallottam a varázslatos filmzenét, ami szintén plusz pont a filmben, köszönet John Powell-nek, és megláttam a szereplőket. Ezt a filmet a leendő gyerekeimmel is szívesen megnézetném! Egyszóval, egy kiváló, fantáziadús mese, remek animációkkal, karakteres szereplőkkel, és fantasztikus dalokkal. Annyit még elmondanék róla, hogy nagy hatással volt az életemre, nagy valószínűséggel, ha ez a mese nem lett volna, nem tartanék ott, ahol most.
Egyértelműen 10/10
2 felhasználónak tetszik: Adrianna, ophely88
2011. augusztus 17. 17:37 #2125
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Na kezdeném azzal a filmmel, ami valami rohadtul megrázott, igaz, kronológiailag nem azt kéne először értékelnem.

Boy A
Ez egy kva jó film volt. Majdnem egy hetes kínlódás után meg sikerült néznem, de teljes mértékben megérte. Végtelenül egyszerű, sokszor szótlan, mégis sokatmondó alkotás. Andrew Garfield egy remek színész, mint az itteni bájos, érzékeny alakításából beigazolódik. Az egész nem akar nagyobbnak látszani annál, mint ami, a szereplők nem tökéletesek, azonban a film hangulatát és a színészeket annyira eltalálták, hogy szíven ütött.
Köszi, ophely. meghajolo.gif
10/10

Adventureland - A kalandpark
Ez viszont egy lagymatag semmi. Jesse Eisenberg báján kívül valóban semmit nem nyújt, nincs célja, se egy izgalmas jelenet, és ahhoz túl kevés a poén, hogy vígjátéknak tudjuk nevezni.
5/10
5 felhasználónak tetszik: funny18, ophely88, BarcaFan, Domcicc, pillajunior
2011. augusztus 17. 17:45 #2126
- törölt felhasználó -    
Interjú a vámpírral (Interview with the Vampire)

Párom esküdött erre a filmre, hogy minden idők egyik legjobb vámpírfilmje, és igaza is van. Én alapból allergiás vagyok a tvájlájtféle filmekre, viszont a jó vámpír sztorikat nagyon szeretem. Imádom a Penge trilógiát, a Van Helsinget, de Eddie alakítása is nagyon tetszett a Vámpír Brooklynban című alkotásban. Ezzel a filmmel kapcsolatban valami horrorisztikusra számítottam, ám helyette kaptunk egy dráma filmet, ami telitalálat volt. Én nem szeretem a drámákat, valahogy mindig olyan nyögve-nyelősek, de ez nagyon tetszett. Hihetetlen volt a szereplőosztás, hiszen a lehető legnagyobb színészek kaptak benne helyet. Tom, Brad vagy Antonio, iszonyatosan tetszett. Van mondanivalója és tanulságos kis történet. Nem mond ellent a vámpír legendákkal. Itt a vámpírok nem csillognak, nem bírják a napot, vért isznak és gyilkolnak. Brad Pitt alakítása nekem nagyon tetszett, de Tom Cruise is nagyon ott volt. Összességében a film nekem nagyon tetszett, de nem egy olyan, amit egy unalmas szombat délután az ember beteszi a lejátszóba.

10/9 - mérföldekkel übereli a tvájlájt és a Vámpírnaplók szintet. Aki még nem látta, az nézze meg, mert hihetetlen jó film.
7 felhasználónak tetszik: tya04, funny18, gonzales7, csicsi20, Domcicc, raspberry, pillajunior
2011. augusztus 17. 18:14 #2127
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Eszembe jutott még két film! biggrin.gif
Az örök kaszkadőr
Ez a film csak pihent agyúaknak való, tehát én nyugodt szívvel megnézhettem! wink.gif
A főszereplő srác szerintem eszméletlen helyes (bukom a béna, és dilis pasikra biggrin.gif ) Maga a történet pedig, egész jó volt, rengeteg poénnal. Nekem nagy kedvencem marad, a Dumb és Dumber filmekre emlékeztet, ami szintén életem végéig favorit marad.
10/10
2 felhasználónak tetszik: BarcaFan, zsófi1997
2011. augusztus 17. 18:15 #2128
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Komfortos mennyország
(Furcsa kontraszt, nem direkt terveztem pont az Örök kaszkadőr után írni.)
Fontos információ: 100as zsepi bekészítendő! Persze ez embertől függ! Én csak egy résznél sírtam, annál a résznél amikor Susie és a többi lány, akiket Mr. Harvey meggyilkolt, a mennyországba jutottak, és jött az a zene. Itt még bírtam, de amikor az egyik kislány odafutott, és megölelte Susie-t akkor kiöntött a mécses!
Ez a film remek, mindig eszembe juttatja, hogy a való életben is ennyi szörnyűség történik. Persze szerintem a címfordításnál melléfogtak, de ez most számomra lényegtelen! Rachel Weisz alakításában eddig nem csalódtam, és ez most sem volt máshogy, hozta a formáját, csakúgy mint Mark vagy Saoirse. Stanley Tuccitól pedig szabályosan féltem, annyira hitelesen játszotta el a gyilkost, a pedofil őrültet, de persze a kinézet is rátett egy lapáttal.
Amiket nem értettem a filmben, hogy Susie testvére először nem akarta odaadni a bizonyítékokat tartalmazó füzetet,azt gondoltam, biztos azért, mert látta, hogy a szülei végre először boldogok a kislány halála után, de azzal, hogy eltitkolja, Harvey tovább gyilkolja a lányokat. Aztán mégis odaadta, és a következő pillanatban mutatták, hogy a rendőrök elindulnak valahova, de itt vége!! Az következett, ahogy a Salmon család végre feldolgozta Susie halálát, a húga már terhes, tehát valószínűleg több év is eltelt, de csak ez után mutatták a gyilkos megérdemelt, de túlságosan is gyors halálát.
A másik dolog, amit sajnáltam, hogy Mr. Harvey-nak sikerült megszabadulnia a lány testi maradványaitól, így már soha nem tudják rendesen eltemetni.
Amikor Hollynak említette a mennyországban, hogy majdnem, de még nem teljesen szabad, úgy éreztem, azt akarja, hogy a családja valamilyen formában vissza kapja őt, vagy legalább is tudják, hogy már nem szenved többet, nem is gondoltam volna, hogy a régi szerelmétől szeretne egy utolsó csókot.
Összességében, fantasztikus film, Peter Jackson remek rendező. 10/10
3 felhasználónak tetszik: saii, BarcaFan, raspberry
2011. augusztus 17. 18:19 #2129
- törölt felhasználó -    
50 első randi heart.gif
2 felhasználónak tetszik: thunderbird, janet7
2011. augusztus 17. 18:43 #2130
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2011.08.17. 17:45)
Interjú a vámpírral (Interview with the Vampire)

Párom esküdött erre a filmre, hogy minden idők egyik legjobb vámpírfilmje, és igaza is van.

osztom a párod véleményét a legjobb. meghajolo.gif Lestat pedig a legkarizmatikusabb és legérdekesebb vámpír karakter.Senki más nem tudta volna így eljátszani Lestatot csak Tom Cruise szerintem élete alakítása!
Brad Pitt is a maximumot kihozta a karakteréből. Louis de Pointe du Lac egyszerűen ilyen! biggrin.gif
Egyedül Banderas szerepe volt nekem kicsit érdekes mivel a regényben Armand kamasz fiúként válik vámpírrá!De ebben a filmben Banderas is remek választás volt Armand szerepére.remek film.
4 felhasználónak tetszik: tya04, Holly Keller, Domcicc, funny18
2011. augusztus 17. 19:04 #2131
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Valami Amerika
Az egyetlen olyan magyar film amit szívesen megnézek bármikor meghajolo.gif
Hatalmas poénok vannak benne és ez a Szabó*Hujber*Pindroch párosítás zseniális _nevet.gif
Csak azért kap 9-et mert nagyon rámentek a "majmoljuk Amerikát" vonalra , ami nem baj , de azért na laugh.gif

9/10

Valami Amerika 2
Ez számmora ezerszer nézhetőbb lett mint az első rohog.gif
Jobb poénok , jobb mellékszereplők meghajolo.gif Imádom _nevet.gif

10/10
1 felhasználónak tetszik: zsófi1997
2011. augusztus 17. 19:06 #2132
Sellycica
Sellycica
Mahomie

StátuszKöszönöm mindenkinek aki törölt. Kedvesek vagytok...
Hozzászólás: 4854
Csatolások: 2575
Azonosító: 139674
Horrora akadva 4 10/10 Nagyon jó volt.
1 felhasználónak tetszik: benyaw93
2011. augusztus 17. 19:44 #2133
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (tya04 @ 2011.08.17. 17:37)
Na kezdeném azzal a filmmel, ami valami rohadtul megrázott, igaz, kronológiailag nem azt kéne először értékelnem.
Boy A
Ez egy kva jó film volt. Majdnem egy hetes kínlódás után meg sikerült néznem, de teljes mértékben megérte. Végtelenül egyszerű, sokszor szótlan, mégis sokatmondó alkotás. Andrew Garfield egy remek színész, mint az itteni bájos, érzékeny alakításából beigazolódik. Az egész nem akar nagyobbnak látszani annál, mint ami, a szereplők nem tökéletesek, azonban a film hangulatát és a színészeket annyira eltalálták, hogy szíven ütött. 
Köszi, ophely. meghajolo.gif
10/10

Igazán nincs mit, örülök ha tetszett biggrin.gif Sírtál? rolleyes.gif

Idézet (Alison Lerman @ 2011.08.17. 17:20)
Így neveld a sárkányod
Ez a mese fantasztikus! Amikor a moziban ment, nem nagyon érdekelt, azt gondoltam, ez is csak olyan, mint a többi, amilyeneket mostanában csinálnak. Aztán adódott egy alkalom, úgy gondoltam, egy a fene, megnézem. A kezdetbeli aggodalomnak azon nyomban eloszlott, amint meghallottam a varázslatos filmzenét, ami szintén plusz pont a filmben, köszönet John Powell-nek, és megláttam a szereplőket. Ezt a filmet a leendő gyerekeimmel is szívesen megnézetném! Egyszóval, egy kiváló, fantáziadús mese, remek animációkkal, karakteres szereplőkkel, és fantasztikus dalokkal. Annyit még elmondanék róla, hogy nagy hatással volt az életemre, nagy valószínűséggel, ha ez a mese nem lett volna, nem tartanék ott, ahol most. 
Egyértelműen 10/10

Szeretsz angolul olvasni? A történet nem egyedi, az eredetije egy könyv, ami a szigetországban, általánosban kötelező. Audiobook is készült belőle, amik persze jobbak az amcsi verziós filmnél. A film soha nem nyomja le a könyvet smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, tya04
2011. augusztus 17. 21:43 #2134
chrisBrown14
chrisBrown14
OKC
Hozzászólás: 1450
Csatolások: 1870
Azonosító: 143010
Valaki látta már a Csak szexre kellesz c. filmet? Ha igen, jó volt? Megérti megnézni?
2011. augusztus 17. 21:46 #2135
Marina Salvatore
Marina Salvatore
Goth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333

Státuszhttp://www.youtube.com/watch?v=OyzI2hrmGgI&feature=related *-*
Hozzászólás: 5443
Csatolások: 2807
Azonosító: 150271
Zöld lámpás...*o*
2011. augusztus 17. 23:09 #2136
ophely88
ophely88
time lady

Never Let Me Go

Megfogadtam, hogy mégegyszer nem nézem meg, de ma ilyen hangulatomban voltam. Életem egyik legdepisebb filmje, de eszméletlenül jól sikerült film, kár, hogy csúfosat bukott a mozikban. Andrew Garfield tehetsége vitathatatlan, Carey Mulligan hozza a tőle várt színvonalat, ( még ennyi sírást egy filmben blink.gif ). Szép és szomorú történet egyben, de Keira Knightleyt még mindig nem sikerült megszeretni valamiért mellow.gif
4 felhasználónak tetszik: BarcaFan, Domcicc, tya04, pillajunior
2011. augusztus 17. 23:59 #2137
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.08.17. 23:09)
Szép és szomorú történet egyben, de Keira Knightleyt még mindig nem sikerült megszeretni valamiért  mellow.gif

Elég negatív karaktere van a filmben, gondolom az se segített. biggrin.gif A film végén, hú nem akarok spoilerezni, te nem vártad hogy feltűnik valaki a távolban? Talán így kevésbé spoileres smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. augusztus 18. 00:05 #2138
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (BarcaFan @ 2011.08.17. 23:59)
Elég negatív karaktere van a filmben, gondolom az se segített. :D A film végén, hú nem akarok spoilerezni, te nem vártad hogy feltűnik valaki a távolban? Talán így kevésbé spoileres :)

Én szeretem a negatív karaktereket, a kedvenceim a rosszfiúk, imádom őket :D Tényleg, egy őrült negatív karakterben több a lehetőség és többet is követelhet egy színésztől, színészileg. Nekem mindegy, hogy Keira kit játszik, több filmjét is láttam már, de nem sorolom a kedvenceim közé. Tud valamit a kisassszony, de nekem akkor sem elég .. :unsure:

Vártam, igen, de volt egy kis rossz érzés bennem. Mikor először néztem, akkor még a könnyeimet törölgettem abban a jelenetben.
1 felhasználónak tetszik: BarcaFan
2011. augusztus 18. 00:08 #2139
- törölt felhasználó -    
Nyerj randit Ted Hamiltonnal! Jónak nem mondanám, többször nem is hiszem, hogy megnézem. _nevet.gif Ennek ellenére nem volt olyan rossz, amúgy is valami kis semmilyen limonádét szerettem volna megnézni, és annak tökéletes volt. Szerelem, csalódás, poénok, happy end. Szóval a szokásos. 6/10

Család kicsi kincse:Régen egyszer már láttam, hát nem hittem, hogy valaha még megnézem újra, de így hozta a kedvem. Nem egy nagysikerű darab és néhol egészen furcsa. Alapjából véve ez se vészes, jeges vízzel melette elment. rohog.gif 6/10
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, benyaw93
2011. augusztus 18. 12:46 #2140
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Tegnap, vagyis 2011. Augusztus 17. én Csütörtökön este 9 órakor elkövettem életem egyik legnagyobb hibáját. Na jó, ez még erős túlzás, de a lényeg, hogy eléggé felidegesítettem magam a film miatt. Szóval, ez a film a kedvesdrága Miley Cyrus Utolsó dala!
Az utolsó dal
Igaz, nem szoktam ilyet csinálni,m és még nem volt olyan film, amit kikapcsoltam volna, eddig. Szóval, nem láttam végig, "csak" 1 órát láttam belőle, de az pont elég volt, hogy véleményezni tudjam. /De kérlek, ha valaki, aki nem 150%ig Májli fan, bizonyítsa be az ellenkezőjét, ha tévednék. Direkt hangsúlyozom, hogy olyat kérnék erre a feladatra, aki nem olyanokkal érvelne, mint: ő olyan kedves, és aranyos!! /
Egyébként én abszolút pozitívan álltam hozzá a filmhez, de ahogy megláttam a kis Disney sztárocskát, azonnal lefagyott a mosoly az arcomról. Ez a kis h*lye depressziós, pesszimista tini, aki a megjelenésével, és a viselkedésével is csak a gyűlöletet, és az életutálatot mutatja. Az apjával nem is beszél, mert elváltak a szülei, és ezért utálja. Szóval Miley már a kezdetek óta nagyon unszimpatikus volt nekem. Aztán, a főszereplő srác, pedig leönti a kis üdítőjével, mert Miley-nak is pont a röplabdapályán keresztül kell átmennie! reklamalo.gif Szóval ez a srác, aki körülrajongja Cyrust, de ő még csak vissza se mosolygott rá. Ha én ilyen ronda lennék, ilyen sz*r személyiséggel, legalább egy mosolyt erőltettem volna az arcomra, mert nem hiszem, hogy így annyi pasi lebzselne körülötte.
Amikor a teknőstojásokat próbálta megvédeni a mosómedvéktől, hát azon én szabályosan röhögtem! Legalább 15 percig! Egy bevásárlókocsi felfordítva, és körülötte homokozós játékok!! _nevet.gif _nevet.gif
De persze, ez még nem nyújt elég védelmet, mert még neki is ott kellett aludnia, és figyelnie a mosómacikat. Kint ül egy napágyon, egy akkora fa baseball ütővel a kezében, mint egy ház, amivel még Bud Spencert és Chuck Norrist is le lehetne ütni (Norrisnál egy kicsit többször kell próbálkozni rohog.gif ) amikor meg megjelennek a szerencsétlen állatok, ő persze elfut. Jó, azt mondom, még ha nem lett volna semmi nála, jó, fusson. De könyörgöm! Akkor mindek vitte ki azt a sz*r ütőt!!
Na, szerintem eléggé lehúztam már ezt a filmet, ennél rosszabb pontszámot így már úgy sem kaphat, szóval befejezem.

Egyszóval, egy nagyon unalmas, sablonos történet, rettentően rossz, gyatra, gagyi színészi játékkal, főleg Cyrus kisasszony részéről. Pozitívum, hogy annyira nem tömték tele Miley dalokkal. A kedvenc szereplőm a mosómedve volt, meg talán Miley apja és öccse. Ők nagyon édesek voltak.
A film közepén, Miley a szokásos unott fejével,és életkedvtelenségével beront a házba, mikor a kisöccs megszólal, hogy "..Menjen is el! Olyan jól megvoltunk nélküled, de te mindent elrontasz!" - Kisfiú, a szívemből szóltál, bárcsak beigazolódott volna, de sajna ő a főszereplő.
10/ 2 De csak a Mosómedve miatt!
6 felhasználónak tetszik: BarcaFan, Vampire Lady, thunderbird, s.t.a.r., tya04, janet7
710 oldal 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!